Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız ösledinizmi beni ben çok özlüyorum sizi. yaı işe başlıycam garip bir heyecan var içimde ilkkez çalışacakmışım gibi. uzun süredir görevden uzak olduğum için herşeye yabancı kaldım kötü hiissediyorum o yüzden. neyse bakalım neler olacağını görcez. uzun bir süreden sonra oğlumu geride bırakıp işe gitmek dokunuyor doğrusu. yarın umarım çok zor geçmez.
oğlum 4 aylıkken bırakıp işe gitmiştim. göğüslerim patlayacak gib dolmuştu. devamlı süt sızdırıyordu. yarın sanki yine öyle olacak gibi hissediyorum. süte gelirsem tekrardan şaşırmayacağım.
öptüm sizi benim için dua edin ilk günüm iyi geçsin ve oğlum ardımdan çok ağlamasın.

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şuan hamileyim ama doktor kilo almamamı söyledi bunun için diyet yapmam lazım doğuma kadarda 1-2 kilo verebilirsem çok iyi olucak benim için
hadi bakalım insallah canm..hoşgeldn aramıza...
Allah seni ve melegini korusun
Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...
off seni öle ii anlıyorumki ebrum..
bende haberi alıncz seviniyorum,mutlu oluyorum ama çok aglayasım geliyor..
boğazıma oturuyor bişe gitmiyor..gidene kadar da beni mahvedıyor.

Amin ebrum amin..baska söle ne gerek var...
yazdıkların öle ben gibi ki...canımsın benm

iyi akşamlar fıstıklar,

ben menumu yazayım,

sabah light peynir light kepek tost ekmeği ile tost 2 domates

1 elma 1küçük bardak yarım yağlı süt

öğle 1 tabak bakla yoğurt ve 2 dilim ekmekle

(öğlen geç yediğim ve çok acıkmadığım için arada 1 küçük avuç tuzlu fıstık yedim o kadar)

akşam tekrar dev bir tabak bakla(bitme di bereketliymişşş) yoğurt ile

1 dev bardak yeşil çay-2.5 litre su- 2 form çay

1 saat yuruyus.

bende haftasonu yapacağım bakalım kısmetse ne kadar gidiyor ki 2 günde? ben bunu varya 1 ay deseler yaparım çok severim ayran çorbasını çünkü :)
canım ben emzirdiğimden 1 gün yapabildim.ama çok yeni almış olduğum kilom vardı ve reglmin 5.günüdeydim bilmem etkisi varmı ama 1 günde 1700 gr gibi gitti..muhtmelen su toplamıştım o gitti ama çokk mutlu oldum.ertesi gün öğlen iskender yediğim için 1 saat tempolu üyrüdüm bebek arabasıyla.akşamada ayran çorbası içntim gene kilo geri gelmesin diye yani kıyamadım verdiğime:)))neyseki gelmedi.dün de normal düzenme döndüm hala gelmedi 100 gr fln eksiydim hatta.bugün de normal düzene devam ama spor yok...sen çok iyi gidiyorsun.detoksu 1 gün uygula istersen çok halsiz bırakıyor.sen bi de hsonu ev işi fln biriktirip yapıyorsundur ,geziyorsunuzdur..zorlamasın seni ama sen bilirsin

asucummm bugün iyi dayanmışsın aferin.bende burda izinli olunca kafama göre beslendim bi sürü yememn gereken şeyleri de yiyrodum iştahım çok açılıyor o zman.aslında kaçamak kilo artısının dışında motive bozukluğu ve doymama ,iştah açma yönleriyle yapılmaması gerekn bişey.malesef yapıyorz işte...ben ayran detoksuyla toplandım baya iştahım dizginlendi.gece de acıkıyorum çok ama limonulu su gideriyor bi dene istersen.karataycılardan öğrenmiştim ama uygulamıyordum.

ara ara iştah patlamaları yaşıyoruz.helede poğça börek yaparsak.bende tatmazsam yemiyorum ama 1 yudum alsam 2 dlmi lüpletiyorum en az...bu hafta yapmadım hiç bişey.

