Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler canım tavsiyelerin için uygulamaya çalışıcam bakalım et balık pek yiyemiyorum ama

bu sabah bizim işyerine gazate almak için çıktım gazete bahane 30 dakika yürüdüm aç karnına .akşam yemegimizi yedikten 30 dakika sonra kızımla parka gittik ,50 dakika daha yürüdüm geldim şimdi dizim çok kötü acıyor,dizimde kireçlenme var yarın iyi olursam yürürüm .bu hafta regl haftam tartıda fazla çıkmak istemiyorumşimdi kahve zamanı

Teşekkürler canım tavsiyelerin için uygulamaya çalışıcam bakalım et balık pek yiyemiyorum ama

doğuma şurda 5-6 haftan varken diyet falan düşünme, canın ne çekiyorsa abartmadan ye. canının çektiği şeyler muhtemel bebeğinin ihtiyaçları oluyor. sakın ama sakın öğun atlama aksine 6 ila 9 öğün arası yemelisin. bebek sıkıştırdığı için miden küçüldü zaten. az az sık sık yiyip güçten düşmemelisin. 1.5 ay sonra bebeğinin kucağına alacaksın güçlü kuvvetli bir anneye ihtiyaç duyacak onu koruyacak ve besleyecek. son aylarda zaten anne alma eğiliminde olmuyor bebek alıyor bol bol eğer iyi beslenirsen. doğumdan sonra düzenli ve sağlıklı beslenip birde süt verirsen aldığın kiloları ilk üç ayda verirsin. ben bebeğimin sütü bile azalmasın diye 10. aydan sonra dikkat etmeye başladım, 12. aydan sonra spora başladım süte laktik asit geö
çip kalitesi bozulmasın diye... 5 ayda 25 kiloya yakın verdim.

şimdi zayıflamayı kiloları kafaya takma günü değil(dr kontrolünden çık demiyorum), bebeğini vucudunda besliyor olmanın keyfini çıkarma güzel günlere moral ve güç biriktirme zamanı...

Son düzenleme:
selaamm fıstıklarr , nasılsınız ?

misafirleri gönderdim , mutfağı topladım , oturdum , bi nefes alayım dedim , oooyyhhh :111::111::111::111::111::111:

buarada mangalı abartmadım , 2 şiş yedim çeyrek ekmekle birlikte , sabah 10 gibi kahvaltıyı yapmıştım , 5.30 gibi akşam yemeği yedim , işten güçten ara öğüne vaktim bile olmadı

buarada mangalı abartmadım , 2 şiş yedim çeyrek ekmekle birlikte , sabah 10 gibi kahvaltıyı yapmıştım , 5.30 gibi akşam yemeği yedim , işten güçten ara öğüne vaktim bile olmadı

afiyet olsun ben de neyazıkki bayaaa sapıttım...

2 adet paçanga böreğini hüpppp diye yuttum. 3-4 çeşit mezeyi de affetmedim yedim. bu kebabcılara hiiiçççç girmemek şart. ille kopuyorum ben.

benim haftasonum sonunda sapıtmasam iyi sayılırdı da neyse. bol bol araba kullandım. baya keyifli sürmek ama su heyecan olmasa...

bence kendini bu dönemde çok iyi beslemek zorundasın
sonuçta hamilelikten sonra zaten emzirmekle falan gidiyor bir şekilde kilolar
diye biliyorum çevremdekilerden

selaamm fıstıklarr , nasılsınız ?

misafirleri gönderdim , mutfağı topladım , oturdum , bi nefes alayım dedim , oooyyhhh :111::111::111::111::111::111:
afiyet olsun şekerriiimm

bende acayip sapıttım bu haftga özellikle de haftasonu
dün ayıptır söylemesi işkembe çorbası yedim + bulgur pilavı + salata (yaülı)
bugün; sabah kahvaltısında 2 dilim ıspanaklı börek; öğle yemeğinde sarma + 2 dilim gözleme + peynir + çay, akşama artık sadece activia yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim
kendime nasıl dur dediysem akşam şaşırdım zaten
yarın yine başlamam lazım eski elife dönmem lazım yoksa yine sapıtıcam
yarın yazar devam edicem, spor yapıcam yürüyüş yaparım yarın zaten dershane falan bakmak yoğun olucak
Rabbim hepimize azim ve dirayet versin kızlarrrr
hadi bakalım inşallahh güzel bir hafta olurrr hepimizz içinn

