herkese günaydın mutlu sağlıklı ve inşallah tartının bize güldüğü bir hafta olur
birazdan yürüyüşe gideceğim bu hafta artık bir hareket olmasını bekliyorum inşallah
semiranım canım ben de özledim seni hepimiz aynıyız işte ben de veremiyorum artık eskisi kadar dikkat etmesem de boşlamış da değilim ama olmuyor en ufak kaçamak kilo verdirmiyor malesef canım ya ama yılmak yok vereceğiz bu fazlalıkları
dün çarşıdaydık eşimle çok moralim bozuldu 44 beden ya zor girdim ya hiç giremedim mağazalarda hala büyük beden mağazalarından giyinebiliyorum gerçi şükür büyük bedenin en küçüğüne sığıyorum ama
Ya basküller kafayı yedi ya da ben dünyayı yedimaz önce iki basküllede tartıldım ikiside içler acısı şişmiyim acaba diyorum kendi kendime insan 3 kilo birden şişermi ya :44: cumadan buyana 3 kilo almamışımdır herhalde :26: bu hafta çok dikkat etmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım artık
Olmayacak korkusundan 2 ay önce aldığım 48 beden kot pantolonu giymiyorum bile kilo aldığımı görmemek için.
Bir de 1 Nisan 105 yazmışım utanmasam 1 Nisanda 115 olucam
bende az su tüketiyorum,dikkat edeyim bariherkeze mutlu bii hafta diliyorumm
sabah kahvaltım
1 kaşık tulum 1 dlm bugday ekm
dereotu maydonoz nane 3 zzyetin yeşil çay
2 çeri domates
şimdikte evimi toplayım bu hafta fuull 45 dk hergün lasly yapmak istiyorum inşallah kaçaaksız bi hafta yaşarımmm yoksa kilo almaya başladımmmm
sonu yok yemeninn sonsuz yeme kilo hastalığımı yenmem için ölenne kadar dikkkat etmem gerek
bu arada cağla sıkel doğurmus 15 gün sonra aynnı kiloya dğşmüş
yalnız önceden günde 2 lt su içiyodum şimdi 4llt su içiyormuşş sabah hemen 1 buçukluk sişemi adım
Günaydın
Sağlıklı ve hafif bir hafta geçirelim hep beraber inş...
Benim işler hala bitmedi çok yoruldum bir iki gün daha sürecek..ÖZellikle kollarım,ellerim ve bileklerim çok fena..
Herkese günaydın...
Dün kaçamaklımıydı değilmiydi bilemiyorum aslında...nişanımız vardı malum sabah 9,30 kahvaltı yapınca nişanda verilen kurabiyelerden 3 tanecik yemişim farkında değilim..birde çubuk kraker susamsızdııı ondan yedim 5-10 tane kalorisine baktım tüm paket 160 kaloriydi bende ona güvenerek yedim...
Akşam 7 ye kaldı yemek nişan bitimi yemeği mangal oldu malesef.. Tavuk yedim ama 1 dilim ekmek + 3 parça tavuk+1 kase çorba sanırım en büyük kaçamağım közde patates ti yarım yedim...pişmanmıyım evettttttt
Yeni bir hafta geride kalanları unutalımmm yolumuza devam edelim...gitsin kilocuklar..
Bu arada benim elti bir deri bir kemik aynı boydayız 50 kg yoktur pöff can sıkıcı....düğüne kadar atsam şu fazlalıkları da bari düğün fotolarında güzel çıksam...
hoşgeldinnnnmerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..:))
bende 10 gün önce 92 ile başladım bu yolculuğa şimdi 89 kiloyum ama daha yol uzun en az 20 kg gitmesi lazım.
siz neler yapıyorsunuz mrk ettim, herkesin bi listesi mi var acaba..?
