kuzenim hamileyken diyetisyene gitmişti
sabah öğlen akşam, süt ve süt ürünlerini özellikle süt ve yoğurtu bolca tüketmesi gerektiğini
gerekirse ekmeği kesmesini, ya da tahıllı ekmek tercih etmesini
balık, et ve sebzelere yüklenmesi gerektiğini
tatlının bebeğe herhangi bir faydası dokunmadığını ve haftada 2 defa tatlı yemesinin kendine yararı olacağını söylemiş
o yüzden beslenmene dikkat et canım, sütten ve yoğurttan yeteri kadar beslen ve balık et eksik etme
Teşekkürler canım tavsiyelerin için uygulamaya çalışıcam bakalım et balık pek yiyemiyorum ama
buarada mangalı abartmadım , 2 şiş yedim çeyrek ekmekle birlikte , sabah 10 gibi kahvaltıyı yapmıştım , 5.30 gibi akşam yemeği yedim , işten güçten ara öğüne vaktim bile olmadı
bence kendini bu dönemde çok iyi beslemek zorundasınTeşekkürler canım tavsiyelerin için uygulamaya çalışıcam bakalım et balık pek yiyemiyorum ama
afiyet olsun şekerriiimmselaamm fıstıklarr , nasılsınız ?
misafirleri gönderdim , mutfağı topladım , oturdum , bi nefes alayım dedim , oooyyhhh :111::111::111::111::111::111:
bende acayip sapıttım bu haftga özellikle de haftasonuafiyet olsun ben de neyazıkki bayaaa sapıttım...
2 adet paçanga böreğini hüpppp diye yuttum. 3-4 çeşit mezeyi de affetmedim yedim. bu kebabcılara hiiiçççç girmemek şart. ille kopuyorum ben.
benim haftasonum sonunda sapıtmasam iyi sayılırdı da neyse. bol bol araba kullandım. baya keyifli sürmek ama su heyecan olmasa...
bence kendini bu dönemde çok iyi beslemek zorundasın
sonuçta hamilelikten sonra zaten emzirmekle falan gidiyor bir şekilde kilolar
diye biliyorum çevremdekilerden
afiyet olsun şekerriiimm
bende acayip sapıttım bu haftga özellikle de haftasonu
dün ayıptır söylemesi işkembe çorbası yedim + bulgur pilavı + salata (yaülı)
bugün; sabah kahvaltısında 2 dilim ıspanaklı börek; öğle yemeğinde sarma + 2 dilim gözleme + peynir + çay, akşama artık sadece activia yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim
kendime nasıl dur dediysem akşam şaşırdım zaten
yarın yine başlamam lazım eski elife dönmem lazım yoksa yine sapıtıcam
yarın yazar devam edicem, spor yapıcam yürüyüş yaparım yarın zaten dershane falan bakmak yoğun olucak
Rabbim hepimize azim ve dirayet versin kızlarrrr
hadi bakalım inşallahh güzel bir hafta olurrr hepimizz içinn
ayy sorma yaaa aynurrrEliiiiffiiimm eski Elliiffimmm nerdesiiinnn
baharcım süper bir bilgi paylaşım için teşekkürler, yine bu formda birisi söylemişti ama hatırlamıyorumİyi akşamlar kızlar
Bugün 1 saat yürüdüm çok iyi geldi valla
Bugün topiclerde gezerken gördüm bir bayan zeytin yaprağı+biberiye otuyla çay yapıp içiyormuş ve bunu diyetisyeni önermiş 1 haftada yağdan 2 kilo vermiş. Biberiyenin tansiyon çıkardığını biliyorum onun için kullanma taraftarı değilim fakat zeytin yaprağını araştırdım biraz şeker hastası olanlara bile şifaymış onu almayı düşünüyorum malum insülin direncim var bana da faydası olur inşallah alıp içicem sizide bilgilendiririm. Bu arada tansiyon sorunu olmayanlar denesin bence yağdan 2 kilo süper demekbir de diyetisyen tavsiyesi olması süper tabi.
Zeytin yaprağıyla alakalı bilgisi olan varsa paylaşım yaparsa çok sevinirim
ayy sorma yaaa aynurrr
erkek arkadaşım geldi yaa onunla yedim bu hafta börekleri cipsleri
sonra kendime gelemedim canım herşeyi istedi, hamburger bile yedim yani düşün
2 günde dünyaları yemişim yazınca fark ettim, ki düşün ben etle sebzeyle durup canı hiç bişey istemeyen bir insandım
algıları açtım zıvanadan çıktımmm
benim düzenimi bozmam yasaklanmalı tatlım yaaaao halde sana kocişle takılmayı yasaklamammı gerekiyo acep
baharcım süper bir bilgi paylaşım için teşekkürler, yine bu formda birisi söylemişti ama hatırlamıyorum
buarada bende tam bir tansiyon problemi teşhisi konulmadı ama benim tansiyon biraz oynaktır ama şeker yok
biberiye ne kadar yükseltiyor acaba tansiyonu?? birde zeytin yaprağının faydalı olduğunu ve yağ yaktığını duymultum ama net bir bilgim yok
bunu kaynatarak kullanıyoruz diimi?? sıcak ya da soğuk içmek fark ediyor mu??
afiyet olsun özlemcim güzel bir pazar olmuş sizin için hem hareketli hemde sadece sütlü tatlıyla biten
saolö baharcım baktım şimdiCanım bende şurdan okudum burayı incele istersen detaylı anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/510461-diyetisyenden-super-yag-yakici-cay.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?