Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn herkese çok güzel bir haftasonu diliyorum...

ben kalktım kahvaltımı bile yaptım ,başladım bakalım ayran detoksuna ,sonuç ne olacak çok merak ediyorum doğrusu :)

Günaydın kızlar

işsizlik aldı başını gidiyor borçlarım aldı başını gidiyor offf borç demek sıkıntı demek ya bıktım yaaa borcumuz var diye evlenmeyede hakkımız yok zaten şişmanım dipteyim sondayım

çokk geçmiş olsun allah beternden korusun canım..
kortizonlu ilaç kullanıp şişkinlik yapmasın istiyorsak 0 tuz kullanmamız gerekiyor yani yediğin ekmek peynir de tuzsuz olucak canım...
aaaa aylaydır ilkkez dereceye girmişim nasıl mutlu oldum anlatamamm..ellerine sağlık yenacım
kızlar bende giricem kpss ye pöfff çalışamıyoum zaten işle beraber zor bu zaman kadar hiç çalışadım80 altında almıstımm.. Zaten gıda mühendislerinin ataması 90 üstü yinede biraz zorlim diyorumda hiç vakit bulamıorum...

allah allah ya millete bak ne fesat insanlar var.. Boşverrrr...sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin...

canım benim sağlık olsun ve sevginiz güçlü olsun kavuşursunuz.örnek ben kilom 85 ti evlenirken...borç ohooo hala ödüyoruz...varlık içinde yoklukla evlenirken karşılaştık malesef herseyımızı kendimiz yaptık.. Saolsunlar ev verdiler eşimin ailesi onun dışında katkıları yoktu...sizinde olur...

Kızlar hepinize günaydın...
Dün saat 11 de acilen işten çıktım teyzemin kayınvalidesi vefat etmiş...
85 yaşında tonton bi teyzeydi çook iyi bir insandı allah mekanını cennet eylesin...

Karşıya beylikdüzüne gittik...
Akşama döndüm telef olduk yollarda nasıl trafik var seviyorum anadolu yakasını avrupa yakası berbat......yaklaşık 6 saatimiz yollarda geçti git gel...

Size uğrayamadım yani dereceye girdiğim günü kaçırmak istemezdim...neyse sağlık olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...kesinlikle doğru yerdesiniz...
Hepinize güzel bereketli kaçamaksız günler...

Ha bu arada dün ki menümü paylaşmıyorum dışarda yemek zorunda kaldım akşam yolculuktan midem bulandı yiyemedim... Karışık bişeyler oldu işte...

günAYDIN kızlar hafta sonu kacamagımı yaptım malesef kahvaltıda kızım anne gözleme yaparmısın dedi dayanamadım dünki kazadan sonra hamur mayalayıp yaptım ee 1 tane sade yağlı oandan götürdüm ama sonnn bu hafta coşmam lazım koşmam lazımmm kilo vermem lazım

kalkayımda temizlik yapayım barii hareket ollur

allah rahmet eylesinnn dışarı cıkmaYA gör diyet miyet kalmıyoo

Slm kizlarrr.
Ben kaltim erkenden mecburen kız kaltigi için bende kahvaltkmi yapıp yuruyuse ciktim 60 dakkk dunde 60 dakkk toplam 120 dakkk. Dün akşam gelin geldi. Abla baya incelmissin dedi kg vermiyom ama kaçamak yapmadigimdan yaglarim ufaliyor bende. Fark ediyordum basenlerden gitti
Gelirkende pizza tiramusu getirmişler yemedim. Tabi gelindi yemedi gelin le aynı boydayiz onun kilosu 64 felan yakalicam diye kaciyorrrr

ne kadar kaçarsa kaccin rabbimin izniyle eninde. Sonunda yakalicam

herkese merhaba
mutlu sağlıklı bol hareketli az kalorili geçsin bu hafta sonumuz
dün dikkatli beslenip bol su içince bugün tartıyla aram hafiften düzeldi bu sabah kahvaltımı da kaçamaksız yaptım
çamaşırım yıkansın asıp kızıma mont almaya gideceğiz yürürüz gidip gelirken bugünü de dünkü gibi geçirirsem hatta bu haftayı da öyle geçirsem süper olacak
hiç niyetim yok kaçamak yapmaya

