Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kolayligimizi versin,bende dün gece netten star da yarisanlari izleyince
Sabah erkenden kalktim,istikamet yürüyüs
Moralini hic bozma canim surda 2-3 kilon var,70 lere düsmene insallah arzuladigin herseyi o zaman giyersin biraz daha sabir insallah

Tombulkelebekim moralini bozma canim,sis´de olabilirsin,ne güzel hedeflemissin kendine bu hafta dikkat etmeyi daha ne olsun masallah sana

bende az su tüketiyorum,dikkat edeyim bari

Günaydın
Sağlıklı ve hafif bir hafta geçirelim hep beraber inş...
Benim işler hala bitmedi çok yoruldum bir iki gün daha sürecek..ÖZellikle kollarım,ellerim ve bileklerim çok fena..

Seninde günün aydin hos ve güzel olsun Yenacim,Allah yardimcin olsun canim

Yemegi fazla abartmamissin canim,kayninin nisaninda yemessen olmaz yanlis anlasilabilirdi
Bu arada nisaninizda hayirli ugurlu olsun ins.

hoşgeldinnnn
kendi adıma benim bir listem var diyetisyene gidiyorum, ama hepimide bir beslenme programı uyguluyoruz
sonuçta giden kilolarımız tekrar gelmesin diye

Aaa canım çok iyi olur yaaa zeytin yaprağını da sorarsan çok makbule geçer valla

Açaili yeşilçay hangi marka üretiyor canım ya ben hiç görmedim :26:
tabiki sorarım canım çarşamba engin ve derin bilgilerle döneceğim
açaili yeşilçayı doğadandan almıştım ben zaten tüm bitki çaylarımı ondan kullanılıyorum ben doğadandan yani

günnayydııınn, gerçi,tünaydın oldu bugün bana
gece 1 buçukta yatınca sabaha toparlanamadım
kalktığımda da şu startaki yarışmayı veriyorlardı onu izledim ama içim gitti resmen çok üzüldüm
insanların kilo yüzünden maduriyetleri çok fena yaa
kızın biri dedi ya "ben kendime ne yapmışım" kaldım tv karşıında elimde kumandayla
sonra odama geldim aynaya bi baktım, dedim ve ben kendime ne yapmışım
sürekli dönüm noktaları yaşıyoruz ve zaten direnci kırmadan grip bile geçmiyor
dedim kendine gel, spor yap yürü, hayata yeniden başla
işte bugün bir tarih daha başlıyorr

herkese azimli, mutlui huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun ve tartıda bol eksiler görelim
ve "kendimize ne yapmışım sorusunun cevabı hepimiz için olumlu olsun

eee cnm baslıyormuyuzz ben hafta sonu senı bekledımm normal yedımm aksam azcık kacamak olduuu
sabah tan berı ugrasıyorum temızlık falannn acayım bı bakayımm arkadasım ne yapmışşş sabah bır haslama patates yedım orta boy bir dilim ekmekle birliktee ara yapmadım henuzz sen neler aptınn ya o star dakı yarış ma baslamışşmı ben de onu beklıyordumm ama tv ye pek fırsat bulamıyorumm neyse güzel ce tporlanmıssınn motıve olmussun gıbı geldı bana hadi bakalımm

Aaa canım çok iyi olur yaaa zeytin yaprağını da sorarsan çok makbule geçer valla

Açaili yeşilçay hangi marka üretiyor canım ya ben hiç görmedim :26:

Doğadan canım. Ben tadını begenıyorum. İçindekilerin yağ yakmayı hızlandırıcı özelliği var.