Eliiiiffiiimm eski Elliiffimmm nerdesiiinnn

İyi akşamlar kızlar

Bugün 1 saat yürüdüm çok iyi geldi valla

Bugün topiclerde gezerken gördüm bir bayan zeytin yaprağı+biberiye otuyla çay yapıp içiyormuş ve bunu diyetisyeni önermiş 1 haftada yağdan 2 kilo vermiş. Biberiyenin tansiyon çıkardığını biliyorum onun için kullanma taraftarı değilim fakat zeytin yaprağını araştırdım biraz şeker hastası olanlara bile şifaymış onu almayı düşünüyorum malum insülin direncim var bana da faydası olur inşallah alıp içicem sizide bilgilendiririm. Bu arada tansiyon sorunu olmayanlar denesin bence yağdan 2 kilo süper demek bir de diyetisyen tavsiyesi olması süper tabi.

Zeytin yaprağıyla alakalı bilgisi olan varsa paylaşım yaparsa çok sevinirim

Eliiiiffiiimm eski Elliiffimmm nerdesiiinnn
ayy sorma yaaa aynurrr
erkek arkadaşım geldi yaa onunla yedim bu hafta börekleri cipsleri
sonra kendime gelemedim canım herşeyi istedi, hamburger bile yedim yani düşün
2 günde dünyaları yemişim yazınca fark ettim, ki düşün ben etle sebzeyle durup canı hiç bişey istemeyen bir insandım
algıları açtım zıvanadan çıktımmm

baharcım süper bir bilgi paylaşım için teşekkürler, yine bu formda birisi söylemişti ama hatırlamıyorum
buarada bende tam bir tansiyon problemi teşhisi konulmadı ama benim tansiyon biraz oynaktır ama şeker yok
biberiye ne kadar yükseltiyor acaba tansiyonu?? birde zeytin yaprağının faydalı olduğunu ve yağ yaktığını duymultum ama net bir bilgim yok
bunu kaynatarak kullanıyoruz diimi?? sıcak ya da soğuk içmek fark ediyor mu??

iyi geceler kızlar nasılsınız?

ben iki gündür yorgunluğumu üzerimden atamıyorum

sürekli uyumak istiyorum

yürümek beni çarptı herhalde?

bünye alışık değil nede olsa.....

o halde sana kocişle takılmayı yasaklamammı gerekiyo acep

o halde sana kocişle takılmayı yasaklamammı gerekiyo acep
benim düzenimi bozmam yasaklanmalı tatlım yaaaa
onunla alakası bile yok yani
canım benim resmen benim canım istemesin diye, açım bile demedi, ben durmadım ayların kaçamaksızlığını bir an
da çıkarırsan böyle zıvanadan çıkarsın

Canım bende şurdan okudum burayı incele istersen detaylı anlatıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/510461-diyetisyenden-super-yag-yakici-cay.html

afiyet olsun özlemcim güzel bir pazar olmuş sizin için hem hareketli hemde sadece sütlü tatlıyla biten

Teşekkürler canım. Sana da afıyet olsun börekler yenmiş:)) Ben aslında bu haftasonu tatlı yemıycektım ama cok fazla yürüdük eşim de hakettık dıyınce yedım. 10 aydır agzıma hamburger surmedım ama kebaba dayanamıyorum. Ayda en az 1 kez kebap yemem lazım yoksa psıkolojım bozuluyo:)) Mesela KFC tavuklarını cok yerdım 10 aydır onu da yemedım. Dıyetımı ya lahmacunla ya adanayla bozmusumdur ya da ıskederle:))

saolö baharcım baktım şimdi
ama anladığım kadarı ile baya yükseltiyor tansiyonu onun riskine giremiycem
ama benim içtiğim 5i1 yerde çayının içinde de biberiye var sanırım içinde biberiye olanlarda yağ yaktırıyorr
bakalım çarşamba diyetisyene gidince bir soruyum bakayım zarar vermezse hemen denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…