Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...

Hoşgeldininnnn

Ben Özlem

Adın ne sanın ne yasın kaç boyun kaç kaç yıldan beri kilolusun dökül bakalım

İnsan istedikten sonra herşeyi başarır öncelikle buna inanmak lazım.
Senın de başarıcagına inanıyorum

iteklemek derken biri bendenmi bahsetti acaba

Herhangibir hastalıgın yoksa çikolatayı kesmeyebılırsın aslında. Diyetısyenın mutlaka sana haftada bir ya da 2 haftada bir tatlı hakkı verecektir. Bitter çikolata yıyebılırsın
Ben PCOS hastasıyım be ınsülin direncim var. Bunu farkedene kadar 110lu kılolara gelmıstım. Diyetısyenıne zorlandıgın kısımları söyle mutlaka. Senın ısteklerıne göre şekıllendırır listeni

aramıza hoşgeldinn canımm , inan doğru yerdesin
ben Aynur , 28 yaşındayım , 102 kg ile başladığım yolculuk 89 kilo ile devam etmekte , sen anlat bakalım durumlar nedir ??

Merhaba canım , hoşgeldin

bende senin gibi 3 haneleri görünce dank etti kafama , başlangıç noktamız hemen hemen aynı gibi, yapacağına inan besmele çek ve başla bu işe

Şöyle bir şey oldu, vücudumdaki yağ oranı çok fazlaymış ve bunun normal olmayabileceğini söyledi diyetisyen. Ailemde de şeker hastalığı olduğu için insülin direnci tahlili istedi hemen. Yaptıracağım bu hafta açıkçası korkuyorum. Üst bölgem özellikle erkek hastalardan bile daha yağlı çıktı çok şaşırdım

Merhaba canım , hoşgeldin

bende senin gibi 3 haneleri görünce dank etti kafama , başlangıç noktamız hemen hemen aynı gibi, yapacağına inan besmele çek ve başla bu işe

Benim adım da Büşra, 23 yaşındayım boyum 1.76 olduğu için biraz kurtarıyorum diye teselli buluyordum ama artık boy bile kurtarmıyor kilolarımı Bugün itibariyle çektim besmeleyi, bu sefer olacağına inanmaya başladım yavaş yavaş, foruma da üye olunca itici bir güç kazandığımı hissettim :)

Benim adım da Büşra, 23 yaşındayım boyum 1.76 olduğu için biraz kurtarıyorum diye teselli buluyordum ama artık boy bile kurtarmıyor kilolarımı Bugün itibariyle çektim besmeleyi, bu sefer olacağına inanmaya başladım yavaş yavaş, foruma da üye olunca itici bir güç kazandığımı hissettim :)[/QUOTE]

hadi bakalım Büşracım hayırlısı olsun inşallah , oohh maşallah senin boy iyiymiş , ya biz napalım 1.66 boyla

evet burda hakkaten insanı motive eden birşey var , dediğim gibi doğru yerdesin :128::128::128::128::128:

neyse kızlaarr ben kaçtımm , sabah 5.50 de kalkıyorum okul için yani 5 saat uykum var şuanda

adım merve nil de kızımın adı
kilo derseniz 93 boyum 1.65 yaş: 34
kızımın doğumundan sonra aldığım kiloları verememenin ezikliği ile hayatımı devam ettiriyordum kiiii artık değişmem lazım dedim ve işte burdayım
değişmem lazım zira eşim zayıf ben kilolu olmuyo
lazım çünki;kendime güvenim bitti
lazım çünki;oğlum çok istiyor (12 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var)
işte bundan yardım ve desteklerinizi bekliyorum....

hadi bakalım Büşracım hayırlısı olsun inşallah , oohh maşallah senin boy iyiymiş , ya biz napalım 1.66 boyla

evet burda hakkaten insanı motive eden birşey var , dediğim gibi doğru yerdesin :128::128::128::128::128:[/QUOTE]

Yazdıklarınızı okudukça iyice moda giriyorum zaten kesinlikle doğru yerdeyim sağolun Aynur ablacım (abla demem de sakınca yoktur umarım) :)

Teşekkür ederim, inşallah çıkmaz, çıkarsa da kendi hatalarımın sonucu olacak napalım artık hayırlısı Allah'tan. Spor yapmayı düşünüyorum evet şu b-fit sistemi iyi gibi geldi bana, forumda da incelenler çok olmuş diyetisyenime danışıp başlamayı düşünüyorum.