Kaç gunde 3 kılo almıs gözukuyoun canım. Eğer bir hafta felansa basküllerde problem var ya da günlerinde değiller. Bugün bol su iç yarın bir daha tartıl ödem felan tutmuş olabilirsin

Bak mesela ben 4 gundur tartılıyorum, kortizonlu fitili 2 gün önce bıraktım, hala şişlik inmemiş. Aslında 79 felanım ama bazen 80 bazen 81 cıkıyorum 1 gün arayla. Çok fazla takılma basküle ama pantolonu dene. Bu arada 48 beden gıyıyo gibi gözükmüyosun resimlerde hangi markanın 48i bu canım. Ben şu an 31 gıyıyorum( mavi, littl big ve rodi'de) ama bacaklarım çok kalın çok rahatsızım bundan. Yani kilomun tüm vucuda dağılmasi güzel ama mesela tayt felan gıymek ıstıyorum çirkin duruyo(

Son düzenleme:
tünaydınlar kızlar herkese
haftasonu coştum ne bulduysam canım ne istediyse yedim
dün bütün gün sokaktaydım gezdim yedim içtim
eee sonuç ne oldu 3 günde +1 kg
pişmanmıyım hayır
çünkü bugün itibari ile allah izin verirse eskisi gibi sağlıklı beslenmeye başladım
yeni bir hayata merhaba diyorum bende

tarih : 27 Mart 2012
kg : 102.8

gerçekten çok dar canım ben lcw de 42 beden giyiyorum mağazalarda 44 e sığamadım tesettür giyimleri bile daracık yapmışlar ama yine de moralim bozuldu işte
eskilere devam kiloları verene kadar bize ceza değil mi
yavruslar,

ben gidiim yuruyeyim. yarın toplantım var çarşamba var perşembe var... yani yuruyuş yalan olacak...
bugün yürüyeceksin sonra da zaten koşturmadan yürümüş kadar oursun mutlucum

sağol canım moral verdiğin için ama kasım ayının başından beri yerimde sayıyorum hatta 2 kilo aldım bile ayda1 kiloya bile razı durumdayım ama onu da veremiyorum ama tabii ki vazgeçmeyeceğim
yenacım kolay gelsin canım evini misler gibi yapacaksın ne güzel ben tembelim azcık evişlerinde sanki
sabah yürüdüm 1 saat daha çarşıdaki dolaşmalarımız hariç
bakalım belki öğleden sonra tekrar çıkabilirim

Son düzenleme:

hemde ne ceza tesettür mağazaları hiç sorma ablacım benimde acayip gözüm kalıyorda alamıyorum yani büyük bedenlerde yaşıam göre değil...bayılıyorum şöle dar kesim tunikler filan giyeceğim günde gelecek inşallah...

bu arada dün bir avm ye gittim. işe başladığım için en azından 1 tane kumaş pantolon alayım dedim. önce lc ye gittim. 48 beden olur diye elime aldım ve kabinde hiç biri bana olmadı. olmadı dediysem hepsi torba gibi oldu.
sonra rodi ye gittim. orda 44 ve 42 beden pantolon giydim. ama düşük bel olduğu için almadım.
sonra tekrar lc ye gittik eşimle. 44 beden pantolon aldım. paçası yapılsın diye bıraktım. bugün gidip alıcam
birde lcw de 54 bedene kadar pantolonlar gelmiş. aklınızda bullunsun

Ben artık lc'ye giremıyorum yaa. Bana eskı gunlerimi hatırlatıyor. Ordan bişey almak istemıyorum artık. Bir de giydiğim çoğu şey biçimsiz duruyor ordakilerin. Baska magzalara bakıyorum genelde. Eskıden baska magzaların üst bedenlerınde bile birşey bulmakta zorlanırken sımdı ıstedıgım çogu seyın bedeni oluyor. İnsan kılo verdıkce kendını begenmıyo, eskıden gözume batmayan kusurlarım batmaya basladı:) Bacaklarım hep kütük gibi kalındı ama nedense artık gözüme batıyor.

merhaba arkadaşlar
hafta sonu ipin ucunu kaçırdım yedimde yedim
ama pes etmedin bu sabah itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum inşallah muvaffak olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…