Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamm topikimizin en çıtır fıstıkları

geçmişi oku oku bitiremedim maşAllah , bende bugün okuldan sonra yine doktor gittim bu sefer fizik tedaviye , cuma gece 1.20 ye MR verdi , anca geceye sıra varmış , şaşırdım valla

bakalım sonucu aldıktan sonra , görüşmeye gidecem , eczaneden bir soğuk jel torbası aldırdı , bunu uygula dedi , çünkü dizimde iltihap varmış , iki dizimi açtırdı ve ellerimi ikisine birden koydum , sağdaki alev alev yanıyordu , neyse geçecek bunlar Allahın izniyle , ben inanıyorum ....:128::128::128::128:

çok sıcaktı bugün gerçekten ben dışarıyı bilmediğimden kabanla çıkmıştım ve öylecene yürüdüm ama ara arada esiyordu o esintilerden meral hasta olmasa bari diye düşünüyorum.sende eritmişindir inşallah.asucum troid için ilaç kullanmaya başladınmı?

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer.gece de mr mı çekiliyormuş bilmiyordum.neyseki uzak bir tarihe vermemişler

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer.gece de mr mı çekiliyormuş bilmiyordum.neyseki uzak bir tarihe vermemişler

çook tsağol canım , evet malesef öyleymiş , bende duyduğumda çok şaşırdım ama yapcak bişey yok ,dediğin gibi en azından 3 gün sonraya verdiler , dahada uzayabilirdi ....

canım o foto detoksun 1 gün öncesine ait foto , ama detoksta bana çok iyi geldi , tavsiye derim :128::128::128:
bende yapacağım haftasonu kısmetse :)
ne güzel ya bende yatabilsem keşke...

çok geçmiş olsun canım.

kızlar dikkat!!!

beni bugün cebimden bir bayan aradı oğlum açtığı içni ilk ne dedi bilmiyorum ama ben aldığımda ismimi söyleyip elektrik faturalarımızın çok yüksek gelisinden 100 tl civarı olduğundan(gerçekten öyle) bahsetti ve %30 indirim imkanı sunduklarını devletin tasarruf politikası çerçevesinde yeni bir uygulama diye anlattı.elektrik faturalarının genelde çok yüksek oluşundan yıllık ne kadar ödediğimizden bu indirimle ne kadar kar yapacağımızdan fln da bahsetti.bir tel numarası verdi(istanbul kodlu) ve ismini de söyledi.bana ulaşmak için bu noyu arayabilirsiniz dedi sorumuz fln olursa..bi sürü geyikte yaptı çok düzgün konuştu vs.o arada çocuklarla da uğraştığım içn anladığım kadarını yazıoyrum.en sonunda hangi kredi kartını kullanıyorsunuz fln dedi.vakif deyince kartın numarasını istedi ama ilk 4 haneyi istemiyoruz sadece geri kalanını dedi.yok dedim veremem.ikna etmeye çalıştı fln.şifrenzi istemiyruz ve pazarlama şirketi değiliz niye vermiyorsunuz fln diye ısrarla sordu.ben de sizi ararım sonra diye kapattım.şimdi internette gezinirken baktım da yeni taktik buymuş dikkatli olun..

slm ben geldim yine eşim gelmeden bugün kü menümü paylaşmak istedim...

sabah
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
beyaz peynir
tahin pekmez 3-4 tatlı kaşığı

ara yapmadım unuttum

öğle
5 kaşık nohut
5 kaşık bulgur pilavı
2 dilim kepek ekmek
yoğurt

ara
1 elma ( 2 elma büyüklüğündeydi)

yakşam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon yoğurtlu domatesli haşlanmış karnabahar
bol salata

birazdan yeşil çay içicem.

