Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
bugün yine kahvaltıya gideceğim
bu haftada güme gidecek sabit kalsam razıyım
yarın ben de detoks düşünüyorum inşallah

günaydıııınnnn:))9
dün bacaklarım baya ağrıyordu yattım erkenden ama 11 de fln uyudum heralde çok yorulmuşum.akşam dünki iskenderin pişmanlığıyla(yerken hiçte pişmanda olmadım ) akşamda ayran çorbası içtim sadece tuzsuz 2 kase kadar 2 saat arayla.yani uydurukta olsa detoksa devam ettim iskender arası verip
neyseki bu sabahta dünden 100 gr eksiydim çok şükür.bugn normal beslenmeme devam bakalım.ctesi oğlumun okul velileriyle açık büfe kahvaltısı var eşim,ben oğlum katılcaz şimdi yemesem olmaz o nedenle bu hafta çok dikkat etmeliyim.sadece ctesi sabah izinli olup sonra aynen devam etmeliyim.gerçi insan bozunca gene o tatları istiyor bi döngüye giriyr...şuan mesela tatlı isteğim gitt 2 gündür yemediğim içn.bu nedenle 0 kaçamak en iyisi aslında

gunaydın kızlar benim artılar yerli yerinde... ne yazıkki 20 gunde 2 kg anca verdim zaten 1 kg adet sonrası su atımıydı. nerdeyse 0 seker,0 işlenmiş gıda 0 beyaz ekmek tuketmeme ve bolca yurumeme rağmen... benim dyetin ve sporun bir işe yaramadığını kabul edeyim bari tum bahar gecmeden....

Günaydın güzeller...

Dün rüzgarda yürüdüm hemen şişti boğazım göğüs kısmımda acıma var ya pöfff....:2:

özka
haklısın canım hem bulgur hem nohut birde 1 dilim kepek ekmeği fazla yani ya ekmekten ya da bulgurdan feragat etmek şart ama öğleni daha doyurucu yapmaya çalışıyorum. Eğer az yersem benim saat 4-5 arası krizim tutuyor ve malumuzun o an gözümün önündekiler kurabiye çikolata olduğu için onlara saldırıyorum...
90 altını görürsem inşallah ondan sonra daha disipline sokucam bu işi baştan az beslenip sonradan sıkıntı çekmek istemiyorum.şuanda kilom fazla olduğu için öyle düşündüm. Diyetisyene ilk gittimde o zaman 104 e vuruyordum bana her öğün 2 dilim ekmek vermişti...ha ben yapmışmıydım hayırrrrr...o şekilde diyet olayına giremiyorum ben kalorileri dengelemeye çalışyıorum. öyle işte...inşalllah işe yarar

günaydın cnm benim bende senin gibiyim resmen çakılıp kaldım 101.9 da bi gram oynamıyo
dün akşam sinirlendim zeytin ekmek yedim aç olmadıgım halde hemde yanında 2 kocaman çiçek ekmekle birlikte
sabah yürümedim gittim bi fön çektirdim hafiftem bi makyaj yaptım
boğazlarım fena acıyo
öğlen bi aksilik çıkmazsa inip sahile yürümeyi planlıyorum

geçmiş olsun cnm
ekmek yerine pilav makarna variyolar ztn fazladan yemişsin ama bundan sonra yemezsin olur biter :)

tahlillerini yaptır mutluuuuuuuuuuuu

her yaş vücudumuza bişeyler katıyor malesef(( şöyle söyleyeyim son 2 gebeliğimde de şeker çıktı ve ben sürekli ölçüm yaptım.ilk çıktığında sabah kahvaltılarında zeytinyağlı salça peynir zeytin yerim 2 dlm ekmekle çok güzel çıkardı ölçümlerim.2.gebeliğimde aynı şeyleri yerdim 138 civarı çıkardı ve diyetisyen çok kızdı bana .ya zeytinyağı kes yada zeytini ikisini yeme dedi...ben daha önce yiyordum bişi olmuyordu dedm.yok bu sefer oluyor işte söz dinlemiyorsun cahil hastalarım bile 110 u geçmiyor tokluk şekeri bi sen böylesin diyede azarladı((
oysa ben zeytin, zeytinyağ şekeri çıkaracağını düşünmezdim zaten unlu şekerli vs yok.bi de zeytin yiyemezdim veya zeytinyağ...sende de insülin direnci tiroid vs varsa ona göre düzenlersin sana göre doğru gelen ama yanlış olanları çıkarırsın listeden.mesela ben kavun karpuz ağzıma koymadım 19 ağustostan beri ama bu yaz yiyeceğim abartmaamak şartıyla