senin de işin çok zormuş yaaa.eşin zayıf ve öğle bile yemeğe geliyorsa çok zor işin nediyim.ben bictesi pazar zor dayanıyorum zaten pazar balık günümüz ve helva fln istemez Allahtan.ctesi de cuma yaptığım yemeği yeriz genelde.ben evde kurabiye börek fln yapıca benim minikler 1 dlm yiyorlar gıcık oluyor geri kalan tepsiyi ben ve eşim lüpletiyoruz eşiminde göbeği çok ..o nedenle çok yapmıyorum bu tür şeyler.benim çocuklar en çok meyve diye deliriyorlar.en sağlıklısı.

kıyamam size....Allah yardımcınız olsun.ama çalışmak ikinizde iyi gelecek merak etme.ama bende çok düşünüyorum okula başladığımda sudan çıkmış balık gibi hissedeceğim kendimi diye düşünüyorum çünkü o kadar uzak kaldımki herşeyden....gündemi takip etmiyorum edemiyorum.çocuklarla çocuk gibi oldum evde otur otur.geçen faceden bişey paylaşmıştım bence komikti.ablam yorum yapmış çocuklarla çocuk olmuşsun o kadarda komik değil diye....bende bozuldum ama gerçekten öyle mi oldum diye düşündüm ....göğüsler artık öyle olmaz merak etme.4 aylıkken bomba gibi oluyorlar

bende bugnü yediklerimi yazayım

sabah:
5 kaşık nesfitli yarım elma 4 cevizli yarım yağlı sütlü kahvaltılık

ara:
yarım küçk kase leblebi ve badem eşliğinde capuçino tatlandırıcılı

öğlen:
1 tabak pırasa 3 kaşık yarım yağlı yoğurt

akşam:
1 kepçe çorba
4 kaşık pırasa
2 yumurtadan çılbır(mutludan canım çekti mutluuuu baklada canım çekti ama bişeye benzemedi demişsin biraz daha bekleyelim madem)
1 dlm ekmek

Son düzenleme:
kızlar ben geldim 50 dakika bantta yürüdüm .toplam 1.5 lt su 2 bardak sirkeli su ,4 kupa neskafe yatana kadar 1.5 daha içerim .şimdi susadım ama pazara çıkıcam 15 dakika sonra

Canım 4 kupa nescafe cok degıl mı? Sütle mi süt tozuyla mı yapıyorsun. Sana tavsıyem gunde 2ye ındırmen ve lıght sütle yapman. Kahvenın ıcınde yağ var unutma canım

eşim bu saat oldu gelmdei hala bende size bakıyorum.birazdan gelir meralde uyanır bi curcuna başlar.(meral bu saatte uyuyor şimdi)
bugün 365 avm ye gittim bi arkadaşla.biraz dolaştık kıyafetlere fln baktık çok beğendiğim bişey olmadı ama yakında kızılaya gidip oradan almayı planlıyorum.bugn eşime bu hafta nasıl göbişim dedim.?inmiş baya dedi(geçen hafta hamiş göbeği gibiydi tam olarak) ayran detoksu yaptımya dedim.bu kadar farkedermi ki dedi....regl şişliğiydi heralde benimki bimlyorum ama iyi oldu göbişim biraz indi.tavsiye ederim detoksu.

merhabalarrr

arkadaslarınn canlarımm sormayın basıma gelenlerııı kac gundurrr mahvoldumm
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi salı gunu olmuştu rabbım kımsenın yavrusuna acı vermesınnn

bana gelınceeee dun diş doktoruna gıttım 4 tane uyuşturucu ıgne yaptı doktor hanımm brde canım oyle yandı curuk dıslerım vardı falannn
kac gundur tartılmıyorum cesarette edemedım daha dogrusu inş. 96 da duruyorumdurrr cok koptumm toplayamıyorum kendımııı
inşallah yarın herkezcıklerr kılo verır en az 1 kg eksılmıs olursunuzzz

hereze iyi aksamlarrr...

