Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...

canımm sıkma canını , bizimde bebişlerimiz olacak Allahız izniyle ama önce biz kendimizi bedenen hazırlayalımki , bebişlerimizde sağlıklı sıhhatli olsun

hemde ne hareket canım ya durmak nedir bilmiyorum, derste zaten ayaktasın +haftanın 2 günü nöbet , bir de böyle angaryalar olunca popiş yer görmüyor ,okuldaki müdür yardımcımız ya hocam yeter sen çok zayıfladın diyor :) ama yoooook daha hedefime çok var. oyyy ellerine sağlık bende çok severim valla ama yapmıyorum ancak eşime yetecek kadar yapıyorum :)
balığa asla hayır diyemem ya, afiyet olsun..... ama şişlik olmasın :)
oohh karnım tok sırtım pek diyosun yanii

valla ben artık yiyemiyorum , o doluluk bana çook sıkıntı veriyor artıkın
bende yazları hep öyle oluyorum bazıları yazın çok yeriz der ben resmen aç gezerim patlayacak gibi olma duygusu yazın çekilmiyor çünkü :)
yeşillikleri ben çok seviyorum helede ıspanak ,pazı yoğurtla yenilen herşey:)))çok şey kaçırıyorsun o zman:)))
bendeeeeeee hele ıspanak ve pırasa bayılırımmmmmm
Günün Özlü sözü

Yataga yattıgınızda karnınız açsa

İşte o zaman zayıflıyorsunuz
kesinlikle katılıyorum buna
kızlar ya son zamanlarda çok geç yatıyorum ve erken kalkıyorum
acaba vücut dinlemediği için halsizlikte oluyor ve bundan kaynaklı kilo vermem zorlaşıyor olabilir mi???
yine durmaya başlıyor gibi sanki
elif canım bence uykunu düzene sokmaya çalış mutlaka etkiliyor unutma...
bende haftasonu yapacağım bakalım kısmetse ne kadar gidiyor ki 2 günde? ben bunu varya 1 ay deseler yaparım çok severim ayran çorbasını çünkü :)
ne güzel motive oldun maşallah sana... bende geçen gece süt içtim sabaha kadar öldürdü beni ya ,sabah kalktım hala gaz vardı, normalde sabahları kflakes falan yiyorum hiç olmazdı neden oldu anlamadım
Yutkunamıyorum...
canım ebrum benim üzülme demek zamanı gelmemiş ,sen sağlıkla kilonu ver gelecek meleğin ... o cici göbişine mutluluk konacak allahın izniyle

bende yaşadım bunları nasıl isyan ettim hemde ama rabbim büyük ,sen inan ve istemesini bil, bol bol dua et canım, rabbim kulunu üzmez... rabbim isteyen herkese nasip etsin başta buradaki fıstıklara inşallah

kızlar ben geldim 50 dakika bantta yürüdüm .toplam 1.5 lt su 2 bardak sirkeli su ,4 kupa neskafe yatana kadar 1.5 daha içerim .şimdi susadım ama pazara çıkıcam 15 dakika sonra

allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Nevinciğim, bence Yena'da şahane tarifler vardır, Egeli'ler harika pişirir çünkü bu yemeği. Bol dereotlu, sarımsaklı yoğurtlu güzel de olur yani. Ben de evvelsi gün yaptım, 15 dakikada pişti, taze bakla zaten çok çabuk pişen bir bakliyattır. Ne kadar tazeyse o kadar çabuk pişer, kartı da kart olur ama hani. Mutlu'ya öylesi -çok kartı- denk gelmiş demek. Baklanın mevsimi geldi sayılmaz aslında, dün organik pazardaydık, bakla çıkmamış. Çıkanlar sera... (Antalya'da çıkmış olabilir) Tam mevsimine 1 ay kadar var.

Ben klasik usulde pişiriyorum. Soğanı çiğden koyan var, kavuran var, ben kavururum, halis sızma ile yapılır, bir fiske un atılır baklaya, ağzı açılmadan 10 dakika kadar kısık ateşte kendi suyuyla pişer, sonra az su eklenir. Ocaktan almaya 2-3 dakika kala yarım demet dereotunu bıçaksız kıyarak ekliyorum. Salça koymam, tuz dışında baharat da koymam ben, sebzenin zeytinyağının ve dereotunun tadı yetiyor bence :) Bir de ayıklarken limonlu suda bekletilir, pişerken de birkaç damla limon suyu eklenir, yemeğin kara rengi olmasın diye. Benim bildiğim tarif bu. Değişik tarifleri olan yazsın, mevsimi geliyor yaparız bol bol. Örneğin iç bakladan çok güzel bir çorba içmiştim bir yerde, bilen var mı iç bakla çorbasını?
Yutkunamıyorum...

