yok cnm ya tam tamına 37 yimm yaşlandımmduraklamayı benim gibi uzun tutma derim ben sonra gayrete gelmek zor oluyor özlem 85 olmalyım yaza inş bu haftada iyidi diğer haftalara göre okuldaki beslenme benş mahvediyor ama topladım biraz iyiym iyiiiiii
evet yeniden eenerji topluyorum inş güneşi gördükçe daha çok azim gelecek bekliyorum yaz gelmeden az daha en azından 7 8 kilo vermeliyim ha gayret hepimizeee
yeme canım yemedıgın surece artı cıkmazsın. Madem su aralar adapte olamıyosın bırfkacgun kendıne ızın ver sevdıgın seylerı ye ama sonra gerıye bakmamak kaydıyla yenı bır baslangıc yap. Haftada bir tartıl baska tartılma. ben de yasıyorum bunları fakat hala ınancım var. 10 ay oldu sadece 20 kılo verdım az gıbı dusunuyordum ama sonucta bu kıloları alırken bedene ezıyet ettım verırken de etmemıs olayım gec olsun güç olmasın.
Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...
ben memnunum ama çok titiz de değilim anlamıyorum yani. 100 lira alıyorla. sabah 9-akşam 7 çalışıyorlar. 1 hafta tam gun bir hafta yarım lıyorum. ev temiz kalıyor.
ev 3 artı 1
iyi akşamlar fıstıklar,
ben menumu yazayım,
sabah light peynir light kepek tost ekmeği ile tost 2 domates
1 elma 1küçük bardak yarım yağlı süt
öğle 1 tabak bakla yoğurt ve 2 dilim ekmekle
(öğlen geç yediğim ve çok acıkmadığım için arada 1 küçük avuç tuzlu fıstık yedim o kadar)
akşam tekrar dev bir tabak bakla(bitme di bereketliymişşş) yoğurt ile
1 dev bardak yeşil çay-2.5 litre su- 2 form çay
1 saat yuruyus.
Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
banada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
Hanımlar merhaba,
Uzun süredir diyet gruplarında başardığınız harika işleri takip ediyorum ancak okumak yeterince güzel geldiğinden üye olmayı düşünmedim hiç. Bugüne kadar.
Çocukluğumdan beri kiloluydum ama son zamanlarda maksimumuma ulaştığı hissediyordum. Bugün yine forumdan tavsiye edilen bir diyetisyene gittim. Ve tartıda gördüğüm kiloya inanamadım. 104! Meğerse korktuğum üç haneli bir sayı görmek olduğu için tartılmaktan kaçıyormuşum son 2 aydırİnanamadım, çok moralim bozuldu. Daha önce 95 kiloyu görünce anında rejim yapıp 12 kilo veren ben 100 kilonun üstüne çıkmışım sonunda. Çok kızgınım kendime. Diyetisyenim bu hafta tahlillerimi yaptırana kadar hafif bir liste uygulamamı istedi. Ama moralim o kadar bozuk ki bir ömür hiç birşey yemek istemiyorum şu an
Aranızdaki sinerjiden çok etkilendim, belki ben de sizin pozitifliğinizden etkilerinirim destek olur, destek alırım diye düşünerek aranıza katıldım.
banada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
inşallah canım hepimizin kiloları su gibi aksın gitsin artıkFadimecimm senide tebrik ediyorum tatlımm , hadi bakalım gidecek bu kilolarr
sen şanslısın bizim pazar bizim evin hemen üst sokagındapazarada yürü bnde gittim bügün pazara 1km yürüdüm
ben 1 hazır 2si birarada içiyorum 1 kahveyi 2 kupaya paylaştırıp içiyorumCanım 4 kupa nescafe cok degıl mı? Sütle mi süt tozuyla mı yapıyorsun. Sana tavsıyem gunde 2ye ındırmen ve lıght sütle yapman. Kahvenın ıcınde yağ var unutma canım
ayşecim nedir bu kilolardan çektigimiz dukan başta verdirdi şimdi durdu
pazartesiden itibaren sabahları yürümeyi deneyeceğim, annemle birlikte ne kadar başarılı olucam bakalım eğer zaten bu da sonuç vermezse leslie yapıcam, baktım oda sonuç vermiyor artık spor salonu paklar benispor yapmayan biri için spora başlamak ve devam ettirmek gerçekten çok zor çünkü hayatının merkezinde değil ve hiçbir zaman olmadı değil mi? benim içinde yanı şeyler geçerli bende hava güzelken mp3ü takıp çıkmayı tercih ediyorum ,hem temiz hava hemde kaloriler gidiyor işte. yoksa diğerlerini yapamam ben 1 gün yapsam 2.gün bahane bulmaya çalışırım o nedenle yapabileceğin birşey seç canım.
öncelikle aramıza hoşgeldinHanımlar merhaba,
sende hoşgeldinnnbanada hoşgeldin dermisiniz acaba aylardır zayıflayanların başarı hikayelerini okuyup onları taktir ve tebrik etmekle geçti ömrüm ...Her siteye girdiğimde acaba kim kilo verdi neler başardılar diye bakmaktan haşat oldum ... Sonraaaa yeter yaa bende yapabilirim bende verebilirim her zayıflama hikayesinin altında İSTERSENİZ OLMAYACAK ŞEY YOKTUR YETER Kİ İSTEYİN yazıyordu ,ben aylarca üstüme mal etmedim bu sözü ben zayıflayamıyorum nasılsa diyordum ama şimdi çok istiyorum istiyorsam bu olacak demektir yardımınızla tabiki yardım ederseniz çok sevinirim...
ayyynnuuurrrriteklemek derken biri bendenmi bahsetti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?