Bence kendınızı sanslı hıssedın çünkü dogumdan sonra kılo almıssınız. Bir de benim gibi küçüklüğünden beri kilolu olanlar var. Başlangıc kılonuz en azında 100 ustu değil. Kendınıze küçük hedefler koyun ama kesınlıkle aceleci olmayın.

Boyumuz nerdeyse aynı. 90-95 arası kılodayken uyguladıgım örnek lısteyı verebılırım

Sabah 2 dılım tahıllı ekmek, 2 dılım lıhht beyaz peynır, 4 zeytın, domates salatalık yesıllık( haftada 2 ek olarak yumurta)

Ara 1/3 tahıllı sımıt veya 10 fındık+ 1 meyve veya 1/2 paket dıyet bıskuvi bunların yanında 1 bardak ayran ya da süt

Öğlen 1 porsıyon tavuk sıs veya 1 el kadar tavuk göğüs veya 3-4 tavuk baget veya 160gr ton balıgı veya 4 dılım beya peynır+ 1 yumurta ıle menemen veya 4 adet ızgaa köfte

Salata( 1 tk zeytınyagı ıle)

1 dılım tahıllı ekmek

Ara 1/2 paket dıyet bısküvi veya 10 fındık + 1 meyve

Akşam 8yk sebze yemegı, yogurt, ıstege baglı salata, 2 dılım tahıllı ekmek

Ara 2 meyve

hg niz aramıza hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin hepimiz aynı yerlerden başladık topiğimiz çok neşeli eğlenceli gayretli sizi de kabul ederiz paylaşım söz konusu cumadan cumaya da bildirimde bulunuyoruz ve yarın cumaaaa yeni gelen arkadaşlar 1 . hafta giremiyor 2. hafta paylaşımda bulunursanız listeye alınıyorsunuz işte böyle ha bu arada ben de semiran yarışmaya ayyy sağlıklı beslenme düzenimiz samsundan katılıyorum aslen amasya merzifonluyum gurur duyarım 110 kilo ile başladım yaklaşık 4 ay sonunda 89 kiloya düştüm ama sonra durdu kilo vermelerim bende biraz savsakladım 93 geri çıktım şimdi yeniden canlanmaya çalışıyorum geçen yıl girdim topiğe 37 yaşımdayım henüz bekarım anasıfı öğretmeniyim 26 dene bebeğim var canları sağolsun ay yazdımda yazdım hgggg
vay vay vayyyyyyyy mutlumm ne damardan girmişsin anam şair yazar her birşey olduk bu yoldaaa harika yazmşsın duygulandım zira tökezleyenlerden biriyim tuttunuz kolumdan sizi seviyorummmmmmmmmmmmmm
hg niz aramıza semiran ben memnun oldum her zaman yardıma varız
neyse kızlaarr ben kaçtımm , sabah 5.50 de kalkıyorum okul için yani 5 saat uykum var şuanda
hadi anam hadi yat yarın okul var ben öğlenden sora gidiyorum gece kuşu oldumm senin yerine nöbet tutarım iyi uykularrrr

Neee 37 yasındamısın. Şoka gırdım yemın ederım. Benden bıle kucuksundur sanıyodum ben.Resımlerde fıstıksın masallah. Ben bu foruma gırdıgımde senınle kılolarımız yakındı cok ıyı hatırlıyorum. Şu an ben de duraklama dönemındeyım. Bence cok buyuk basarı 110dan bu kıloya dusmek.

Gayet hoşbuldum vallahi çok iyi geldi bu topic moralime :) Haftaya cumayı iple çekiyorum umarım paylaşacak güzel haberlerim olur :) Hikayeniz gayet güzel, yeniden o enerjiyi isteği bulmanız harika maşallah diyeyim de

yok cnm ya tam tamına 37 yimm yaşlandımm duraklamayı benim gibi uzun tutma derim ben sonra gayrete gelmek zor oluyor özlem 85 olmalyım yaza inş bu haftada iyidi diğer haftalara göre okuldaki beslenme benş mahvediyor ama topladım biraz iyiym iyiiiiii
Gayet hoşbuldum vallahi çok iyi geldi bu topic moralime :) Haftaya cumayı iple çekiyorum umarım paylaşacak güzel haberlerim olur :) Hikayeniz gayet güzel, yeniden o enerjiyi isteği bulmanız harika maşallah diyeyim de

evet yeniden eenerji topluyorum inş güneşi gördükçe daha çok azim gelecek bekliyorum yaz gelmeden az daha en azından 7 8 kilo vermeliyim ha gayret hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…