Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

naber cadııı bu hafta şanslısın benim kilocuklar inatçı çıktı. geçersin artıkkk

yururken giymeyi özlediğim seyler aklıma geldi. eskiden hep daracık askılı tsirtler ve repçi pantolonları gibi bosbol dusuk bel pantolonlar giyerdim. üste yine hava serinse dar mini kot yahut deri ceketler. daş gibiydi karnım ozamanlar belimde inceydi şimdinin tam tersi yani. ufffffff

kızlar veremememin nedenini buldum sanırım.

cumadan beri artıya geçtiyime göre... cuma gecesinden beri ibuprofen diye bir ilaç kullanıyorum. yan etkilerine baktım şimdi. şişme kilo alma ve idrara çıkamama var. ben de çok net bir belirti olmadı ama gerçekten 1-2 kilo civarı artım var.

yarın bir prinç lapası detoxundan yapiim bakalım bir fayda olacakmı...

Selam kızlar. Bu sabah gene oğluşu kreşte bırakıp yürüyerek döndüm. Ama pek keyifli geçmedi.

Dün geç uyuyunca 3.5 saatlik uyku ile kalktım. Bir de bu sabah hava daha serindi mecbur mont ile yürüdüm (dün sweat ile yürümüştüm). Üzerimde koca mont, hava bir açar bir kapar...Buna rağmen daha çabuk geçti sanki zaman :) Bir de ayrıntılara dikkat etmek çok hoş yürürken. Yol kenarında, hem de caddenin göbeğinde, 3 adet tavuk gördüm örneğin eşelenen. Siteye girmek üzereyken duvarda inanılmaz hızla ilerleyen koca bir de kertenkele gördüm. Herhalde 1 senedir kertenkele görmemiştim :)

Gelince uyudum, bütün gün için enerji toplamam gerekiyordu. Bir saatlik uykunun ardından uyuyan prensimi aldım servisten :) O da annesi gibi uykuya dalmıştı, halen de uyuyor. Uyandığımda kurrrut gibi acıkmıştım. Kurrrut ne diyen olursa, bildiğin kurtun daha azmanı. Artık nasıl acıktığımı düşünün. Eee sabah sabah güzel bir kahvaltı yerine 1 adet minik poğaça yersem böyle olur. Öğle yemeğinin ayarı kaçtı bende Fazladan ekmek, salataya fazladan yağ ile...

zayıflama işini halletsem pilatese gitmeyi istiyorum sıkılaşmak için aramızda giden yok dimi çevrenizde giden vardır belki merak ettim gerçekten faydalımı diye
Leah başlamştı bir ara, bir arkadaşı ile gidiyordu. Unutmazsam sorarım fikirlerini...
Mutlu kadın psikolojisi aynı işte, ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Ayrıca bir şey daha düşünüyorum, kendime de çok gülüyorum. Deli olduğumu düşünmezsiniz inşallah; son günlerde yürürken önümde eski bacaklarımı hayal ediyorum. Kısacık bir şort giymiş, arkadan görünüşünü adeta önümde biri yürüyormuşcasına takip ediyorum. ama isteyerek, gaza gelmek için falan değil yani, öyle aklıma geliyor, gözümde canlanıyor. Özellikle dans parçaları eşliğinde yürüyorsam... Ahahaha nasıl bir psikolojiyse... Yazları Marmaris'te bir cafe işletiyordu annem, cafelerden o yazın hit parçalarının sesleri gelirken ben de minicik şortumla yürürdüm yat limanında... Bacaklarım da bacaktı ama... Hey gidi günler hey... Nine moduna girdim bak şimdi.

A-haaaa iyi insan lafının üzerine demişler... Beyza şimdi seni yazdım önceki mesajda. (Sanki görmüyorsun)
*Ben mesajı yazana kadar Beyza gitmiş bile..
......

