Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım gayet güzel olur, ama böylesi pazılı yumurta olur. Önce soğanı kavurup üzerine pazıyı katıp suyunu hafif çekene kadar kavurur, karabiber ve acı seviyorsanız biraz pul biber ekleyerek üzerine yumurta kırabilirsin. Ben böylesini çok severim, azıcık da beyaz peynir katarım içine, laf aramızda çoook az pastırma da koyarım, kokusu bile yetiyor :))

Yok ben omlet yapacağım dersen aynı şekilde pazı-soğan-biber-baharatlar kavrulduktan sonra (benc ehaşlama pazıyı zaten çok narin bir bitki), ayrı bir yerde yumurtayı (ne kadar büyük yapacağına bağlı, ben 2 adetle yapıyorum) iyice çırpıp 1 kaşık un ekleyip, onu da hiç topak kalmayıncaya dek çırpıp, 1 tepeleme tatlı kaşığı yoğurt, 3 çorba kaşığı süt ekleyip tüm bu karışıma kavurduklarını ekleyip yapabilirsin. Büyük bir teflon tavayı azıcık yağlayıp, kızınca iki taraflı omletini pişir afiyet olsun :))

özka ve umut özelden msj attım geldimi?

Az önce gördm canım, cevap da yazdım, çok teşekkür ederim ilgin için

Slm kizlarrr
hasta olan arkadaslara geçmiş Olsun
yenacim abinin hanımına geçmiş Olsun
ben 5gunde5kg olan dieti yaptim 2.gün biraktim basım döndü bayilcak gibi oldum ama zaten biliyordum tek yönlü beslenmenin zararlı oldugunuda takıldığım yerden kurtulurum diye düşündüm. Sağlıklı beslenmeye devam bu hafta şimdiye kadar 160dakkk yürüdüm

mutlucum cnm sana bişey dicem ama kızma. Menunde kabuska var neyle yaptığını bilmiyom ama bulgurla yapsansa 2kaşığı 1dilim ekmek yazmisti arkadaşlar. Sen yanindada ekmek yemissin. Bence ekmeği azaltsan belki verirsin cnm

günkurusu kayısı varya onu denedinmi bilmem ama ben onunla bu sorunumu rahatlattım akşam bir bardak suya 3 adet günkurusu (sarı olanla olmuyor malesef ) koy sabah aç karnına kayısıları ye suyunuda iç mutlaka sakın dökme işe yarıyor birde kepekli sandwicine mutlaka bol dereotu maydonoz koy ekmek ve kaşar kuru oldugundan iyice sıkıstırır seni ama dereotu maydonoz işe yarar

Ben malatyalım canım. Dolapta bababenım getırdıgı gün kurusu kurusu var. Hoşaf yapıcam onunla şekersiz. Teşekkürler tavsıyen ıcın

iyi akşamlar rejim süper bugün gitti akşam yemeği ni iraz fazla kacırdım sanırım ama birazdan 45 dk lasl yapmam lazım dengelemek babında:)))

bi ıkac arkadaş beni 90 kilo halimlle görmüştü enson baya fark etmişsin diye iltifatlar aldım bi 10 daha versem süper olcam inşallah

Ben malatyalım canım. Dolapta bababenım getırdıgı gün kurusu kurusu var. Hoşaf yapıcam onunla şekersiz. Teşekkürler tavsıyen ıcın

bizde malatyadan geçiyoruz buraya gelirken her seferinde uğrar alırdık bu sefer aldırmadım eşime içine kaysı cekirdeği alıyolar doldurup yiyolar evdekiler ben yemiyosam sizde yemeyin dedim cok hainim cokk

bizde malatyadan geçiyoruz buraya gelirken her seferinde uğrar alırdık bu sefer aldırmadım eşime içine kaysı cekirdeği alıyolar doldurup yiyolar evdekiler ben yemiyosam sizde yemeyin dedim cok hainim cokk

Kayısı cekırdegının cok az kalorısı var canım bısey yapmaz sen de ye bır ıkı kayısı ne olcak:) Ben ıcıne badem ve cevız koyuyorum tam bomba oluyo valla.

