Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...
inşallah en kısa sürede rabbim sanada bir çocuk nasip etsin arkadaşımmBugün aldığım 3. hamile haberi...
Yutkunamıyorum...
hemde ne hareket canım ya durmak nedir bilmiyorum, derste zaten ayaktasın +haftanın 2 günü nöbet , bir de böyle angaryalar olunca popiş yer görmüyor ,okuldaki müdür yardımcımız ya hocam yeter sen çok zayıfladın diyor :) ama yoooook daha hedefime çok var. oyyy ellerine sağlık bende çok severim valla ama yapmıyorum ancak eşime yetecek kadar yapıyorum :)Cnm sen okulda çok hareketlisin sen onları eritirsin üzülme bende Tatliyi yemedim ama benim kız bulgurun içine princ karıştırmış. Bende onla pilav yaptim icinede tavuk suyu kattım pismismi diye baktimki anam ne güzel olmuş azcik yiyeyim dedim emme baya yedim takmiyom kafayı yarın telafi ederim
balığa asla hayır diyemem ya, afiyet olsun..... ama şişlik olmasın :)iyi aksamlar canlarım
bende balık yedim geldim..1kg istavriti kociş k.v ben yedikyanında da bol salataa
oh karnım tok keyfim yerinde
yemek yemeyi veee o karın doyunca olan şişligi öle seviyorumki ben...
ondan aldıgım haz baska hiç biseyde yok
bende yazları hep öyle oluyorum bazıları yazın çok yeriz der ben resmen aç gezerim patlayacak gibi olma duygusu yazın çekilmiyor çünkü :)oohh karnım tok sırtım pek diyosun yanii
valla ben artık yiyemiyorum , o doluluk bana çook sıkıntı veriyor artıkın
bendeeeeeee hele ıspanak ve pırasa bayılırımmmmmmyeşillikleri ben çok seviyorum helede ıspanak ,pazı yoğurtla yenilen herşey:)))çok şey kaçırıyorsun o zman:)))
kesinlikle katılıyorum bunaGünün Özlü sözü
Yataga yattıgınızda karnınız açsa
İşte o zaman zayıflıyorsunuz
elif canım bence uykunu düzene sokmaya çalış mutlaka etkiliyor unutma...kızlar ya son zamanlarda çok geç yatıyorum ve erken kalkıyorum
acaba vücut dinlemediği için halsizlikte oluyor ve bundan kaynaklı kilo vermem zorlaşıyor olabilir mi???
yine durmaya başlıyor gibi sanki
bende haftasonu yapacağım bakalım kısmetse ne kadar gidiyor ki 2 günde? ben bunu varya 1 ay deseler yaparım çok severim ayran çorbasını çünkü :)günaydınnnn
ben bu ayran detoksunu sevdim kızlar:)))
dün menümü paylaşmıştım burda onları yedim ve akşam acıktığım halde kendimi tuttum ve bugün de dünden 100 gr fln inmiş.yani yanlış bile olablir belki aynıyımdır ama ayran detoksuyla güzel bir rakam görmüştüm demiştm ya normaldüzene geçtiğim halde geri almadım.ondan sevdim yani...
haftaya görümcem geliyor 2 çocukla diyet ne olacak bilmiyorum tam kendimi toplamıştım moralim düzelmişti ama misafir varken ben 2-3 saattte bir kendime özel beslenemiyorum sonrada sofrada onlardan çok yiyiorum malesef((5-6 gün kalcaklar tahminim.kızı çok mız mız ve yemek seçer.onun seveceği bişiler yapmak lazım ve yapıncada yerim
ne güzel motive oldun maşallah sana... bende geçen gece süt içtim sabaha kadar öldürdü beni ya ,sabah kalktım hala gaz vardı, normalde sabahları kflakes falan yiyorum hiç olmazdı neden oldu anlamadımyururdum geldim,
hava güzel hatta sıcaktı. şimdi elmamı sutumu içtim. 2 gibi yeşil bakla yiyeceğim. muhtemel akşama da aynen,(yemek çok oldu biraz da). yarın ola hayırola. bakalım bahar bana geldi falan derken bir ekşın yapamdım ama ossun varsın.
canım ebrum benim üzülme demek zamanı gelmemiş ,sen sağlıkla kilonu ver gelecek meleğin ... o cici göbişine mutluluk konacak allahın izniyleBugün aldığım 3. hamile haberi...
