Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese
çok hareketli bir sabahın ardından nasılsınız bakalım
ben iyiyim çok şükür
sabah iş yerine geldim saat 7:10 gibi çantamı bıraktım sonra çıktım dışarı dolana dolana çapa fındıkzade yürüdüm tam 50 dakika geri iş yerine geldim kahvaltımı edip eşya taşımak için eski binamıza gittim yeni geldim ordanda
bu ara çok yoruluyorum hiç dinlenemiyorum
yürüyürüşümü sürekli yapıyorum akşamlarıda en az 20 dakika kadar yürüyorum
servisten indikten sonra eşim alıyodu artık ben onun iş yerine yürüyorum ama tartı yine de 101-102 arası tık oynamıyo valla neden bilmiyorum
bu sefer de moralim bozulup yemek yemek istiyorum

aynı olayı bende dün yaşadım çok mutsuzum...
çookk geçmiş olsun...kilo zaten her hastalıkta başrolde...bir dönem her şey psikolojik derlerdi şimdide kiloya bağlıyorlar...
saolun kızlar emir daha iyi ama eşimin sesi çıkmıyo dün bütün gün evde ona baktım sürekli serum fizyolojikle yıkadık burnunu tıkanıyo ve nefes alamıyo garibim
geçmiş olsun Ayşem moral bozmak yookkk
aminnnnnnn.azmine maşallah
kız cecom napıyorsun sen çok az yiyorsun güzelim..hemde karbonhidrat proteinden fazla...ha bende et vs çok sevmem ama dengelemeye mecburuz. canım sen bence az yedşiğin için kilo veremiyorsun ben bunu yaşadım daha önceden. bak bende menülerimi yazıyorum gayette fazla yaniii...çok az yediğimde hep artıya geçiyorum çünkü vücut su tutuyormuş...
sabah kahvaltıda keşkek yedim
öğlen okulda 3 dilim pide yedim
akşam yeşilfasulye yedim
sayayım mııııı
keşkek mi
hemen not ettim tarifi eline sağlık canım...

günaydın çıtır adayları istanbuldan güneşli birgünde hepinize kucak dolusu sevgiler

günaydın....

asumancığım ben de bu gün cuma kilomdan tam 800 gr artıdayım. 0 kaçamak ve 2 gün yuruyuş ile 4 günde neredeyse 1 kg almışım. offfff

canım yurumen harika. ben de yurudum 2 gündür. tartıda bişi göremedimse de olsun varsın güçleniyoruz ve en azından selülitler azalıyor...

malesef kurtulamadık bu sene hastalıktan
eşim hala fena ama emir daha iyi çok şükür

AYŞE cim sana oğluna ve eşine de çok geçmiş olsun.Motivasyonun düştü senin iyice.Bikaç hafta önce süperdin.Tekrar o günlerine dönmeni istiyoruz...

cnm aslında gayet iyi ama sabitlendi kilom valla oynamıyo üstelik yaklaşık 2 haftadır gayet gzl yürüyorumda bilmiyorum ne olcak

cnm ben insülin direnci olanlara havuç, kırmızı lahana yasak diye biliyorum
bende çok seviyorum ama yemesek daha iyi galiba

canım yurumen harika. ben de yurudum 2 gündür. tartıda bişi göremedimse de olsun varsın güçleniyoruz ve en azından selülitler azalıyor...

cnm valla hiç bir mazeret üretmeden heen hemen her gün en azında 5 gün haftada kesin yürüyorum
ama kilomda tık azalma yok artıya geçiyorum sürekli

günaydın canım yürüyüş yapmana çok seviniyorum atrtıyı bir kenara bırak bven 1 ay spordan sonra eksilme gördüm sabredelim...
asumancığım ben de bu gün cuma kilomdan tam 800 gr artıdayım. 0 kaçamak ve 2 gün yuruyuş ile 4 günde neredeyse 1 kg almışım. offfff

ben tartıyı saklıyorum Mutlu yoksa sürekli tartılınca birde + görünce motivasyon düşüyor canım...

valla yürüyüşü bırakmaya hç niyetim yok cnm vaktim yol gibi bi mazeretimde yok
eşim beni almıyo yanına yürüyorum eve geç gitmiş oluyoruz birazcık o kdar
sabahta ztn 7de işteyim ve mesai 9 da başlıyo yani 08 gibi 8 çeyrek gibi bile burda olsam yetyo bana rahata rahat kahvaltımı bile yapıyorum
bundan sonra böyle yürüyüş devam umarm eksiye geçmeye başlarım artık

ayyy kızlar içime canavar kaçtı dün...çok yorucu bir gündü öle abarttım ki...

dün kü menümü paylaşayım yüzsüz bir şekilde...

sabah
2 dilim kepek ekmeği
lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
şekersiz

ara
1 galeta
1 elma

öğle
yarım kase şehriye çorbası
5 kaşık tavuk sote yağsız
1 dilim kepek ekmeği
salata

evet çıldırma durumu bundan sonra başladı
yeni gelen çikolata kutularını açıp bakmak zorunda kaldım çünkü adlarından belli olmuyor orda 4 küçük top çiko götürdüm
dediğim gibi o tadı aldımmı ben birde sürekli koşturmacadan acıkınca 3 tanede kurabiye hüplettim... resmen 1 saat içinde 500 kalori aldım yani...
haaa birde muz yedim

ee ben kendime geldiğimde baya pişmandım tabi ya nerdeyse ağlıcaktım...o kadar kızdım ki kendime. işten çıktım eşimin ablasıyla 1,5 saat mağaza gezdik yürüdük.
sadece 1 fincan sütlü şekersiz nescafe içtim akşam ağzıma tek lokma bişi almadım meyvede dahil. belki yanlış oldu ama kendimi cezalandırdım...