selam topik arkadaşlarımmm
ösledim walla sizlere yazmayı
geçmişi okuyorum bir yandan da alıntı yapamıyorum beğeniyorum genelde çok fazla sayfam var okuyacak
hepsinden alıntı yapsam bir sayfayı alırım heralde
erkek arkadaşım geldi o yüzden 2 gün ortalıklardan kayboldum
1 aydır görmediği için, güzel bir elbise giyindim hemen, saçları fönledim, havada mis gibiydi, azcıkta bir makyajj off değimeyin keyfime
bir gördü beni şaşırdı ama erkek milleti belli etmez
oturduk kahve içerken sen baya vermişsin kilo görüşmeyeli dedi
ben uçtum havalarda tabiki demekki artık verdiğim kilolar belli oluyor
bugünde yolculadım ne yazıkki hayırlı gitsin evine
ama şimdiden özlüyorum kızlar, hepiniz bana dua edin en kısa sürede işim olsun ve dünya evine girelim bizde ve artık yanyana olalım
canım arkadaşlarım biliyorum hepiniz içten dua ediceksiniz bana
iyiki varsınızzzzz
[Bbuarada bugün diyetisyene gittim 1 kilo vermişim kızlarrrr
bahar bana geldi inşallahhh hepinizede gelmiştirrrrr
][/B]

Son düzenleme:
zayıflama işini halletsem pilatese gitmeyi istiyorum sıkılaşmak için aramızda giden yok dimi çevrenizde giden vardır belki merak ettim gerçekten faydalımı diye
ayşecim okuyorak gidiyorum ilerlerde yazan arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama
ben gitmeyi çok düşündüm, bir hocayla görüştüm
evet fit tutar ama kilom fazla olduğu için bel kaslarında ve bacak kaslarında sıkıntı yaşayabilirsiniz dedi, 70 düştükten sonra başlarsanız
hem problem olmaz hemde daha rahat hareket eder ve kilonuzu korursunuz dedi
ne kadar doğru araştırmak lazım :44::44::44:

bugün erkek arkadaşımla aynı şeyi konuştuk mutlucum ya
dedim ki zayıflayıp bol şeyler giymek istiyorum ve uzun bol hırkalar taytlar giymek istiyorum dedim
şimdi bol giyersem 2 katı gösteriyorum dar giyersem fırtlıyor bir yerlerim
ama kafamda kendimi bol kıyafetler ve fit vücutla hayal ediyorum
ve ineceğim inşallah geçte olsa zorda olsa ineceğim
hepimiz ineceğiz inşallaaaahhhh

Elifkuşş kocişin başını döndermişsindir kuşumm , afferim sana afferriimm

canım benim dualarım seninle , herşey güzel gönlüne göre olsun inşallahh

hadi bakalım Allah kavuştursun kuzumm , öpüyorumm kokulu kokulu

inşAllah anneemm inşAllah :128::128::128::128::128:

selam ben geldim kızlar :)

nasılsınız bakalım? ben yine yoğun bir gün geçirdim. orman haftasını ben kutlayacaktım onun programını hazırla vs derken yoruldum. oğluşum sabaha kadar uyutmadı habire kalktı o da tuzu biberi oldu valla ya... resmen zombi gibi dolanıyorum ortada

cumaya az kaldı bakalım ben ne yaptım bu hafta, gerçi ankara'dan sonra kendimi pek toplayamadım haftasonu şu ayran detoksunu yapacağım inşallah ,bakalım fayda edecek mi? bugün ehliyet alan bir arkadaş baklava getirmişti ama yemedim :) sonra ne yaptım? serviste her çarşamba biri kek ve içecek alıyor valla yedim içtim, sözde gazlı içecek içmeyecektim valla pişmanım ya, zaten sabahtan beri karnım davul gibi gergin ve şiş

iyilik şekerimm olsun o kek ile içeceği orman haftasını şerefine yemiş olursun , sıkma canını

ayy bizde bugn nevruz kutladık , ama eğlenceliydi , halat çekme yarışı , çuval yarışı falan yaptık , çocuklara müzik açtık hoparlörden , çılgınlar gibi oynadılar

iyilik şekerimm olsun o kek ile içeceği orman haftasını şerefine yemiş olursun , sıkma canını

ayy bizde bugn nevruz kutladık , ama eğlenceliydi , halat çekme yarışı , çuval yarışı falan yaptık , çocuklara müzik açtık hoparlörden , çılgınlar gibi oynadılar

Benim dizim ara sıra ağrıyor sabahları ama yürüyüşe. Gittimmi hiç acisini hissetmiyorum

bu gün eşime dedimki yeni açılan donerci tiramusuda yapıyor hemen sparis vermiş kizima 1porsiyon goturuyordum azcik catalla bakım dedim ama seytan kandiramadi bir ay oldu hiç ciko ağzıma sokmadim
off burda onlien oldugumda hop topik kapinin önüne atıyor beni zaten telden zorlaniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…