9 gibide ceviz fındık badem 3-5 yerim kara üzümle

eve erken gelince yürüyüşe çıktım 45 dk ama baya rüzgarlıydı üşüdüm inşallah hasta olmam malum benim hastalık mevsimim bu sıra.

ece aman diyimya senide aradılar demek henüz aranmadımda sürekli mesajlar geliyor yok onu kazandın yok bunu kazandın diye...Allah fırsat vermesin böylelerine...

mutlu ilaçların etkisidir canım. ben bir ara idrar yolu enfeksşyonu için suda eriyen bir ilaç içmiştim 2-3 ay önce resmen davul gibi şiştim patlıcak kıvamdaydım ama yani yüzüm gözüm filan şişti bariz...ilacın bittiğinde ödeminde gider takma diyorum detoks sonucunuda merak ediyorum..

gideyimde yeşil çayımı yapıyım gelirim yinee..

aksam menümü paylasayim

1 porsiyon ispanak yogurtlusu
1porsiyon coban salatasi
1 dilim ekmek
3 adet incir

aksam giremessem hepiniz Allaha emanet olun insallah

Canım öğlen yediğin bulgur nohut ekmek hepsi karbonhidrat. Nohutun yanında pilav yememeni öneririm. Ben de çok severım aslında nohut pilavı ama cısss:)) Az yemekte fayda var bu tarz şeyleri. Onun dısında beğendim menünü:)

selamlar bu akşam çok hoşuma giden bir cümle duydum sizinle paylaşmak istiyorum en azından cips paketlerine yada çikolataya saldırınca aklınıza gelsin benim gelicekkkk HER LOKMA AĞIZDA FAZLADAN İKİ DAKİKA,MİDEDE İKİ SAAT AMA BELİNDE ÜÇ AYDIR.....

menülerini çok beğeniyorum benimkilere çok benziyo inşallah sonuçlarımız da güzel olur

bugün evdeydim ben de temizlik yapayım dedim daha şimdi oturdum.tabii bilgisayarı da ancak açabildim.bu arada hep merak ederdim insanlar temizlik yaparken kendinden geçip nasıl yemek yemeyi unuturlar diye.bugün onu yaşadım.bi baktım öğle yemeği yemeyi unutmuşum ve saat 3 karnım da acıkmadığı için yemedim ara öğününümü bekledim.
sabah:special k ve süt (tarçın koyuyorum içine süper oluyo )
ara öğün:2 diyet bisküvi
1 fincan yeşil çay
öğle:yok
ara öğün:3 yk light yoğurt (nane ve pul biberle karıştırıyorum sanki mantı yiyiyormuş gibi oluyo bunu da tavsiye ederim)
5 badem
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
1 dilim kepekli ekmek
2 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi

spor:bugün yok kendime 1 gün izin verdim yarın hem spor salonuna hem de havuza gitmeyi planlıyorum.

Selam millettttt ben geldimmm :122: :122: :122:

Bugün çok güzel ve güneşli bir hava vardı bende karşı komşumla sabah kahvemi içtikten sonra kızlarla bizim buradaki parka gittim
Kızkardeşimle orada buluştuk, komşu ablamda sonradan geldi yanımıza ve bir güzel havanın tadını cıkardık.
Küçük cimcime salıncaktan inmek istemedi sonradanda çocuk arabasına binmedi ille kendim dolaşacağım diye
Büyük kızımla bir gaza geldik belediyenin koyduğu spor aletlerine de bir güzel bindim
Yarım saatten az fazla spor yaptım orada birde gidiş geliş yürüme yolunuda hesaplarsam yaklaşık 1 saat spor yaptım bugün :122: :122: ama okadar iyi geldi ki.
Aslında şu bizim bayır benim gözümü korkutuyor yoksa düz yerde otursam günde iki kere bile çıkarım
Neyse ama bundan sonra hava güzel olunca ben kendimi sokağa atacağım Allahın izniyle...
Dönüştede benim evde bir güzel çay demleyip şekersiz şekersiz çay keyfi yaptık

Ya evde olanlarla birşeyler uyduruyorum bazen Aslında ben sizlerin menülerinden arada da olsa kopya çekeyim bari yoksa yerimde sayar dururum herhalde Bakalım ay başında doktora gittiğimde bir bakayım o hastanede diyetisyen varmı galiba bu iş diyetisyensiz olmayacak :44: yada sizleri daha bir yakından takip etmeye devam edeyim hem beleş

cnm ben insülin direnci olanlara havuç, kırmızı lahana yasak diye biliyorum
bende çok seviyorum ama yemesek daha iyi galiba