Yutkunamıyorum...
Öyle tabi canım ama 3 tane üst üste ağır geldi yaa... Kıskandığımdan değil asla ama ne biliyim işte içim bi tuhaf.Neden ben sorusu çakıyo beynimde direk.Rabbim bana ve tüm isteyenlere de ennn ama en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin...Amin...
öyle tabi canım ama 3 tane üst üste ağır geldi yaa... Kıskandığımdan değil asla ama ne biliyim işte içim bi tuhaf.neden ben sorusu çakıyo beynimde direk.rabbim bana ve tüm isteyenlere de ennn ama en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin...amin...
Nevinciğim, bence Yena'da şahane tarifler vardır, Egeli'ler harika pişirir çünkü bu yemeği. Bol dereotlu, sarımsaklı yoğurtlu güzel de olur yani. Ben de evvelsi gün yaptım, 15 dakikada pişti, taze bakla zaten çok çabuk pişen bir bakliyattır. Ne kadar tazeyse o kadar çabuk pişer, kartı da kart olur ama hani. Mutlu'ya öylesi -çok kartı- denk gelmiş demek. Baklanın mevsimi geldi sayılmaz aslında, dün organik pazardaydık, bakla çıkmamış. Çıkanlar sera... (Antalya'da çıkmış olabilir) Tam mevsimine 1 ay kadar var.Ayşe balık ekmek yiyebilrisn canım ama gündüz dikkat ettiysen ya desem ki.. işte bu kocişler böle. hep köstek hep köstek. sabah ona bol kaşarlı tost yaptım kendimde kepek ekmeğine lor sürüp yedim neden bu kadar sıkıyormuşum kendimi..uzun zamandır güya diyettyim ama kilo vermediğim için oda yapamaz diye düşünüyordu ama şimdi hafifte ıolsa farkı oda gördü şimdide kıskançlık yapıyor yaa birde çıtır olsam kudurur kesinbunlara konsatre olalım...
canım bende pek bilmem ya zaten hiç pişirmedim şu zamana kadar düdüklüdemi yapılmalıki bilen anlatsında öğreneyim değişiklik olur alır yaparım...
Bugün aldığım 3. hamile haberi...
Yutkunamıyorum...
kızlar 2 gündür yürüyüşe başladım günde 4km bundansnr asla bırakmıyacagım...
kızlar 2 gündür yürüyüşe başladım günde 4km bundansnr asla bırakmıyacagım...
bende yürüme bandında 6 hızda yürüdüm 250 kalori yaktım benim de km 4 olmuştu
hergün yürüsek kilolar gider havalar tam ısınana kadar
tşklerrr...oo süpersin canımm , hadi bakalım bu tempoyla devamm
pazarada yürü bnde gittim bügün pazara 1km yürüdümKızlar ben pazara gidiyorum yarın eksi çıkmak umuduyla
sana temizliğe gelenler 2 kişi mi memnunmusun cnm bide mesela ben istesem gelirlermi ücretleri nedir
çok şey sordum dimi
ohh aslında sanslısın..eşinde diette olunca düzeniniz bir..ben cok severım sebzeyı, özellıkle ıspanak pırasa(kıymalı) taze fasulye kabuska bayılırımmm. ama börege çörege de hayır demem. 10 aydır yemıyorum ama evde olsa yerdım kesın
inşallah fadimecim..en güzel bir dilek..günaydın kızlar inşallah yarın tartı yüzümüze güler
slm kızlar ben geldim biraz gecikmelide olsa
nasılnısız bakalım
biz adayı gösterdik dr.a sabah 8 bucukta geldik 12ye 10 kala muayene olabildik personle önceliği
çok şükür ki bişey çıkmadı 5 temmuza kontrol verdi
tam işimiz bitti geldik bi arkadaşım var burda dünde onunla birlikte yürüdük
işi ilerlettik artık evden eşofman yedek kıyafet getiriyoruz spor ayakkabı falan giyinip öyle gidiyoruz
tam geldim ki o çıkıyodu ben yokum diye bekle dedim beraber giyindik gittik yürüdük
yeni geldim yemeğimi yedim ancak yazmaya fırsatım oldu
hepinizi çokkkk öpüyorum
bugünkü yürüyüşümü de yapmış bulunuyorum ama hala 102 kiloyum anlamıyorum :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?