Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin...
bu arada peşin peşin 90 yazmışsın aferin sana valla ,ay bende peşin peşin 68 falan mı yazsam belki beynim o yönde çalışır ne dersin :)

ayran detoksu ile 1 haftada verdiğimden fazla verdim yahu :) ama gerçekten halsiz bırakıyor ben hiç bu kadar aç kaldığımı hatırlamıyorum:44:

selam fıstıklarrrrrrr

ayran detoksu ilk gün sonucu 600 gram :) bakalım yarına ne olacak :)

ayran detoksu ile 1 haftada verdiğimden fazla verdim yahu :) ama gerçekten halsiz bırakıyor ben hiç bu kadar aç kaldığımı hatırlamıyorum:44:

canım ben hiç acıkmadım yaa , ne biliim hatta yemek zorunda olduğum için yedim Allah Allaahh nolduki bana acep

Günaayyyydddddıııııııınnnn tüm fıstıklara

sanırım havaların güzelleşmesiyle benim psikolojimde güzelleşti

yine çoook güzel bir Maraş sabahından merhaba

kahvaltımı yaptımm , akşama mangal var , şimdiden söyliimde sonradan suçluluk duygusu hissetmiimm

hadş görüşürüüüzz , öpüldünüzz

Günaydın Kızlar

Bahar burayada geliyor sanırım kuş sesleri duyulmaya başlandı çok şükür para sorunumu halledip spor salonuna gitmek isteğindeyim hayırlısı bakalım nisanda yazılırım belki spora Mayısta havalar ısınmış olur burda da yürüyüşlere başlarım inşallah.

günayyy dınnnn kızlarrrrr bahar geldiiii yaza süper olcazzzz kızlar inşallahhhhh kilocuklar ince kıyafetlerle ortaya cıkıyo yavas yavas inşallah herkezi kıskandıracak incelikte bi yaz geciririz

öpüldünüzzzzz

çççooookkk güüüzeeeelll bir pazzaaarrr günüüü diliyorum herkeslereee
artık kesin olarak bahar geldi inşallah yine yapmuşr kar falan bi şeyler gelmez ankaraya
gerçi serinlik hala mevcut ama yinede bahar geldi banaa

mutlucum bende öyleyim
moralim azcık oynasın kendimi yemek yerken ya da mutfağa giderken buluyorum
son 1 haftadır ucunu kaçırdığım için diyetin biraz yedim gerçi ama yinede dengeledim en azın dan akşamına dikkat ettim
ama eğer canım sıkkınsa elime kitap alıp okuyorum ya da bolca su içiyorum
bunların hiç birini yapamadım mı mutfağın kapısını kapatıyorum ki görmiyeyim orayıı
pofff zorr işimizzz walla bişeyleri tam anlamıyla oturtana kadar

herkeze iyi pazarlar musmutlu günler
dünkü menüm
sabah
3 fincan çay
2 dilim ekmek
zeytin peynir bal

akşam
2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği

ara
1 avuç kabak çekirdeği

3 litre su

dünkü menüm
sabah
3 fincan çay
2 dilim ekmek
zeytin peynir bal

akşam
2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği

ara
1 avuç kabak çekirdeği

3 litre su

canım bana çok az geldi yediklerin en azından meyve süt yoğurt veya ayran eklesen iyi olur sanki

Baharcıım bahar sana gelsin şekerimm inşAllah

kimsecikler yok sanırım buralarda , bir garip serçe gibi kaldım

neyse yavrular ben kaçtım , akşama yine misafir var , temizlik , yemek vs. beni beklerr , öptüümm

Kızlar merhaba, umarım kaçamaksız bir hafta sonu olmuştur... Ben yazamadım kaçamaklarımı, dün o kadar yorulmuşum ki, aylardır ilk defa 21.30 da sızmışım. Aklı olan hava güzelken hafta sonları evden uzaklaşmasın İstanbul'da... Hele de iki ufaklıkla...

Harikasın Asuman, hızlı bir başlangıç yaptın yeni haftaya, aynen gidiyordur umarım. Ben öyle sıfır kaçamak gidemedim ne yazık ki.
Yazayım kaçamaklarımı;
Cuma 1 dilim tam buğday keki, 5-6 adet (yuh) kestane şekeri
Cumartesi 1 adet bisküvi (kakao krema kaplı kötü bir şeydi, eşimin arabasında kardeşi unutmuş), akşam zeytinyağına bandırılmış birkaç lokma ekmek, birşey daha vardı unuttum
Pazar yarım simit (henüz :)
....

Mutlu arabanı teslim aldın demek, tekrar hayırlı olsun, kazasız ve bol gezmeli günlerde kullan.

Nevin ailenizin başı sağolsun...

Son düzenleme:

canım çok fazla değilmiş kaçamaklar
ben de sıfır kaçamak olmadı ama fena değilim bu hafta
cuma cumartesi yürüdüm şimdi de eşimle yürüyeceğiz
ben de peyniri abarttım iki gündür dün yarım simit ve 1 madlen çikolata yedim
kahvaltıda da azcık gül reçeli

baharcımmm nerelerdesn pek görüşemıorus...bu arada benm resmim mi vardı sende?

avatarındak, mor pijamalı tombik sanırım benim

Merhaba Hanım

Bugün sabah kahvaltıdan sonra Bebek sahiline gittik. Bizim eve baya uzak ama biraz yürüyelim dedik. 1 saat kadar yürüdük hızlı tempoda. Sonra Marmara foruma gittik mağazalar dolastık. Öğlen yemegınde ızgara tavuk yedik. Çok gezdiğimiz için kendimizi ödüllerdirdik ara öğünde de sütlü tatlı yedik. Eve gelınce çok yoruldugumu farkettim. Şimdi yeşil çay+ form çayımı içiyorum

dünkü menüm
sabah
3 fincan çay
2 dilim ekmek
zeytin peynir bal

akşam
2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği

ara
1 avuç kabak çekirdeği

3 litre su

kuzenim hamileyken diyetisyene gitmişti
sabah öğlen akşam, süt ve süt ürünlerini özellikle süt ve yoğurtu bolca tüketmesi gerektiğini
gerekirse ekmeği kesmesini, ya da tahıllı ekmek tercih etmesini
balık, et ve sebzelere yüklenmesi gerektiğini
tatlının bebeğe herhangi bir faydası dokunmadığını ve haftada 2 defa tatlı yemesinin kendine yararı olacağını söylemiş

o yüzden beslenmene dikkat et canım, sütten ve yoğurttan yeteri kadar beslen ve balık et eksik etme

afiyet olsun özlemcim güzel bir pazar olmuş sizin için hem hareketli hemde sadece sütlü tatlıyla biten

Evet haklısın oğluşumada az gelmiş olacakki sabah 5 te uyandırdı nasıl oynuyor içerde uyutmuyor beni dedim herhalde acıktı bi kaç tane çubuk kraker yedim durdu ondan sonra

aç bırakma bebişi canım meyve ve süt ürünlerine daha fazla yer ver menülerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…