Hoşgeldın canım
Öncelıkle moral bozmak yok. Çogumuz 100lu kılolardan geldık. Ben 115 kıloya kadar cıkmıstım ve senın gıbı tartılmıyordum farkına varana kadar. Önce kendı cabalarımla 90lı kılolara ındım. sonra baktım gene alıyorum bu ıs böyle olmaz benım saglıklı yasam düzenının oturtmam lazım dıyıp dıyetısyene basladım
Sen de guzel bır baslangıc yapmıssın bak. Kesınlıkle şok rejım vs deneme derım. Yolun uzun ve bu yolda ara da tökezlemek de olucak. Evınde abur cubur bulundurma. Yemek yaparken salçayı yagı tuzu az kullan canım bak nasıl gıdecek kılolar. Mutlaka 6 öğün ye.
banada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
mutlucum nasılda hislerime tercüme olmuşsun arkadaşım
gerçekten sevemedim gitti yani şu yürüyüş olayını
evde yürüyüş bandında dediğin gibi müzik doldurdum zamanı anlamıyım diye ama bu seferde her şarkı 4 dakikaysda falan diye hesap yapmaya başladım
dışarda yürümek hiç bana göre değil hem de ankarada, istanbulda olsam atarım kendimi bir sahil kenarına modundayım şuanda
ama ankarada belli yerler var ve ne yazıkkibana uzak
leslie yi sevmiştim eğlenceli hem de, hatta yağmadığım hareketleri olduğunda ya da şaşırdığım kahkahalarla gülüyorumda
ama işte o ödevleri yapmadığım için tartıda da mutlu olamıyorum
hergün biride beni iteklese de yapsaam şu sporuuu
Teşekkür ederim ilginiz için, benim de istediğim bu aslında, daha önce de bir çok kez rejim yaptım 8 kilo 12 kilo verdiğim oldu ama hep pes ettim ve daha fazlasını aldım. Umutsuz olduğumda motive edecek, umutsuz olduklarında motive olmalarına yardım edeceğim dostlara ihtiyacım var bu uzun yolda.
Hoşbulduk, çok teşekkür ederim. Tartılmazken, görmezden gelirken sorun yoktu sanki ama bugün o sayıyı gördükten sonra şimdi hemen hepsinden kurtulmak istiyorum. Hazirana geldiğimizde epey aşama kaydetmiş olacağımızı söyledi diyetisyenim ama Haziran çok uzak sanki. Halbuki erken karar versem şimdiye böyle derdim olmayacaktı belki. Zararın neresinden dönsek kardır mı demeliyim acaba.. Tuzu ve çikolatayı kesmek benim için çok zordu ama bugün itibariyle sadece otla bile beslenebilirim sanırım!
banada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
Herhangibir hastalıgın yoksa çikolatayı kesmeyebılırsın aslında. Diyetısyenın mutlaka sana haftada bir ya da 2 haftada bir tatlı hakkı verecektir. Bitter çikolata yıyebılırsın
Ben PCOS hastasıyım be ınsülin direncim var. Bunu farkedene kadar 110lu kılolara gelmıstım. Diyetısyenıne zorlandıgın kısımları söyle mutlaka. Senın ısteklerıne göre şekıllendırır listeni
Merhaba canım , hoşgeldin
bende senin gibi 3 haneleri görünce dank etti kafama , başlangıç noktamız hemen hemen aynı gibi, yapacağına inan besmele çek ve başla bu işe
Şöyle bir şey oldu, vücudumdaki yağ oranı çok fazlaymış ve bunun normal olmayabileceğini söyledi diyetisyen. Ailemde de şeker hastalığı olduğu için insülin direnci tahlili istedi hemen. Yaptıracağım bu hafta açıkçası korkuyorum. Üst bölgem özellikle erkek hastalardan bile daha yağlı çıktı çok şaşırdım
Umarım bısey cıkmaz canım ama aılede seker varsa ilerısı ıcın tehlıkelı olabilir. Demekkı kendıne daha fazla dıkkat etmen gerekıcek. Yağlanma ne kadar fazla mesela. Daha önce hıc seker testı felan yaptırmamısmıydın
Hoşgeldininnnn
Ben Özlem
Adın ne sanın ne yasın kaç boyun kaç kaç yıldan beri kilolusun dökül bakalım
İnsan istedikten sonra herşeyi başarır öncelikle buna inanmak lazım.
