özlüyoruz tabi gerçi bende giremiyorum pek ama neyse :)slm kızlar nasılsınız ösledinizmi beni ben çok özlüyorum sizi. yaı işe başlıycam garip bir heyecan var içimde ilkkez çalışacakmışım gibi. uzun süredir görevden uzak olduğum için herşeye yabancı kaldım kötü hiissediyorum o yüzden. neyse bakalım neler olacağını görcez. uzun bir süreden sonra oğlumu geride bırakıp işe gitmek dokunuyor doğrusu. yarın umarım çok zor geçmez.
oğlum 4 aylıkken bırakıp işe gitmiştim. göğüslerim patlayacak gib dolmuştu. devamlı süt sızdırıyordu. yarın sanki yine öyle olacak gibi hissediyorum. süte gelirsem tekrardan şaşırmayacağım.
öptüm sizi benim için dua edin ilk günüm iyi geçsin ve oğlum ardımdan çok ağlamasın.
1 günde 1700 mü maşallah canım valla ama ben sanmıyorum o kadar vereceğimi 2 günde o kadar versem neyime yetmez yahu :) senin reglin şişkinliğiymiştir o. ben yürüyemem valla ancak avm gezerim o kadar :) süper ya verdiğin geri gelmiyorsa. hımm halsiz kalma riski var yanicanım ben emzirdiğimden 1 gün yapabildim.ama çok yeni almış olduğum kilom vardı ve reglmin 5.günüdeydim bilmem etkisi varmı ama 1 günde 1700 gr gibigitti..muhtmelen su toplamıştım o gitti ama çokk mutlu oldum.ertesi gün öğlen iskender yediğim için 1 saat tempolu üyrüdüm bebek arabasıyla.akşamada ayran çorbası içntim gene kilo geri gelmesin diye yani kıyamadım verdiğime:)))neyseki gelmedi.dün de normal düzenme döndüm hala gelmedi 100 gr fln eksiydim hatta.bugün de normal düzene devam ama spor yok...sen çok iyi gidiyorsun.detoksu 1 gün uygula istersen çok halsiz bırakıyor.sen bi de hsonu ev işi fln biriktirip yapıyorsundur ,geziyorsunuzdur..zorlamasın seni ama sen bilirsin
senin de işin çok zormuş yaaa.eşin zayıf ve öğle bile yemeğe geliyorsa çok zor işin nediyim.ben bictesi pazar zor dayanıyorum zaten pazar balık günümüz ve helva fln istemez Allahtan.ctesi de cuma yaptığım yemeği yeriz genelde.ben evde kurabiye börek fln yapıca benim minikler 1 dlm yiyorlar gıcık oluyor geri kalan tepsiyi ben ve eşim lüpletiyoruz eşiminde göbeği çok ..o nedenle çok yapmıyorum bu tür şeyler.benim çocuklar en çok meyve diye deliriyorlar.en sağlıklısı.
çok geçmiş olsun canımmerhabalarrr
arkadaslarınn canlarımm sormayın basıma gelenlerııı kac gundurrr mahvoldumm
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi salı gunu olmuştu rabbım kımsenın yavrusuna acı vermesınnn
bana gelınceeee dun diş doktoruna gıttım 4 tane uyuşturucu ıgne yaptı doktor hanımm brde canım oyle yandı curuk dıslerım vardı falannn
kac gundur tartılmıyorum cesarette edemedım daha dogrusu inş. 96 da duruyorumdurrr cok koptumm toplayamıyorum kendımııı
inşallah yarın herkezcıklerr kılo verır en az 1 kg eksılmıs olursunuzzz
hereze iyi aksamlarrr...
