- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayy olcak gibi degildi kilo veremedim eşim spor salonuna yazdırdı 3 aylık program işallah başarırım bu sefer yosam eşim kovacak valla beni evden kaçışım yok valla yakar beni bu sefer:18: haftada 5gün spordayım haftada 3 de spor dışında 1 saat de ayrobik bayılıyorum valla ama işallah vercem bu sefer kiloları bol bol eksiler yazcam buraya
arkedeşler yazayım yediklerimi ben de,
sabah kepekli light ekmeğe tost 4 cery domates
ara yarım elma yarım bardak yarım yağlı sut 5-10 fındık
öğlen 2 yumurta ile çılbır 1 dilim L-kepek ekmek
ara yarım elma 5-10 fındık
akşam 1 koca tapak kapuska 1 kase yoğurt 1 dilim L-kepek ekmek
şimdi siyah çay içiyorum.
1 saat yurudum- 3 litre su- dev bardak yeşil çay
ayy olcak gibi degildi kilo veremedim eşim spor salonuna yazdırdı 3 aylık program işallah başarırım bu sefer yosam eşim kovacak valla beni evden kaçışım yok valla yakar beni bu sefer:18: haftada 5gün spordayım haftada 3 de spor dışında 1 saat de ayrobik bayılıyorum valla ama işallah vercem bu sefer kiloları bol bol eksiler yazcam buraya
arkedeşler yazayım yediklerimi ben de,
sabah kepekli light ekmeğe tost 4 cery domates
ara yarım elma yarım bardak yarım yağlı sut 5-10 fındık
öğlen 2 yumurta ile çılbır 1 dilim L-kepek ekmek
ara yarım elma 5-10 fındık
akşam 1 koca tapak kapuska 1 kase yoğurt 1 dilim L-kepek ekmek
şimdi siyah çay içiyorum.
1 saat yurudum- 3 litre su- dev bardak yeşil çay
Menün çok güzel olmuş. Ben olsam öğlen salata da yapardım yanına:) çılbır ne bılmıyorum ama yumurta tok tutuyodur. Kapuskayı da cok severım
çılbır (benim yapışım)
bir tava içinde kaynayan suya 2 yumurta kırılır. yumurtaların beyazı sertleşince tavadan suzgeç ile tabağa alınırlar. ustune yoğurt konur. en ustune de yağda(azcık) kızdırılmış bol kırmızı acı biber ve çörek otu konur.
salata yapmaya usendım...
bakalım yarın ne kadar artıdayım pöfffff
çılbır (benim yapışım)
bir tava içinde kaynayan suya 2 yumurta kırılır. yumurtaların beyazı sertleşince tavadan suzgeç ile tabağa alınırlar. ustune yoğurt konur. en ustune de yağda(azcık) kızdırılmış bol kırmızı acı biber ve çörek otu konur.
salata yapmaya usendım...
bakalım yarın ne kadar artıdayım pöfffff
Artıda değilsindir canım ödem vardır. Çılbır güzelmiş:) Salata yapmaya ben de üşenıyorum bazen ama salata malzemelerını önceden kurutup dolapta saklamak lazım. Keza benım her öğünde senze yemegıde olsa salata yemem lazım cünkü hemeroidim var(
ben regl dönemindeyim , + lardan nefret ediyorum
Bende bir iki güne kadar regl olacağım galiba :26: offffff zaten geçen hafta artıdaydım bari o gitmiş olsa bu hafta :44:
Aslında o günlerde daha çok vucut sıvı kaybediyor niye zayıflamıyoruz ki o dönemzaten bir öncesi bir sonrası derken zayıflamak için ancak ay içinde iki hafta kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?