Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeslere selam...
ben evlendim evleneli bir kapıldımki dünya telaşına sormayın...
sizler nasılsınız?? herkeste herşey yolundadır inşaallah aynen en son görüştüğümüz gibi????
sizleri çok özledim...
bende orta haledeyim diyelim, bunuda şükür, bazen hayat insanı oldukça zorluyor işte, hayırlısı bakalım..
bende taşındım, taşınalı 2ayı geçti, internetimizde dün bağlandı daha....
bir arkadaşım vardı evlilik zor derdi bana, yok yaa her dönemin kendine göre zorluğu vardır bekarlık evlilik aynıdır bence derdim, amma velakin şuan bende aynen arkadaşım gibi düşünüyorum, bilmiyorum artık doğrumudur şuanki düşüncem....
neyse beni geçelim.
hepinizi öpüyorum....

dışarıya çıkardım kızı az önce geldim ordan arkkadaşa uğradımm çok acıktımmm öğle yemği ollarkk 2 sıgara böreği 3 gofret yedim sanah arada 2 dlm ananas yamiştim
akşama kadar yok bişey cayımı bitireyim hemenn sporumu yapıcam bu arada 2lt su içtim şişe olayı süper gözüm görünce içiyorum valla yoksa üseniyom totoşumu kaldırıp su allmaya

ayyy bide doğurunca görr bende 2. cocuk için aman nevar 1 de aynı 2 de aynı büyür derdim anam 2 cocuk kendime zaman ayıramıyorum
tadını cıkarrrr

bizim burada(konya) büyük beden bayanlar için bir dükkan var, o kadar şahane şeyler varki içinde anlatamam.
küçük bedenlere olan herşeyden hatta daha güzellerinden bile büyük bedenler için var.
ben o dükkana gittiğim zaman içim gidiyor, ama çok acayip pahalı.
normal 30tlye olan bir üst giyim orada 90-100tl...
abartısız fiyatlar böyle....
ve dükkan süper satış yapıyor.
o fiyatlarla herşeyimi ordan almam mümkün değil, ama bende arada bir gidiyorum işte.
başka şehirlerde bayisi olabilecek bir dükkanda değil malesef( neyse sağlık olsun... zaten mağaza değil dükkan orası...
belkide burası gibi her şehirde tek tük böyle dükkanlar vardır, araştırmak lazım bence arkadaşlar....

yok cnm benim değil

hayırdır ayşecim???
rabbim yardımcınız olsun inşaallah....

ayyy bide doğurunca görr bende 2. cocuk için aman nevar 1 de aynı 2 de aynı büyür derdim anam 2 cocuk kendime zaman ayıramıyorum
tadını cıkarrrr

hayırlısı bakalım canım...

biraz dalgaya alalım biz işi şimdide diyelimki;
bindik bi alamete
gidiyoz gıyamete
amaniiiiin....
:)

hepimizin sonu hayr olur inşaallah dünya alametinde....

benim kiloda aynı, şişko şişko aynı gidiyoz işte(
en son eşimin zoruyla tartıldım 2ay öce o zaman 98dim((
birde gastrit çıktı bende herşeyide yiyemiyom o kadar artık, herşeye dikkat.
ekşi yeme, tatlı yeme vs vs.

senin rahatsızlığın nasıl olsu nursena canım??? daha iyisin inşallah...

1 saat daha yürüdüm geldim bugün 2 saat oldu
akşama salata yerim belki tavuklu olabilir artık yarın tartıda bana bir güzellik yapsın

hergün yürümeye çalışıyorum sen yine iyi veriyorsun kilo hiç sporsuz kaçamak yapmıyorsun galiba
ben birde yürümesem ne olacak acaba

ablacım kaçamak yapmaz olurmuyum burda çoğunluk her cuma en az 1 kilo verirken ben her hafta gram gram veriyorum bazı haftalar hiç vermiyorum 9 aralıkta başladım 7.5 kilo verebildim bu kadar zamanda 15 kilo verenler var ben gramlarla ilerliyorum
ben çok yemek seçerim herşeyi yemezdim bu kadarcık kiloyuda sporsuz verebilmemin sebebi ekmeği azaltmış olmam bence çünkü ben eskiden günde 2 ekmek yiyordum

evet malesef istediğim beğendiğim markalardan alamıyorum benim evime yakın öyle bir yer var genelde elbiseleri ordan alıyorum ama pahalı işte napıyım.. yedik yedik cezasını cekıyoruzzz.
sen katılmıyormusun diyet işlerine???

Kiloma bakılırsa daha büyük giymem lazım dimi resimlerde nasıl duruyorum bilmiyorum ama evet 48 giyiyorum LCW dan pantolonlarım var bir de netten almıştım ama markasını hatırlamıyorum :26: 48 olmaz diye korkuyorum içine giremezsem moralim bozulur hepten boşveririm kendimi azıcık toparlıyım kendimi sonra içine girmeye çalışıcam şuanda giydiğim pantolonumda 48 fakat kotu aldım hiç giymedim kalıbı daha dar sanırım midem fırlıyodu giyince şimdi totoşum sığmaz herhalde

Bende çıktım 30 dakikası tempolu olmak üzere 1 saat yürüdüm dünde 1 saat yürümüştüm iyi oldu akşama da üşenmezsem 30 dakikada olsa leslie yapmak istiyorum

aynen öyle; yedik bedelini ödüyoruz, herşeyin bir bedeli var...
şuan için katılmıyorum canım, daha netimizde dün bağlandı, yeni evlenince 8ay oldu ben evleneli o yüzden bi türlü eski diyet formumu yakalayamadım tekrardan, inşaallah ilerde bende katılırım sizlerin arasına...

Allah mesut mutlu etsin meyra_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…