özka ve umut özelden msj attım geldimi?
Canım gayet güzel olur, ama böylesi pazılı yumurta olur. Önce soğanı kavurup üzerine pazıyı katıp suyunu hafif çekene kadar kavurur, karabiber ve acı seviyorsanız biraz pul biber ekleyerek üzerine yumurta kırabilirsin. Ben böylesini çok severim, azıcık da beyaz peynir katarım içine, laf aramızda çoook az pastırma da koyarım, kokusu bile yetiyor :))Kızlar akşama omlet yapıcam da benım mınık tosbagam( esım) pazılı omlet ıstedi. Pazı sogan biberi sotelik kavurup sonra üzerine yumurtasını döksem nasıl olur acep. Beyefendı dıyette ya sıkılmıs degısık bısey yemek ıstıyormuş. Tadı güzel olmazsa karısmam dedim:)
özka ve umut özelden msj attım geldimi?
Kızlar 3 gundur çok kötüyüm. Hemeroid mi yoksa makat çatlagımı tam olarak bılmedıgım sorunum tekrar hortladı. Afedersınız buyuk tuvaletımı yaparken sankı biri etimi kesiyor. Daha önce doktora gıttım ama muayne etmeden ılac verdı hemeroıd ıcın. Bi işe de yaramadı. Kesınlıle kabız olmamam lazım. Çok su ıcıyorum ıncır yıyorum sebze yıyorum ama gene de olmuyor. Dün gıttım doğadan elma kromlu form çayı aldım onu ıctım biraz midem yumuşadı gibi. Muayne olmaya cok korkuyorum, çok agrılı oluyormus bir de utanıyorum yaaArastırdım ısım vermem dogrumu bılmıyorum da bakırköyde medıcal art dıye bı yer buldum ssk ıle anlasmalıymıs. Oraya muayneye gıtsem mı dıyorum ama çok endıselenıyorum. Bir de bu ılletın acısında kurtulmak ıcın fitil kullanıyorum eşim gitmiş baska bi fitil almıs içinde kortizın var. Ağzım yüzüm şişiyo gibi hissediyorum. İçinizde bu derdi çeken var mı bılmıyorumn ama çoook kötü
Sabah kahvaltımı 50 gr ıcı cıkarılmıs kepeklı sandwıc ekmegı ıcıne 1/2 dılım lıgt kaşar+ 1/2 dilim light beyaz peynır ve domates koyup tost makınesınde bıraz ezıp yedım
Şimdi gene ıncır yıycem yanında da su ıcıcem
günkurusu kayısı varya onu denedinmi bilmem ama ben onunla bu sorunumu rahatlattım akşam bir bardak suya 3 adet günkurusu (sarı olanla olmuyor malesef ) koy sabah aç karnına kayısıları ye suyunuda iç mutlaka sakın dökme işe yarıyor birde kepekli sandwicine mutlaka bol dereotu maydonoz koy ekmek ve kaşar kuru oldugundan iyice sıkıstırır seni ama dereotu maydonoz işe yarar
Ben malatyalım canım. Dolapta bababenım getırdıgı gün kurusu kurusu var. Hoşaf yapıcam onunla şekersiz. Teşekkürler tavsıyen ıcın
bizde malatyadan geçiyoruz buraya gelirken her seferinde uğrar alırdık bu sefer aldırmadım eşime içine kaysı cekirdeği alıyolar doldurup yiyolar evdekiler ben yemiyosam sizde yemeyin dedim cok hainim cokk
ayşecim okuyorak gidiyorum ilerlerde yazan arkadaşlarım var mı bilmiyorum amazayıflama işini halletsem pilatese gitmeyi istiyorum sıkılaşmak için aramızda giden yok dimi çevrenizde giden vardır belki merak ettim gerçekten faydalımı diye
bugün erkek arkadaşımla aynı şeyi konuştuk mutlucum yayururken giymeyi özlediğim seyler aklıma geldi. eskiden hep daracık askılı tsirtler ve repçi pantolonları gibi bosbol dusuk bel pantolonlar giyerdim. üste yine hava serinse dar mini kot yahut deri ceketler. daş gibiydi karnım ozamanlar belimde inceydi şimdinin tam tersi yani. ufffffff
