Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim diyetimde de ayda 1 aslında hamburger var ama tabi küçük boy ve patatessiz ben direkt büyük boy ve patatesli hatta mayonezli tükettiğim için fazla kaçıyor
senin yaşadığın durumu ben hamburgerde yaşıyorum işte
kebapmış falan umurumda olmazz, ama hamburger de böyle sherekteki sevimli kedi gibi dikerim gözlerimi

Canım onu ıcecegımıze Açaili yeşilçay ıcelım en azından ıcınde makul duzeyde bıberıye var. Bne gercekten faydasını göruyorum gunde en az 3 kere ıcınde yag yakmaya acayıp faydası var

Benım de aılede tansıyon problemı var ben de tuzlu felan yedıgımde yukselıyor tansıyorum o yuzden dıkkat edıyorum

Canım ne zaman hamburger yesem karnım doymuyor 2,3 saate acıkıyorum o yuzden tiksindim sanırım. Bır de bı kere yedıgım hamburgerın etı pısmemıs gıbıydı ondan da soğumuş olabilirim. Bana da lahmacun yıyebılırsın arada demıstı dıyetısyenım. Eşımle ben kebapcıyız. Ama ıstanbulda ıstedıgım gıbı kebap yıyemıyorum bi türlü

ben açaili yi sevmedim, zaten yeşilçay sevmemde zorla içiyorum resmen
işte 5i1 yerde de biberiye yine makul oranda var o yüzden dedim
o kadar karışık içiyorum ki ben bitki çaylarını aslında 2 tip kullansam süper olucak
bu hafta 5i1 yerde ile rahatlamak için melisa içiyim sadece bakalım nolcekkk

yaa sorma bende yedikten sonra şişiyorum önce sonra anlamıyorum yediğimi
pişman oluyorum niye yedim bak onun yerine bunu yeseydin doyardın gibi iç sesim yükseliyor ama
o anda gözüm dönüyor resmen düşünmüyorum bunları, ne biliyim çok seviyorum ama bir o kadarda ondan uzak durmanın faydalarını gördüm
işte son günlerde eskiye dönemkten kokrtum ama bu akşam sadece activia yiyerek kendime dur dedim
yarından itibaren aynı düzene dönüş olmalı, algılarımı kapatmalıyım yoksa sonum kötü walla
birde ders çalışmaya başlıycam, her ikisini aynı anda düzene oturtsam nasıl süper olurr
Vala Rabbim yardımcımız olsun ne zor zanaatlerimiz varrr

selamun aleyküm canlarim
misafirlik bitti bugün :)
aksam üstü girdim tek tek gecmisi okudum alintilar yaptim v.s
sonra sigortalar atti,lambanin ampulu patladi ödüm koptu
olanda yazdigim onca cevaba oldu

öncelikle sporda olsun kilo vermede olsun dereceye girenlerin tebrik ediyorum
birinin kizi suya düsmüstü,birininde dikis atilmis ,bir kardesimizde motor kazasi yapmis yavrusuyla
Allah muhafaza verilmis sadakaniz varmis bununla gecmis olsun insallah

birde yanlis hatirlamiyorsam cenazesi olan bir kardesimiz vardi
Allah rahmet eylesin basin saolsun mekani cennet olsun ins.

yeni araba alan kardesimizde hayirli ugurlu kazasiz belasiz kullansin insallah

cok berbaht oldu böyle kusura bakmayin

Yena sendende Allah kat kat razi olsun bizle ugrasip böyle her hafta listeyi yapiyorsun Allah ne muradin varsa versin ins.

yeni gelen arkadaslarada,hosgeldiniz diyorum Allah kolaylastirsin insallah

bu arada misafirler beni görünce baya sasirdilar
zayifladigimi fark ettiler cok sevindim
ama arkadaslar menüler müthisdi
baklavalar tavuklar neler vardi neler
ama yemedim...yemicem :)
dietimi hic bozmadan kazasiz belasiz atlatim elhamdülillah

ben de geldim merhabalar geçmişi okuyamadım cumadan bu yana misafirlerim vardı çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ve malesef çok ta kaçamaklı geçti kendime dur diyemedim sabah itibariyle tartılıp aldıklarımı cumaya kadar veririrm inş artı oldum kesin ne yediimi ben bile hatırlamıyorum yarışmayı izledim ne diyeceğimi bilemedim ben de ağladım bazı arkadaşlarlaa Allahım hakkımızda hayırlısını versin beterinden korusun çeekmeyeceğimiz yükler yüklemesin inş diliyorum............

herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrııımm
bu hafta hepimiz için bol eksili, azmi eksik olmayan, kaçamksız, bol sporlu, bol yağ yakıcı, bol bol bol yüzümüzü güldürücü, kazadan beladan uzak olöan, sağlığa sıhhate yakın olöan, üzüntüye eziyete uzak olan ve sevince neşeyede en yakın yerden olan bir hafta olsun
hepimizin bu haftası şimdiden hayırlı olsunn
bu hafta herkesss çok güzel kilo versin motivasyonlar eksik olmasınnn
herkese iyi geceler tekrardannn

ahhhh ne güzel ben neler yedim börek yedim akşama yememem gereken 4 kaşık pilav vardı gece pasta yedim (((( gündz simit yedim eve geldim yine pasta yedim bugn biraz toparladım kahvaltıyı saymazsak ((( yarın ve bu hafta umarım güzel geçsin herkes ve kendi adımaaaa

iyi gecelerrrrr

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..:))
bende 10 gün önce 92 ile başladım bu yolculuğa şimdi 89 kiloyum ama daha yol uzun en az 20 kg gitmesi lazım.
siz neler yapıyorsunuz mrk ettim, herkesin bi listesi mi var acaba..?

yarin insallah düzenlersin yine semiran,cumaya kadar rahatlikla verirsin
bende misafirlitke yarismayi acicaklar diye baya endise ettim ama elhamdülillah pek kimsenin aklina gelmedi
halbuki haftalardir konusuyordu baslada izlesek diye ...

simdi bakim netten tekrarini belki izleme imkanim olur

aramiza hosgeldin domates1
güzel vermissin kisa bir süre icinde
20 kiloyuda rahatlikla verirsin insallah

inş cnm ya ben de sıkıldım ama nasılsa beceremiyorum sanırm biliyorum hatalı olduğum noktaları ama iş uygulamaya gelince beceriksizim sanırım bennngeçen yıl temmuzdan bu yana aynı şekilde devam ediyorum millette sıkıldı bu halimden ama

hg niz aramıza iyi kilo vermişsiniz evet herkesin uyguladığı listeler var teknikler var sağlıklı beslenme adına yolumuz aynı gidiş şeklimiz farklı umarım istediğiniz kiloya üzülmeden ulaşırsınız diliyorum ben semiran bu aradaaa

milleti hic umursama canim,kim sıkılıyorsa bu onun kendi sorunu
ben 153 kg idim,40 kilo verip aldim
ümidimi kaybetmedim yine sil bastan zayiflamak icin ugrasiyorum
cok ama cok zor hayatta hic birsey beni bu kadar zorlamadi
insallah gecicek..hep beraber el ele istedigimiz kilolalara inecegiz Allahin izniyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…