Evet az yememen lazım kesınlıkle. Ama dedıgım gibi mesela nohut yıyeceksen yanında salata ve ekmegını ye ama pılaz fazla. Öğleden sonra kesınlıkle bır meyvenın yanında sut yogurt ya da kefır ıc ki açılıgını dengelesın. Kurabıye cıkolata varsa sanırım simit de vardır. Çeyrek sımıtle ayran da içebılırsın. Durumun zor gözünün önünde pastalar felan ama ınankı ınsan yemeyınce zamanla alısıyor. Yedıgın zaman da 1,2 taneyle kalman lazım. Kaçamak olunca kilo vermek zorlaşıyor. Diyetısyenın o zamanki verdıgı lıste duruyorsa kopya cekebılırsın. Her öğünde bana da 2 dılım ekmek vermıstı 90lı kılolardaykan ama yanında ya sebze ya da ızgara et verıyordu.

Günaydın herkese,
Dün girdim çıktım,okudum beğendim çıktım.İşler yoğundu yine.

Bu sabah acayip sis vardı.Camdan baktığımda yoldaki durak bile görünmüyordu.Korktum açıkçası sisli yolda kazalar çok olur mazallah.Minibüslerde malum zaten hızlı gidiyolar.Neyse sağsalim geldim çok şükür ama işler duruldu bugün.Buralarda olurum bi terslik olmazsa.

Öğlenleri sadece 1 pk. etiform ve 1 elma yiyordum.Çok az olduğunun farkındaydım.O yüzden bugün salata yapıp getirdim evden.Kıvırcık,salatalık,küp küp kaşar peyniri,biberli yeşil zeytin doğradım bikaç tane.Yağsız tuzsuz.Yine etiform eşliğinde tabi.

benim şimdilik öyle sorunlarım yok da biraz sıkıntılandım 12 günde 2-2.5 kg gitti son 1 haftadır durdu hatta uste aldım.

Mutlucum bende aynı durumdayım inanki.Kaçamak yok beyaz ekmek hamur işi şeker asla yok.Günde 1 saat tempolu yürüyüş ve 2,5-3 litre su ama gel gelelim cumadan beri tartıya çıkıyorum aynı hep.Bi ara bikaç gram artıya geçip şu anki kiloma tekrar döndüm.Hayırlısı artık.Bu ay çıkana kadar bikaç kilo daha vermekti hedefim ama olmayacak bu gidişle...

Kızlar 3 gundur çok kötüyüm. Hemeroid mi yoksa makat çatlagımı tam olarak bılmedıgım sorunum tekrar hortladı. Afedersınız buyuk tuvaletımı yaparken sankı biri etimi kesiyor. Daha önce doktora gıttım ama muayne etmeden ılac verdı hemeroıd ıcın. Bi işe de yaramadı. Kesınlıle kabız olmamam lazım. Çok su ıcıyorum ıncır yıyorum sebze yıyorum ama gene de olmuyor. Dün gıttım doğadan elma kromlu form çayı aldım onu ıctım biraz midem yumuşadı gibi. Muayne olmaya cok korkuyorum, çok agrılı oluyormus bir de utanıyorum yaa Arastırdım ısım vermem dogrumu bılmıyorum da bakırköyde medıcal art dıye bı yer buldum ssk ıle anlasmalıymıs. Oraya muayneye gıtsem mı dıyorum ama çok endıselenıyorum. Bir de bu ılletın acısında kurtulmak ıcın fitil kullanıyorum eşim gitmiş baska bi fitil almıs içinde kortizın var. Ağzım yüzüm şişiyo gibi hissediyorum. İçinizde bu derdi çeken var mı bılmıyorumn ama çoook kötü

Sabah kahvaltımı 50 gr ıcı cıkarılmıs kepeklı sandwıc ekmegı ıcıne 1/2 dılım lıgt kaşar+ 1/2 dilim light beyaz peynır ve domates koyup tost makınesınde bıraz ezıp yedım
Şimdi gene ıncır yıycem yanında da su ıcıcem

canım bende çok sıkıntı yaşadım.bi ara oturamıyor ve yatamıyordum.ne duyduysam denedim.sana önerilerim önce doğal olanlar kantoron yağı sürebilrisin çatlak ve hemeroitte işe yarıyor acını azaltıyor.yemeklerden 15 dk önce dere otunu çiğneip suyla yut.bu kür de işe yarıyor baya bağırsakları yumuşatıyor.(1 ay devam etmen lazım her öğünden önce)hatta zayıflama amaçlıda öneriliyor.benim çok aşırı acım olduğu ve dayanamadığım içni nca...diye bitkisel bir ilaç kullandım.çok faydasını gördüm.3-4 günde oturaibldim sonra küçüldüler fln ama yok olmadılar.ama benim ileriydi biraz.istersen özelede yazarım ilacı kullanan ve yorumlayan çok kişi var.çatlağa da hemoroidie de iyi geliyor.son çarte ameliyat ama onda da yan etki vs çok oluyor.iyileşme süreci zor.olanlardan pişman olanda çok.bende dr a gitmiştim ama muayen fln etmedi zate aile hekimiydi.ilaçları hiçbir işe yaramadı benim başlangıç sevye değil çünkü