Canım benim, çok iyi anlıyorum seni. İlk bebeğimi kaybettikten sonra her duyduğum hamile haberinde bir tuhaf oluyordum. Başkalarını kıskanmak değil bu, hepsinin sağlığı için dua ederdim ama tarifsiz bir hayal kırıklığı oluyor. Çok kısa bir süre yaşadım ama biliyorum bu hissi. Uzun süre bu duyguyla yaşamak çk zor, bu nedenle başka bir şeylere odaklanmaya çalışsan, ne kadar zor da olsa...

Ve de bak benim içime doğuyor, çok kısa süre içinde bize güzel bir haber vereceksin sen

bende yürüme bandında 6 hızda yürüdüm 250 kalori yaktım benim de km 4 olmuştu
hergün yürüsek kilolar gider havalar tam ısınana kadar

Fadimecimm senide tebrik ediyorum tatlımm , hadi bakalım gidecek bu kilolarr

Umut canım tarifin için çok teşekkürler en yakın zamanda alıp deneyeceğim. malesef biz karadenizliler genelde zeytinyağlı yemeklerden bihaberiz damak zevkimize uymuyor.ama zeytinyağlı enginar mesela evlendikten sonra öğrendim bayılıyorum.. daha çok zeytinyağlı yapmaya çalışıcam artık..

sana temizliğe gelenler 2 kişi mi memnunmusun cnm bide mesela ben istesem gelirlermi ücretleri nedir
çok şey sordum dimi

ben memnunum ama çok titiz de değilim anlamıyorum yani. 100 lira alıyorla. sabah 9-akşam 7 çalışıyorlar. 1 hafta tam gun bir hafta yarım lıyorum. ev temiz kalıyor.

ev 3 artı 1

Son düzenleme:
merhabalar
bugün hava soğuk resmen yine güneş de yok
yarım saat yürüdüm bugün hiç yoktan iyidir
ayran detoksunu da yapamadım malesef sabah kalsik kahvaltımı yaptım az önce de müsli ve yoğurt yedim yeter bugünlük
iştahım da fena cozuttu durduramıyorum ya
umut dediğin gibi yürüyüş var ama boğazı tutmayınca kas yapıp yerimizde sayıyoruz işte

akşam yemeğimi yedim malesef 1 tabak peynirli erişte yedim spor yapmam lazım iştah aceba havalardanmıdır bilemedim benimde acayip acıldı her şey yemek istiyorum tatlı tuzlu farketmiyo allahtan pasta börek yapmadım bu hafta kızın okuluna yoksa kalanlar miğdeye inmişti

ben cok severım sebzeyı, özellıkle ıspanak pırasa(kıymalı) taze fasulye kabuska bayılırımmm. ama börege çörege de hayır demem. 10 aydır yemıyorum ama evde olsa yerdım kesın
ohh aslında sanslısın..eşinde diette olunca düzeniniz bir..

benm kociş 70-72kg bişe.birde ögle yemegine gelıyor sadece yemekkoymak her zaman olmuyor.
illa yanına makarna,pilav,rus salatası,patates püresi,arada annemin yapıp buzluğa attıgı mantıdan yapıyorum..tüm gün ayakta ve zaten narin yapıda biri..kıyamıyorum benm yedgim seler yemesine..
bazen ses etmıyor yiyor ama bazende anlıyorum onlar dururken kendine tost yapıyor(
üzülüorum ozamanda bekar erkekler gibi..
ıspanaklı böreği çok sever her hafta ıspanak alır.1 hafta yemegini yapsam öbür hafta börek yapmak zorunda kalıyorum..
e fırını acmısken bir kek çırpayım ya da kurabiye yapayım dieorum..
evde sürekli yicek seler var..anlayacagın işim zor
günaydın kızlar inşallah yarın tartı yüzümüze güler
inşallah fadimecim..en güzel bir dilek..
en zayıf yanımızdan vurmuşsun

ayşecim,Ada'ya çok sevindim..Allah ım herkesin meleğini korusun..
(olmayanlara da versin) Aminnnnnnnn...
bu arada ne güzel artık yürüyüşlerini ihmak etmiyorsun hiç..
vallahi maş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…