inş cnm ya ben de sıkıldım ama nasılsa beceremiyorum sanırm biliyorum hatalı olduğum noktaları ama iş uygulamaya gelince beceriksizim sanırım bennngeçen yıl temmuzdan bu yana aynı şekilde devam ediyorum millette sıkıldı bu halimden ama
hg niz aramıza iyi kilo vermişsiniz evet herkesin uyguladığı listeler var teknikler var sağlıklı beslenme adına yolumuz aynı gidiş şeklimiz farklı umarım istediğiniz kiloya üzülmeden ulaşırsınız diliyorum ben semiran bu aradaaa
saolö baharcım baktım şimdi
ama anladığım kadarı ile baya yükseltiyor tansiyonu onun riskine giremiycem
ama benim içtiğim 5i1 yerde çayının içinde de biberiye var sanırım içinde biberiye olanlarda yağ yaktırıyorr
bakalım çarşamba diyetisyene gidince bir soruyum bakayım zarar vermezse hemen denerim
Canım onu ıcecegımıze Açaili yeşilçay ıcelım en azından ıcınde makul duzeyde bıberıye var. Bne gercekten faydasını göruyorum gunde en az 3 kere ıcınde yag yakmaya acayıp faydası var
Benım de aılede tansıyon problemı var ben de tuzlu felan yedıgımde yukselıyor tansıyorum o yuzden dıkkat edıyorum
güle güle kullan arabanı allah kaza bele vermesin çok arabaya binipte hareketsiz kalmaafiyet olsun ben de neyazıkki bayaaa sapıttım...
2 adet paçanga böreğini hüpppp diye yuttum. 3-4 çeşit mezeyi de affetmedim yedim. bu kebabcılara hiiiçççç girmemek şart. ille kopuyorum ben.
benim haftasonum sonunda sapıtmasam iyi sayılırdı da neyse. bol bol araba kullandım. baya keyifli sürmek ama su heyecan olmasa...
bu arada misafirler beni görünce baya sasirdilar
zayifladigimi fark ettiler cok sevindim
ama arkadaslar menüler müthisdi
baklavalar tavuklar neler vardi neler
ama yemedim...yemicem :)
dietimi hic bozmadan kazasiz belasiz atlatim elhamdülillah
Ya basküller kafayı yedi ya da ben dünyayı yedimaz önce iki basküllede tartıldım ikiside içler acısı şişmiyim acaba diyorum kendi kendime insan 3 kilo birden şişermi ya :44: cumadan buyana 3 kilo almamışımdır herhalde :26: bu hafta çok dikkat etmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım artık
Olmayacak korkusundan 2 ay önce aldığım 48 beden kot pantolonu giymiyorum bile kilo aldığımı görmemek için.
Bir de 1 Nisan 105 yazmışım utanmasam 1 Nisanda 115 olucam
sen cok azimli gidiyodun toparlan sevgilin için bak oda mutlu oluyo sen verdikçee
MUTLUUU BENDE AKTİF KULLANICI OLMAK İSTİYORUM YA ÇOK KOMİĞİM HALA KORKUYORUM ARABA KULLANMAKTAN YANİ 2-3 KM MESAFELERE ANCAK GİDEBİLİYIORUM..YAKINDA BİR DELİLİK YAPIP TEK BAŞIMA E5 E ATICAM KENDİMİ ÖLMEM İNŞALLAH...afiyet olsun ben de neyazıkki bayaaa sapıttım...
2 adet paçanga böreğini hüpppp diye yuttum. 3-4 çeşit mezeyi de affetmedim yedim. bu kebabcılara hiiiçççç girmemek şart. ille kopuyorum ben.
benim haftasonum sonunda sapıtmasam iyi sayılırdı da neyse. bol bol araba kullandım. baya keyifli sürmek ama su heyecan olmasa...