Senın de başarıcagına inanıyorum
Şöyle bir şey oldu, vücudumdaki yağ oranı çok fazlaymış ve bunun normal olmayabileceğini söyledi diyetisyen. Ailemde de şeker hastalığı olduğu için insülin direnci tahlili istedi hemen. Yaptıracağım bu hafta açıkçası korkuyorum. Üst bölgem özellikle erkek hastalardan bile daha yağlı çıktı çok şaşırdım
Umarım bısey cıkmaz canım ama aılede seker varsa ilerısı ıcın tehlıkelı olabilir. Demekkı kendıne daha fazla dıkkat etmen gerekıcek. Yağlanma ne kadar fazla mesela. Daha önce hıc seker testı felan yaptırmamısmıydın
Kan şekerime bakılmıştı 6 ay kadar önce, normaldi tüm tahlil sonuçlarım ama insülin direncine ilk kez baktırcam. Hiç dikkat etmemişim kendime hiç. %40 çıktı yağ oranım, en fazla 33 olmalıymış sanırım. Çok fazla çikolata tatlı tüketirdim hep özellikle son iki aydır pasta kek işine girdiğim için yaptıklarımı önce kendim tattığımdan hem çok kilo almışım hem de belki de bir hastalık çıkacak bu yüzden
Kan şekerime bakılmıştı 6 ay kadar önce, normaldi tüm tahlil sonuçlarım ama insülin direncine ilk kez baktırcam. Hiç dikkat etmemişim kendime hiç. %40 çıktı yağ oranım, en fazla 33 olmalıymış sanırım. Çok fazla çikolata tatlı tüketirdim hep özellikle son iki aydır pasta kek işine girdiğim için yaptıklarımı önce kendim tattığımdan hem çok kilo almışım hem de belki de bir hastalık çıkacak bu yüzden
Daha cok gencsın canım o yuzden sımdı karar vermen cok ıyı olmus. Hem boydan da kazanıyosun. Umarım bısey cıkma ama yag oranın fazlaymıs kılona göre. Özellıkle karın bölgesındekı yaglanma tip2 diyabet habercisi o nedenle dıkkat etmek lazım. Spor da yapman gerekıcek çünkü diyetle yağdan vermek biraz zor oluyo.
Benim adım da Büşra, 23 yaşındayım boyum 1.76 olduğu için biraz kurtarıyorum diye teselli buluyordum ama artık boy bile kurtarmıyor kilolarımıBugün itibariyle çektim besmeleyi, bu sefer olacağına inanmaya başladım yavaş yavaş, foruma da üye olunca itici bir güç kazandığımı hissettim :)
Daha cok gencsın canım o yuzden sımdı karar vermen cok ıyı olmus. Hem boydan da kazanıyosun. Umarım bısey cıkma ama yag oranın fazlaymıs kılona göre. Özellıkle karın bölgesındekı yaglanma tip2 diyabet habercisi o nedenle dıkkat etmek lazım. Spor da yapman gerekıcek çünkü diyetle yağdan vermek biraz zor oluyo.
adım merve nil de kızımın adı
kilo derseniz 93 boyum 1.65 yaş: 34
kızımın doğumundan sonra aldığım kiloları verememenin ezikliği ile hayatımı devam ettiriyordum kiiii artık değişmem lazım dedim ve işte burdayım
değişmem lazım zira eşim zayıf ben kilolu olmuyo
lazım çünki;kendime güvenim bitti
lazım çünki;oğlum çok istiyor (12 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var)
işte bundan yardım ve desteklerinizi bekliyorum....
