Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım az önce gittim bir genel cerraha. Muayne oldum baya domaldım::):) Çok acıdı öçünkü çatlak varmış. İçerdede küçük iç hemeroid var ama ben önemli birşey görmedim dedi. Kesınlıkle kabız olma dedi. Becunis yazdı. Ben zaten incir form çayı çok çiğneme her zamankınden bol su vs hepsını denıyorum. Sen anlarsın benı resmen wcde aglıyorum. Amelıyata gerek yok bence ama ılerlerse olabılırsın dedi. Şu an ıcın sen dıkkat et kabız olma yeter dedi. Fitil kullanıyorum dedım devam et dedi.

Canım dereotunu denıycem yemeklerden önce yarım kase yogurtlada yıyebılırım sanırım. Tek basına pek mıdem almıyo da o otu. Sen bana özelden gene yaz o ılacı. Eğer gecmezse denerım bende. Ne kadar kullandım onları felan da yazarsan ıyı olur. Benım elleyınce belırgın buyuklıukte segıl mınık kabarıklık seklınde sadece. Önceden kullandıgım ılacı da bosuna kullanmısım zaten. Muayne olmadan ılac yazmak cok yanlıs dedı adam

İyi yapmışsın gitmekle hem önemli olmadığını öğrenmiş oldun..
Çabucak düzelmen dileğiyle...

Becunis bende kullanmıştım.:)

Kızım gelince abime gideceğim yemek yaptım oraya götürmek için.bu akşam orda birlikte yer döneriz..

KArnım acıktı bende ıspanak kavurdum soğumasını bekliyorum hemen yiyeceğim .

Kızım gelince abime gideceğim yemek yaptım oraya götürmek için.bu akşam orda birlikte yer döneriz..

KArnım acıktı bende ıspanak kavurdum soğumasını bekliyorum hemen yiyeceğim .

Yengene çok geçmiş olsun canım Senin de ellerine sağlık, hayırlı gelinmişsin :)

...

Mutlu, yapılır mı hiç yahu, bir ufacık poşet bile taşımaman gerekirken. Dönüşte araca binseydin bari...

ah mutlu ahhh dikkat et canım ne olur şakası yok.aynısı bende yapıyordum ama sonrası daha kötü oluyor.hatta oğlumu bile alamadım uzun süre kucağıma

Cok haklisin ama onu aliim bunu da derken ciddi bir agirlik oldu toplam. 1-2kilo alirim en fazla derken saptim amacimdan. Neyse akillanacagim insallah en yakin zamanda

geçmiş olsun en iyisini yapmışsın. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...

ah mutlu ahhh dikkat et canım ne olur şakası yok.aynısı bende yapıyordum ama sonrası daha kötü oluyor.hatta oğlumu bile alamadım uzun süre kucağıma

haftasonu azıcık bıraktım oğlanı taşımayı resmen fark oldu. ama günde en az 30 kere oark yatğa eğilip doğruluyorum ne yazıkki. 13.5 kg ağırlık ile...

geçmiş olsun neyse için rahatlamıştır biraz. benimde aklıma geldi üretimde dolaşırken yaa baya adapte olmuşum size koştum pc başına. benim kanamam ve acım çok olmustu bir sıra kv önerisi ile şöle havlu kağıttın koca bir kat yaptım orta kısmına halis zeytinyağı koydum (komik olucak ama) gece yatarken makata yerleştirdim işte girdiği kadar... gerçekten iyi gelmişti...bu da bir fikir işte...
)

cnm ben gttim ona ama yapamıyorum diyet diye bıraktım
tatlı konuşkan birisi bi dene istersen
bu arada müsait oldugun bi gün yada toplantıya geldiğinde erken gel 1 saat kadar
tahlil girişlerini ben kayıt eder yaptırırım dr.a uğraşmaya gerek yok yani
ama aç geliceksin insülin ve glukoz hem aç hem tok bakılacak

Çok sağol Ayşeciğim, teşekkür ederim ilgine

rica ederim cnm umarım buluruz birini zorda olsa deneyelim bi şansımızı

temizlik için gelen kızlarıma döner durum ısmarlayıp kendim akşamdan kalan kapuskamı yiyerek tarihimde bir ilke imza attım... yav ben varya süper irade insanı oldum yahuuuu

sabah
yarım simit peynir

ara y.yağlı 1 çay bardağı sut- 1 elma

öğlen 1 tabak kapuska- 1 kase yoğurt- 1 dilim L-kepek ekmek

akşam: ta ta ta tam yine bir sebze yemeği taze bakla yoğurt eşliğinde bol taze dere otu ile servis edilmiş(yemekteyizden havalı oldu)

süper olur bir bakalım bakalım olmasın bir atraksiyon bünyede....

Kızlar akşama omlet yapıcam da benım mınık tosbagam( esım) pazılı omlet ıstedi. Pazı sogan biberi sotelik kavurup sonra üzerine yumurtasını döksem nasıl olur acep. Beyefendı dıyette ya sıkılmıs degısık bısey yemek ıstıyormuş. Tadı güzel olmazsa karısmam dedim:)

yrn sabah 8:30 da Adaya (eltimin kızı) nöroloji randevusu ayarladım 1 ay sonra çok şükür
inşallah bişeycik çıkmaz

hmm bence fikrin doğru canım pazıyı önce haşlasan azcık acılığı kalmaz...

[
haftasonu azıcık bıraktım oğlanı taşımayı resmen fark oldu. ama günde en az 30 kere oark yatğa eğilip doğruluyorum ne yazıkki. 13.5 kg ağırlık ile...

park yatağın çıkacak fermuarlı kısmı varsa orayı açsan ordan kendi çıksa minik..hatta ben alışverişte alışveriş arabasına bile oturtmak içni görevlilerden yardım istemiştim bi süre.benim çok fenaydı ama.

ben pazıyı kavurup yumurta kırmıştım sonra soğan vs koymadan.biz çok beğenmiştik.pazı ile zaten ankarada tanıştım bilmiyordum eskiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…