Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde verip kurtuluruz bu kilolardan..:)

herkese günaydın mutlu sağlıklı ve inşallah tartının bize güldüğü bir hafta olur
birazdan yürüyüşe gideceğim bu hafta artık bir hareket olmasını bekliyorum inşallah
semiranım canım ben de özledim seni hepimiz aynıyız işte ben de veremiyorum artık eskisi kadar dikkat etmesem de boşlamış da değilim ama olmuyor en ufak kaçamak kilo verdirmiyor malesef canım ya ama yılmak yok vereceğiz bu fazlalıkları
dün çarşıdaydık eşimle çok moralim bozuldu 44 beden ya zor girdim ya hiç giremedim mağazalarda hala büyük beden mağazalarından giyinebiliyorum gerçi şükür büyük bedenin en küçüğüne sığıyorum ama

Aaa canım çok iyi olur yaaa zeytin yaprağını da sorarsan çok makbule geçer valla

Açaili yeşilçay hangi marka üretiyor canım ya ben hiç görmedim :26:

Günaydııııınnnnnnn kızlar

Kapalı bulutlu bir Erzurum sabahından herkeslere günaydınlar iyi bir hafta olur ve fazlalık olan kilocuklar atılır inşallah

Allah zeval vermezse perşembe günü Mirayla yürüyüşlere başlıyoruz sabahları neden perşembe diyeceksiniz mirayın kpss kursu varmış onun için haftada 4 gün yürüyebilicez sanırım kandırabilirsem akşamları yürürüz haftada 5-6 gün

güle güle kullan arabanı allah kaza bele vermesin çok arabaya binipte hareketsiz kalma

süper gidiyosun valla aferim iyi sabretmişsinnn
herkez gibi bendede hafta sonu bi azimsizlik söz konusuydu

Ya basküller kafayı yedi ya da ben dünyayı yedim az önce iki basküllede tartıldım ikiside içler acısı şişmiyim acaba diyorum kendi kendime insan 3 kilo birden şişermi ya :44: cumadan buyana 3 kilo almamışımdır herhalde :26: bu hafta çok dikkat etmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım artık

Olmayacak korkusundan 2 ay önce aldığım 48 beden kot pantolonu giymiyorum bile kilo aldığımı görmemek için.

Bir de 1 Nisan 105 yazmışım utanmasam 1 Nisanda 115 olucam

Son düzenleme:
herkeze mutlu bii hafta diliyorumm
sabah kahvaltım

1 kaşık tulum 1 dlm bugday ekm
dereotu maydonoz nane 3 zzyetin yeşil çay
2 çeri domates

şimdikte evimi toplayım bu hafta fuull 45 dk hergün lasly yapmak istiyorum inşallah kaçaaksız bi hafta yaşarımmm yoksa kilo almaya başladımmmm
sonu yok yemeninn sonsuz yeme kilo hastalığımı yenmem için ölenne kadar dikkkat etmem gerek

bu arada cağla sıkel doğurmus 15 gün sonra aynnı kiloya dğşmüş
yalnız önceden günde 2 lt su içiyodum şimdi 4llt su içiyormuşş sabah hemen 1 buçukluk sişemi adım

sen cok azimli gidiyodun toparlan sevgilin için bak oda mutlu oluyo sen verdikçee

Günaydın
Sağlıklı ve hafif bir hafta geçirelim hep beraber inş...

Benim işler hala bitmedi çok yoruldum bir iki gün daha sürecek..ÖZellikle kollarım,ellerim ve bileklerim çok fena..

Son düzenleme:
Belli oranda kilo verildikten sonra vücutta bir sarkma veya gevşeme olur. Bu durumda yapılması gereken ya özel bölgesel zayıflama ve sıkılaştırıcılar kullanmak ya da spor ve egzersiz yapmaktır. Ama bilinçsiz yapılan sporun yararından çok zararı olur.
Herhangi bir zayıflama programındaysanız spor yaparken önemli bir ipucu: Başlamadan 45 dakika önce L-Carnitine isimli preparatı alırsanız yağ dokusu olumlu etkilenir ve daha çok yağ yakarsınız.
Spor yaparken yağları en iyi yakacağınız zaman dilimi de sabah saat 06.00-10.00 veya akşam 18.00-22.00 arasıdır. Çünkü bu saatler Kapha’nın saatleridir, yani yağlanma eğiliminin en yoğun olduğu zaman dilimidir ve bu saatlerde hareket etmek ve hafif beslenmek, kiloya karşı koruyucudur.
Ayrıca sporu asla tok karnına yapmayın, çok aç da olmayın. Aşırı ağır spor yapmak da doğru değildir, fazla bedeni yorarsanız ve yeterince beslenmezseniz beden sadece yağ ve şeker değil protein ve kas dokusunu da yakmaya başlar ve dengeler bozulur.
Spor yapmadan önce yeterince gıda alınmadıysa, 1 bardak ılık light süt içmeniz doğru olur. Ayrıca spordan sonra, terlediyseniz 1 küçük şişe doğal maden sodası içerek kaybettiğiniz iyon ve mineralleri dengelersiniz.

