herkeslere selam...
ben evlendim evleneli bir kapıldımki dünya telaşına sormayın...
sizler nasılsınız?? herkeste herşey yolundadır inşaallah aynen en son görüştüğümüz gibi????
sizleri çok özledim...
bende orta haledeyim diyelim, bunuda şükür, bazen hayat insanı oldukça zorluyor işte, hayırlısı bakalım..
bende taşındım, taşınalı 2ayı geçti, internetimizde dün bağlandı daha....
bir arkadaşım vardı evlilik zor derdi bana, yok yaa her dönemin kendine göre zorluğu vardır bekarlık evlilik aynıdır bence derdim, amma velakin şuan bende aynen arkadaşım gibi düşünüyorum, bilmiyorum artık doğrumudur şuanki düşüncem....
neyse beni geçelim.
hepinizi öpüyorum....
hemde ne ceza tesettür mağazaları hiç sorma ablacım benimde acayip gözüm kalıyorda alamıyorum yani büyük bedenlerde yaşıam göre değil...bayılıyorum şöle dar kesim tunikler filan giyeceğim günde gelecek inşallah...
yok cnm benim değil
ayyy bide doğurunca görr bende 2. cocuk için aman nevar 1 de aynı 2 de aynı büyür derdim anam 2 cocuk kendime zaman ayıramıyorum
tadını cıkarrrr
nursena sen bu 9 kiloyu nekadar zamanda verdin?
aralık 15 te başladım
ayyy bide doğurunca görr bende 2. cocuk için aman nevar 1 de aynı 2 de aynı büyür derdim anam 2 cocuk kendime zaman ayıramıyorum
tadını cıkarrrr
maşallah bende aralık 9 da başladım sen benden iradeliymişsin
bende 92 ile başladım şuan 84.4 üm
2 kilo var aramızda cokta deil inşallah hazirana hedefie inebilirim bu aralar cozutmanın dorugundayım
1 saat daha yürüdüm geldim bugün 2 saat oldu
akşama salata yerim belki tavuklu olabilir artık yarın tartıda bana bir güzellik yapsın
ulaşırsın inşallah hedefine benim bir hedef kilom yok ne verirsem kar diye düşünüyorum
maşallahben tembelliğimden hiç spor yapmıyorum
hergün yürümeye çalışıyorum sen yine iyi veriyorsun kilo hiç sporsuz kaçamak yapmıyorsun galiba
ben birde yürümesem ne olacak acaba
bizim burada(konya) büyük beden bayanlar için bir dükkan var, o kadar şahane şeyler varki içinde anlatamam.
küçük bedenlere olan herşeyden hatta daha güzellerinden bile büyük bedenler için var.
ben o dükkana gittiğim zaman içim gidiyor, ama çok acayip pahalı.
normal 30tlye olan bir üst giyim orada 90-100tl...
abartısız fiyatlar böyle....
ve dükkan süper satış yapıyor.
o fiyatlarla herşeyimi ordan almam mümkün değil, ama bende arada bir gidiyorum işte.
başka şehirlerde bayisi olabilecek bir dükkanda değil malesef( neyse sağlık olsun... zaten mağaza değil dükkan orası...
belkide burası gibi her şehirde tek tük böyle dükkanlar vardır, araştırmak lazım bence arkadaşlar....
hayırdır ayşecim???
rabbim yardımcınız olsun inşaallah....
Kaç gunde 3 kılo almıs gözukuyoun canım. Eğer bir hafta felansa basküllerde problem var ya da günlerinde değiller. Bugün bol su iç yarın bir daha tartıl ödem felan tutmuş olabilirsin
Bak mesela ben 4 gundur tartılıyorum, kortizonlu fitili 2 gün önce bıraktım, hala şişlik inmemiş. Aslında 79 felanım ama bazen 80 bazen 81 cıkıyorum 1 gün arayla. Çok fazla takılma basküle ama pantolonu dene. Bu arada 48 beden gıyıyo gibi gözükmüyosun resimlerde hangi markanın 48i bu canım. Ben şu an 31 gıyıyorum( mavi, littl big ve rodi'de) ama bacaklarım çok kalın çok rahatsızım bundan. Yani kilomun tüm vucuda dağılmasi güzel ama mesela tayt felan gıymek ıstıyorum çirkin duruyo(
evet malesef istediğim beğendiğim markalardan alamıyorum benim evime yakın öyle bir yer var genelde elbiseleri ordan alıyorum ama pahalı işte napıyım.. yedik yedik cezasını cekıyoruzzz.
sen katılmıyormusun diyet işlerine???
aynen öyle; yedik bedelini ödüyoruz, herşeyin bir bedeli var...
şuan için katılmıyorum canım, daha netimizde dün bağlandı, yeni evlenince 8ay oldu ben evleneli o yüzden bi türlü eski diyet formumu yakalayamadım tekrardan, inşaallah ilerde bende katılırım sizlerin arasına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?