canım bende çok sıkıntı yaşadım.bi ara oturamıyor ve yatamıyordum.ne duyduysam denedim.sana önerilerim önce doğal olanlar kantoron yağı sürebilrisin çatlak ve hemeroitte işe yarıyor acını azaltıyor.yemeklerden 15 dk önce dere otunu çiğneip suyla yut.bu kür de işe yarıyor baya bağırsakları yumuşatıyor.(1 ay devam etmen lazım her öğünden önce)hatta zayıflama amaçlıda öneriliyor.benim çok aşırı acım olduğu ve dayanamadığım içni nca...diye bitkisel bir ilaç kullandım.çok faydasını gördüm.3-4 günde oturaibldim sonra küçüldüler fln ama yok olmadılar.ama benim ileriydi biraz.istersen özelede yazarım ilacı kullanan ve yorumlayan çok kişi var.çatlağa da hemoroidie de iyi geliyor.son çarte ameliyat ama onda da yan etki vs çok oluyor.iyileşme süreci zor.olanlardan pişman olanda çok.bende dr a gitmiştim ama muayen fln etmedi zate aile hekimiydi.ilaçları hiçbir işe yaramadı benim başlangıç sevye değil çünkü
Canım dayanamadım gıttım az önce Avcılarda özel bir hastaneye. Çok korkuyodum ama korktugum kadar utanmadım.Daha dogrusu ben alt taraf cıscıbıl kalcak sanıyodum öle degılmıs. Sedyene cıktım sonra ındırdım pantolonu:)) Tam utanacaktımkı popoma intikal eden o aletin acısıyla irkildim:)) Allah düşmanıma vermesin o nasıl bir acı
Neysa gıttıgım adam genel cerrah. Dedıkı ben çok kötü bir durum görmedim. İçerde ufak hemeroid memeleri var birde çatlaklar var dedi. Kabızlıktan dolayı olmuş dedi. Daha önce bi doktora gıttıgımı ve muayne olmadan daflon dıye ılac kullandıgımı söyledim. Gereksız olmus dedi, sende abartılacak bi hemeroid yok boşa kullanmışsın felan. Makat çatlagının ilacı yok sadece krem ve merhemlerle gecmesını saglarız ve kesınlıkle kabız olmayacaksın dedi. Şu an ıcın bence amelıyata gerek yok ama ılerde çok agrı cekersen o zaman bakarız dedi. Amelıyat lafını duyunca irkildim zaten.
Canım becunis diye bagırsak calıstırıcı var ya onu yazdı. Ben dünden beri form cayı ıcıyorum dogadan elma kromlu, çok da alıstırmamak lazım bagırsagı yoksa tembel oluyor fakat şu ara ıcmem lazım yoksa wc'de aglıyorum resmen. Bunu çekmeyen bilmez ama sen bilirsin:)
Kefiri ben 3 sene önce keşfettim. Mütiş bişey öyle ishal de yapmıyor. Resmen düzenli wc ye cıkarıyor ama ben onu da çk üst üste kullanınca işe yaramıyor. 1 hafta kullanıp 2 hafta ara vermem lazım
Kızım gelince abime gideceğim yemek yaptım oraya götürmek için.bu akşam orda birlikte yer döneriz..
KArnım acıktı bende ıspanak kavurdum soğumasını bekliyorum hemen yiyeceğim .
bilmiyorum bu hafta diye konştuk haftaya kaldı sanırım toplantım. o yuzden belli değil.
ben de sana bu kolon daki diyetisyeni soracaktım nasıl diye duydun mu(buyukçekmece)
ben de yurudum ama ne yazıkki rotamı değiştirince nerdeyse 2 saati buldu. umut ve beyza gibiyürüdüm köye ondan sonrada köy pazarından 8-10 kilo bişey alıp(1-2 kilo bile taşıma dedi dr ben onu da ver bunu da ver yine saçmaladım) onları eve getirdim. gelirken 20 dk tutan yol dönerken 1 saati buldu...(yokuş yukarı ve ağırlıklarla). neyse bir daha yapmayacağım böyle, azdaha kalacaktım yolun ortasında...
Yengene çok geçmiş olsun canımSenin de ellerine sağlık, hayırlı gelinmişsin :)
...
Mutlu, yapılır mı hiç yahu, bir ufacık poşet bile taşımaman gerekirken.Dönüşte araca binseydin bari...
