çokk geçmiş olsun allah beternden korusun canım..yenacım günaydın canım kolay gelsin sana...bende kaç gündür o temizliği yaptım heryer elden geçti halılar koltuklar perdeler camlar pazartesiden beri uğraşıyorum ,dün hazır temizliğim bitmişken gelmek isteyen arkadaşlarım vardı onları kabul ettim, kv geldi 3 tepsi börek açtı bana ıspanaklı lorlu gelde yeme yaniii ,bende kabak tatlısı yaptım hani ezerek yapıyorsun içine ceviz bisküvi üzerinede krem şanti hımmmmm bayıldım yeni tattığım bir lezzet kaç dilim yediğimi hatırlamıyorum,birde olmazsa olmaz mercimek köftesi....artık akşam yemeği yemeye yüzüm yoktu ....yani kendini suçlama bak ben 1 ay önce 108 olmuşken geçen hafta 115leri gördüm bir ay içinde bu hafta ancak aldığımı vermişim ...
Geçen hafta 113 bu hafta 112.8...hafta sonu 115 olmuştum ancak aldıklarımı vermişim bu hafta yine....
Bugün ben kendimi yeni doğmuş hissediyorum, dün akşam büyük bir kaza atlattım motordan düştüm kucağımda naz ile birlikte 110 kilo halimle kafa üstü yere çakıldım motordan inmeye çalışırken inemedim havada kaldı ayağım arka üstü düştüm..bir anda ölüyorum sandım burnumdan sarı yeşil sular geldi çok korktum çok ağladım o an hep kızımı düşündüm ona kim bakacak diye ,gerçi vay gidene o nasıl olsa büyür de....hemen hastaneye götürdüler beni röntgn çekildi ama 3.5 attım kesin birşey var dedim başım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu...inanınki nazar çıktı kaç gündür benim üzerime çok konuşuorlar birde nazın üzerine çok akıllı bir çocuk o kadar laflar ediyorki kendinden büyük herkez onu konuşuyor ,2.5 yaşında ama 4 yaşında çocuk gibi laflar ediyor herkez ölüyor gülmekten bayılıyor ona...bende zayıfladım saçlar değişti çok beğeniyor herkez giyim tarzım değişti tabiii ...neyse allah beterinden korusun verilmiş sadakamız varmış, bir çocuğu giydirip sevindiricem bugün çok az baş ağrısı biraz fazlada boyun ağrısı var.....
kortizonlu ilaç kullanıp şişkinlik yapmasın istiyorsak 0 tuz kullanmamız gerekiyor yani yediğin ekmek peynir de tuzsuz olucak canım...kızlar ben kortizonlu fitil kullanıyorum ya, şişlik oluyomu dıye bi tartılayım dedim. Dün 80 cıkmıstım bu sabak 81.2 felan cıktım. Aslında wc problemım de yok form çayı felan ıctım ıyıyım 2 gundur. Psikolojim bozuldu demekki şişlik yapıyomuş gerçekten(
aaaa aylaydır ilkkez dereceye girmişim nasıl mutlu oldum anlatamamm..ellerine sağlık yenacım[sıze=3]haftanın 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89[/sıze]
[sıze=3]
haftanın 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979:81: [/sıze]
[sıze=3]
haftanın 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız[/sıze]
kızlar bende giricem kpss ye pöfffcanım sen temmuzdakıne mı yoksa eyluldekıne mı gırceksın. Matematıgın ıyıse yaparsın ben de 2 aydır evdeyım oncesınde calısamadım zaten mesaılı bır ıste calısıyordum. Ancak adapte oldum yanı yenı yenı netlerım artmaya basladı. Yaparsın ama hemen baska vakıt kaybetme
allah allah ya millete bak ne fesat insanlar var.. Boşverrrr...sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin...geçmişi çok okuyamadım aama tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
nursena canım çok geçmiş olsun allah korumuş yavrunu.....
----------------------------
ben bu hafta regl olduğum için yerimde sayıyorum.....
---------------------------
akşam sekizden beri sinir krizi içindeyim
meslek hayatım boyunca ilk defa şikayet edildim
hemde ne yüzünden sigara ve çay içiyormuşum diye
allah'ım deli olacam yaaa....
Millete ne benim içtiğim sigaradan çaydan
benim ve diğer arkadaşın laubali hareketleri varmış
yarabbim bu bana son söylenecek şey
ne hale geldik ....
Sinirden çatlıyorum yaaaaaa................
günaydın kızlar
Işsizlik aldı başını gidiyor borçlarım aldı başını gidiyorOfff borç demek sıkıntı demek ya Bıktım yaaa borcumuz var diye evlenmeyede hakkımız yok zaten şişmanım dipteyim sondayım
Kızlar hepinize günaydın...
Dün saat 11 de acilen işten çıktım teyzemin kayınvalidesi vefat etmiş...
85 yaşında tonton bi teyzeydi çook iyi bir insandı allah mekanını cennet eylesin...
Karşıya beylikdüzüne gittik...
Akşama döndüm telef olduk yollarda nasıl trafik var seviyorum anadolu yakasını avrupa yakası berbat......yaklaşık 6 saatimiz yollarda geçti git gel...
Size uğrayamadım yani dereceye girdiğim günü kaçırmak istemezdim...neyse sağlık olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...kesinlikle doğru yerdesiniz...
Hepinize güzel bereketli kaçamaksız günler...