kızlar 1 haftadır yürüyüş yapmıyorum ve leslie de aynı zamanda
2 gündür sadece ev işi yaptım oda ne kadar kalori harcatmıştır bilmiyorum
diyetisyende 1 kilo vermiş görünüyorum ama spor yapsaydın 2.5 kilo verirdin dedi protein diyetinde
birde bugün azııttım resmen yemek olayını
öğlende akşamda tavuk ızgara yedim ama yağ koydum ve akşam yanında pilaki yedim yine yağlı
kaçamklarım bu kadarla kalır inşallaahhh
ve hemen spora başlamam lazım
nasıl kendimi motive edebilirim şu spor konusunda bilemiyorum :44::44::44::44:
öyle olmuyor canım yaaverirsin canım ya daha gençsin sen :)
merhabalarrr
küçük kızım kuzucum kafasını deldı canımm gıttı yavrum mutfaktan eve kosuyordu bırden kafasını kapnının kasasına vurdu ama cok fena kanadı hemen acıle gıttık 5 tane dikiş attılarr yavrum çınlattı hastaneyii adıdııı adıdıııı dıyee içim çok yandı neyseki şimdi iyi salı gunu olmuştu rabbım kımsenın yavrusuna acı vermesınnn
bana gelınceeee dun diş doktoruna gıttım 4 tane uyuşturucu ıgne yaptı doktor hanımm brde canım oyle yandı curuk dıslerım vardı falannn
kac gundur tartılmıyorum cesarette edemedım daha dogrusu inş. 96 da duruyorumdurrr cok koptumm toplayamıyorum kendımııı
hereze iyi aksamlarrr...
Cnm çok geçmiş olsun kizina ve sana
bizde geçen cumartesi mangal tapiyorduk kardeslerimle prensesimde kuzenleryle kosuyodu birden aglama sesi ne koştum prensesimin agzi kan içinde hemen yikadim felan o an şişti baya yarilmis gibiydi ama sonradan inince 1cmlik yırtılmış. Kardeşim hastene dikiş atar iz kalır dedi kanda durmuş çocukta oyuna devam edince dra. Gitmedik ama içim gitti.
selam kızlar.üç gündür hiç giremedim kusurabakmayın.oğlum şifayı kapmış onunla ilgilenmekten fırsat olmadı.şimdi fena değil çok şükür.ilaçların etkisiyle erkenden uyudu.yarın sabah kilo bildirimi için gireceğim.şimdi çıkmak zorundayım halletmem gereken işler var.herkese iyi akşamlar..
çok gecmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.merhabalarrr
hereze iyi aksamlarrr...
kızlar 1 haftadır yürüyüş yapmıyorum ve leslie de aynı zamanda
2 gündür sadece ev işi yaptım oda ne kadar kalori harcatmıştır bilmiyorum
diyetisyende 1 kilo vermiş görünüyorum ama spor yapsaydın 2.5 kilo verirdin dedi protein diyetinde
birde bugün azııttım resmen yemek olayını
öğlende akşamda tavuk ızgara yedim ama yağ koydum ve akşam yanında pilaki yedim yine yağlı
kaçamklarım bu kadarla kalır inşallaahhh
ve hemen spora başlamam lazım
nasıl kendimi motive edebilirim şu spor konusunda bilemiyorum :44::44::44::44:
mutlucum nasılda hislerime tercüme olmuşsun arkadaşımyediklerin bence cok muhim seyler değil zaten çok kalorili ve zararlı besinler dahi olsalar pişman olmak en yalnış şey sanırım.
