iyi geceler fıstukuzlar,
arabamı aldık bugün. az bişi de kullandım. çok heyecan yapıyorum o kötü yoksa kullanan nasıl kullanıyor değil mi? oğlanın koltuğunu falan da taktık hemen yerleştik. inşallah kazasız belasız acemiliğimi atlatırım elbette sonrasın da da kazasız belasız.
heyecandan öğlen yemek yemedim bol bol fındık geçti elime onları götürdüm o iyi olmadı. şimdi de 1 kilo ıspanak pişirdim (aşırı severim ıspanağı) yarısını yedim, yarın da ıspanakçıyız yani. yalnız bu hafta benim fena... bir sürü toplantım bandırmaya gitmem falan gerekiyor rahata alışmştım offf ki offff...
selam fıstıklarrrrrrr
ayran detoksu ilk gün sonucu 600 gram :) bakalım yarına ne olacak :)
selam fıstıklarrrrrrr
ayran detoksu ilk gün sonucu 600 gram :) bakalım yarına ne olacak :)
ayran detoksu ile 1 haftada verdiğimden fazla verdim yahu :) ama gerçekten halsiz bırakıyor ben hiç bu kadar aç kaldığımı hatırlamıyorum:44:
mutlucum bende öyleyimözlemcim kurtardın kendini inşallah sen, çünkü mantığını oturttun sağlıklı beslenmenin...
benim için tehlike büyük ben çok dengesizim... azıcık moralim bozulsun ne yiyeceğimi şaşırıyorum. kendimi bilmiyorum... offffff. çok fena oldum...
herkeze iyi pazarlar musmutlu günler
dünkü menüm
sabah
3 fincan çay
2 dilim ekmek
zeytin peynir bal
akşam
2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
ara
1 avuç kabak çekirdeği
3 litre su
Günaydın Kızlar
Bahar burayada geliyor sanırım kuş sesleri duyulmaya başlandı çok şükürpara sorunumu halledip spor salonuna gitmek isteğindeyim hayırlısı bakalım nisanda yazılırım belki spora Mayısta havalar ısınmış olur burda da yürüyüşlere başlarım inşallah.
herkese merhaba
mutlu sağlıklı bol hareketli az kalorili geçsin bu hafta sonumuz
dün dikkatli beslenip bol su içince bugün tartıyla aram hafiften düzeldi bu sabah kahvaltımı da kaçamaksız yaptım
çamaşırım yıkansın asıp kızıma mont almaya gideceğiz yürürüz gidip gelirken bugünü de dünkü gibi geçirirsem hatta bu haftayı da öyle geçirsem süper olacak
hiç niyetim yok kaçamak yapmaya
Kızlar merhaba, umarım kaçamaksız bir hafta sonu olmuştur... Ben yazamadım kaçamaklarımı, dün o kadar yorulmuşum ki, aylardır ilk defa 21.30 da sızmışım. Aklı olan hava güzelken hafta sonları evden uzaklaşmasın İstanbul'da... Hele de iki ufaklıkla...
Harikasın Asuman, hızlı bir başlangıç yaptın yeni haftaya, aynen gidiyordur umarım. Ben öyle sıfır kaçamak gidemedim ne yazık ki.
Yazayım kaçamaklarımı;
Cuma 1 dilim tam buğday keki, 5-6 adet (yuh) kestane şekeri
Cumartesi 1 adet bisküvi (kakao krema kaplı kötü bir şeydi, eşimin arabasında kardeşi unutmuş), akşam zeytinyağına bandırılmış birkaç lokma ekmek, birşey daha vardı unuttum
Pazar yarım simit (henüz :)
....
Mutlu arabanı teslim aldın demek, tekrar hayırlı olsun, kazasız ve bol gezmeli günlerde kullan.
Nevin ailenizin başı sağolsun...
canım bana çok az geldi yediklerin en azından meyve süt yoğurt veya ayran eklesen iyi olur sanki
Günaydın Kızlar
Bahar burayada geliyor sanırım kuş sesleri duyulmaya başlandı çok şükürpara sorunumu halledip spor salonuna gitmek isteğindeyim hayırlısı bakalım nisanda yazılırım belki spora Mayısta havalar ısınmış olur burda da yürüyüşlere başlarım inşallah.
herkeze iyi pazarlar musmutlu günler
dünkü menüm
sabah
3 fincan çay
2 dilim ekmek
zeytin peynir bal
akşam
2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
ara
1 avuç kabak çekirdeği
3 litre su
afiyet olsun özlemcim güzel bir pazar olmuş sizin için hem hareketli hemde sadece sütlü tatlıyla bitenMerhaba Hanım
Bugün sabah kahvaltıdan sonra Bebek sahiline gittik. Bizim eve baya uzak ama biraz yürüyelim dedik. 1 saat kadar yürüdük hızlı tempoda. Sonra Marmara foruma gittik mağazalar dolastık. Öğlen yemegınde ızgara tavuk yedik. Çok gezdiğimiz için kendimizi ödüllerdirdik ara öğünde de sütlü tatlı yedik. Eve gelınce çok yoruldugumu farkettim. Şimdi yeşil çay+ form çayımı içiyorum
Evet haklısın oğluşumada az gelmiş olacakki sabah 5 te uyandırdı nasıl oynuyor içerde uyutmuyor beni dedim herhalde acıktı bi kaç tane çubuk kraker yedim durdu ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?