Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.üç gündür hiç giremedim kusurabakmayın.oğlum şifayı kapmış onunla ilgilenmekten fırsat olmadı.şimdi fena değil çok şükür.ilaçların etkisiyle erkenden uyudu.yarın sabah kilo bildirimi için gireceğim.şimdi çıkmak zorundayım halletmem gereken işler var.herkese iyi akşamlar..

kızlar 1 haftadır yürüyüş yapmıyorum ve leslie de aynı zamanda
2 gündür sadece ev işi yaptım oda ne kadar kalori harcatmıştır bilmiyorum
diyetisyende 1 kilo vermiş görünüyorum ama spor yapsaydın 2.5 kilo verirdin dedi protein diyetinde
birde bugün azııttım resmen yemek olayını
öğlende akşamda tavuk ızgara yedim ama yağ koydum ve akşam yanında pilaki yedim yine yağlı
kaçamklarım bu kadarla kalır inşallaahhh
ve hemen spora başlamam lazım
nasıl kendimi motive edebilirim şu spor konusunda bilemiyorum :44::44::44::44:

özlüyoruz tabi gerçi bende giremiyorum pek ama neyse :)
canım benim halimi hatırlasana nasıldım, nasıl bırakırım çocuğumu diyordum az mı ağladım ama alışıyoruz emin ol .sanada çalışmak çok iyi gelecek ben resmen içimde başka bir özlem daha varmış dedim :) şık şık giyinip gidiyorum valla ohhhhh sefam olsun :) oğluşumda teyzesine alıştı şükürler olsun ve içim çok rahat...
1 günde 1700 mü maşallah canım valla ama ben sanmıyorum o kadar vereceğimi 2 günde o kadar versem neyime yetmez yahu :) senin reglin şişkinliğiymiştir o. ben yürüyemem valla ancak avm gezerim o kadar :) süper ya verdiğin geri gelmiyorsa. hımm halsiz kalma riski var yani neyse deneyeyim 1 gün yapamazsam bırakırım... tamam canım sağolasın
çok geçmiş olsun canım

verirsin canım ya daha gençsin sen :)

ben bugün tartılmayı unuttum inşallah yarın bildirim yapabilirim, olmadı aynı yazarsınız

verirsin canım ya daha gençsin sen :)
öyle olmuyor canım yaa
hep daha gencim veririm falanlarla geçti zaman
kilo zamanla öyle oturuyor ki bünyeye vermek gün geçtikçe daha da zorlaşıyor
çünkü kilolar yerinde saymıyor onlar debnimle ilerliyor
o yüzden bu sefer başladığım işi bitirmek istiyorum, çünkü son şansımmış gibi geliyor bana
beslenme işini halettim arada kaçırsam da sorun yok ama spor işi beni ok geriyor
yapamıyorum 1 hafta yapsam ertesi hafta kesin kılımı kıpırdatmıyorum

hepinize geçmiş olsun kuzularımızı allah korusun benim cadıda habire düşüp dudağını kanatıyo ayaklandılarmı zor oluyo devamlı peşinde koşmak gerek hoş o kadarda koşsada benden gr gitmiyo çok hareketliler canları sağ olasıcalar

çok gecmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.

yediklerin bence cok muhim seyler değil zaten çok kalorili ve zararlı besinler dahi olsalar pişman olmak en yalnış şey sanırım.

spor işini ben de sevmiyorum ki yıllarca voleybol oynadım ciddi ciddi, para bile kazandım o işten. ama şimdi o kadar saçma geliyor ki spor salonlarında bant tepelerinde hemster gibi koşmak, minder üstlerinde haydi karnımızı sıkıyoruz cumlelerini duyarak ıkınmak, ağırlık çalışmak vs. çünkü spor yaparken tum bunları yapsanda şimdi amaçsızca yapmak garip geliyor. e neolacak yapmayacakmıyız öyleyse spor. hayır zorla yapacağız sevmesek de. ben çözümü açık havada yurumekte buldu iki bahardır. hiç severek başlamadım. hatta zorla oldu biraz buradan bir arkadaşın iteklemesiyle. 1 yururdum 2 yurudum baktım keyif vermeye başladı sevdiğim gaz veren parçaları doldurup telefona vurmaya başladım kendimi yola. hatta sonbahar da da fırsat buldukça yurudum. kar yağsa yururum dedim ama kış umduğum kadar sakin, iştahım dingin olmadı. yedikçe ağırlaştım ağırlaştıkça oturdum irade olarak zayıfladım çap olarak arttım. velhasıl kelam bu popo yine koltuklara yapıştı. taki bahar gelene kadar. hiç severek başlamadım yıne 1-2 hafta zorladım kendimi hala da çok mutlu değilim yururken ama ev ödevi gibi yürüyorum hem rahatlıyorum hem motive oluyorum.
sana tavsiyem sevebileceğin bir spor bulup onun üstüne yoğunlaşman. ödev gibi hergün yahut diyetisyenin ne derse o doğrultuda yurumen.

mutlucum nasılda hislerime tercüme olmuşsun arkadaşım
gerçekten sevemedim gitti yani şu yürüyüş olayını
evde yürüyüş bandında dediğin gibi müzik doldurdum zamanı anlamıyım diye ama bu seferde her şarkı 4 dakikaysda falan diye hesap yapmaya başladım
dışarda yürümek hiç bana göre değil hem de ankarada, istanbulda olsam atarım kendimi bir sahil kenarına modundayım şuanda
ama ankarada belli yerler var ve ne yazıkkibana uzak

leslie yi sevmiştim eğlenceli hem de, hatta yağmadığım hareketleri olduğunda ya da şaşırdığım kahkahalarla gülüyorumda
ama işte o ödevleri yapmadığım için tartıda da mutlu olamıyorum
hergün biride beni iteklese de yapsaam şu sporuuu

İyi akşamlar arkadaşlar;

Hala iyileşemedim maalesef...Nasıl grip ve öksürükse anlamadım gitti...Bütün gece öksürükten uyuyamıyorum.Gündüzleri de nereyi uygun bulursam kıvrılıp uyuyorum...Sanırım halsizliğimde grip ilaçlarının da bir katkısı var ama gerçekten çok halsizim...Kendinize çok dikkat edin hanımlar...Bu seneki grip bir tuhaf....

