selam ben geldim kızlar :)
nasılsınız bakalım? ben yine yoğun bir gün geçirdim. orman haftasını ben kutlayacaktım onun programını hazırla vs derken yoruldum. oğluşum sabaha kadar uyutmadı habire kalktı o da tuzu biberi oldu valla ya... resmen zombi gibi dolanıyorum ortada
cumaya az kaldı bakalım ben ne yaptım bu hafta, gerçi ankara'dan sonra kendimi pek toplayamadımhaftasonu şu ayran detoksunu yapacağım inşallah ,bakalım fayda edecek mi? bugün ehliyet alan bir arkadaş baklava getirmişti ama yemedim :) sonra ne yaptım? serviste her çarşamba biri kek ve içecek alıyor valla yedim içtim, sözde gazlı içecek içmeyecektim valla pişmanım ya, zaten sabahtan beri karnım davul gibi gergin ve şiş
Benim dizim ara sıra ağrıyor sabahları ama yürüyüşe. Gittimmi hiç acisini hissetmiyorum
bu gün eşime dedimki yeni açılan donerci tiramusuda yapıyor hemen sparis vermiş kizima 1porsiyon goturuyordum azcik catalla bakım dedim ama seytan kandiramadibir ay oldu hiç ciko ağzıma sokmadim
off burda onlien oldugumda hop topik kapinin önüne atıyor beni zaten telden zorlaniyom
Slm kizlarrr
hasta olan arkadaslara geçmiş Olsun
yenacim abinin hanımına geçmiş Olsun
ben 5gunde5kg olan dieti yaptim 2.gün biraktim basım döndü bayilcak gibi oldum ama zaten biliyordum tek yönlü beslenmenin zararlı oldugunuda takıldığım yerden kurtulurum diye düşündüm. Sağlıklı beslenmeye devam bu hafta şimdiye kadar 160dakkk yürüdüm
mutlucum cnm sana bişey dicem ama kızma. Menunde kabuska var neyle yaptığını bilmiyom ama bulgurla yapsansa 2kaşığı 1dilim ekmek yazmisti arkadaşlar. Sen yanindada ekmek yemissin. Bence ekmeği azaltsan belki verirsin cnm
iyilik şekerimm olsun o kek ile içeceği orman haftasını şerefine yemiş olursun , sıkma canını
ayy bizde bugn nevruz kutladık , ama eğlenceliydi , halat çekme yarışı , çuval yarışı falan yaptık , çocuklara müzik açtık hoparlörden , çılgınlar gibi oynadılar
beyaz lahana ile yaptım canım. adını yalnış yazmışta olabilirim.
selam ben geldim kızlar :)
nasılsınız bakalım? ben yine yoğun bir gün geçirdim. orman haftasını ben kutlayacaktım onun programını hazırla vs derken yoruldum. oğluşum sabaha kadar uyutmadı habire kalktı o da tuzu biberi oldu valla ya... resmen zombi gibi dolanıyorum ortada
cumaya az kaldı bakalım ben ne yaptım bu hafta, gerçi ankara'dan sonra kendimi pek toplayamadımhaftasonu şu ayran detoksunu yapacağım inşallah ,bakalım fayda edecek mi? bugün ehliyet alan bir arkadaş baklava getirmişti ama yemedim :) sonra ne yaptım? serviste her çarşamba biri kek ve içecek alıyor valla yedim içtim, sözde gazlı içecek içmeyecektim valla pişmanım ya, zaten sabahtan beri karnım davul gibi gergin ve şiş
iyi aksamlar canlarım
bende balık yedim geldim..1kg istavriti kociş k.v ben yedikyanında da bol salataa
oh karnım tok keyfim yerinde
yemek yemeyi veee o karın doyunca olan şişligi öle seviyorumki ben...
ondan aldıgım haz baska hiç biseyde yok
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 çatal karnabahar yemeği
3 yk kepekli makarna (beş buçuk aydan beri ilk defa yedim makarna )
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi
spor:120 dk spor salonu + 15 dakika yüzme + 100 mekik
beyaz lahana ile yaptım canım. adını yalnış yazmışta olabilirim.
ahahah vallahi öle olmus karnım tok sırtım pek...oohh karnım tok sırtım pek diyosun yanii
valla ben artık yiyemiyorum , o doluluk bana çook sıkıntı veriyor artıkın
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 çatal karnabahar yemeği
3 yk kepekli makarna (beş buçuk aydan beri ilk defa yedim makarna )
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi
spor:120 dk spor salonu + 15 dakika yüzme + 100 mekik
Kızlar eşimin kuzeni ve ben insülin direnci için şeker yükleme testi yaptırmak istiyoruz. Onda da Pcos var ama ılacsız cok zor adet oluyo. Son zamanlarda çok kılo aldım deli gibi çikolata tatl yıyorum dıyo. Hayatında hıc baktırmamıs sekerıne ben de beraber gıdelım hastaneye dedım
Bana özelden Avrupa yakasında özel ya da devlet hastanesı öneren olursa sevınırım. Hanı sızın gıdıp memnun oldugunu bı hastane felan varsa. Endokrınoljı bolumune gıdıcem sanırım. Bir de özel hastanelerde bu tahlıller felan pahalımıdır bılmıyorumkı
ayyyy öle ii anlıyorumki eşinin kuzenini...aynı durumdayız.
bende de insülin direnci ve pko var...
bende deliler gibi çikolata ve tatlı yerdm dieetten önce.
günde 2 kilo baklava..3-4 tane kare çikolata yedigim gün olurdu..ama tam kare yani paket
şimdi de çok seviyorum hergün tatlı istiyorum dr.um glukofen verdi seker ihtiyacımı karsılasın die..
dietisyenimde crom diye bir ilaç tavsiye etti ondan alcam..
yoksa her gün tatlı,pasta diye aglışıyorum...
2ögün yemek yemeym bir paket cikolata yiyim dedm gecen hafta diyetsyene..kadın şok tabi.
bu arada aldıgın treener ı kullanabildin mi?meraktayım...
ayyyy öle ii anlıyorumki eşinin kuzenini...aynı durumdayız.
bende de insülin direnci ve pko var...
bende deliler gibi çikolata ve tatlı yerdm dieetten önce.
günde 2 kilo baklava..3-4 tane kare çikolata yedigim gün olurdu..ama tam kare yani paket
şimdi de çok seviyorum hergün tatlı istiyorum dr.um glukofen verdi seker ihtiyacımı karsılasın die..
dietisyenimde crom diye bir ilaç tavsiye etti ondan alcam..
yoksa her gün tatlı,pasta diye aglışıyorum...
2ögün yemek yemeym bir paket cikolata yiyim dedm gecen hafta diyetsyene..kadın şok tabi.
bu arada aldıgın treener ı kullanabildin mi?meraktayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?