spor işini ben de sevmiyorum ki yıllarca voleybol oynadım ciddi ciddi, para bile kazandım o işten. ama şimdi o kadar saçma geliyor ki spor salonlarında bant tepelerinde hemster gibi koşmak, minder üstlerinde haydi karnımızı sıkıyoruz cumlelerini duyarak ıkınmak, ağırlık çalışmak vs. çünkü spor yaparken tum bunları yapsanda şimdi amaçsızca yapmak garip geliyor. e neolacak yapmayacakmıyız öyleyse spor. hayır zorla yapacağız sevmesek de. ben çözümü açık havada yurumekte buldu iki bahardır. hiç severek başlamadım. hatta zorla oldu biraz buradan bir arkadaşın iteklemesiyle. 1 yururdum 2 yurudum baktım keyif vermeye başladı sevdiğim gaz veren parçaları doldurup telefona vurmaya başladım kendimi yola. hatta sonbahar da da fırsat buldukça yurudum. kar yağsa yururum dedim ama kış umduğum kadar sakin, iştahım dingin olmadı. yedikçe ağırlaştım ağırlaştıkça oturdum irade olarak zayıfladım çap olarak arttım. velhasıl kelam bu popo yine koltuklara yapıştı. taki bahar gelene kadar. hiç severek başlamadım yıne 1-2 hafta zorladım kendimi hala da çok mutlu değilim yururken ama ev ödevi gibi yürüyorum hem rahatlıyorum hem motive oluyorum.
sana tavsiyem sevebileceğin bir spor bulup onun üstüne yoğunlaşman. ödev gibi hergün yahut diyetisyenin ne derse o doğrultuda yurumen.
öyle olmuyor canım yaa
hep daha gencim veririm falanlarla geçti zaman
kilo zamanla öyle oturuyor ki bünyeye vermek gün geçtikçe daha da zorlaşıyor
çünkü kilolar yerinde saymıyor onlar debnimle ilerliyor
o yüzden bu sefer başladığım işi bitirmek istiyorum, çünkü son şansımmış gibi geliyor bana
beslenme işini halettim arada kaçırsam da sorun yok ama spor işi beni ok geriyor
yapamıyorum 1 hafta yapsam ertesi hafta kesin kılımı kıpırdatmıyorum
hahahaha benden de sana ne rakip olur kızım sen de bu azim varken beni bir yana fırlatırsın sabah tartıldım ben de yerimde saymışım yine 2 haftadır iyi gidiyorum ama olmamış bişiler bugün pek yürüyemedim gidip gelirken o kadar ama bakalım yarın ne olacaksemoşum naber nasılsınnnn,
yoksun ortalarda. yarın tartıda balkalım ne olacak ezeli rekabetimizde...
İyi akşamlar arkadaşlar;
Hala iyileşemedim maalesef...Nasıl grip ve öksürükse anlamadım gitti...Bütün gece öksürükten uyuyamıyorum.Gündüzleri de nereyi uygun bulursam kıvrılıp uyuyorum...Sanırım halsizliğimde grip ilaçlarının da bir katkısı var ama gerçekten çok halsizim...Kendinize çok dikkat edin hanımlar...Bu seneki grip bir tuhaf....
YENACIĞIM;
Yarın tekrar Dr 'a gideceğim...Şimdiden kilo bildirimi yapayım..Spor sonuçlarını da gece yayınlayabileceğim....Kilom: 90
Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
hoşgeldin umarım kolayca verip kiloları, daha sağlıklı bir bedene sahip olacağız hep beraber. bizim grubun stilinde pek yarışmak yok daha çok kitle hareketi seklinde davranıyoruz, elele koştururyoruz hedefimize düşeni tökezleyeni hemen geriye dönüp toplayıp aramıza katıyoruz. tıpkı göçmen kuşlar gibi. döne döne der top ama hep ileriye doğru...
Hoşgeldın canım
Öncelıkle moral bozmak yok. Çogumuz 100lu kılolardan geldık. Ben 115 kıloya kadar cıkmıstım ve senın gıbı tartılmıyordum farkına varana kadar. Önce kendı cabalarımla 90lı kılolara ındım. sonra baktım gene alıyorum bu ıs böyle olmaz benım saglıklı yasam düzenının oturtmam lazım dıyıp dıyetısyene basladım
Sen de guzel bır baslangıc yapmıssın bak. Kesınlıkle şok rejım vs deneme derım. Yolun uzun ve bu yolda ara da tökezlemek de olucak. Evınde abur cubur bulundurma. Yemek yaparken salçayı yagı tuzu az kullan canım bak nasıl gıdecek kılolar. Mutlaka 6 öğün ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?