Mutlu bu pirinç lapası nedir, kim önermiştir bilmiyorum ama ishal ve mide rahatsızlığı dışında sağlıklı bir tercih olacağından kuşkuluyum. Pirinç zaten uzak durulması gereken bir gıda, çok yüksek nişasta içeriyor. Sebze detoksu yapsana onun yerine... İki gün sadece çiğ ve buharda pişmiş sebze ile besleniyorsun. Günde 3 dilim ekmek hakkı var, iki birim de süt ürünü. Örneğin sabah 1 pirim peynir, öğlen 1 birim yoğurt olabilir. Günde 2 fincan da yeşil çay. Sebzeleri de normal hazırlıyorsun, öyle sıfır yağ filan değil yani. Aralarda çiğ sebze (salatalık vb.) ya da az şekerli yarım porsiyon meyve (greyfurt, yeşil elma vb.) detayları yanlış jhatırlamamışımdır umarım, listeye bakmadan yazdım bana diyetisyenim vermişti zamanında... Ben 10 gün yapacaktım güya, 3. gün fısss oldu :))

*Malum sebzeler yok tabii: Kırmızı lahana, havuç, bezelye, kereviz, enginar, patates, yer elması, turp, mısır vb.

Son düzenleme:
herkese merhabalarrr

ben bugün ne güzel uyumusum..ytaktan cıkar cıkmaz cok dinçç oldugumu farkettim..
içimde de garip bir mutluluk var...havadan olsa sebep..
biz şimdi hazırlanıyoruz eşimle sahile inip yürüyüş yapacagız

bencede bilmek lazım bayan şöfor görünce imreniyorum ama işte cesaret

cnm bende zayıfladıktan sonra istiyorum ztn
sarkan göbüşümü toparlar belki biraz

yurudum 1 saat geldim.

90ların çırpınışı benim bunyede suruyor. alırken şimşek hızıyla verirken bir ileri 2 geriiii

yürümek insanı gerçekten çok rahatlatıyo
ben sabah şaşırdım kendime üşenmedim işe geldim sonra çıktım yürüdüm

kızlar zayıflama işini allahın izni ile tamamen bitirelimde şöyle üniformalı okul öğrencileri gibi hepimiz daracık bir kot ve üstümüze de beyaz tişörtlerimizi giyip buluşalım

herkese..Selamun aleyküm ben geldim :)

gecmis ne kadar cok birikmis öyle
masallah topigimize nazar degmesin
saat basi aktif elhamdülillah

bugün ki menülerimi yazayim

sabah 2 dilim ekmek
az peynir,közlenmis sivri biber,cherry domates

öglen
1 porsiyon tavuk gögsü
bol yesil salata

kızlar şu saate kadar yediklerimi yazayım da bi bakın bakalım :

sabah:
2 dilim lıght ekmek
50 gr. peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
salatalık , domates

ara:
1 armut

öğle:
1 dilim ekmek
ızgara çinekop (4adet)
mevsim salata
yarım bardak diyet cola

ara:
1/2 elma, 1/2 ayva

akşam için bi fikrim yok henüz

i

masallah barekallah,
menün bana göre baya saglikli ve dengeli
hele ki ayva..
bir sahabe, kalbinin agrisindan efendimize (s.a.v) sikayet eder,
efendimiz s.a.v´de söyle buyurur
"ayva yiyiniz zira ayva kalbe ferahlik verir".
sahabe yedikten sonra kalbindeki agrinin gittigini anlatir.

afiyet bal seker olsun

Son düzenleme:

sabah güzel öğlen için diyet kola cıksss kalorisi az evet ama ondan sonra daha erken acıktırmıyor mu? sen kendin test edebilirsin.. bence öğlen az yedin bile akşama az yemeye çalışıyorum ben öğlen baya doyuroyum...90 kilonun altına düşene kadar her öğüne 2 dilim ekmek ama tam buığday tercihim..sonrasında 1 dilime düşürücem evet belki yavaş gidicek ama bünye alışsın...

mesele beyaz ekmek beyaz pilav ve tatlılar... ne zaman o tarz bir şey yesem hemen acıkıyorum...

ee bende bugün erken çıkıcam seni geçiyim
yarın görüşürüz inşallah...

