hadi bakalım insallah canm..hoşgeldn aramıza...Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şuan hamileyim ama doktor kilo almamamı söyledi bunun için diyet yapmam lazım doğuma kadarda 1-2 kilo verebilirsem çok iyi olucak benim için
off seni öle ii anlıyorumki ebrum..Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...
Öyle tabi canım ama 3 tane üst üste ağır geldi yaa... Kıskandığımdan değil asla ama ne biliyim işte içim bi tuhaf.Neden ben sorusu çakıyo beynimde direk.Rabbim bana ve tüm isteyenlere de ennn ama en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin...Amin...
canım ben emzirdiğimden 1 gün yapabildim.ama çok yeni almış olduğum kilom vardı ve reglmin 5.günüdeydim bilmem etkisi varmı ama 1 günde 1700 gr gibibende haftasonu yapacağım bakalım kısmetse ne kadar gidiyor ki 2 günde? ben bunu varya 1 ay deseler yaparım çok severim ayran çorbasını çünkü :)
merhabalar
bugün hava soğuk resmen yine güneş de yok
yarım saat yürüdüm bugün hiç yoktan iyidir
ayran detoksunu da yapamadım malesef sabah kalsik kahvaltımı yaptım az önce de müsli ve yoğurt yedim yeter bugünlük
iştahım da fena cozuttu durduramıyorum ya
umut dediğin gibi yürüyüş var ama boğazı tutmayınca kas yapıp yerimizde sayıyoruz işte
ara ara iştah patlamaları yaşıyoruz.helede poğça börek yaparsak.bende tatmazsam yemiyorum ama 1 yudum alsam 2 dlmi lüpletiyorum en az...bu hafta yapmadım hiç bişey.akşam yemeğimi yedim malesef 1 tabak peynirli erişte yedim spor yapmam lazım iştah aceba havalardanmıdır bilemedim benimde acayip acıldı her şey yemek istiyorum tatlı tuzlu farketmiyo allahtan pasta börek yapmadım bu hafta kızın okuluna yoksa kalanlar miğdeye inmişti
ohh aslında sanslısın..eşinde diette olunca düzeniniz bir..
benm kociş 70-72kg bişe.birde ögle yemegine gelıyor sadece yemekkoymak her zaman olmuyor.
illa yanına makarna,pilav,rus salatası,patates püresi,arada annemin yapıp buzluğa attıgı mantıdan yapıyorum..tüm gün ayakta ve zaten narin yapıda biri..kıyamıyorum benm yedgim seler yemesine..
bazen ses etmıyor yiyor ama bazende anlıyorum onlar dururken kendine tost yapıyor(
üzülüorum ozamanda bekar erkekler gibi..
ıspanaklı böreği çok sever her hafta ıspanak alır.1 hafta yemegini yapsam öbür hafta börek yapmak zorunda kalıyorum..
e fırını acmısken bir kek çırpayım ya da kurabiye yapayım dieorum..
evde sürekli yicek seler var..anlayacagın işim zor
inşallah fadimecim..en güzel bir dilek..
en zayıf yanımızdan vurmuşsun
ayşecim,Ada'ya çok sevindim..Allah ım herkesin meleğini korusun..
(olmayanlara da versin) Aminnnnnnnn...
bu arada ne güzel artık yürüyüşlerini ihmak etmiyorsun hiç..
vallahi maş..
slm kızlar nasılsınız ösledinizmi beni ben çok özlüyorum sizi. yaı işe başlıycam garip bir heyecan var içimde ilkkez çalışacakmışım gibi. uzun süredir görevden uzak olduğum için herşeye yabancı kaldım kötü hiissediyorum o yüzden. neyse bakalım neler olacağını görcez. uzun bir süreden sonra oğlumu geride bırakıp işe gitmek dokunuyor doğrusu. yarın umarım çok zor geçmez.
oğlum 4 aylıkken bırakıp işe gitmiştim. göğüslerim patlayacak gib dolmuştu. devamlı süt sızdırıyordu. yarın sanki yine öyle olacak gibi hissediyorum. süte gelirsem tekrardan şaşırmayacağım.