bu arada misafirler beni görünce baya sasirdilar
zayifladigimi fark ettiler cok sevindim
ama arkadaslar menüler müthisdi
baklavalar tavuklar neler vardi neler
ama yemedim...yemicem :)
dietimi hic bozmadan kazasiz belasiz atlatim elhamdülillah
ASUMAN ABLA BAZI YERLERDE BEDENLER ÇOK DARYAA.. LCW DEN ALIYOUM HEP BIKTIM GİYİP GİYİP OLMAMASINDAN ÇÜNKÜ...46 OLUYOR AMA GEÇEN BİR YERDE TRENÇKOT BAKTIM AYY 48 BİLE OLMADI...ÖLE BOZULUYORUM Kİ...ESKİLERLE DEVAM CEZAAAAA BANAAAA ...herkese günaydın mutlu sağlıklı ve inşallah tartının bize güldüğü bir hafta olur
birazdan yürüyüşe gideceğim bu hafta artık bir hareket olmasını bekliyorum inşallah
semiranım canım ben de özledim seni hepimiz aynıyız işte ben de veremiyorum artık eskisi kadar dikkat etmesem de boşlamış da değilim ama olmuyor en ufak kaçamak kilo verdirmiyor malesef canım ya ama yılmak yok vereceğiz bu fazlalıkları
dün çarşıdaydık eşimle çok moralim bozuldu 44 beden ya zor girdim ya hiç giremedim mağazalarda hala büyük beden mağazalarından giyinebiliyorum gerçi şükür büyük bedenin en küçüğüne sığıyorum ama
benim düzenimi bozmam yasaklanmalı tatlım yaaaa
onunla alakası bile yok yani
canım benim resmen benim canım istemesin diye, açım bile demedi, ben durmadımayların kaçamaksızlığını bir an
da çıkarırsan böyle zıvanadan çıkarsın
Azim falan kalmadı canım ya107 leri görüp tekrar yukarı çıkmak çok canımı sıkıyor ama yaptığım hiçbirşey yok maddi sorunlarım başlayınca kendimi çok boşladım valla ama artık bahar geldi bu yaz verdim verdim kiloları 2013e en az 20 kilo eksik girmem lazım ki 2013 yazı düğün olabilir
Offf insan kendinden sıkılır mı ? Kendimden sıkıldım valla ya
MUTLUUU BENDE AKTİF KULLANICI OLMAK İSTİYORUM YA ÇOK KOMİĞİM HALA KORKUYORUM ARABA KULLANMAKTAN YANİ 2-3 KM MESAFELERE ANCAK GİDEBİLİYIORUM..YAKINDA BİR DELİLİK YAPIP TEK BAŞIMA E5 E ATICAM KENDİMİ ÖLMEM İNŞALLAH...
::
Herkese günaydın...
Dün kaçamaklımıydı değilmiydi bilemiyorum aslında...nişanımız vardı malum sabah 9,30 kahvaltı yapınca nişanda verilen kurabiyelerden 3 tanecik yemişim farkında değilim..birde çubuk kraker susamsızdııı ondan yedim 5-10 tane kalorisine baktım tüm paket 160 kaloriydi bende ona güvenerek yedim...
Akşam 7 ye kaldı yemek nişan bitimi yemeği mangal oldu malesef.. Tavuk yedim ama 1 dilim ekmek + 3 parça tavuk+1 kase çorba sanırım en büyük kaçamağım közde patates ti yarım yedim...pişmanmıyım evettttttt
Yeni bir hafta geride kalanları unutalımmm yolumuza devam edelim...gitsin kilocuklar..
Bu arada benim elti bir deri bir kemik aynı boydayız 50 kg yoktur pöff can sıkıcı....düğüne kadar atsam şu fazlalıkları da bari düğün fotolarında güzel çıksam...
bende taksiciler, dolmuşlar öho lerden korkuyorum canavar gibiler yaaa...bu yaz artık halletmem lazım bu işi. otobüslerdeçok zor oluyor...fıstığım ben çok aktif kullandım derken buyukçekmece civarında dolaştım demeliyim. genelde boştu haftasonu yollar, ama ben doblo ile gezerken zorlanmıştım, küçük araba beni daha iyi hissettirdi. e 5 çıkmaktan çok korkmuyorum ben kontrolsuz kavsaklardan ve sollamalardan tırsıyorum....
canım sıkıcaz dişimizi vericez kiloları 15 atsak ilk etapta iyi olur. sonra ağır da gitse çok kötü hissetmeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?