YENACIĞIM;

Yarın tekrar Dr 'a gideceğim...Şimdiden kilo bildirimi yapayım..Spor sonuçlarını da gece yayınlayabileceğim....Kilom: 90

spor yapmayan biri için spora başlamak ve devam ettirmek gerçekten çok zor çünkü hayatının merkezinde değil ve hiçbir zaman olmadı değil mi? benim içinde yanı şeyler geçerli bende hava güzelken mp3ü takıp çıkmayı tercih ediyorum ,hem temiz hava hemde kaloriler gidiyor işte. yoksa diğerlerini yapamam ben 1 gün yapsam 2.gün bahane bulmaya çalışırım o nedenle yapabileceğin birşey seç canım.

semoşum naber nasılsınnnn,

yoksun ortalarda. yarın tartıda balkalım ne olacak ezeli rekabetimizde...
hahahaha benden de sana ne rakip olur kızım sen de bu azim varken beni bir yana fırlatırsın sabah tartıldım ben de yerimde saymışım yine 2 haftadır iyi gidiyorum ama olmamış bişiler bugün pek yürüyemedim gidip gelirken o kadar ama bakalım yarın ne olacak

ablacım ablacım hg nasılsın özeldik seni geçmiş olsun gel hadi bak mutlu beni geçiyorrr amanınn yaaaaaaa dur mutluuuuu bekle beniii

Vermeniz gereken kilo sayisi yemege merakli esiniz, yemekleri lezzetli anneniz, buyume cagindaki cocuklariniz, hareketsiz hayatiniz veya yakin zamanda yaptiginiz dogumla aciklanabilecek miktarin cok uzerindeyse kilo probleminizin altinda yatan fiziksel ve psikolojik nedenler olabilir.

bi yazıda okudum çok hoşuma gitti sizle paylaşmak istedim

selamun aleyküm canlarim
yarin -pazara akraba ziyaretinde olacagimizdan
kilomu simdiden bildiriyorum

gecen hafta:135,8kg
suan 134,7

1.1 kg vermisim

spor 100 dakika

hepinize hayirli geceler Rahman ve Rahim olan Allaha emanetsiniz

bende yediklerimi yazacağım bu gece
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
1 tatlı kaşıı bal
domates salatalık çay
öğlen:
fırında 4 köfte mniklerdi
bir kaç patates
1 küçük dilim doğum günü pastası
akşam:
kornfleks yedim
gece:
2 kocaman kupa bitki çayı içinde ne ararsan vardı
yarım muz
su yu da ölçmedim ama 2 olmuştur tahminimce içemiyorumm:26::26::26:

Hanımlar merhaba,

Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.

Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydır İnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an

Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.

Son düzenleme:

hoşgeldin umarım kolayca verip kiloları, daha sağlıklı bir bedene sahip olacağız hep beraber. bizim grubun stilinde pek yarışmak yok daha çok kitle hareketi seklinde davranıyoruz, elele koştururyoruz hedefimize düşeni tökezleyeni hemen geriye dönüp toplayıp aramıza katıyoruz. tıpkı göçmen kuşlar gibi. döne döne der top ama hep ileriye doğru...

Hoşgeldın canım

Öncelıkle moral bozmak yok. Çogumuz 100lu kılolardan geldık. Ben 115 kıloya kadar cıkmıstım ve senın gıbı tartılmıyordum farkına varana kadar. Önce kendı cabalarımla 90lı kılolara ındım. sonra baktım gene alıyorum bu ıs böyle olmaz benım saglıklı yasam düzenının oturtmam lazım dıyıp dıyetısyene basladım

Sen de guzel bır baslangıc yapmıssın bak. Kesınlıkle şok rejım vs deneme derım. Yolun uzun ve bu yolda ara da tökezlemek de olucak. Evınde abur cubur bulundurma. Yemek yaparken salçayı yagı tuzu az kullan canım bak nasıl gıdecek kılolar. Mutlaka 6 öğün ye.

Teşekkür ederim ilginiz için, benim de istediğim bu aslında, daha önce de bir çok kez rejim yaptım 8 kilo 12 kilo verdiğim oldu ama hep pes ettim ve daha fazlasını aldım. Umutsuz olduğumda motive edecek, umutsuz olduklarında motive olmalarına yardım edeceğim dostlara ihtiyacım var bu uzun yolda.

Hoşbulduk, çok teşekkür ederim. Tartılmazken, görmezden gelirken sorun yoktu sanki ama bugün o sayıyı gördükten sonra şimdi hemen hepsinden kurtulmak istiyorum. Hazirana geldiğimizde epey aşama kaydetmiş olacağımızı söyledi diyetisyenim ama Haziran çok uzak sanki. Halbuki erken karar versem şimdiye böyle derdim olmayacaktı belki. Zararın neresinden dönsek kardır mı demeliyim acaba.. Tuzu ve çikolatayı kesmek benim için çok zordu ama bugün itibariyle sadece otla bile beslenebilirim sanırım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…