öptüm sizi benim için dua edin ilk günüm iyi geçsin ve oğlum ardımdan çok ağlamasın.
kızlar ben geldim 50 dakika bantta yürüdüm .toplam 1.5 lt su 2 bardak sirkeli su ,4 kupa neskafe yatana kadar 1.5 daha içerim .şimdi susadım ama pazara çıkıcam 15 dakika sonra
merhabalarrr
arkadaslarınn canlarımm sormayın basıma gelenlerııı kac gundurrr mahvoldumm
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi salı gunu olmuştu rabbım kımsenın yavrusuna acı vermesınnn
bana gelınceeee dun diş doktoruna gıttım 4 tane uyuşturucu ıgne yaptı doktor hanımm brde canım oyle yandı curuk dıslerım vardı falannn
kac gundur tartılmıyorum cesarette edemedım daha dogrusu inş. 96 da duruyorumdurrr cok koptumm toplayamıyorum kendımııı
inşallah yarın herkezcıklerr kılo verır en az 1 kg eksılmıs olursunuzzz
hereze iyi aksamlarrr...
merhabalarrr
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi salı gunu olmuştu rabbım kımsenın yavrusuna acı vermesınnn
bana gelınceeee dun diş doktoruna gıttım 4 tane uyuşturucu ıgne yaptı doktor hanımm brde canım oyle yandı curuk dıslerım vardı falannn
kac gundur tartılmıyorum cesarette edemedım daha dogrusu inş. 96 da duruyorumdurrr cok koptumm toplayamıyorum kendımııı
hereze iyi aksamlarrr...
çoook büyük geçmiş olsun kuzuna ve sizede..nasıl korkmuşsundur offf.kıyamam.boşver kilo toparlanır sağlıklı olalımda.benim de oğlum düşmüştü baya bi hastaneden geçirmiştik ama dklar saat gibi geliyor insana...ana yüreği paramparça oluyor.Rabbim tüm meleklerimizi korusun
Cnm çok geçmiş olsun kizina ve sana
bizde geçen cumartesi mangal tapiyorduk kardeslerimle prensesimde kuzenleryle kosuyodu birden aglama sesi ne koştum prensesimin agzi kan içinde hemen yikadim felan o an şişti baya yarilmis gibiydi ama sonradan inince 1cmlik yırtılmış. Kardeşim hastene dikiş atar iz kalır dedi kanda durmuş çocukta oyuna devam edince dra. Gitmedik ama içim gitti.
merhabalarrr
hereze iyi aksamlarrr...
menün güsel olmus canm ama 3yk kepekli makarna yaklasık 1-1.5dlim ekmege eşdeger..
bn ekmegi cıkarıp makarna yiyorum arada..
bu arada sana ne dicem o ne bitmezz lahana ve yaprak sarmasıymış kızz
vallahi cok severim keşke yardıma gelseydm kaaçgündür
ayyy bayıldım yaaaaEki Görüntüle 373575 yarın ağlamayalım inşallah
gulmacım çok geçmiş olsun canım hem sana hemde küçük kelebğinemerhabalarrr
hereze iyi aksamlarrr...
amin cnm aminnn allah tan esim evdeydı yoksa elım ayagıma dolasırdı zaten bayılıyordum az kalsın sonra hemen toparladımm..hiç basıma gelmemıstı allah kımseye gostermesın oyle acı bagırması ıcımızı yaktı zatenn
valla kıo aldı basını gıdıyor zaten ama bır gun oparlancam işte o gunu beklıyorumm
saol cnm oyle ufak bır sey deıgldı cnm 4cm kadar vardı bayada delın mı dıyeyım yırtıldımı dıyeyım yanı cok kotuydu 5 dikişi var kuzumumm az bı ızı kalır dedı dr ince diktım dedıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?