benim diyetimde de ayda 1 aslında hamburger var ama tabi küçük boy ve patatessiz ben direkt büyük boy ve patatesli hatta mayonezli tükettiğim için fazla kaçıyorTeşekkürler canım. Sana da afıyet olsun börekler yenmiş:)) Ben aslında bu haftasonu tatlı yemıycektım ama cok fazla yürüdük eşim de hakettık dıyınce yedım. 10 aydır agzıma hamburger surmedım ama kebaba dayanamıyorum. Ayda en az 1 kez kebap yemem lazım yoksa psıkolojım bozuluyo:)) Mesela KFC tavuklarını cok yerdım 10 aydır onu da yemedım. Dıyetımı ya lahmacunla ya adanayla bozmusumdur ya da ıskederle:))
saolö baharcım baktım şimdi
ama anladığım kadarı ile baya yükseltiyor tansiyonu onun riskine giremiycem
ama benim içtiğim 5i1 yerde çayının içinde de biberiye var sanırım içinde biberiye olanlarda yağ yaktırıyorr
bakalım çarşamba diyetisyene gidince bir soruyum bakayım zarar vermezse hemen denerim
benim diyetimde de ayda 1 aslında hamburger var ama tabi küçük boy ve patatessiz ben direkt büyük boy ve patatesli hatta mayonezli tükettiğim için fazla kaçıyor
senin yaşadığın durumu ben hamburgerde yaşıyorum işte
kebapmış falan umurumda olmazz, ama hamburger de böyle sherekteki sevimli kedi gibi dikerim gözlerimi
ben açaili yi sevmedim, zaten yeşilçay sevmemde zorla içiyorum resmenCanım onu ıcecegımıze Açaili yeşilçay ıcelım en azından ıcınde makul duzeyde bıberıye var. Bne gercekten faydasını göruyorum gunde en az 3 kere ıcınde yag yakmaya acayıp faydası var
Benım de aılede tansıyon problemı var ben de tuzlu felan yedıgımde yukselıyor tansıyorum o yuzden dıkkat edıyorum
yaa sorma bende yedikten sonra şişiyorum önce sonra anlamıyorum yediğimiCanım ne zaman hamburger yesem karnım doymuyor 2,3 saate acıkıyorum o yuzden tiksindim sanırım. Bır de bı kere yedıgım hamburgerın etı pısmemıs gıbıydı ondan da soğumuş olabilirim. Bana da lahmacun yıyebılırsın arada demıstı dıyetısyenım. Eşımle ben kebapcıyız. Ama ıstanbulda ıstedıgım gıbı kebap yıyemıyorum bi türlü
bu arada misafirler beni görünce baya sasirdilar
zayifladigimi fark ettiler cok sevindim
ama arkadaslar menüler müthisdi
baklavalar tavuklar neler vardi neler
ama yemedim...yemicem :)
dietimi hic bozmadan kazasiz belasiz atlatim elhamdülillah
herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrııımm
bu hafta hepimiz için bol eksili, azmi eksik olmayan, kaçamksız, bol sporlu, bol yağ yakıcı, bol bol bol yüzümüzü güldürücü, kazadan beladan uzak olöan, sağlığa sıhhate yakın olöan, üzüntüye eziyete uzak olan ve sevince neşeyede en yakın yerden olan bir hafta olsun
hepimizin bu haftası şimdiden hayırlı olsunn
bu hafta herkesss çok güzel kilo versin motivasyonlar eksik olmasınnn
herkese iyi geceler tekrardannn
ben de geldim merhabalar geçmişi okuyamadım cumadan bu yana misafirlerim vardı çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ve malesef çok ta kaçamaklı geçti kendime dur diyemedim sabah itibariyle tartılıp aldıklarımı cumaya kadar veririrm inş artı oldum kesin ne yediimi ben bile hatırlamıyorum yarışmayı izledim ne diyeceğimi bilemedim ben de ağladım bazı arkadaşlarlaa Allahım hakkımızda hayırlısını versin beterinden korusun çeekmeyeceğimiz yükler yüklemesin inş diliyorum............
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..:))
bende 10 gün önce 92 ile başladım bu yolculuğa şimdi 89 kiloyum ama daha yol uzun en az 20 kg gitmesi lazım.
siz neler yapıyorsunuz mrk ettim, herkesin bi listesi mi var acaba..?
aramiza hosgeldin domates1
güzel vermissin kisa bir süre icinde
20 kiloyuda rahatlikla verirsin insallah
teşekkür ederim cnm inşALlah hepimiz kurtuluruz fazLaLIklardan..:)
inş cnm ya ben de sıkıldım ama nasılsa beceremiyorum sanırm biliyorum hatalı olduğum noktaları ama iş uygulamaya gelince beceriksizim sanırım bennnyarin insallah düzenlersin yine semiran,cumaya kadar rahatlikla verirsin
bende misafirlitke yarismayi acicaklar diye baya endise ettim ama elhamdülillah pek kimsenin aklina gelmedi
halbuki haftalardir konusuyordu baslada izlesek diye ...
simdi bakim netten tekrarini belki izleme imkanim olur
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..:))
bende 10 gün önce 92 ile başladım bu yolculuğa şimdi 89 kiloyum ama daha yol uzun en az 20 kg gitmesi lazım.
siz neler yapıyorsunuz mrk ettim, herkesin bi listesi mi var acaba..?
inş cnm ya ben de sıkıldım ama nasılsa beceremiyorum sanırm biliyorum hatalı olduğum noktaları ama iş uygulamaya gelince beceriksizim sanırım bennngeçen yıl temmuzdan bu yana aynı şekilde devam ediyorum millette sıkıldı bu halimden ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?