selam topik arkadaşlarımmm
ösledim walla sizlere yazmayı
geçmişi okuyorum bir yandan da alıntı yapamıyorum beğeniyorum genelde çok fazla sayfam var okuyacak
hepsinden alıntı yapsam bir sayfayı alırım heralde
erkek arkadaşım geldi o yüzden 2 gün ortalıklardan kayboldum
1 aydır görmediği için, güzel bir elbise giyindim hemen, saçları fönledim, havada mis gibiydi, azcıkta bir makyajj off değimeyin keyfime
bir gördü beni şaşırdı ama erkek milleti belli etmez
oturduk kahve içerken sen baya vermişsin kilo görüşmeyeli dedi
ben uçtum havalarda tabikidemekki artık verdiğim kilolar belli oluyor
bugünde yolculadım ne yazıkki hayırlı gitsin evine
ama şimdiden özlüyorum kızlar, hepiniz bana dua edin en kısa sürede işim olsun ve dünya evine girelim bizde ve artık yanyana olalım
canım arkadaşlarım biliyorum hepiniz içten dua ediceksiniz bana
iyiki varsınızzzzz
[Bbuarada bugün diyetisyene gittim 1 kilo vermişim kızlarrrr
bahar bana geldi inşallahhh hepinizede gelmiştirrrrr
][/B]
bugün erkek arkadaşımla aynı şeyi konuştuk mutlucum ya
dedim ki zayıflayıp bol şeyler giymek istiyorum ve uzun bol hırkalar taytlar giymek istiyorum dedim
şimdi bol giyersem 2 katı gösteriyorum dar giyersem fırtlıyor bir yerlerim
ama kafamda kendimi bol kıyafetler ve fit vücutla hayal ediyorum
ve ineceğim inşallah geçte olsa zorda olsa ineceğim
hepimiz ineceğiz inşallaaaahhhh
ayyy bunu bile zor yaptım ugraştırmayın kızlar ya boyum 1.702.10 allahhh basketçimiyim bennn
Ben malatyalım canım. Dolapta bababenım getırdıgı gün kurusu kurusu var. Hoşaf yapıcam onunla şekersiz. Teşekkürler tavsıyen ıcın
selam ben geldim kızlar :)
nasılsınız bakalım? ben yine yoğun bir gün geçirdim. orman haftasını ben kutlayacaktım onun programını hazırla vs derken yoruldum. oğluşum sabaha kadar uyutmadı habire kalktı o da tuzu biberi oldu valla ya... resmen zombi gibi dolanıyorum ortada
cumaya az kaldı bakalım ben ne yaptım bu hafta, gerçi ankara'dan sonra kendimi pek toplayamadımhaftasonu şu ayran detoksunu yapacağım inşallah ,bakalım fayda edecek mi? bugün ehliyet alan bir arkadaş baklava getirmişti ama yemedim :) sonra ne yaptım? serviste her çarşamba biri kek ve içecek alıyor valla yedim içtim, sözde gazlı içecek içmeyecektim valla pişmanım ya, zaten sabahtan beri karnım davul gibi gergin ve şiş
nasılsınız bakalım? ben yine yoğun bir gün geçirdim. orman haftasını ben kutlayacaktım onun programını hazırla vs derken yoruldum. oğluşum sabaha kadar uyutmadı habire kalktı o da tuzu biberi oldu valla ya... resmen zombi gibi dolanıyorum ortada
cumaya az kaldı bakalım ben ne yaptım bu hafta, gerçi ankara'dan sonra kendimi pek toplayamadımhaftasonu şu ayran detoksunu yapacağım inşallah ,bakalım fayda edecek mi? bugün ehliyet alan bir arkadaş baklava getirmişti ama yemedim :) sonra ne yaptım? serviste her çarşamba biri kek ve içecek alıyor valla yedim içtim, sözde gazlı içecek içmeyecektim valla pişmanım ya, zaten sabahtan beri karnım davul gibi gergin ve şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?