tabiki sorarım canım çarşamba engin ve derin bilgilerle döneceğimAaa canım çok iyi olur yaaa zeytin yaprağını da sorarsan çok makbule geçer valla
Açaili yeşilçay hangi marka üretiyor canım ya ben hiç görmedim :26:
günnayydııınn, gerçi,tünaydın oldu bugün bana
gece 1 buçukta yatınca sabaha toparlanamadım
kalktığımda da şu startaki yarışmayı veriyorlardı onu izledim ama içim gitti resmen çok üzüldüm
insanların kilo yüzünden maduriyetleri çok fena yaa
kızın biri dedi ya "ben kendime ne yapmışım" kaldım tv karşıında elimde kumandayla
sonra odama geldim aynaya bi baktım, dedim ve ben kendime ne yapmışım
sürekli dönüm noktaları yaşıyoruz ve zaten direnci kırmadan grip bile geçmiyor
dedim kendine gel, spor yap yürü, hayata yeniden başla
işte bugün bir tarih daha başlıyorr
herkese azimli, mutlui huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun ve tartıda bol eksiler görelim
ve "kendimize ne yapmışım sorusunun cevabı hepimiz için olumlu olsun
Aaa canım çok iyi olur yaaa zeytin yaprağını da sorarsan çok makbule geçer valla
Açaili yeşilçay hangi marka üretiyor canım ya ben hiç görmedim :26:
Ya basküller kafayı yedi ya da ben dünyayı yedimaz önce iki basküllede tartıldım ikiside içler acısı şişmiyim acaba diyorum kendi kendime insan 3 kilo birden şişermi ya :44: cumadan buyana 3 kilo almamışımdır herhalde :26: bu hafta çok dikkat etmem lazım verdiğim kiloları geri almaya başladım artık
Olmayacak korkusundan 2 ay önce aldığım 48 beden kot pantolonu giymiyorum bile kilo aldığımı görmemek için.
Bir de 1 Nisan 105 yazmışım utanmasam 1 Nisanda 115 olucam
gerçekten çok dar canım ben lcw de 42 beden giyiyorum mağazalarda 44 e sığamadım tesettür giyimleri bile daracık yapmışlar ama yine de moralim bozuldu işteMUTLUUU BENDE AKTİF KULLANICI OLMAK İSTİYORUM YA ÇOK KOMİĞİM HALA KORKUYORUM ARABA KULLANMAKTAN YANİ 2-3 KM MESAFELERE ANCAK GİDEBİLİYIORUM..YAKINDA BİR DELİLİK YAPIP TEK BAŞIMA E5 E ATICAM KENDİMİ ÖLMEM İNŞALLAH...
ASUMAN ABLA BAZI YERLERDE BEDENLER ÇOK DARYAA.. LCW DEN ALIYOUM HEP BIKTIM GİYİP GİYİP OLMAMASINDAN ÇÜNKÜ...46 OLUYOR AMA GEÇEN BİR YERDE TRENÇKOT BAKTIM AYY 48 BİLE OLMADI...ÖLE BOZULUYORUM Kİ...ESKİLERLE DEVAM CEZAAAAA BANAAAA ...
bugün yürüyeceksin sonra da zaten koşturmadan yürümüş kadar oursun mutlucumyavruslar,
ben gidiim yuruyeyim. yarın toplantım var çarşamba var perşembe var... yani yuruyuş yalan olacak...
Allah kolayligimizi versin,bende dün gece netten star da yarisanlari izleyince
Sabah erkenden kalktim,istikamet yürüyüs
Moralini hic bozma canim surda 2-3 kilon var,70 lere düsmene insallah arzuladigin herseyi o zaman giyersin biraz daha sabir insallah
Tombulkelebekim moralini bozma canim,sis´de olabilirsin,ne güzel hedeflemissin kendine bu hafta dikkat etmeyi daha ne olsun masallah sana
bende az su tüketiyorum,dikkat edeyim bari
Seninde günün aydin hos ve güzel olsun Yenacim,Allah yardimcin olsun canim
Yemegi fazla abartmamissin canim,kayninin nisaninda yemessen olmaz yanlis anlasilabilirdi
Bu arada nisaninizda hayirli ugurlu olsun ins.
gerçekten çok dar canım ben lcw de 42 beden giyiyorum mağazalarda 44 e sığamadım tesettür giyimleri bile daracık yapmışlar ama yine de moralim bozuldu işte
eskilere devam kiloları verene kadar bize ceza değil mi
bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
birde lcw de 54 bedene kadar pantolonlar gelmiş. aklınızda bullunsun
yeme içme adına güzel bi gün ama moralim sıfırın altında eksilerde
evet cnm boşver hakkımızda hayırlısı olsun diyelimnoldu güzelim? Kötü bir şey mi??
evet cnm boşver hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
dualarınız eksik etmeyin benden lütfen
çok kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti
hay allah ne desem şimdi ağlama güzelim sağlık problemi değil inşallah..
yok cnm benim değil
yok cnm benim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?