günayy dınnn sanah kahvaltımı yaptımm

2 kaşık tulum 1 dlm kpekli ekmek 1 domates nane dereotu yarım salatalık 4 zeytin
yeşil cay

arada 1 bardak portakal suyu griip devam ediyo toparlanamadım bi türlü

öğlen 1 tabak tavuksuyu corba

arada 1 yeşl çay galeta

akşam 1 tabak sulu köfte salata

şmdilik menüm bu deişmez inşallah tartı eksilere inmşken azda olsa devam etmek lazımmm

merhabalar semiran geldiii nasılsınız fıstıklar geçmişi okuyamadım çıkmam lazım ev ziyareti yapacağım sonra okula gideceğim merhaba deyim dedim diyet adına dün iyidi sayılır öğlenki 2 bilemedin 4 kaşık pilav haricindeeee iyidi iyi he bu arada dün bayağı yürüdüm okula giderken gelirken yürüdüm eve geldim geri indim sahile bayağı yürüdüm nerdeyse 1.5 saat oldu bu bana bayağıııı yani daha çok yürüyenler vardır sanırım neysee:))) hadi ben kaçar öptm herkesi kendinize iyi bakın akşam okurum geçmişi de inş inş herkeseeee mucukkkk muckkkkk

geçmiş olsun cnm

seni seviyooooooooooommmmmm

haklısın canım.hepsini biliyoruzda uygulaması zor geliyor...yok canım simit olmuyor simit sabah çıkar üretimden pişmiş olmaz bizde ama gün içinde sürekli kurabiye sirkülasyonu var..ama gerçekten yemediğim zaman alışıyorum bir tane bile atsam ağzına gerisini getiriyorum nasıl bir damak tadıysa artık...
birde iş yerindesin sonuçta çıkan yemeklerden yiyorum ama az ve de genellikle pilavdan beyaz ekmekten uzak durarak. çok fazla kendime göre hazırlık yapmıyorum. 1 ay filan eşimde mesaili çalışıcak iş yerinde yiyor o yüzden evdede yemek pişirmiyorum genelde.haşlam sebze menemen gibi akşamı geçiştiriyorum tekim aslında bu süreyi iyi değerlendirmem lazım hazır eşim mesaideyken çünkü o varken illaki normal yemek yapıyorum...
çok geçmiş olsun...ben de de arada kabızlık olmasa da kanama olur azcık bende bu yüzden hep dikkat ederim bağırsaklarımı yumuşak tutmaya...ama sen muyene ol tabiki birde hemoroid ilaçlarının özellikliği damarları daraltmakmış başka bir kontrol yapılmadan direk içmen doru değil mesela...

günaydın az beslendiğinden ve sporu birdenbire çok fazla yaptğından artıdasın canım benim fikrim böyle..

Çok geçmiş olsun..nasıl zor olduğunu bilirim Çok korkunç bir acı.
Kızım 13 yaşında onun doğumundan sonra tanıştım hemeroidle.. yıllarca hep ağrılıydı kabızlık sorunum vardır kendimi bildim bileli..bir kez gittim genel cerraha kabız olmamam,yemekleri nasıl tüketmem gerektiğini anlattı salçasız,bahartsız acısız vb.
Tabii ben hiçbirini uygulamadım.:)) KAbız olmayınca hiç bir problemin olmadığını biliyorsun...
Sabahları aç karnına sıcağa yakın ılık suya bir çay kaşığından fazla bal ekleyip içince müshil etkisi gösteriyor..Bana çok iyi gelir yaparım zor durumda kaldığımda..
Sabahları kahvaltıda maydanoz ve tere yiyorum,birde kefir ..Kendimi tanıdım artık. çok şükür zorlanmıyorum hiiç.Birde akşam yatmadan önce ılık su içiyorum yine sıcağa yakın...
Çok geçmiş olsun...

-------------------

Merhaba arkadaşlar...Afiyettesiniz inşallah...
Benim abimin eşi rahatsız yine bacaklarından hastaneye yatırdılar dün.. fizik tedavi hastanede yapılacak yaklaşık 3 hafta..
Ona canım sıkkın tadım yok pek..Reglim gecikti ota moka ağlıyorum.
Doktor bu beden bu kiloları taşıyamaz vermek zorundasın dedi yengeme..Oda yazık çabalıyorum deyince keseceksiniz boğazınızı yemeyince neden olmasın dedi..Kilolar sizin düşmanıınız düşmanınızla neden bir arada yaşıyorsunuzki diyerek yılın lafını etti...

Beyleyken beyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…