hg niz aramıza hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin hepimiz aynı yerlerden başladık topiğimiz çok neşeli eğlenceli gayretli sizi de kabul ederiz paylaşım söz konusu cumadan cumaya da bildirimde bulunuyoruz ve yarın cumaaaaHanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
vay vay vayyyyyyyy mutlumm ne damardan girmişsin anam şair yazar her birşey olduk bu yoldaaa harika yazmşsın duygulandım zira tökezleyenlerden biriyim tuttunuz kolumdan sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmhoşgeldin umarım kolayca verip kiloları, daha sağlıklı bir bedene sahip olacağız hep beraber. bizim grubun stilinde pek yarışmak yok daha çok kitle hareketi seklinde davranıyoruz, elele koştururyoruz hedefimize düşeni tökezleyeni hemen geriye dönüp toplayıp aramıza katıyoruz. tıpkı göçmen kuşlar gibi. döne döne der top ama hep ileriye doğru...
hg niz aramıza semiran ben memnun oldum her zaman yardıma varızbanada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
hadi anam hadi yat yarın okul var ben öğlenden sora gidiyorum gece kuşu oldumm senin yerine nöbet tutarım iyi uykularrrrneyse kızlaarr ben kaçtımm , sabah 5.50 de kalkıyorum okul için yani 5 saat uykum var şuanda
hg niz aramıza hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin hepimiz aynı yerlerden başladık topiğimiz çok neşeli eğlenceli gayretli sizi de kabul ederiz paylaşım söz konusu cumadan cumaya da bildirimde bulunuyoruz ve yarın cumaaaayeni gelen arkadaşlar 1 . hafta giremiyor 2. hafta paylaşımda bulunursanız listeye alınıyorsunuz işte böyle ha bu arada ben de semiran yarışmaya ayyy sağlıklı beslenme düzenimiz samsundan katılıyorum aslen amasya merzifonluyum gurur duyarım 110 kilo ile başladım yaklaşık 4 ay sonunda 89 kiloya düştüm ama sonra durdu kilo vermelerim bende biraz savsakladım 93 geri çıktım şimdi yeniden canlanmaya çalışıyorum geçen yıl girdim topiğe 37 yaşımdayım henüz bekarım anasıfı öğretmeniyim 26 dene bebeğim var canları sağolsun ay yazdımda yazdım hgggg
vay vay vayyyyyyyy mutlumm ne damardan girmişsin anam şair yazar her birşey olduk bu yoldaaa harika yazmşsın duygulandım zira tökezleyenlerden biriyim tuttunuz kolumdan sizi seviyorummmmmmmmmmmmmm
hg niz aramıza semiran ben memnun oldum her zaman yardıma varız
hadi anam hadi yat yarın okul var ben öğlenden sora gidiyorum gece kuşu oldumm senin yerine nöbet tutarım iyi uykularrrr
hg niz aramıza hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin hepimiz aynı yerlerden başladık topiğimiz çok neşeli eğlenceli gayretli sizi de kabul ederiz paylaşım söz konusu cumadan cumaya da bildirimde bulunuyoruz ve yarın cumaaaayeni gelen arkadaşlar 1 . hafta giremiyor 2. hafta paylaşımda bulunursanız listeye alınıyorsunuz işte böyle ha bu arada ben de semiran yarışmaya ayyy sağlıklı beslenme düzenimiz samsundan katılıyorum aslen amasya merzifonluyum gurur duyarım 110 kilo ile başladım yaklaşık 4 ay sonunda 89 kiloya düştüm ama sonra durdu kilo vermelerim bende biraz savsakladım 93 geri çıktım şimdi yeniden canlanmaya çalışıyorum geçen yıl girdim topiğe 37 yaşımdayım henüz bekarım anasıfı öğretmeniyim 26 dene bebeğim var canları sağolsun ay yazdımda yazdım hgggg
yok cnm ya tam tamına 37 yimm yaşlandımmNeee 37 yasındamısın. Şoka gırdım yemın ederım. Benden bıle kucuksundur sanıyodum ben.Resımlerde fıstıksın masallah. Ben bu foruma gırdıgımde senınle kılolarımız yakındı cok ıyı hatırlıyorum. Şu an ben de duraklama dönemındeyım. Bence cok buyuk basarı 110dan bu kıloya dusmek.
Gayet hoşbuldum vallahi çok iyi geldi bu topic moralime :) Haftaya cumayı iple çekiyorum umarım paylaşacak güzel haberlerim olur :) Hikayeniz gayet güzel, yeniden o enerjiyi isteği bulmanız harika maşallah diyeyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?