Canım bence sen değil tartın cıldırmışbukadar yemekle 3 günde 3.5 kilo alınması dünya tarihinde görülmemiştir ve herşeye aykırı bir sonuç
Acaba tartın mı bozuldu yada pilimi bitmek üzerede öyle çıkıyor sonuçyoksa mümkün değil kilo almış olman üstelik kaç gündürde yürüyorsun
bilmiyorum çıldırıcam biraz önce şöyle bir tartıya çıktım 95.5 kilo cıktım ki cuma kilom 92 nasıl bişey anlamadım.
ben de yediklerimi yaziim.
sabah
kepekli ekmeye tost- domates
ara- 1çay bardağı sut 10 fındık
öğlen tavuk göysü yağurt 1 kırmızı biber.1 dilim kepek ekmek
ara- fındık
akşam- 1 kase tavuklu sehriye çorbası 1 dilim kepek ekmek kocaman kıvırcık salata
1 büyük yeşil çay-bir sürü neskafe sade- beşi biyerde çay.
Canım bence sen değil tartın cıldırmışbukadar yemekle 3 günde 3.5 kilo alınması dünya tarihinde görülmemiştir ve herşeye aykırı bir sonuç
Acaba tartın mı bozuldu yada pilimi bitmek üzerede öyle çıkıyor sonuçyoksa mümkün değil kilo almış olman üstelik kaç gündürde yürüyorsun
Uzun bir aradan sonra dün mide asidimin kulaklarıma kadar çıkmasından sonrabugün tatlı hiçbirşey yemedim midem rahatsızlanmasın diye günü peynir ekmekle geçirdim diyebilirim elim gözüm hep tatlıda nasıl bir bünyem varsa tatlı şeylere çooook düşkünüm yaaa şu ben tatlı sevmem diyen insanlara acayip bakıyorum tatlı sevilmezmi ya ama bende artık dengeli beslenmeye başlamak istiyorum bugün milad olur umarım benim için Randevu alayımda çarşamba günü de endokrine gideyim glukofenim bitti yine bakalım her 2 ayda bir yaptığı gibi yine bütüüüüün testleri tekrarlatacakmı doktorum
gecenin bir yarısı tartıya çıkıp neden kafanı karıştırıyorsun
ben gece kilolarını kaale almam
sen asıl sabah tartıldığın zamanı dikkate al....
bende mö.ö spor yaptığım zamanlar hep artı çıkardım
Leah demişti sanırım spor yapıca vücut su tutar diye
takma kafana rahat ol......
Ben fikrimi söyleyeyim canım, büyüğü kız olsaydı istersen bekle derdim. Araları açılınca daha iyi olur diye değil ama; hazır kilolarını vermişken istediğin gibi gez toz, büyüğü kreşteyken biraz kafan rahat etsin, yeni kilona bedenin alışsın filan diye. Ama büyüğü erkek olduğu için arayı fazla açmadan, minik kardeşi anlayacak yaşa tam gelmeden yap derim ben. Zaten 1 yaş büyük bir fark yaratmaz, desen ki büyüğü 10 yaşına gelince yapacağım, o büyük fark yaratır işte. Ama onda da büyüğü kız olmadığı için arada kopukluk olabiliyor.ben bu yaz kısmetse 2. için çalışmalara başlayayım diyordum ama 2 si arası 3 yaş olacak bu durmda bi1 sene daha beklemek daha mı mantıklı ne dersiniz. yani 4 yaş ara. 1 sene daha bekleyebilirim sanırım.
Hepinize çok geçmiş olsun Ayşeciğimslm kızlar nasılsınız bi türlü giremedim sayfayı açıyorum tam yazamadan kapadım
umarım herkesin keyfi yerindedir ben çok yorgunum eşim çok hasta emirde hasta benimde boğazlarım kötü idi ama bugun iyiyim çok şükür
bende de bi bel sırt ağrısı mevcut malesef nedeni tabiki kilo
102de takılıp kaldım ne olcak bilmiyorum
Çok geçmiş olsunkızlar hastaneden geliyorum , çok içimi açmayan bir haber aldım malesef
sağ dizimde menüsküs var , diz aralığım 1.5 cm den 0.5 cm e düşmüş , ve şuan inanılmaz derecede ağrı ve yürümede bile sıkıntı yapıyor , doktor kilo vermem gerektiğini söyledi , kahretsin yine kiloya bağlandı bütün sebeplerr
ben 3.5 aydır kilo verdiğimi söyledim , o da yaza kadar 65 kilo ol , sonrasında fizik tedaviye başla dedi ve işin en kötü yanı hiç bir şekilde spor yapmamam gerektiğinide üstüne basa basa belirtti malesef ....
