Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada özkacığım ben muayenede olmuştum.. böyle domalıp berbat bir pozisyondu. çok utanmıştım elin herifinin önünde...

Son düzenleme:
çok geçmş olsun yenacım yengene
allahım şifasını versin
kilolu insan dr.a gidince sebebi belli çoğu zmn önemsemiyolar bile
tabiki etkisi var ama her zmn her şey kilodan değil bence
benimde bu ara kilo aldıkça bel, sırt ve diz ağrılarım arttı

ayyy bunu bile zor yaptım ugraştırmayın kızlar ya boyum 1.70 2.10 allahhh basketçimiyim bennn

Kızlar selammm. Süper bir sabah geçirdim gene :)) Oğluş kreşe alıştıkça benim keyfim artıyor. Gerçi bugün azıcık mızmızdı ya neyse. Sabahtan Beyza (Leah) ile buluştuk. Geçen hafta konuşmuştuk zaten. Sağolsun beni aldı, oğluşu kreşe biz doooğru Kadıköy Özgürlük Parkı'na. Nefis bir yermiş, 1 saate yakın yürüyüşümü yaptık beraber. Sonra da orada her hafta kurulan organik pazardan sebze meyve alışverişi yaptık. Sohbet-muhabbet eve döndük. Kılpayı yetişip oğlumu servisten aldım, şimdi mışıl mışıl uyuyor içeride :))

Mutlucuğum; benim nacizane önerilerim;
1. Gayet güzel gidiyorsun, aman demoralize olma.
2. İhmal ediyorsun epeydir, tahlillerini yaptır, yaşayan arkadaşlar yazmış; insülin direnci tedavi edilmesi (ona göre diyet ve veya ilaç ile) gereken bir durum. En azından elemiş olursun bu ihtimali.
3. Her gün tartılmayı bırak. Tek şişman beynimiz kitabında kadın tartıyı evden tamamen atacaksınız diyordu. Beyin isterse insanı öldürebilir bile; değil ki şişmanlatmak diyordu. Bir hastasında denemiş; her gün tartılıp x kilosunda takılacağını iddia eden bir adammış, ben asla x kilosunun altına düşemem diyormuş. Tartıyı evden gönderip 3 ay hiç tartılmayınca (süreyi yanlış hatırlamış olabilirim) aynı şeyleri yemesine rağmen 3 ay sonra x kilosunun altında olduğu görülmüş, adap şok olmuş. Yazarın iddiaları tabii bunlar ama sık tartılmak; verdim-veremedim stresi olumsuz etkiliyor olabilir.
Çok geçmiş olsun. Ben da hamilelik, lohusalık dönemlerinde yaşadım benzer sorunları ama detaylı bir tedavi olmadım. Doktorun verdiği klasik fitil ve kremler etki etmişti, sürekli yeşillik yediğim için kabızlık sorunum da pek yok. İnsanın yaşam kalitesini etkiliyor gerçekten de... Bayan bir doktor bulursan belki daha rahat hissedersin kendini? Ece78 güzel öneriler vermiş, bir de Yena'nın yazdığı gibi ev yapımı kefir bağırsak sistemi için 1 numara. İşe yaramayan duymadım diyeyim, o derece..
Tekrar geçmiş olsun...
umuttt beyza da yok kaç gündür senin haberin vardır:)
Var canım var, yukarıda yazdığım gibi bugün beraberdik. Beyza biraz yaramazlık yapıyor bu aralar, diyete tam konsantre değil. Bir de üç çocuğun işleri, hastalıkları vb. epey yoğun bir dönem geçirmekte :)) Beraber taciz ederiz, gelir ama yakında :)

Son düzenleme:
slmmm kızlar spordan yeni geldim bayıldım valla 1.5 saat spor aletlerine bindim 1 saatte airobik bayıldım cuma günü spor + ortyantel dans yapcazz valla süper gidiyo herşey bi güzel kurtlarımı dökcem valla + bide pazara çıkcam cuma günü bakalım

ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar samatya sahile :) gelince görüşürüz

Ayşeciğim bir şey sracaktım sana, mesaj atmaya çalıştım, bir türlü beceremedim. Hata mesajı veriyor nedense.
Sormak istediğim şey şuydu, annemim bir süredir siyatik ağrıları var, artınca özel bir hastanede mr çekildi, fizik tedavi uzmanı iğne ve fizik tedavi önerdi, babamla beraber değerlendirmişler; bir de beyin cerrahının (kapalı ameliyat alternatifi için) görmesini düşünmüşler. Şimdi araştırıyoruz ancak endişemiz, bilhassa özel hastanelerde direk bel fıtığı diyerek ameliyata yönlendirmeleri. İyi değerlendirecek bir uzman arıyoruz. Cerrahpaşa'da hocaya göstermek istesek randevu alabilir miyiz, fikrin var mı? Bir de bu bölüm hakkında bilgin var mı, hangi hocayı daha fazla tavsiye ediyorlar? Fikir verebilirsen çok sevinirim :)
Şimdiden teşekkürler canım xx

Son düzenleme:

çok slm söyle görüşünce özledik onu
bizim içinde bol bol sohbet et

klasik troid vitamin falan işte kilo vermye engel insülin direnci...

cnm buraya ne zmn geliceksin tekrar

cnm nörolojiden mi nöroşirurjiden mi hoca soruyosun

Son düzenleme:
cnm nörolojiden mi hoca soruyosun

:))) Herşeyi yazmışım, onu tam yazmamışım :) Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, nöroşirurji hocası Özellikle laparoskopik bel fıtığı ameliyatlarında ehil birini arıyoruz :)

bizim içinde bol bol sohbet et...

