aynı dertten bende müzdaribim arkadaşıminşallah elif çok bunaldım artık obez olmaktan...
o kadar çok geçtiki aynaya bakıp "yahu ben ne güzel bir kadınım" demeyeli, kendimi sevip inançla, gururla, güvenle aynalara gülümsemeyeli...
ay izlemedim ama reklamını gördüm sadece içim bi tuhaf oluyor insanların bu durumunu para için kullandıklarını düşünüyorum..kızlar starda yeni bir hayat diye bir program başlıyor ya. Sinir oldum ya 150 kılo ınsanlara nasıl agır egzersızler yaptırıyolar. O ınsalar kalp krızı gecırse bunun sorumlusu kım olucak. Bu programın yabancı formatında kılo verıp de sonra kıloları kat kat gerı alan cok kısı varmıs.
ay izlemedim ama reklamını gördüm sadece içim bi tuhaf oluyor insanların bu durumunu para için kullandıklarını düşünüyorum..
mutlu hadi tekrar hayırlı olsun arabanız güzel günlerde kullanılsın kazasız belasız...
çok sağol canım.
ben izliyorum şuan. bekledim ben hatta bayaaa uykum vardı şimdi kaçtı. kendimi düşünüyorum böyle tatlıların ortasına konsaydım heralde avuçla dalardımmm offfff kendimden utanıyorum...
Ben de actım canım. Mat sorusu çözerken bakıyorum ama çok kötu bısey. Ben de 115 kıloya kadar cıkmıstım eger kılo vermeseydım belkı ben de o ınsalar gıbı 140lı kılolara cıkardım.
aynen benim için birşey değişmedi hala o tatlıları görünce hem midem bulandı hem de gözüm döndü. zaten ben ne yazıkki su içiyorum yarıyor grubundan değilim. yedim yedim yedim sonuna kadar.... tamamen pis boğazım, doymuyorum (karnım doysa gözüm doymaz), iradesizim, daha ne olsun ettim buldum...
özlemcim kurtardın kendini inşallah sen, çünkü mantığını oturttun sağlıklı beslenmenin...
benim için tehlike büyük ben çok dengesizim... azıcık moralim bozulsun ne yiyeceğimi şaşırıyorum. kendimi bilmiyorum... offffff. çok fena oldum...
özlemcim kurtardın kendini inşallah sen, çünkü mantığını oturttun sağlıklı beslenmenin...
benim için tehlike büyük ben çok dengesizim... azıcık moralim bozulsun ne yiyeceğimi şaşırıyorum. kendimi bilmiyorum... offffff. çok fena oldum...
iyi geceler fıstukuzlar,
arabamı aldık bugün. az bişi de kullandım. çok heyecan yapıyorum o kötü yoksa kullanan nasıl kullanıyor değil mi? oğlanın koltuğunu falan da taktık hemen yerleştik. inşallah kazasız belasız acemiliğimi atlatırım elbette sonrasın da da kazasız belasız.
heyecandan öğlen yemek yemedim bol bol fındık geçti elime onları götürdüm o iyi olmadı. şimdi de 1 kilo ıspanak pişirdim (aşırı severim ıspanağı) yarısını yedim, yarın da ıspanakçıyız yani. yalnız bu hafta benim fena... bir sürü toplantım bandırmaya gitmem falan gerekiyor rahata alışmştım offf ki offff...
inşallah elif çok bunaldım artık obez olmaktan...
o kadar çok geçtiki aynaya bakıp "yahu ben ne güzel bir kadınım" demeyeli, kendimi sevip inançla, gururla, güvenle aynalara gülümsemeyeli...
ay izlemedim ama reklamını gördüm sadece içim bi tuhaf oluyor insanların bu durumunu para için kullandıklarını düşünüyorum..
[b
cnm cenaze si olan arkadaş sizdiniz heralde rabbim geride kalanlara sabır versin mekanını cennet eylesin
oooooooh,
peşin peşin 90 yazdım çizelgeme, inşallah vucudum bana bir güzellik yapacak ve bu hafta 90 lara bile veda edeceğim...
aynı dertten bende müzdaribim arkadaşım
senelerce yok sevimlisin yok yüzün güzelle idare ettim
sonra mağzaların kabinlerinde spotlar altında kan ter içişnde kaldım
her yemeğe çıktığımızda topluca arkadaşlarla ben hep diyetteydim
vs vs vs
ama sonra aynaya baktım ve dedim evet sen ne güzelsin dedim kendi kendime
işte o zaman aslında başladım kilo vermeyee
ve hala da bakıyorum baktıkça da kilo veriyorum çünkü ne zaman aynaya bakmazsam kaçırıyorum
şekil 1a: bu haftaa
biz o kadar kiloları atmışız üstümüzden şurda 2 ileri 1 geri saymak ne kadar kötü arkadaşım yaaa
bence biz bu kadar güçsüz değilizzz
o yüzden aynalara baka baka zayıflayalım ve o aynada nasıl görünmemiz gerektiğini unutmayalım olur mu ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?