oooofffffff oooooooooooffffffffff ................
bilmiyorum çıldırıcam biraz önce şöyle bir tartıya çıktım 95.5 kilo cıktım ki cuma kilom 92 nasıl bişey anlamadım.
ben de yediklerimi yaziim.
sabah
kepekli ekmeye tost- domates
ara- 1çay bardağı sut 10 fındık
öğlen tavuk göysü yağurt 1 kırmızı biber.1 dilim kepek ekmek
ara- fındık
akşam- 1 kase tavuklu sehriye çorbası 1 dilim kepek ekmek kocaman kıvırcık salata
1 büyük yeşil çay-bir sürü neskafe sade- beşi biyerde çay.
iyi akşamlar arkadaşlar
bişey sormak istiyorum benim evde yaptığım ekmek ler 2. güne ekşi ekşi kokuyor yiyemiyorum bu neden oluyor aceba:44:
Ben devamlı evde yapıyorum canım ekmeğimi dışarıdan almıyorum. Benim ekmeklerim de 3.günden sonra küfleniyor. Katkısız ekmekler fazla dayanmaz zaten, malum. Ekşi ekşi kokması ya tarifine ya da malzemene bağlıdır. Yaş maya mı, kuru maya mı, eşki maya mı kullanıyorsun? Hangi tip un kullanıyorsun? Tarifinde un-maya-su-fiskeyle tuz fiskeyle şeker dışında bir şey var mı (yumurta, yoğurt, yağ vb.) Bu soruların cevaplarına göre bir tahminde bulunabilirim nacizane :)
Ama pek kötü bir şey değil öyle bozulması, miktarı azaltıp 2 günde tüketmeye çalışsan?
teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için
ben tam buğday unu kullanıyorum
un su tuz yaş maya kullanıyorum bizim köyde ekmek hamuru budur ama onu odun ateşinde pişiriyorlardı 1haftada dayanıyordu hiçte ekşi ekşi kokmuyordu benimki ilk gün çok güzeldi eşim bile beğenmişti 2. günü kokuyordu alışık olmadığımız için yiyemedim onları köpeklere verdik tekrar yaptım bu sefer mayasını dahada az koydum malesef yine kokuyordu ben bu ekmekleri normal ev fırınında pişiriyorum
sen bana bir tarif verirmisin:26:
geçmiş olsun aynurcum..kızlar hastaneden geliyorum , çok içimi açmayan bir haber aldım malesef
sağ dizimde menüsküs var , diz aralığım 1.5 cm den 0.5 cm e düşmüş , ve şuan inanılmaz derecede ağrı ve yürümede bile sıkıntı yapıyor , doktor kilo vermem gerektiğini söyledi , kahretsin yine kiloya bağlandı bütün sebeplerr
ben 3.5 aydır kilo verdiğimi söyledim , o da yaza kadar 65 kilo ol , sonrasında fizik tedaviye başla dedi ve işin en kötü yanı hiç bir şekilde spor yapmamam gerektiğinide üstüne basa basa belirtti malesef ....
oooofffffff oooooooooooffffffffff ................
maşSemirannnnnnnnnn
eSpring™ Water Purifier - The world's best source of water, brought to you by Amway and Quixtar
Canım tekrar yapıştırdım linki açılır inşallah bu sefer
Kızlar size doyum olmaz ama ben iyisimi yatayımsabah 6da uyanmıştım kızın saçını sabah sabah balık sırtı öreceğim diye
Yarınki doktor ziyaretinide ay başına erteledikkız kardeşim o zaman gidelim ki tahlil fazladan isterlerse veresiye teklif etmek zorunda kalmayalım
Bende tartıma eskisi gibi güvenmiyorum birde önceden günde iki kere tartılan ben cumadan beri tartıya cıkmadımbakalım cuma sabahı nasıl bir süpriz yada şok yaşayacağım
Bu ara iddadaşımmmmm nerelerdesin bu gece görüşemedikUmarım bir sorun yokturda enişte beyle güzel vakit geçiriyorsundur
Yarın akşama kadar hepiniz Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrr
iyi akşamlar kızlar bana kilo çizelgesi adresi verirmisiniz benimki silindi bitürlü bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?