kesin + olmuşumdur ama cumaya kadar tartılmıcam.. spor salonunu her ay yenilemem gerekiyor ödeme yapıp bu akşam onada gitmem yürürüm perşemde spora devam ediyim diyorum..hava güzel çünkü salona tıkılmaktansa erkende çıkarım bugün . yürüyemezsem salona giderim geç saatde olsa... 22:00 e kadar açık...

işte böyle kızlar itiraf ettim rahatladım... her cezayı hakettim şiş olur, tığ olur kabülümdür

zayıflama işini halletsem pilatese gitmeyi istiyorum sıkılaşmak için aramızda giden yok dimi çevrenizde giden vardır belki merak ettim gerçekten faydalımı diye

işte böyle canım bende bu niyetle spor salonuna yazıldım. madem boğazımı kontrol edemiyorum bari az az gitsede sağlıklı olurum..Ayşem kendimiz fırsat yaratmadığımız sürece olmaz...
inanki çok faydasını göreceksin. ben pazar günü 2 saatten fazla yürüdüm eşimle hiç tıkanmadım yorulmadım fazla. önceden olsa hemen yorulurdum eşime yavaş yürü derdim. hatta o bile fark etti sen benden hızlısın artık diyor...eksilere gececegiz ama sabırla vücudumuzun direncini kıracağız...

zayıflama işini halletsem pilatese gitmeyi istiyorum sıkılaşmak için aramızda giden yok dimi çevrenizde giden vardır belki merak ettim gerçekten faydalımı diye

evet canım aynı şeyi bende düşünüyorum hatta aynı salona devam edicem sadece plates porgramına. benim arkadaşım gidiyor kız zayıf ama sıkılaşmak için birde bel fıtığı var ağır spor yapamadığından başlamıştı..çok faydası varmış vücut çok toplanıyormuş sıkılaşıyormuş...o zaman kışa kadar kiloları atıp bi dahaki kış platese gşidiyoruzzzzzzzzz

kışın koşullar el vermiyo malesef ama yazın bahane yok
bundan sonra böyle devam inşallah allahın izni ile
temmuza kadar 85 olsam onada razıyım ama bakalım inşallah

tamam cnm inşallh bakalım bizim orada hiç pilates salonu varmı görmedim araba ile yakın mesafe olsa onda giderim eşim götürüp getirsin işi ne :)

vardır illaki bulursun bir yer canım sen ehliyette al ben 1 sene öncesinde arabanın yanından geçmezdim çok korkardım şimdide aktif kullanıcı değilim ama spora arabayla kendim gidip geliyorum öğrenirsin sende...kendin gider gelirsin...bu yaz tren kaçmasın Ayşe halledelim bu kilo problemini...

bende istiyorum bu son olsun artık temmuza 85 olsam doğumgünümde 21 ağustosta da 78 falan olsam ne gzl olur

cnm ehliyete eylül gibi giderim belki ama şuan cesaretim yok malesef

ben hiç kullanmamıştım ve de hiç cesaretim yok halen daha yok fazla daha e5 e çıkmış değilim ama eşim zorla kursa yazdırdı..benimde bir gece eşim migren atağı geçirip acile gidip diazem yeyip yinede aracı kendi kullanmak zorunda kalınca kafama dank dedi ya bişey olsa götüremiyorum aracı diye kendmie kızdım öle başladım...şimdilik çok acemiyim ama olsun. sende yaparsın..

demek benim ekmek yaşmayadan dolayı kokuyormuş bide kuru mayayla deneyim inşallah becerebilirim
teşekkür ederim not aldım ilk fırsatta deniycem bilgi veririm nasıl olduğuyla ilgili

benim araba geliyor
ben de senelerce saklandım onun bunun arkasına hiç canım istemedi ama kapının önünde araba dururken taksi tutamayacağıma göre eni sonu bu işi kıvıracağım.

merhabalar geçmişi okuyum derken gitme saatim geldi maalesef ben de okudum merhaba deyim kaçıyorum sabah kahvaltım iyidi öğlen pilav tavuk yoğurt var bakalım ne kadar az hasarla çıkacağım yazarım size akşam eve dönüşte sahile atacağım yine kendimi efendime söyleyim şimdi de okula giderken yürüyeceğim sanırım yürüyüşü bu şekilde hallediyorum bakalım cuma neler olacak artı olmasın yeter şimdilik diyorum

ayşecim bana göre plates zayıfladıktam sonra vücut toplansın sıkılaşsın diye yapılamalı vücutta kilo varsa eğer kiilo atılana kadar aerobik fitness yapılamalı derim ben bu benim görüşüm arkadaşlar ne söyler bilemem saygıyla eğilirim der ve kaçarımmmm huzurunuzdan ay amannn geç kalıyorum ahandaaa okulaaa hadi öptmmmmm okulda zamanım olursa bir merhaba dirimmm fıstıklarrr hadin byeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…