günaydınnnnn herkese çok güzel bir haftasonu diliyorum...
ben kalktım kahvaltımı bile yaptım ,başladım bakalım ayran detoksuna ,sonuç ne olacak çok merak ediyorum doğrusu :)
ankarada en iyi garanti akademi dediler ama bilemiyorum ya kafam karışık açıkçası canım yaaElifciimm ihtiyaçın kurslarının çook iyi olduğu olduğunu söylüyor eşim , o da yeni yakın atanmış biri olarak , tecrübelerine dayanarak söylüyor
herkese güzzeell haftasonları olsun inşallahhh
Bugün içimde acaip bi enerji var , pozitifim , pozitifsin , pozitif
öpüyorum herkesleri
pozitifiz, pozitifsiniz , pozitifler
Kızlar bu da benim blogum:
Şişkonun Günlüğü
Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
hayırlı ugurlu olsun dunya guselı senın yaşını çok mera ettım azmınıdetakdır ettımkızlar bu da benim blogum:
şişkonun günlüğü
diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
hayırlı ugurlu olsun dunya guselı senın yaşını çok mera ettım azmınıdetakdır ettımkızlar bu da benim blogum:
şişkonun günlüğü
diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
hadi bakalım kolay gelsin şekerimm , güzel sonuçlar alırsın inşAllaahh
canım okudum hepsini ve çook beğendim , bu sefer kesin kararlı olduğuna sonuna kadar inanıyorum , istedikten sonra emin ol elinden kaçamayacak o kilolar ve hepsi teker teker gidecekler :129::129::129::129::129:
motivasyon olarak doğru yerde olduğuna emin ol , biz burda birbirimizi gayet güzel destekliyoruz , ve yaza fit çıtır hatunlar olarak gireceğimize inanıyoruz , aramıza HOŞGELDİN
çoooooooook teşekkür ederim:)) 20 yaşındayım ben:))hayırlı ugurlu olsun dunya guselı senın yaşını çok mera ettım azmınıdetakdır ettım
hoşbuldukkk teşekkür ederim:) ne zamandır okuyordum bu yazdıklarınızı ama aranıza katılmak iyi olcak sanırım:) Burda nefret edilen bi diyetten çok neşeli eğlenceli yapılan bi diyet var çünkü:) Harikasınız hepinizzzz...
çoooooooook teşekkür ederim:)) 20 yaşındayım ben:))
mutlucum hayırlı uğurlu olsun canımiyi geceler fıstukuzlar,
arabamı aldık bugün. az bişi de kullandım. çok heyecan yapıyorum o kötü yoksa kullanan nasıl kullanıyor değil mi? oğlanın koltuğunu falan da taktık hemen yerleştik. inşallah kazasız belasız acemiliğimi atlatırım elbette sonrasın da da kazasız belasız.
heyecandan öğlen yemek yemedim bol bol fındık geçti elime onları götürdüm o iyi olmadı. şimdi de 1 kilo ıspanak pişirdim (aşırı severim ıspanağı) yarısını yedim, yarın da ıspanakçıyız yani. yalnız bu hafta benim fena... bir sürü toplantım bandırmaya gitmem falan gerekiyor rahata alışmştım offf ki offff...
oooooooh,
peşin peşin 90 yazdım çizelgeme, inşallah vucudum bana bir güzellik yapacak ve bu hafta 90 lara bile veda edeceğim...
mutlucum hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin arkadaşım
ben bu hafta 8li rakamlara düşeceğine inanıyorum arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?