Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yooo mutfağa gitmemmm asla hemide birazdan yatacağım hep o pis pastanın yüzünden günümü mahvettiii yahuu

yooo mutfağa gitmemmm asla hemide birazdan yatacağım hep o pis pastanın yüzünden günümü mahvettiii yahuu
hep o pis pasta işteee ya tatlı yedikçe insanın yiyesi geliyor birde

yaa benimde canım nasıl tatlı istiyordu anlatamam
diyetisyene sordum ye dedi şimdide canım istemiyor
annemde diyorki yasak kalktı ya o yüzden canın istemez diyorr
walla bana herseyi önce yasaklasınlar sonra yasağı kaldırsınlar
sanırım yemem hiç bir şeyi
gerçi bugün bahar temizliği yaptık annem saolsun
her yanım ağrıyor

gunaydın canlar,

bu sabah azıcık vucudumun direnci kırıldı. 93 olarak 3 gündür gidiyordum bu gün 92.5 indim. bu kadar çabaya yuruyuse hala cuma kilomdan fazlayım ama ne diyeyim bu hafta pazar-pazartesi salı çarşamba 1 saat yurudum ve pazar 1-2 avuç tuzlu fıstık dışında cıs hiçbirşey yemeyip dengeli beslenmeye çalıştım. bugun de yururum terslik olmazsa... bu hafta sanırım değil 1.lik artı ile bitecek hafta...

günaydın kızlar mutlu neşeli günler diilerim

sabah tartıldım col sükür 82.800 gene 600 gr vermişim 7 li rakkamları görmek istiyorum bir an önce

sarımsaklı yogurt beni akkşam mahfetti anlamadım saat 8 bucukta bi daldım kanepede eşiimin söylenmesiyle uyandım 11 de yalnızlıktan sıkılmış ne uykusu bu saatte diye annam adam daha söylenirken gittim yatagıma sızdım sanırım hala söyleniyodu duymamısım bile neyse sabah sabah kızları alıp şakalaştık az durum normal adamıda kızdırmamak lazım
sarımsak yoğurt yemeyim bari akşamları ben yoğurt yedimmi hep böyle oluyo nedense

sabah kahvaltımı yaptım 1 yemek kaşığı tulum 1 domates 4 zeytin 2 dlm kepekli ekmek tere yeşil çay

Son düzenleme:
günaydın güzeller...

yine hasta modundayım ama olsun...
dünkü menüm

sabah
1 tk bal+ ılık su
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 çatal beyaz peynir
domates salatalık
şekersiz çay

ara
2 galeta
1 elma

öğle
1 porsiyon sulu köfte
2 dilim kepek ekmeği
koca bir bardak ayran

ara
1 elma
Yeni denenmiş sütlü tatlıdan yalnızca 1 tatlı kaşığı oda ustanın ısrarı üzerine ( 1 tatlı kaşığından sonra plastik kaşığı çöpe bir atışım vardı ki sormayın)

akşam
1 dilim kepek ekmeği
yumurtalı menemen yarım tabak
salatalık

ara
2 ceviz
5 badem
1 elma...

gün boyu 2 lt su
1 fincan yeşil çay
siyah çayıda şekesiz tükettim...

inşallah bu günde güzel kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için....

günaydınnnn

ben bu ayran detoksunu sevdim kızlar:)))
dün menümü paylaşmıştım burda onları yedim ve akşam acıktığım halde kendimi tuttum ve bugün de dünden 100 gr fln inmiş.yani yanlış bile olablir belki aynıyımdır ama ayran detoksuyla güzel bir rakam görmüştüm demiştm ya normaldüzene geçtiğim halde geri almadım.ondan sevdim yani...
haftaya görümcem geliyor 2 çocukla diyet ne olacak bilmiyorum tam kendimi toplamıştım moralim düzelmişti ama misafir varken ben 2-3 saattte bir kendime özel beslenemiyorum sonrada sofrada onlardan çok yiyiorum malesef((5-6 gün kalcaklar tahminim.kızı çok mız mız ve yemek seçer.onun seveceği bişiler yapmak lazım ve yapıncada yerim

günaydın kızlarrrrr
ankara yine karanlık oldu hava bozdu halbuki ne güzel güneşi gördüm filmini çekiyorduk sokaklarda
ama havanın içimizi kapatmasına ve motivasyonumuzu bozmasına izin vermiyoruz
annem saolsun dün evi altını üstüne getirdiği için sabah kalktığımda her yerim ağrıyordu
bugünde işlerin kalan kısmını halledicez
walla spordan daha işlevsel ev işi onu öğrendim

sabah kahvaltısı:
-yağsız beyaz peynir
-2 dilim uno denge light ekmek
-yeşillik ve domates
-2 bardak çay
-1 yumurtadan yapılmış yağsız omlet

canım hiç bişey istemiyor bugün başından belli kaçamaksız bir gün olacak
birde şu ara öğünlerime adapte olup atlamazsam benden iyisi yok
bazen unutuyorum yemeği akşama sanki çok acıkmışım gibi bir his oluyor ve yediğimle doymuyorum

hepimize güzel bir gün ve kaçamaksız bir gün olsun
herkesin tartısı yarın eksilerde olsun

yururdum geldim,

hava güzel hatta sıcaktı. şimdi elmamı sutumu içtim. 2 gibi yeşil bakla yiyeceğim. muhtemel akşama da aynen,(yemek çok oldu biraz da). yarın ola hayırola. bakalım bahar bana geldi falan derken bir ekşın yapamdım ama ossun varsın.

mutttllluuuuuuu
canım baklaa istedi yaaaaa böyle bol yoğurtluuuu miiissss gibiiii
afiyet olsun arkadaşım, bi tabakta bana gönder
bakla çıktı mı ki?? çıktıysa anneme aldırıyımda yapalım yaaa nasıl canım çektii beee
bende protein diyetine devam geçen hafta yaparken sebze falanda yediğim için 3-4 gün yine protein diyeti yapıcammm
o yüzden öğlene tavuk yiycem sanırım domates soslu yaparım yağsız bir şekilde tabi

slm kızlar ben geldim biraz gecikmelide olsa
nasılnısız bakalım
biz adayı gösterdik dr.a sabah 8 bucukta geldik 12ye 10 kala muayene olabildik personle önceliği
çok şükür ki bişey çıkmadı 5 temmuza kontrol verdi
tam işimiz bitti geldik bi arkadaşım var burda dünde onunla birlikte yürüdük
işi ilerlettik artık evden eşofman yedek kıyafet getiriyoruz spor ayakkabı falan giyinip öyle gidiyoruz
tam geldim ki o çıkıyodu ben yokum diye bekle dedim beraber giyindik gittik yürüdük
yeni geldim yemeğimi yedim ancak yazmaya fırsatım oldu
hepinizi çokkkk öpüyorum
bugünkü yürüyüşümü de yapmış bulunuyorum ama hala 102 kiloyum anlamıyorum :18::18::18:

uzuldum şimdi canını çektirdim ama benim yaptığımı emin ol çekmez birşeye benzemedi

ayşecim geçmiş olsun tekrardan, bişey çıkmamış gözünüz aydın canım çok sevindim

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şuan hamileyim ama doktor kilo almamamı söyledi bunun için diyet yapmam lazım doğuma kadarda 1-2 kilo verebilirsem çok iyi olucak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…