Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyilik şekerimm olsun o kek ile içeceği orman haftasını şerefine yemiş olursun , sıkma canını

ayy bizde bugn nevruz kutladık , ama eğlenceliydi , halat çekme yarışı , çuval yarışı falan yaptık , çocuklara müzik açtık hoparlörden , çılgınlar gibi oynadılar

aferin sana valla alkışşşşşşş

He birde daglikbakanin yerinde olsam şu cikolata fasfoodmu ne onların reklamlarini yasaklardim
Allah allah ciko yerken nasılda oynuyor kız gordunuzmu

beyaz lahana ile yaptım canım. adını yalnış yazmışta olabilirim.

öyle mi oldu dersin :) neyse hadi öyle olsun bakalım

ne güzel ya bizde düşünseydik keşke ,bizde 1-2 haftaya okula çiçek dikeceğiz bakalım, ağaç çok var azcıkta çiçeklenelim bakalım

Cnm sen okulda çok hareketlisin sen onları eritirsin üzülme bende Tatliyi yemedim ama benim kız bulgurun içine princ karıştırmış. Bende onla pilav yaptim icinede tavuk suyu kattım pismismi diye baktimki anam ne güzel olmuş azcik yiyeyim dedim emme baya yedim takmiyom kafayı yarın telafi ederim

iyi aksamlar canlarım

bende balık yedim geldim..1kg istavriti kociş k.v ben yedikyanında da bol salataa

oh karnım tok keyfim yerinde
yemek yemeyi veee o karın doyunca olan şişligi öle seviyorumki ben...
ondan aldıgım haz baska hiç biseyde yok

oohh karnım tok sırtım pek diyosun yanii

valla ben artık yiyemiyorum , o doluluk bana çook sıkıntı veriyor artıkın

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 çatal karnabahar yemeği
3 yk kepekli makarna (beş buçuk aydan beri ilk defa yedim makarna )
akşam:etli lahana ve yaprak dolması
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi

spor:120 dk spor salonu + 15 dakika yüzme + 100 mekik

çook güzel canımm , aynenn devam

Kızlar eşimin kuzeni ve ben insülin direnci için şeker yükleme testi yaptırmak istiyoruz. Onda da Pcos var ama ılacsız cok zor adet oluyo. Son zamanlarda çok kılo aldım deli gibi çikolata tatl yıyorum dıyo. Hayatında hıc baktırmamıs sekerıne ben de beraber gıdelım hastaneye dedım

Bana özelden Avrupa yakasında özel ya da devlet hastanesı öneren olursa sevınırım. Hanı sızın gıdıp memnun oldugunu bı hastane felan varsa. Endokrınoljı bolumune gıdıcem sanırım. Bir de özel hastanelerde bu tahlıller felan pahalımıdır bılmıyorumkı

oohh karnım tok sırtım pek diyosun yanii

valla ben artık yiyemiyorum , o doluluk bana çook sıkıntı veriyor artıkın
ahahah vallahi öle olmus karnım tok sırtım pek...
ben o hissi çok seviyorum ama artık yapamıyorum..

menün güsel olmus canm ama 3yk kepekli makarna yaklasık 1-1.5dlim ekmege eşdeger..
bn ekmegi cıkarıp makarna yiyorum arada..

bu arada sana ne dicem o ne bitmezz lahana ve yaprak sarmasıymış kızz
vallahi cok severim keşke yardıma gelseydm kaaçgündür

ayyyy öle ii anlıyorumki eşinin kuzenini...aynı durumdayız.
bende de insülin direnci ve pko var...
bende deliler gibi çikolata ve tatlı yerdm dieetten önce.
günde 2 kilo baklava..3-4 tane kare çikolata yedigim gün olurdu..ama tam kare yani paket

şimdi de çok seviyorum hergün tatlı istiyorum dr.um glukofen verdi seker ihtiyacımı karsılasın die..
dietisyenimde crom diye bir ilaç tavsiye etti ondan alcam..
yoksa her gün tatlı,pasta diye aglışıyorum...
2ögün yemek yemeym bir paket cikolata yiyim dedm gecen hafta diyetsyene..kadın şok tabi.

bu arada aldıgın treener ı kullanabildin mi?meraktayım...

insülin direnci pek fena.yedikçe artıyor arttıkça yiyorsunuz tatlıları ...benim güya geçmiş görünüyor ama tatlıyı hala çok seviyorum.deli gibi değilim öyle yazınki gibi değilim ama biraz biraz derken yesem yedikçe yiyorum ve tekrar olur heralde insülin direnci ve hatta daha kötüsü diyabet...sigara içmek gibi herhalde bu da bi bağımlılk...

Sabah içi çıkarılmıs yuvarlak sandwıc ekmegı ıcıne 1/2 dılım lıght kasar ve 1/2 dılım lıght beyaz peynır, domates

Ara 2 kuru ıncır

Öğlen 8yk kıymalı brokolı yemegı,4 yemek kasıgı manda yogurdu, 1 dılım tahıllı ekmek

Ara Ara 1/3 paket etıform cubuk kraker, 1 elma

Akşam 1.5 yumurtayla yapılmıs sebzelı omlet( ıcınde bıber ve pazı var), salata, 1 dılım tahıllı ekmek

Ara 1/3 paket dıyet bıskuvı, 1 elma 1 portakal

tüm günü hamurişi ve tatlılarla geçirebilirim gerçi artık düzenli beslenmeye geçtiğimiz için akşam bu sefer tatmin olmuyorm sanki bişi yememişim gibi geliyor.yemek yiyince daha bi doyuyorum ama tatlıların yeride ayrı

Canım bende de var pcos ve ınsulın dırencı, esımın kuzenı 70 kılo aslında ama 10 kılo aldı, fızıgı felan cok guzel, kız kendıne pek dıkkat etmez yanı doktora gıtmez, o yuzden beraber gıdıcez, ılacsız hasta olamıyo benden kötu durumu

Canım treener ı kulanıyorum ama cok kesmıyo:) bıraz ugrastırıyo, sımdılık cok cıkmadı yenı yenı cıkıyo haftaya 2. seansa gıtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…