merhaba canım; sen çok iyi anlıyorum
bende çalıştığımda öyle diyorlardı, ama aslında yoktu öyle bir şey
hem de dediğin gibi kime ne demiştim bende, sonuçta işimi aksatmıyordum
sonradan anladım ki ordakilerin çekememzliği, işim konusunda bir şey bulamadılar sigarama çayıma oynamışlardı
o yüzden sen savunmanı yaptıysan gerisini takma, umarım en çabuk zamanda halledersin

canım başınız saolsun Allah rahmet eylesin

merhabaaa kızlarrrr
güzel bir haftasonu olsun hepimiz için ve özellikle de az kaçamaksız ya da hiç kaçamak olmadan
bugün hiç dışarı çıkasım yok aslında ama işlerimi halletmem ve kursa yazılmam lazım
tabi önce evdeki işleri halletmem lazım
ve pazar gününden itibaren kaçırdığım diyetimi yeniden toplamam ve spora başllamam gerekiyorrr

nevincim başınız sağolsun canm
3.lüğünü de tebrik ederim sonuç almaya başladın hep böyle devam etsin inşallah

tebrikler canım 30 kilo vermek çok büyük mucize nasıl verdin dr gittinmi kendi başınamı verdin anlatırmısın
kendim yaptım diyetisyene gitmedim.5.5 ay oldu başlayalı.şok diyetler falan yapmadım.dengeli ve sağlıklı beslendim.vereceğim kilolar gidince de böyle beslenmeye devam edicem.

süpersin arkadaşım tebrik ediyorum seni.demekki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyormuş gerçekten.acayip gaza geldim.inşallah bende 30 kilo verdiğim günleri görürüm..
kesinlikle önemli olan karar vermek ve iradeli olmak.inşallah sen de vermek istediğin tüm kiloları verirsin

ailemle yaşamıyorum ama kendi evimde kalıyorum o yüzden çok zor olmuyo ev yemekleri yemek.annem sebzeleri hazırlayıp buzluğa koyuyo ben de onları çıkarıp çıkarıp pişiriyorum işte.öğlenleri de bazen yanıma alıyorum yemekleri bazen de yemekhanede yiyiyorum.ayrıca bu diyet işi maddi açıdan da süper oldu eskiden fast food yiyiyordum cipsler kolalar tüm param onlara gidiyodu valla

inşallah benim de tek isteğim o o kadar uğraşıp verdikten sonra onları geri almamak

HAFTANIN 1.si _______ - 2 kg.___________ ejje89

HAFTANIN 2.si _______ - 1.3 kg.________ ege1979 :81:

HAFTANIN 3 sü._______ - 1.2 kg.____ nevzamansız

AYIN 1.si ________ - 4.2 kg. ________ İlbatum

AYIN 2.si ________ - 4.1 kg. _________ ejje89

AYIN 3.sü _______ - 3.5 kg. _______ Tomurcuk

oooooooo bütün listelerde de varım canım ikincilikten aşağısı da kurtarmıyo şaka bi yana bu listelerde yer alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum inşallah her hafta daha da iyi olacak sonuçlarımız

nevincim başınız sağolsun canm
3.lüğünü de tebrik ederim sonuç almaya başladın hep böyle devam etsin inşallah

başsağlığı dilekleriniz için allah razı olsun..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....
Bende şaşırdım ablacım ama isteyince oluyormuş az az gidicek o belli ama sağlıklı gitsin...özellikle sporun öenmi çokk çünkü ilk tartıldığımdaki ile son tartımın arasında( spor salondakinde) yağdan vermişim buna çok sevindim... Sen ve senin gibi topiğin güzellerinden ilham alıyorum...çok şey kattı bana burası evet liste hazırlamayı bende biliyordum ama uygulamak zor geliyordu..dün akşam yemek yemedim sütlü tatlı denedik onu yiyecektim cuma kaçamağı için ama 1 kaseyi bitiremedim aç olduğum halde çok tatlı geldi...kii ben hastalık derecesinde tatlı bağımlısıyım...demekki bünyeyi alıştırmakla alakalı bir durummuş..ömür boyu sağlıklı beslenmek ümidiyle inşallah...

Kızlar bu arada yarın nişanımız var eşimin kardeşi nişanlanıcak söz kesmiştik ya 1 ay önce...yarın eğer uygun bi an bulursam foto çekinip eklemek istiyorum inşallah...

Elifciimm ihtiyaçın kurslarının çook iyi olduğu olduğunu söylüyor eşim , o da yeni yakın atanmış biri olarak , tecrübelerine dayanarak söylüyor

hayırlısı olsun Baharcımm , sıkma canını , herşey yoluna girer Allahın izniyle :128::128::128:

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…