Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ne güzel aslında keşke ben küçük civcivi baktırabilseydim KVye de bende bir spor salonuna gidebileseydim
Eminim bu sefer çok daha güzel kilolar verirsin. Ben ancak parka çocuk arabasıyla gidip azda olsa spor yapabiliyorum.
Anacığım Türkiyeye temelli dönüş yapınca ancak olabilir çünkü kız kardeşimde başka semtte oturduğu için onada bırakamıyorum.

arkedeşler yazayım yediklerimi ben de,

sabah kepekli light ekmeğe tost 4 cery domates

ara yarım elma yarım bardak yarım yağlı sut 5-10 fındık

öğlen 2 yumurta ile çılbır 1 dilim L-kepek ekmek

ara yarım elma 5-10 fındık

akşam 1 koca tapak kapuska 1 kase yoğurt 1 dilim L-kepek ekmek

şimdi siyah çay içiyorum.

1 saat yurudum- 3 litre su- dev bardak yeşil çay

Mutlucum bizimde bu akşamki menü kapuskaydı

Turnalcım çizelgeni yapmışsın fakat boy olayında bir yanlışlık yapmışsın sanırım , çünkü 95 kg ile 21 VKİ göürünüyor , buna göre boyun 2.10 cm falan olması gerekiyo , bi bak istersen

Menün çok güzel olmuş. Ben olsam öğlen salata da yapardım yanına:) çılbır ne bılmıyorum ama yumurta tok tutuyodur. Kapuskayı da cok severım

Merhaba canım

Spor salonu maceran hayırlı olsunn. Kilo çizengene bakılırsa senın fazla kılon yok gibi vucut kitle indeksin 21miş:) onu yanlıs yaptın sanırım, boyunu yanlıs mı yazdın acaba

Menün çok güzel olmuş. Ben olsam öğlen salata da yapardım yanına:) çılbır ne bılmıyorum ama yumurta tok tutuyodur. Kapuskayı da cok severım

çılbır (benim yapışım)

bir tava içinde kaynayan suya 2 yumurta kırılır. yumurtaların beyazı sertleşince tavadan suzgeç ile tabağa alınırlar. ustune yoğurt konur. en ustune de yağda(azcık) kızdırılmış bol kırmızı acı biber ve çörek otu konur.

salata yapmaya usendım...

bakalım yarın ne kadar artıdayım pöfffff

Artıda değilsindir canım ödem vardır. Çılbır güzelmiş:) Salata yapmaya ben de üşenıyorum bazen ama salata malzemelerını önceden kurutup dolapta saklamak lazım. Keza benım her öğünde senze yemegıde olsa salata yemem lazım cünkü hemeroidim var(

ben regl dönemindeyim , + lardan nefret ediyorum

benim şimdilik öyle sorunlarım yok da biraz sıkıntılandım 12 günde 2-2.5 kg gitti son 1 haftadır durdu hatta uste aldım.

Bende bir iki güne kadar regl olacağım galiba :26: offffff zaten geçen hafta artıdaydım bari o gitmiş olsa bu hafta :44:

Aslında o günlerde daha çok vucut sıvı kaybediyor niye zayıflamıyoruz ki o dönem zaten bir öncesi bir sonrası derken zayıflamak için ancak ay içinde iki hafta kalıyor

evet Banuşum mantıken sıvı kaybediyoruz ama nedense habire + ya yazıyoz malesef , anlamadım gitti bu işi :84::84::84::84::84::84::84::84:

Kızlar size doyum olmaz ben ufaktan yatayım yarın evi temizlemeyi düşünüyorum o yüzden fazlada geç kalkmamam lazım ki akşama kadar işlerim bitsin

Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler herkese ve hepinizi kocaman öpüyorum

bugun diyette 5.günüm aralarda kaçamak yapıyorum ne yalan söyleyeyim ama başladım sonunda ..
size küçük bir tarif vermek isterim bende çok işe yarıyor umarım sizede yarar bu bir salata tarifi ister öğün olarak ister çorba yanına ek olarak (ki ben çorba ile yiyorum)

bol marulu ince ince kıyın kasenize koyun blendırda yarım demet kadar maydonoz yarım demek dereotu domates ve dilediğiniz miktarda taze yeşil soğanı kıyın
marulun üstüne dökün isteiğe bağlı olarak üzerine peynir veya benim yaptığım gibi ızgara yağsız tavuk parçaları küçük küp şeklinde ekleyin ben çok az tuz ve z.yağ ekledim
mükemmel bir yağ yakıcı ve bağırsak çalıştırıcı salatadır .
akşam yemeğinde çorba ve bu salata favorim

afiyet olsun

...................................................Bİ KADIN ATASÖZÜ DER Kİ; TUTAMAYACAĞIN SÖZLERİ VERMEYECEKSİN..! VEREMEYECEĞİN KİLOLARI ALMAYACAKSIN...! :) face de gördüm alıntı yapayım dedim

havalardanmıdır nedir hep +lardayız demişsiniz cuma şoka uğrar vermiş olursunuz inşallah
ben sabitledim ne + ne -
adet olmammın katkısı var sanırım bu hafta biraz ipin ucu kacsada adetten vücut daha cok enerji harcıyomuş diye duymuştum bide spor yapsak bu dönemde süper olcak demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…