Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi ben de kaçtım karnım acıktı artık yeter garii uyuyumm rüyamda yemekleri görmeden evveelll hepiciğinizi öptm hayırlı sabahlar umarım herkes sabaha kilo vermiş olarak uyansın hayırlı istediklerimizn gerçekleştiği bir cuma diliyorum zaten gün mübarek zayıf bir gün olsun inş amin amin amin......

Kilolar azaldıkca vermek de zorlasıyor canım. Demekkı spora daha cok yuklenmek lazım. Valla ben de 2 aydır 80 altına dusmeyı beklıyorum, tam bu aralar dusucem derken kortozonlu ılac kullanıyorum hemeroıd ıcın ve heryerım şiş. Insanın moralı bozuluyo hedefınden uzaklasınca ama yapıcaz biz emınım. Yaza kesın dusersın 85e. Benı tek mutlu eden bu son zayıflama maceramda 10 aydır hıc kılo almadım. Önceden kendımı bıraktıgımda kesınlıkle alırdım bırkaç kilo. İlk zamanlar herkes şunu yerken ben bunları yıyorum dıye ısyan edıyodum ama sımdı baska bısey canım cekmıyo pek. Tek sorunum evde oldugum ıcın ders calısırken cok hareketsız kalıyorum bu aralar. Sınava 3 ay kaldı bu aralar 70lere ındım ındım sonra sınava1 ay sınav varken dıyet felan düşünemem zaten. Kilo almasam o da yeter napıyım

günaydınlar herkese hayırlı cumalar ve bol eksili bildirimler ben yine artıdayım

cnm bugün ne istersem yicem ve 1 hafta hiç kaçamaksız yada minumum kaçamak ve hiç tartılmıcam haftaya cuma ne olacaka bakalım yoksa bu gidişat hiç içaçıcı değil

Bugün aldığım 3. hamile haberi...
İçim nasıl buruk anlatamam...
Boğazıma birşey düğümlendi sanki...
Yutkunamıyorum...

cnm gönlünü ferah tut bi gün o güzel haberi sende bize vericeksin allahın izni ile

ben memnunum ama çok titiz de değilim anlamıyorum yani. 100 lira alıyorla. sabah 9-akşam 7 çalışıyorlar. 1 hafta tam gun bir hafta yarım lıyorum. ev temiz kalıyor.

ev 3 artı 1

bana 2 kişi yarım gün 120ye geliyolardı memnun değilim diye çağırmıyorum artık
ama camlarım berbat bende ay başında çağırayım istiyorum birilerini

hoşgeldiniz aramıza

günnayyy dınnn kızlarrr yeni kilom 82.800 hayırlısı

spor 60 dk cık

yeni gelenn arkadaşlar hoş geldinizzz

hoşgeldiniz aramıza
karar verip başladıysanız gerisi mutlaka gelecektir burada olmak motivasyonunuzu da düşürmez hem
ben de geçen sene bu zamanlar 110 lu kilolardaydım yaza kadar 8lere inebildim
son 5 ayımı hesaba katmazsak oluyor yani
inşalah sağlıklı bir şekilde istediğiniz kilolara ulaşırsınız

herkese günaydın güzeller
hayırlı cumalar Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
ben yine artıdayım artık bu gidişata dur demenin zamanı geldi haftaya artıda olmak istemiyoruuuuuuuuuuuum

geçen hafta 81
bu hafta 82
gelen 1 kilo
sporum 320 dk

her türlü tepkiye razıyım kızlar haftaya böyle olmayacak inşallah
kilo veren vermeyen uğraşan burda olan herkesi tebrik ederim

Fadimecimm senide tebrik ediyorum tatlımm , hadi bakalım gidecek bu kilolarr
inşallah canım hepimizin kiloları su gibi aksın gitsin artık
pazarada yürü bnde gittim bügün pazara 1km yürüdüm
sen şanslısın bizim pazar bizim evin hemen üst sokagında
Canım 4 kupa nescafe cok degıl mı? Sütle mi süt tozuyla mı yapıyorsun. Sana tavsıyem gunde 2ye ındırmen ve lıght sütle yapman. Kahvenın ıcınde yağ var unutma canım
ben 1 hazır 2si birarada içiyorum 1 kahveyi 2 kupaya paylaştırıp içiyorum
evet dün fazla içmişim bu sabah tartı fazla çıktı acaba kahvedenmiydi

günaydın kızlar malesef artıdayım sporda yaptım bu hafta
geçen hafta 95.8
bu hafta 96:44:
spor 250 dakika

Son düzenleme:
ayşecim nedir bu kilolardan çektigimiz dukan başta verdirdi şimdi durdu

burda tanıdığım dukan yapan 2 kişi var cnm
birisi 2 kilo verdi durdu diğeri 4 kilo verdi durdu dedi
bide kabızlık yapmış
valla ben bugun ne istersem yicem
ama yrndan itibaren sıfır kaçamak ypmayı düşünüyorum
haftaya cumaya kadar bakalım o zaman sonuç ne olacak

Günaydınnn,

Bol eksili rakamlar görmeniz dileğiyle...

Kendimi topiğin en hızlı kilo alıcısı ve iradesizi ilan ediyorum..Bir haftada 2,5 kilo alarak kupa istiyorum..
Zaten şiş karnım, birde kalbim şişti tartılınca..
NAsıl oluyor anlamıyorum su içsem yarıyor.

---------

Gözümden kaçmayanlar İlbatum altın puntolarla yazıyorum öyle hayal et.:))
toksin acele et yetişti sana özlem..:)

Merhaba arkadaşlar ben geçen haftadan beri giremiyorum internetim yoktu evden de çıkamadım o yüzden bildirim yapamadım ama geçen haftada bu hafta da kilom aynı
Geçen Hafta : 92
Bu Hafta : 92

Bu haftadan itibaren asılmayı düşünüyorum haftalardır hiç ilerleme kaydedemedim yine + da olmadığıma dua ediyorum

sevim yine görünmüyorsun az önce aklımdaydın baktım gelmişsin
yena ya bana ne demeli seninkilerin hepsi kilo değil bence ödemdir

pazartesiden itibaren sabahları yürümeyi deneyeceğim, annemle birlikte ne kadar başarılı olucam bakalım eğer zaten bu da sonuç vermezse leslie yapıcam, baktım oda sonuç vermiyor artık spor salonu paklar beni

öncelikle aramıza hoşgeldin
aynı tepkiyi bende vermiştim, hayatımda hep 95 te sayacağımı düşünerek yemiştim
sonunda bir baktım 105 olmuşum şok şok şok
soluğu diyetisyen de aldım, sonunda başladım şuanda gayet güzel gidiyor maşalaaahhh
darısı sana canımm
benim en büyük korkum yeniden oraları görmek, o yüzden son gaz ineceğim 55 e sonrada koruyacağım
bu zor yolda vereceğin savaşta hep beraberiz inşallaahhh
tekrardan hoşgeldin, şimdiden bol eksili kilolar gör tartıda inşallaaahh

sende hoşgeldinnn
gerçekten öyle istedikten sonra kadınlşarın yapamaycağpuı hiç bir şey yok
inandım ve gördüm; hayırlı olsun seninde başlangıcın, inşallah bol eksiler görürsün tartındaa

iteklemek derken biri bendenmi bahsetti acaba
ayyynnuuurrrr
nerelerdesin sen arkadaşım, bir yarışa başladık ondada kaldık ikimizde
hadi senin menüsküs çıktı bende ne çıktıda duyruyotrum böyleee
evet senden bahsetttimm arkadaşımmmm

efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk

evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayım Allahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…