önceden hiç böyle problemim yoktu valla
11 dedin mi en geç uyurdum, sabah saat 7-7.30 gibi kalkardım, hatta gün geçmek bilmezdi
şimdi geç yat erken kalk yine gün geçmiyorr
acıkmak yok mutfakta canavar varmışşş
hep o pis pasta işteeeyooo mutfağa gitmemmm asla hemide birazdan yatacağım hep o pis pastanın yüzünden günümü mahvettiii yahuu
kızlar mevsimlerden Roma... bakın isterseniz güzel bi sayfa
mutttllluuuuuuuyururdum geldim,
hava güzel hatta sıcaktı. şimdi elmamı sutumu içtim. 2 gibi yeşil bakla yiyeceğim. muhtemel akşama da aynen,(yemek çok oldu biraz da). yarın ola hayırola. bakalım bahar bana geldi falan derken bir ekşın yapamdım ama ossun varsın.
mutttllluuuuuuu
canım baklaa istedi yaaaaaböyle bol yoğurtluuuu miiissss gibiiii
afiyet olsun arkadaşım, bi tabakta bana gönder
bakla çıktı mı ki?? çıktıysa anneme aldırıyımda yapalım yaaa nasıl canım çektii beee
bende protein diyetine devam geçen hafta yaparken sebze falanda yediğim için 3-4 gün yine protein diyeti yapıcammm
o yüzden öğlene tavuk yiycem sanırım domates soslu yaparım yağsız bir şekilde tabi
slm kızlar ben geldim biraz gecikmelide olsa
nasılnısız bakalım
biz adayı gösterdik dr.a sabah 8 bucukta geldik 12ye 10 kala muayene olabildik personle önceliği
çok şükür ki bişey çıkmadı 5 temmuza kontrol verdi
tam işimiz bitti geldik bi arkadaşım var burda dünde onunla birlikte yürüdük
işi ilerlettik artık evden eşofman yedek kıyafet getiriyoruz spor ayakkabı falan giyinip öyle gidiyoruz
tam geldim ki o çıkıyodu ben yokum diye bekle dedim beraber giyindik gittik yürüdük
yeni geldim yemeğimi yedim ancak yazmaya fırsatım oldu
hepinizi çokkkk öpüyorum
bugünkü yürüyüşümü de yapmış bulunuyorum ama hala 102 kiloyum anlamıyorum :18::18::18:
uzuldum şimdi canını çektirdim ama benim yaptığımı emin ol çekmez birşeye benzemedi
ayşecim geçmiş olsun tekrardan, bişey çıkmamış gözünüz aydın canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?