çoook büyük geçmiş olsun kuzuna ve sizede..nasıl korkmuşsundur offf.kıyamam.boşver kilo toparlanır sağlıklı olalımda.benim de oğlum düşmüştü baya bi hastaneden geçirmiştik ama dklar saat gibi geliyor insana...ana yüreği paramparça oluyor.Rabbim tüm meleklerimizi korusun

Cnm çok geçmiş olsun kizina ve sana
bizde geçen cumartesi mangal tapiyorduk kardeslerimle prensesimde kuzenleryle kosuyodu birden aglama sesi ne koştum prensesimin agzi kan içinde hemen yikadim felan o an şişti baya yarilmis gibiydi ama sonradan inince 1cmlik yırtılmış. Kardeşim hastene dikiş atar iz kalır dedi kanda durmuş çocukta oyuna devam edince dra. Gitmedik ama içim gitti.

amin cnm aminnn allah tan esim evdeydı yoksa elım ayagıma dolasırdı zaten bayılıyordum az kalsın sonra hemen toparladımm..hiç basıma gelmemıstı allah kımseye gostermesın oyle acı bagırması ıcımızı yaktı zatenn
valla kıo aldı basını gıdıyor zaten ama bır gun oparlancam işte o gunu beklıyorumm

saol cnm oyle ufak bır sey deıgldı cnm 4cm kadar vardı bayada delın mı dıyeyım yırtıldımı dıyeyım yanı cok kotuydu 5 dikişi var kuzumumm az bı ızı kalır dedı dr ince diktım dedıı

çok gecmıs olsun kucuk bebegınıze

dün bitti dolmalarım ya ben öğrenciyim bu hafta da yalnızım evde o yüzden yaptığım bi yemek en az 2 gün yetiyo bana gerçi dolmalar 3 gün sürdü bugün çok geç kalktım dolayısıyla kahvaltımı 11.30da ettiğimden öğle yemeği yemedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
3 yeşil zeytin
1 bardak süt
ara öğün:3 yk light yoğurt (nane ve kırmızı biberle tabii ki )
akşam:1 kase domates çorbası
1 parça tavuk göğsü
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:bugün gitmedim spora birazdan 100 mekik çekicem sadece.

yarın sabah görüşmek üzere inşallah hepimiz bol eksili sonuçlar alırız

ayyy bayıldım yaaaa
çocuklğumuza mı insek acabaaa

gulmacım çok geçmiş olsun canım hem sana hemde küçük kelebğine
Rabbim korumuş yine, çook geçmiş olsun arkadaşım tekrardan

Bugün yedıklerım

Sabah tahıllı ekmekle tost(ıcıne lıght beyaz peynır ve lıght kasar), 2 cerry domates

Öğlen: 160gr lıgt tonbalıklı marul salatası, 1 dılım ekmek

Ara: 6 badem, 3 adet dıet cubuk(etıform cubuk krakerlerden), 1 elma

kaçamak: 1 yk manda yogurdu:)

akşam: bir tabak dolusu yumurtalı pazı
yogurt
1 dılım tahıllı ekmek

ara: 5 badem 1 kuru ıncır( bagırsaklarım ıcın) 1 mınık armut yıycem

Yarın öglen ıcın esım yanında göturmek için yemek yaparmısın dedı ben de kıramadım ocakta az kıymalı kabuska var. Kıymayı 1 yk zeytınyagıyla kavurdum yemegın uzerıne doktum baska yag koymadım
Yarın aksam da ızgara et yıycez 1er adet antrikot aldık bugün. Benım cam bir fırınım var et, tavuk ve balıgı hava akımıyla pısırıyor hatta fazla yagını da dıbınde bırıktırıyor onla yapıcam eti ve yanında salata. Tavuk yemekten gına geldı arada et yemek lazım

Son düzenleme:

Aman cnm kafada iz kalsada önemli deil aman yüzünde olmasinda ilk anda 3cm gibi açık yaraydi korktum ama kardeşim kanama durduysa kapanir dedi bende mikrop öldürücü ilaçla pansumqn yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…