evet cnm koca hiç içmemem lazım ama malesef bağımlısıyım tek başıma günde 2,5 litre içebilirim eskiden çok içerdim özellikle üniversite de şimdi günde 1 bardak içiyorum hiç içmemek tabiki en güzeli
öğlen salatam boldu doydum o yüzden
akşam evde yemeğim yok ne yapıcam ne yicem bilmiyorum
en kötü ihtimalle kepekli tost ile kahvaltı yaparım olmazsa

burda(KK) yapanlar vardı ben de bir defa yaptım gerçekten su kaybettirdi. o yuzden düşündüm. 3 öğün 1 fincan pirinç yıyorsun okadar. sağlıklı değildir elbette ama 1 gün yapılıyor yahut 2 sanırım 1 ay içinde.

bilmiyorum aldığım ilaçtan süphelendim yan etkilerinde ödem- su tutma yazılmış. sebze kürü yapayım ozaman. et yemiyoruz sanırım.

Sadece bir günse ödem atmak için zararı olmaz herhalde. Ben 3 gün sanıyordum, aklımda öyle kalmış. Eğer şişlik varsa, su tuttuğunu düşünüyorsan, daha önce de yapıp fayda gördüysen kötü fikir değil gibi :) Ben de çok bilirmiş gibi ahkam kesmeyeyim, sandım ki günlerce pirin lapası yiyeceksin. Sonraki haftadan korktum o zaman. Tek gıdaya dayanan kürler sağlıklı gelmiyor bana. (bir günlük olanlara yorum yapmıyorum, su kaybettiriyor onlar gerçekten)
Sebze olayını da hafif beslenmek istediğin zaman uygulayabilirsin, kaçamak sonrası veriyordu bana diyetisyenim. İki gün yapacaksan et yok, 1 hafta uygulayacaksan 2 ayrı gün bir ana öğünde et var. Etin yanında gene salata-sebze var. Günde bir defa kuruyemişi ara öğün de yapabiliyorsun. 2 tam ceviz ya da 6-7 adet badem, ya da 6-7 adet fındık...

Sebzeyi güveçte ya da fırında da pişirebiliyorsun. Örneğin bir adet iri patlıcanı tavla zarı kesip 1 çorba kaşığı yağı yumurta fırçası ile sürüp fırında pişiriyordum ben. Sarımsaklı yoğurt ve üzerine kırmızı biberle gayet hafif ve güzel bir öğün oluyor. Dur yarın patlıcan ulursam yapayım kendime :))

slm kızlar dün bütün gün dışarıda işim vardı diyet tabi dikkat edemedim bugün iidare eder kıvamda devam ediyo rejim
güneşi gördüm hemen mutfak salon cam perde operasyonnu yaptım malum doğuda güneş nadir doğuyo heran kara çevirebilir
akşama yemeğimi yaptım pilav salata yapılacak kızım uyanana kadar okuyayım geçmişi iyi akşamlar

slm fıstıklar:))

ben detoksumu yaptım geldim:))1 günlük ayran çorbası detoksu sonucu güzeldi.moralim düzeldi giden sudur muhtemeln ama yinede moral oldu bana.sadece 1 gün uygulayabildim.bugün sabah kahvaltıda nesft elma ve ceviz koyup yedim sütle.malesef öğlen eşim yemeğe götrdü.ben ne zaman dikkat edecek olsam böyle oluyor ne zamadr gitmiyorduk hafta içleri hep işi çıkıyordu.bugn işi yokmuş gittik iskender yedik.ben almadım ama ona double söyledik.onunkinden yedim yarıya yakın yemişimdr herhalde salatada yedim.sonra avm de eşime dedim arabayı sen al ben yürüyeceğim ve kızımla 1 saat tempolu yürüdük.baya yoruldum ama bugün tüm işlerim kaldı.ev dandini....biraz dinlenip temizlk yapmam lazım.akşamı da hafif geçrimeliyim ki giden kilo gelmesin.

merhaba güzeller
kahvaltıya gittik saat 4.5 da eve gelebildim ancak gidip gelirken toplamda 2 saate yakın yürüdük yediklerimi eritmişimdir
çok yorgun ve de uykusuzum
hava da gerçekten sıcaktı montla epeyce terledim
akşam da hafif bişeylerle geçiştirmem lazım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…