Allah mesut mutlu etsin meyra_
Kiloma bakılırsa daha büyük giymem lazım dimiresimlerde nasıl duruyorum bilmiyorum ama evet 48 giyiyorum LCW dan pantolonlarım var bir de netten almıştım ama markasını hatırlamıyorum :26: 48 olmaz diye korkuyorum içine giremezsem moralim bozulur hepten boşveririm kendimi azıcık toparlıyım kendimi sonra içine girmeye çalışıcam şuanda giydiğim pantolonumda 48 fakat kotu aldım hiç giymedim kalıbı daha dar sanırım midem fırlıyodu giyince şimdi totoşum sığmaz herhalde
ben de yuruyus bandında 45 dk yurudum.
6 km/s hızla 4 km yürüdüm toplam 270 kalorı harcadım:)
canmmm nerelerdesin?maşallah bende aralık 9 da başladım sen benden iradeliymişsin
bende 92 ile başladım şuan 84.4 üm
Bende çıktım 30 dakikası tempolu olmak üzere 1 saat yürüdüm dünde 1 saat yürümüştüm iyi oldu akşama da üşenmezsem 30 dakikada olsa leslie yapmak istiyorum
Çok şükür hepimiz iyiyiz ayşecim ama vakit yok birde ebrunun beli hala çok kötü durumda bende ayşeye bakıyorum eve koş derken zaman geçiyor.
nerelerdesin banu yaaa kaç gündür arıcam seni yada ebruyu hep bişey çıktı unuttum
neyseki mühim bişey yokmuş
3 mil lasly yaptım ohh cay yudumluyorum lasly yanında 1 bucuk lt su içtimm
kıyafet konusunda kızlar bende lcw dan 42 bedene sığdım hatta giydikce bollastığı için şimdi beli düşüyo ömrümde ilk defa keer kullanıyorum en büyük gelişme benim için cünki hiç kemerim olmadı benim süper bişeymiş keşke göbek erisede elbise üstü kemer taka bilsem
gecenn lcw dan netten su renkli pantolonlardan sipariş verdim gül kurussu sanırım rengi giyenilirmiyim bilemiyorum siyah dışına ilk defa cıktım en renkli pantolonum kahve rengi olmuştur
inşallah kesimleri aynıdır 42 bedden sipariş verdim bakalım gelince giyebilcvekmiyim ben gaza gelip mini etek ve taytlarada baktım netten adam sinirlendi seslenmiyorum diye cozutma adam gibi kıyafetlere bak dedi kıskandımı nediirr anamadım bahar sendromuna veriyorumduymuyorummmm
gulmacım sen yazmışsın ben çıkmıştımeee cnm baslıyormuyuzz ben hafta sonu senı bekledımm normal yedımm aksam azcık kacamak olduuu
sabah tan berı ugrasıyorum temızlık falannn acayım bı bakayımm arkadasım ne yapmışşş sabah bır haslama patates yedım orta boy bir dilim ekmekle birliktee ara yapmadım henuzz sen neler aptınn ya o star dakı yarış ma baslamışşmı ben de onu beklıyordumm ama tv ye pek fırsat bulamıyorumm neyse güzel ce tporlanmıssınn motıve olmussun gıbı geldı bana hadi bakalımm
özlemcim bugün sonunda kursa yazıldımDoğadan canım. Ben tadını begenıyorum. İçindekilerin yağ yakmayı hızlandırıcı özelliği var.
[ayşecim umarım önemli bir şey değildirevet cnm boşver hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
dualarınız eksik etmeyin benden lütfen
çok kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti
süper süper süper
canım ben hiç acıkmadım yaa , ne biliim hatta yemek zorunda olduğum için yedimAllah Allaahh nolduki bana acep
Günaayyyydddddıııııııınnnn tüm fıstıklara
sanırım havaların güzelleşmesiyle benim psikolojimde güzelleşti
yine çoook güzel bir Maraş sabahından merhaba
kahvaltımı yaptımm , akşama mangal var , şimdiden söyliimde sonradan suçluluk duygusu hissetmiimm
hadş görüşürüüüzz , öpüldünüzz
artık spor yapma vakti gelmiştir...
kaçacak yerimiz kalmadı sanki
bu arada ben sana küsüm
demek kıskanıldın
bence sen o düşledigin mini etekleri de giyersin..
ama olmazsa evde giyersin..eniştemizi kıskandırmayalım dimi?
bu arada sana bayılıyorum nursenacım..hep tebessümle okuyorum yazılarını..
bana pozitif bir elektrik gönderiosun
ayyy seni anlıyorum canm uykusuzluk mahvediyor insanı..bugün çok yorgunum oğluşum gece 3te kalkıp 5te uyudu ve ben 6,5 ta kalkmak zorundaydımüstüne bir de yol eklenince siz düşünün gerisini.... ve fen sınavı yaptım sonrası örtttttmenimmmmmm nolurrrrrr okuuuyuunnnnnn gibi tümcelerle yine kafam şişti
Bana mı küssün :26: Niyeki canım :44: ben birşeymi dedim istemeden
ayyy seni anlıyorum canm uykusuzluk mahvediyor insanı..
tüm kemiklerin kırılmıs gibi agrıordur..
ama o minikleri de anlıyorum örtmenim örtmenim
örtmenim sınavımızı okudunuz mu
yok canmya şaka diom dikkat çekmek istedim
geçen gün avatarında mor pijama giymiş pc önünde yatan bir tombik vardıda onu ben sandım
yazmıstım ama görmedin beni..
şimdide gözden kaçmayayım dedim..
aa sahi o avatarını bana gönderebilirmisin?ben yapayım
ayyy seni anlıyorum canm uykusuzluk mahvediyor insanı..
tüm kemiklerin kırılmıs gibi agrıordur..
ama o minikleri de anlıyorum örtmenim örtmenim
örtmenim sınavımızı okudunuz mu
yok canmya şaka diom dikkat çekmek istedim
geçen gün avatarında mor pijama giymiş pc önünde yatan bir tombik vardıda onu ben sandım
yazmıstım ama görmedin beni..
şimdide gözden kaçmayayım dedim..
aa sahi o avatarını bana gönderebilirmisin?ben yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?