Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutluuuuuuuuu nie ben kilo almaya devam ediyorum yaa

Canım kılo almıyorsundur yaa. Kullandıgın bir ilaç felan mı var acaba vucutta su tutmasına sebep olan. Mesela ben konrtozonlu fitil kullanıyorum gercekten de yüzüm gözüm şişti, tartıda da 80.2 gösterdım bu sabah ama bılıyorumkı 79 cıkarıyım. Sen bakma sımdı tartıya bi 10 gün tartılma derim

eşim aradı şimdi şişli ve bayrampaşada işleri vardı halletmiş seni almaya geliyorum dedi
balık ekmek ısmarlıcam diyo :18::18::18::18:

yok cnm kulladıgım yeni bi ilaç
sürekli artı çıkınc yiyorumda moralim bozuluyo

mutluuuuuuuuu nie ben kilo almaya devam ediyorum yaa

canım şuara ben de aynı durumdayım. uğraşıyorum didiniyorum 13 martta ki kilomun altına inemiyorum(92.5). 10 gun olacak neredeyse...hergün yurudum ve 20 gundur 0 kaçamak yaptım diyebilirim.

Yarın bir süprüz olsa söle 1.5 kilo azalsam ooooo züperrrrrr

valla ben baktım ki aynı yedim de dün akşam bile
bugunde simit yedim off off

ev hanımlığı aşçılık falan konularında pek başarılı değilim zaten ama baklada 4 saat durdu ocakta pişmedi samandan farksız tadı da...
yok canım bence sen baklanın azizliğine uğramışsın
yeni çıktığı için bakla ondan oömuştur mevsimin ilk baklalarıdır (not: anneye soruldu öğrenildi )

kızlar stres kilo vermenizi engelliyor, haftada bir defa tartılın bence, sonuçta hergün tartılmakta strese sokuyor insanı
ben sadece diyetisyende tartılıyorum çarşambadan çarşambaya
gidemezsemde evde tartılıyorum

Canım evet, bu hafta hayatımda bir ilk :) Önemli bir aksilik olmazsa, yarın da yürüyerek dönersem her gün yürümüş olacağım. Her gün derken hafta içi hergün demek istedim, hafta sonları yürümüyorum zaten. Ancak beslenme konusundaki zaaflar yüzünden yürüyüşlerin tartıda bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Her gün bir ya da iki kaçamağım oluyor, baklava filan gibi abartılı şeyler değilse de kaçamak işte. 1 tatlı kaşığı zeytinyağına bandırılan ekmek, 1 dilim şekersiz kek, 1 adet kepekli poğaça böyle şeyler işte. Madem o kadar yürüyoruz şu boğazı da disiplinle tutsak değil mi Asumancığım?

Muhtemelen kaslanmışımdır, yediklerim zaten ortada, bir de az önce regl oldum, yarın tartı pek yüz güldürmeyecek sanırım bana :)))

eşim aradı şimdi şişli ve bayrampaşada işleri vardı halletmiş seni almaya geliyorum dedi
balık ekmek ısmarlıcam diyo :18::18::18::18:
Ayşe balık ekmek yiyebilrisn canım ama gündüz dikkat ettiysen ya desem ki.. işte bu kocişler böle. hep köstek hep köstek. sabah ona bol kaşarlı tost yaptım kendimde kepek ekmeğine lor sürüp yedim neden bu kadar sıkıyormuşum kendimi..uzun zamandır güya diyettyim ama kilo vermediğim için oda yapamaz diye düşünüyordu ama şimdi hafifte ıolsa farkı oda gördü şimdide kıskançlık yapıyor yaa birde çıtır olsam kudurur kesin bunlara konsatre olalım...
ev hanımlığı aşçılık falan konularında pek başarılı değilim zaten ama baklada 4 saat durdu ocakta pişmedi samandan farksız tadı da...

canım bende pek bilmem ya zaten hiç pişirmedim şu zamana kadar düdüklüdemi yapılmalıki bilen anlatsında öğreneyim değişiklik olur alır yaparım...

valla ne olcak bilmiyorum cnm yaaa
yürüyüş oturdu artık bi sorun yok bi de şu boğaz hiç kaçamak yapmasan süpperr olck

valla ne olcak bilmiyorum cnm yaaa
yürüyüş oturdu artık bi sorun yok bi de şu boğaz hiç kaçamak yapmasan süpperr olck

biliyorsun spora başladığım bir ayı geçti boğazımı tutmadığım için kilom aynıydı sadece inceldim 8-9 gündür artık daha dikkatliyim ve ancak gidiyor o da azar azar sabırrrr....gidecekler merak etme...

yeme canım yemedıgın surece artı cıkmazsın. Madem su aralar adapte olamıyosın bırfkacgun kendıne ızın ver sevdıgın seylerı ye ama sonra gerıye bakmamak kaydıyla yenı bır baslangıc yap. Haftada bir tartıl baska tartılma. ben de yasıyorum bunları fakat hala ınancım var. 10 ay oldu sadece 20 kılo verdım az gıbı dusunuyordum ama sonucta bu kıloları alırken bedene ezıyet ettım verırken de etmemıs olayım gec olsun güç olmasın.

Sana katılıyorum süreklı tartılmayın baskı altında olursunuz. Ben bugun tartıldım ama kullandıgım ılac ödem yapıyo cok şişmişmiyim die baktım

Ben de ahcılıgı pek beceremem yanı öle hamurişi yapamam ama yapmadıgımdan kaynaklanıyo. Bılıyorumkı yapsam ıkımızde kılo alırız. Zaten esımle kararlıyız cocuk olunca da eve beyaz ekmek, şekerlı besınler kola cıps gırmeyecek. Unutmamak lazım amaç kısa sürede zayıflamak degılkı saglıklı yasamak

Bakla fasülye tarzı yemeklerı ben söyle yapıyorum. Daha önce yazmıstım gercı. Acayıp lezzetlı oluyor. Tüm malzemelerı( domates sogan sarmısak az mıktar salça zeytınyagı tuz baharat) tencereye koyuyorum. Kesınlıkle su koymuyorum. Kısık ateste yarım saat kadar agzını hıc acmıyorum. sonra agzını acıp bır kere karıstırıp gerekıyosa sıcak su ılave edıp kapatıyorum. bı yarım saat kadar da öle pısıyo( yemegın turune göre). Enfes oluyo buharda pıstıgı ıcın. Yalnız puf noktası agız acılmıyacak. bu sekılde yaparsanız sebze yemeklerınız kötu olmaz. Kısında yazdan yapılan domates konserve kullanııyorum(annem saolsun)

Son düzenleme:
Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...

Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...

Canım üzülme ya daha cok gencız bebısımız de olur. Sen sımdı sadece saglıgını düşün ben ınanıyorum sen de mutlu haberı alacaksın

Canım üzülme ya daha cok gencız bebısımız de olur. Sen sımdı sadece saglıgını düşün ben ınanıyorum sen de mutlu haberı alacaksın

öyle konuşma canım Rabbim bizede nasib edecek inşallah...

Öyle tabi canım ama 3 tane üst üste ağır geldi yaa... Kıskandığımdan değil asla ama ne biliyim işte içim bi tuhaf.Neden ben sorusu çakıyo beynimde direk.Rabbim bana ve tüm isteyenlere de ennn ama en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin...Amin...

Canım bu artık çağımızın hastalıgı. Pcos olmayan kısı yok nerdeyse cevremızde. Nedne ben dıye düşünme ne yapalım,sen elınden gelenı yap da. Yanı saglıklı o mutlu ol ama kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…