sen cok azimli gidiyodun toparlan sevgilin için bak oda mutlu oluyo sen verdikçee

Azim falan kalmadı canım ya 107 leri görüp tekrar yukarı çıkmak çok canımı sıkıyor ama yaptığım hiçbirşey yok maddi sorunlarım başlayınca kendimi çok boşladım valla ama artık bahar geldi bu yaz verdim verdim kiloları 2013e en az 20 kilo eksik girmem lazım ki 2013 yazı düğün olabilir

Offf insan kendinden sıkılır mı ? Kendimden sıkıldım valla ya

MUTLUUU BENDE AKTİF KULLANICI OLMAK İSTİYORUM YA ÇOK KOMİĞİM HALA KORKUYORUM ARABA KULLANMAKTAN YANİ 2-3 KM MESAFELERE ANCAK GİDEBİLİYIORUM..YAKINDA BİR DELİLİK YAPIP TEK BAŞIMA E5 E ATICAM KENDİMİ ÖLMEM İNŞALLAH...

ASUMAN ABLA BAZI YERLERDE BEDENLER ÇOK DARYAA.. LCW DEN ALIYOUM HEP BIKTIM GİYİP GİYİP OLMAMASINDAN ÇÜNKÜ...46 OLUYOR AMA GEÇEN BİR YERDE TRENÇKOT BAKTIM AYY 48 BİLE OLMADI...ÖLE BOZULUYORUM Kİ...ESKİLERLE DEVAM CEZAAAAA BANAAAA ...

Herkese günaydın...

Dün kaçamaklımıydı değilmiydi bilemiyorum aslında...nişanımız vardı malum sabah 9,30 kahvaltı yapınca nişanda verilen kurabiyelerden 3 tanecik yemişim farkında değilim..birde çubuk kraker susamsızdııı ondan yedim 5-10 tane kalorisine baktım tüm paket 160 kaloriydi bende ona güvenerek yedim...

Akşam 7 ye kaldı yemek nişan bitimi yemeği mangal oldu malesef.. Tavuk yedim ama 1 dilim ekmek + 3 parça tavuk+1 kase çorba sanırım en büyük kaçamağım közde patates ti yarım yedim...pişmanmıyım evettttttt

Yeni bir hafta geride kalanları unutalımmm yolumuza devam edelim...gitsin kilocuklar..

Bu arada benim elti bir deri bir kemik aynı boydayız 50 kg yoktur pöff can sıkıcı....düğüne kadar atsam şu fazlalıkları da bari düğün fotolarında güzel çıksam...

arada olur böyle şeyler ama artık o eski Elife dönme vakti geldi , ok mi şekerimm :128:

allah can sağlığı versin borç ödenir inşallah sende az dikkat edersin spor salonuna gitmyi ertele bence zaten yaz geliyoo doğal ortamlarda düzenli yürümek varken spor salonu bana göre deil zaten bütün kış evde tıkalı kalıyoruzz

düzelir inşallah sakin düşün yaşadığımız stres geçiyor ama kilolar kalıyor malesef

Günaydınnn şekerlerrr

hepimiz için yüzümüzün bolca güldüğü bi hafta olsun inşallahh

öpüyorumm herkesii

fıstığım ben çok aktif kullandım derken buyukçekmece civarında dolaştım demeliyim. genelde boştu haftasonu yollar, ama ben doblo ile gezerken zorlanmıştım, küçük araba beni daha iyi hissettirdi. e 5 çıkmaktan çok korkmuyorum ben kontrolsuz kavsaklardan ve sollamalardan tırsıyorum....

canım sıkıcaz dişimizi vericez kiloları 15 atsak ilk etapta iyi olur. sonra ağır da gitse çok kötü hissetmeyiz...

bende taksiciler, dolmuşlar öho lerden korkuyorum canavar gibiler yaaa...bu yaz artık halletmem lazım bu işi. otobüslerdeçok zor oluyor...
canım sıkıcaz dişimizi vericez kiloları 15 atsak ilk etapta iyi olur. sonra ağır da gitse çok kötü hissetmeyiz...

vericez.... mutluu ben belkide 1,5 yıl olmustur 96 kiloyu görmeyeli..komik evet bu kiloya seviniyorum ama kendime daha çok güveniyorum artık yapabilrim diyorum inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…