Anaaa kırmızı lahana da mı yasak :26::26::26: tamam havuçu duymuştum hatta eskiden çok sık havuç salatası yapardım artık çok az karışık salataya rendeliyorum hatta bazen kaç hafta havuç elime bile almıyordum ama kırmızı lahanayı ilk kez duydum.
Sağ ol canım yaa yoksa zayıflayacağım diye kırmızı lahanayı yiyip sonra niye zayıflamıyorum diye ağlaşırdım Allah razı olsun senden canım benim

cnm ehliyete eylül gibi giderim belki ama şuan cesaretim yok malesef

Yakışır Arkadaşıma Canım kendini sakın korkutma o direksiyonun başına geçince kendini araça teslim etmiş gibi rahat olursan çok çok daha çabuk alışırsın istanbul trafiğine

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda birşeyciğin kalmayacaktır
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnnnnnnnn

Çok geçmiş olsun canım yine verilmiş sadakan varmış ya inanıpta o an boşluğuna deng gelseydide verseydin numaraları :26:
Allah razı olsun bizlerede haber verdin en azından arayan olursa ona göre cevabı yapıştırır gerekirse 155 polis imdatada bildiririz.
Aslında seni aradıkları numarayı bildirdinmi polise :44:
Artık nasıl milletin iki kuruşuna emeğine göz dikeceklerini şaşırdılar ... Allah islah etsin ... Aminnn

öğlen neden yemiyorsun acaba?senin menülerin bana az geliyor nedense.ben ara öğünde badem yemişsem en az 15 yiyorum yanında leblebi ve nescafe eşliğinde.maşallah diyorum sana ben emzirdiğim içn belki daha çok acıkıyorum :26: ama dünden beri nefsim accık terbiye oldu detoksla.yoksa acaip kudurmuş vaziyetteydi

ben de sabah erken çıktığım için kaban giymiştim ama sabah bile terledim
endokrine gittiğimde tekrar tahlil yaptılar canım o değerler normal çıktı ilk yapıldığında reglim gecikmişti ondanmı yüksek çıktı bilemedim ama ikinci normaldi canım
meralcik hasta olmaz inşallah canım hasta edecek kadar serin esmiyordu ama ben abidinpaşadaydım tabii sizin orası yüksek değişebilir

daha aramadk ama arayacağz.eşim numaraları aradı ve teyp kaydı çıktı.şuan mesai saati dışında olduğumuz içn cevap veremiyrz dediler.yarın hesap soracağım dedi.inan bazen çok saflık yaptığım oluyorçiyiki bugün uyanık bir zamnımdaydım çok şükür.beni daha önce avea ve ttnetten fln aradılar ve gerçektne indirimden de faydalandık.bende öyle bişey zannettim başta.sonra kredi kartı girince işin içine uyandım

nöbetten haşatım resmen ya ,yarına sosyal sınavı hazırladım offfff çok yorgunum ben... bugün çocukların isteğiyle bir de beden eğitimi dersi yaptım ki hiç sormayın ,bedenimi eğittim iple topla :)

anladım asucum.unutmuşum normal demiştin zaten o zaman.balık hafızam:26:
bizim burası biraz esiyordu soğuk soğuk ama çok değil.ben atkı sardım ve şapkasını taktım ince bir battaniyede vardı zaten.meral hanım da pek keyifliydi.6 tur attım aynı yerde bişi demedi zavalllım:)))ama benim bacaklarım çok ağrıyor.ne zamndır yürümüyrdum ondan herhalde.keşke hergün çıkabilsem.arkadaşım yarın kahvaltıya çağırdı ama gitmeyeceğim dışarda buluşalım gezeriz dedim.kendinin hiç kilo sorunu yok.4 aylık bebeği var.50 kilo göbeği de sıfır....bi de güzel hamur işi yapıyor.en iyisi uzak durmam

ayy olcak gibi degildi kilo veremedim eşim spor salonuna yazdırdı 3 aylık program işallah başarırım bu sefer yosam eşim kovacak valla beni evden kaçışım yok valla yakar beni bu sefer :18: haftada 5gün spordayım haftada 3 de spor dışında 1 saat de ayrobik bayılıyorum valla ama işallah vercem bu sefer kiloları bol bol eksiler yazcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…