Ha bu arada dün ki menümü paylaşmıyorum dışarda yemek zorunda kaldım akşam yolculuktan midem bulandı yiyemedim... Karışık bişeyler oldu işte...
merhaba canım; sen çok iyi anlıyorumGeçmişi çok okuyamadım aama tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
NURSENA canım çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu.....
----------------------------
Ben bu hafta regl olduğum için yerimde sayıyorum.....
---------------------------
akşam sekizden beri sinir krizi içindeyim
meslek hayatım boyunca ilk defa şikayet edildim
hemde ne yüzünden sigara ve çay içiyormuşum diye
Allah'ım deli olacam yaaa....
Millete ne benim içtiğim sigaradan çaydan
Benim ve diğer arkadaşın laubali hareketleri varmış
Yarabbim bu bana son söylenecek şey
ne hale geldik ....
sinirden çatlıyorum yaaaaaa................
85 yaşında tonton bi teyzeydi çook iyi bir insandı allah mekanını cennet eylesin...
Akşama döndüm telef olduk yollarda nasıl trafik var seviyorum anadolu yakasını avrupa yakası berbat......yaklaşık 6 saatimiz yollarda geçti git gel...
Size uğrayamadım yani dereceye girdiğim günü kaçırmak istemezdim...neyse sağlık olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...kesinlikle doğru yerdesiniz...
Ha bu arada dün ki menümü paylaşmıyorum dışarda yemek zorunda kaldım akşam yolculuktan midem bulandı yiyemedim... Karışık bişeyler oldu işte...
kendim yaptım diyetisyene gitmedim.5.5 ay oldu başlayalı.şok diyetler falan yapmadım.dengeli ve sağlıklı beslendim.vereceğim kilolar gidince de böyle beslenmeye devam edicem.tebrikler canım 30 kilo vermek çok büyük mucize nasıl verdin dr gittinmi kendi başınamı verdin anlatırmısın
kesinlikle önemli olan karar vermek ve iradeli olmak.inşallah sen de vermek istediğin tüm kiloları verirsinsüpersin arkadaşım tebrik ediyorum seni.demekki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyormuş gerçekten.acayip gaza geldim.inşallah bende 30 kilo verdiğim günleri görürüm..
tebrik ediyorum seni
30 kilo ne çok..darısı başıma..ne kadar oldu sen baslayalı?
kız lahana sarmalarını yiye yiye verdin haa
şaka bi yana ögrenciyim demişsin de ailenle mi yasıyosun?yoksa bu kadar düzenli beslenme nasıl olur..
ben zavallaım ögrenci evinde makarna yyip,simit yiyip durmustum
Hadi bakalım sen bu işi çözmüşsün artık bir 30 kg daha neden olmasın?
Afıyet olsun tatlım tabıykı halkettın
Ben de 30kg verdım fakat 2008 aralıkta 110cıvarıyla baslamıstım 2009 hazırana kadar 92 felan oldum. Sonra 2009 yazla 2001 yaza arasında 2 sene 90-100 arası gıttım geldım. Son 10 aydır dıyetısyene gıdıyorum ıste bu sefer hıc kılo almadan hep verdım fakat yavas oldu. Olsun sonuca bakmak lazım
Umarım bır daha gerı almayız o kılocukları, ben buna katlanamam sanırım
Bugun karnıma baktım da kılo verdıgım ıcın yumusamıs( normalde bellı olmuyor ama mesela dar bısey gıyınce yumus yumus cıkıyor pantolondan. Eskıden ne sıkıydı etım (( daha dogum yapmadım da dusun yani. Bebekten sonra çok sarkarmıyım cok korkuyorum bakalım ama yapacak bısey yok bu kötülüğü ben kendım yaptım kendıme
HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89
HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979:81:
HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız
AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum
AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89
AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk
sporcularımız
ayşeC52 _______ 310 dk.
nursena ________ 60 dk.
toksin __________ 260 dk.
asumanzeynep __ 320 dk.
fadime _________ 250 dk.
ejje89 _________ 460 dk.
WAW _________ 140 dk.
nevzamansız ___ 285 dk.
tomurcuk _____ 360 dk.
ece78 _______ 65 dk.
Semiran _____ 280 dk.
Toztoprak ___ 50 dk.
Umuttt _____ 275 dk.
ejje89------- -- 460 dk.
tomurcuk ------ 360 dk.
asumanzeynep-- 320 dk.
nevincim başınız sağolsun canm
3.lüğünü de tebrik ederim sonuç almaya başladın hep böyle devam etsin inşallah
[B ]bende ilk küsürat yaparken zorlandım canım bende de normal gösteriyordu, önce virgülle denedim yine kaydetmedi sonra nokta koydum kaydetti bi daha dene istersen[/B]Kızlar benim kilo çizelgesinde neden küsüratlar çıkmıyor acaba???
merhabaaa kızlarrrr
güzel bir haftasonu olsun hepimiz için ve özellikle de az kaçamaksız ya da hiç kaçamak olmadan
bugün hiç dışarı çıkasım yok aslında ama işlerimi halletmem ve kursa yazılmam lazım
tabi önce evdeki işleri halletmem lazım
ve pazar gününden itibaren kaçırdığım diyetimi yeniden toplamam ve spora başllamam gerekiyorrr
Günaydın kızlar
işsizlik aldı başını gidiyor borçlarım aldı başını gidiyorofff borç demek sıkıntı demek ya bıktım yaaa borcumuz var diye evlenmeyede hakkımız yok zaten şişmanım dipteyim sondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?