Söylerim elbet :) Haftaya karşıya geçme niyetimiz var. Ama bize ancak hafta içi uyuyor Eğer kesinleştirirsek mutlaka haber vereceğiz sizlere de

Son düzenleme:
:))) Herşeyi yazmışım, onu tam yazmamışım :) Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, nöroşirurji hocası Özellikle laparoskopik bel fıtığı ameliyatlarında ehil birini arıyoruz :)

cnm bildiğim birisi yok isim olarak hocalarda performans yasasında dolayı bakmıyolar malesef ama ben bi tanıdık varmı orda çalışna yada tanıdıgın tanıdıgı bakayım araştırayım dönerim sana olurmu yrn bi soruştururum tatlım

bizim içinde bol bol sohbet et

cnm buraya ne zmn geliceksin tekrar

bilmiyorum bu hafta diye konştuk haftaya kaldı sanırım toplantım. o yuzden belli değil.

ben de sana bu kolon daki diyetisyeni soracaktım nasıl diye duydun mu(buyukçekmece)

ben de yurudum ama ne yazıkki rotamı değiştirince nerdeyse 2 saati buldu. umut ve beyza gibiyürüdüm köye ondan sonrada köy pazarından 8-10 kilo bişey alıp(1-2 kilo bile taşıma dedi dr ben onu da ver bunu da ver yine saçmaladım) onları eve getirdim. gelirken 20 dk tutan yol dönerken 1 saati buldu...(yokuş yukarı ve ağırlıklarla). neyse bir daha yapmayacağım böyle, azdaha kalacaktım yolun ortasında...

Son düzenleme:

Çok sağol Ayşeciğim, teşekkür ederim ilgine

umutcum ben demorilize olmamaya çalışıyorum. 1-2 kilo versem ayda almasam kar elbette. ama doğru beslenmiyor olabilirim dediğin gibi... şimdi bu ay en azından 90 kilo civarını yakalama hedefim sapsa bile nisanda 8 leri göreceğime inanıyorum.
güzel yuruyorum vucudum hiç olmazsa sıkılaşır ve selülitlerden az da olsa kurtulurum...

Bu arada özkacığım ben muayenede olmuştum.. böyle domalıp berbat bir pozisyondu. çok utanmıştım elin herifinin önünde...

Canım dayanamadım gıttım az önce Avcılarda özel bir hastaneye. Çok korkuyodum ama korktugum kadar utanmadım.Daha dogrusu ben alt taraf cıscıbıl kalcak sanıyodum öle degılmıs. Sedyene cıktım sonra ındırdım pantolonu:)) Tam utanacaktımkı popoma intikal eden o aletin acısıyla irkildim:)) Allah düşmanıma vermesin o nasıl bir acı

Neysa gıttıgım adam genel cerrah. Dedıkı ben çok kötü bir durum görmedim. İçerde ufak hemeroid memeleri var birde çatlaklar var dedi. Kabızlıktan dolayı olmuş dedi. Daha önce bi doktora gıttıgımı ve muayne olmadan daflon dıye ılac kullandıgımı söyledim. Gereksız olmus dedi, sende abartılacak bi hemeroid yok boşa kullanmışsın felan. Makat çatlagının ilacı yok sadece krem ve merhemlerle gecmesını saglarız ve kesınlıkle kabız olmayacaksın dedi. Şu an ıcın bence amelıyata gerek yok ama ılerde çok agrı cekersen o zaman bakarız dedi. Amelıyat lafını duyunca irkildim zaten.

Canım becunis diye bagırsak calıstırıcı var ya onu yazdı. Ben dünden beri form cayı ıcıyorum dogadan elma kromlu, çok da alıstırmamak lazım bagırsagı yoksa tembel oluyor fakat şu ara ıcmem lazım yoksa wc'de aglıyorum resmen. Bunu çekmeyen bilmez ama sen bilirsin:)

Kefiri ben 3 sene önce keşfettim. Mütiş bişey öyle ishal de yapmıyor. Resmen düzenli wc ye cıkarıyor ama ben onu da çk üst üste kullanınca işe yaramıyor. 1 hafta kullanıp 2 hafta ara vermem lazım

Son düzenleme:

Bu anlayışla ve gidişatla devam edersen 8'leri de görürsün, 7'leri de görürsün, 6'ları da görürsün Mutlucuğum

Umarım tahlillerin iyi çıkar, sadece geçici bir ödemdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…