Canım dayanamadım gıttım az önce Avcılarda özel bir hastaneye. Çok korkuyodum ama korktugum kadar utanmadım.Daha dogrusu ben alt taraf cıscıbıl kalcak sanıyodum öle degılmıs. Sedyene cıktım sonra ındırdım pantolonu:)) Tam utanacaktımkı popoma intikal eden o aletin acısıyla irkildim:)) Allah düşmanıma vermesin o nasıl bir acı
Neysa gıttıgım adam genel cerrah. Dedıkı ben çok kötü bir durum görmedim. İçerde ufak hemeroid memeleri var birde çatlaklar var dedi. Kabızlıktan dolayı olmuş dedi. Daha önce bi doktora gıttıgımı ve muayne olmadan daflon dıye ılac kullandıgımı söyledim. Gereksız olmus dedi, sende abartılacak bi hemeroid yok boşa kullanmışsın felan. Makat çatlagının ilacı yok sadece krem ve merhemlerle gecmesını saglarız ve kesınlıkle kabız olmayacaksın dedi. Şu an ıcın bence amelıyata gerek yok ama ılerde çok agrı cekersen o zaman bakarız dedi. Amelıyat lafını duyunca irkildim zaten.
Canım becunis diye bagırsak calıstırıcı var ya onu yazdı. Ben dünden beri form cayı ıcıyorum dogadan elma kromlu, çok da alıstırmamak lazım bagırsagı yoksa tembel oluyor fakat şu ara ıcmem lazım yoksa wc'de aglıyorum resmen. Bunu çekmeyen bilmez ama sen bilirsin:)
Kefiri ben 3 sene önce keşfettim. Mütiş bişey öyle ishal de yapmıyor. Resmen düzenli wc ye cıkarıyor ama ben onu da çk üst üste kullanınca işe yaramıyor. 1 hafta kullanıp 2 hafta ara vermem lazım
ah mutlu ahhh dikkat et canım ne olur şakası yok.aynısı bende yapıyordum ama sonrası daha kötü oluyor.hatta oğlumu bile alamadım uzun süre kucağıma
bilmiyorum bu hafta diye konştuk haftaya kaldı sanırım toplantım. o yuzden belli değil.
ben de sana bu kolon daki diyetisyeni soracaktım nasıl diye duydun mu(buyukçekmece)
ben de yurudum ama ne yazıkki rotamı değiştirince nerdeyse 2 saati buldu. umut ve beyza gibiyürüdüm köye ondan sonrada köy pazarından 8-10 kilo bişey alıp(1-2 kilo bile taşıma dedi dr ben onu da ver bunu da ver yine saçmaladım) onları eve getirdim. gelirken 20 dk tutan yol dönerken 1 saati buldu...(yokuş yukarı ve ağırlıklarla). neyse bir daha yapmayacağım böyle, azdaha kalacaktım yolun ortasında...
Çok sağol Ayşeciğim, teşekkür ederim ilgine
cnm ben gttim ona ama yapamıyorum diyet diye bıraktım
tatlı konuşkan birisi bi dene istersen
bu arada müsait oldugun bi gün yada toplantıya geldiğinde erken gel 1 saat kadar
tahlil girişlerini ben kayıt eder yaptırırım dr.a uğraşmaya gerek yok yani
ama aç geliceksin insülin ve glukoz hem aç hem tok bakılacak
rica ederim cnm umarım buluruz birini zorda olsa deneyelim bi şansımızı
Kızlar akşama omlet yapıcam da benım mınık tosbagam( esım) pazılı omlet ıstedi. Pazı sogan biberi sotelik kavurup sonra üzerine yumurtasını döksem nasıl olur acep. Beyefendı dıyette ya sıkılmıs degısık bısey yemek ıstıyormuş. Tadı güzel olmazsa karısmam dedim:)
haftasonu azıcık bıraktım oğlanı taşımayı resmen fark oldu. ama günde en az 30 kere oark yatğa eğilip doğruluyorum ne yazıkki. 13.5 kg ağırlık ile...
Kızlar akşama omlet yapıcam da benım mınık tosbagam( esım) pazılı omlet ıstedi. Pazı sogan biberi sotelik kavurup sonra üzerine yumurtasını döksem nasıl olur acep. Beyefendı dıyette ya sıkılmıs degısık bısey yemek ıstıyormuş. Tadı güzel olmazsa karısmam dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?