Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah elif çok bunaldım artık obez olmaktan...

o kadar çok geçtiki aynaya bakıp "yahu ben ne güzel bir kadınım" demeyeli, kendimi sevip inançla, gururla, güvenle aynalara gülümsemeyeli...
aynı dertten bende müzdaribim arkadaşım
senelerce yok sevimlisin yok yüzün güzelle idare ettim
sonra mağzaların kabinlerinde spotlar altında kan ter içişnde kaldım
her yemeğe çıktığımızda topluca arkadaşlarla ben hep diyetteydim
vs vs vs

ama sonra aynaya baktım ve dedim evet sen ne güzelsin dedim kendi kendime
işte o zaman aslında başladım kilo vermeyee
ve hala da bakıyorum baktıkça da kilo veriyorum çünkü ne zaman aynaya bakmazsam kaçırıyorum
şekil 1a: bu haftaa

biz o kadar kiloları atmışız üstümüzden şurda 2 ileri 1 geri saymak ne kadar kötü arkadaşım yaaa
bence biz bu kadar güçsüz değilizzz
o yüzden aynalara baka baka zayıflayalım ve o aynada nasıl görünmemiz gerektiğini unutmayalım olur mu ?????

Kızlar starda yeni bir hayat diye bir program başlıyor ya. Sinir oldum ya 150 kılo ınsanlara nasıl agır egzersızler yaptırıyolar. O ınsalar kalp krızı gecırse bunun sorumlusu kım olucak. Bu programın yabancı formatında kılo verıp de sonra kıloları kat kat gerı alan cok kısı varmıs.

yaaaaaaaaaa

bu nasıl bir program fena oldum... çıldırdırtıcı.... kendimi berbat hissediyorum. şişman olmak sanıırım bayaaa bir pis boğaz olmayı da gerektiriyor.

Son düzenleme:
ay izlemedim ama reklamını gördüm sadece içim bi tuhaf oluyor insanların bu durumunu para için kullandıklarını düşünüyorum..

mutlu
hadi tekrar hayırlı olsun arabanız güzel günlerde kullanılsın kazasız belasız...

çok sağol canım.

ben izliyorum şuan. bekledim ben hatta bayaaa uykum vardı şimdi kaçtı. kendimi düşünüyorum böyle tatlıların ortasına konsaydım heralde avuçla dalardımmm offfff kendimden utanıyorum...

Ben de actım canım. Mat sorusu çözerken bakıyorum ama çok kötu bısey. Ben de 115 kıloya kadar cıkmıstım eger kılo vermeseydım belkı ben de o ınsalar gıbı 140lı kılolara cıkardım.

Ben de actım canım. Mat sorusu çözerken bakıyorum ama çok kötu bısey. Ben de 115 kıloya kadar cıkmıstım eger kılo vermeseydım belkı ben de o ınsalar gıbı 140lı kılolara cıkardım.

aynen benim için birşey değişmedi hala o tatlıları görünce hem midem bulandı hem de gözüm döndü. zaten ben ne yazıkki su içiyorum yarıyor grubundan değilim. yedim yedim yedim sonuna kadar.... tamamen pis boğazım, doymuyorum (karnım doysa gözüm doymaz), iradesizim, daha ne olsun ettim buldum...

Canım ben de öyleydım ama artık bıseylerın degıstıgen ınanıyorum. Mesela az önce gec saate kadar oturdugum ıcın karnım acıktı 1/3 dılım ekmege lıght labne surdum, eskı ben olsaydım kocaman 3 dılım ekmekle kasarlı tost ya da makarna yapardım kendıme. Hatta bazen uykudan uyanıp yemek yerdım.

özlemcim kurtardın kendini inşallah sen, çünkü mantığını oturttun sağlıklı beslenmenin...

benim için tehlike büyük ben çok dengesizim... azıcık moralim bozulsun ne yiyeceğimi şaşırıyorum. kendimi bilmiyorum... offffff. çok fena oldum...

mutlu arabanı güzel günlerde kazasız belasız kullan canım
ben de seyrettim yeni bir hayatı off ne kötü yaa öyle iyi anlıyorum ki onları ağlayacağım nerdeyse

Ben de bazen sapıtıyorum canım. Hatta yazmıstım buraya yedıklerımı. Ama bir sonraki gün sankı hıcbırsey olmamıs gıbı devam edıyorum. Benim için kilo almamak bile bir mucize biliyormusun. Kendimi bildim bileli sabit bir kilom olmadı(

Mutlucum. Gule gule kazasız belasız kullan arabani. Cnm
bende sen gibi moralim bozulsun stres Altında olayım yerim
bu gün ne güzel bolenejik ve motifasyon full kalkmistim eşim Disrda bahçeyi temizliyordu bende yemek yapıyordum minikde babasiylaydi minik terasta dolabın cekmecesinden çiçek gubresini almış Oynamis yemismi bilmiyom ama yedim diyor hemen zehirlenme acil yerini aradiim bişey olmaz dedi ama ben çok korktum sonra öyle bir yeme hissi geldiki anlatamam. Rsmen ciko istedi cnm hurma. Yedim badem yulafla sütlü as Yaptim Stevyayla yok olmadı çekirdek yedim. Hatta bir ara alış verişe gidip dondurma almayı düşündüm. Işte bole.

hayırlı uğurlu olsun Mutlucum , bende bu haftasonu kavuşacaktım arabama ama olmadı malesef , gelecek haftasonuna kaldı , o zamanda öss sınavında görevim var , bakalım hayırlısı canım heyecanını at üstünden çünkü heyecan trafikte en sıkıntı verecek oln unsur ,derin nefes al , besmele çek , otur koltuğa

hadi bakalım Allah tekerine taş değdirmesin , kazasız belasız kullanmak nasip etsin

inşallah elif çok bunaldım artık obez olmaktan...

o kadar çok geçtiki aynaya bakıp "yahu ben ne güzel bir kadınım" demeyeli, kendimi sevip inançla, gururla, güvenle aynalara gülümsemeyeli...

kızlaarrr yeni parolamız ; BEN DÖNYANIN EN GÖZEL GARISIYAM , ama kafanıza bi kitap almayı unutmayın yürürken

Son düzenleme:

Elifiimmm sen , ben , hepimiz çok güzel gayet zayıf hatunlarız şekerimm :108::108::108::108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…