Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende şimdilik kaçıyım, yine görüşürüz artık bundan sonra....
heppinizi tekrardan çokca öpüyorum...
kendinize iyi davranın hepiniz.

Selamun aleyküm güzeller

sabah yürüdüm hizimi alamadim birazdan yine yürücem insallah

ilk diete basladigimda 5 km´yi 2 saatte yürüyordum,simdi 40 dakikada yürüyorum

menülerimide yazayim

kahvaltim
1 kepek ekmekli tost
2 yumurta
1 elma

öglen menüm
2 porsiyon yogurtlu esmer makarna
1 elma

aksam:
1 porsiyon coban salatasi ,1 kase yogurt

Hayır canım ben daha kucuk gıyıyosundur dıye dusunmustum. Ben 48 gıyerken 105 kılo felandım ama senın boyun felan uzun ya ondan öyle düşündüm. Ben de kardesımın eskı pantolonlarını gıyıyorum. Eskı dedıgım markalı markalı almıs ama cok az gıymıs. Sımdı o 110 kılo felan. 60lı kılolardan cıktı bu kıloya. Pek fazla bırsey almak ıstemıyorum cunku sureklıo degısıyor kılo. Yaza kadar ıstedıgım kıloya ınersem cok hos seyler var almak ıstedıgım

Meselan dün bi elbise gördüm kot kumasından ama belınde sıyah lastık var yanı ınce bellı olmak lazım. Yazın tatıle gıttıgımızde onu gıydıgımı hayal ettım ama en az 15kg vermem lazım bana yakısması ıcın

ben de yuruyus bandında 45 dk yurudum. 6 km/s hızla 4 km yürüdüm toplam 270 kalorı harcadım:)

3 mil lasly yaptım ohh cay yudumluyorum lasly yanında 1 bucuk lt su içtimm

kıyafet konusunda kızlar bende lcw dan 42 bedene sığdım hatta giydikce bollastığı için şimdi beli düşüyo ömrümde ilk defa keer kullanıyorum en büyük gelişme benim için cünki hiç kemerim olmadı benim süper bişeymiş keşke göbek erisede elbise üstü kemer taka bilsem

gecenn lcw dan netten su renkli pantolonlardan sipariş verdim gül kurussu sanırım rengi giyenilirmiyim bilemiyorum siyah dışına ilk defa cıktım en renkli pantolonum kahve rengi olmuştur
inşallah kesimleri aynıdır 42 bedden sipariş verdim bakalım gelince giyebilcvekmiyim ben gaza gelip mini etek ve taytlarada baktım netten adam sinirlendi seslenmiyorum diye cozutma adam gibi kıyafetlere bak dedi kıskandımı nediirr anamadım bahar sendromuna veriyorum duymuyorummmm

maşallah bende aralık 9 da başladım sen benden iradeliymişsin
bende 92 ile başladım şuan 84.4 üm
canmmm nerelerdesin?
artık hiç görüşemıorussss...
Bende çıktım 30 dakikası tempolu olmak üzere 1 saat yürüdüm dünde 1 saat yürümüştüm iyi oldu akşama da üşenmezsem 30 dakikada olsa leslie yapmak istiyorum

artık spor yapma vakti gelmiştir...
kaçacak yerimiz kalmadı sanki

bu arada ben sana küsüm

demek kıskanıldın
bence sen o düşledigin mini etekleri de giyersin..
ama olmazsa evde giyersin..eniştemizi kıskandırmayalım dimi?

bu arada sana bayılıyorum nursenacım..hep tebessümle okuyorum yazılarını..
bana pozitif bir elektrik gönderiosun

gulmacım sen yazmışsın ben çıkmıştım
sorma arkadaşım haftasonu dağıttım resmen ama toparladım bu hafta inşallahh
sabah peynirli yumurta+1 dilim uno denge light ekmek yedim çıktım evden
öğlenbde ızgara tavuk yedim yanında çay içtim
akşamada tavuk ızgara yiycem tekrar protein diyetine devamö ediyorum çarşambaya kadar
1 saat yürüdüm arkadaşımla mecburi yürüyüş oldu ama iyi geldi en azından hafatay sporla başlamış oldumm
walla o yarışmayı izlemeyi düşünmüyorum canım, içim gitti insanlara ve çok ağır egzersizlere dayanamıyorum onların çilesine
sadece tanıtımlardaki hikayelerini dinlşedim yetti zaten ağlamamak için kendimi zor tuttumm

Doğadan canım. Ben tadını begenıyorum. İçindekilerin yağ yakmayı hızlandırıcı özelliği var.
özlemcim bugün sonunda kursa yazıldım
bir tonda kitap verdiler nisanda başlıyor kursum ama o zaman kadar 2 hafta gibi bir sürem var bende oturup ders çalışmaya başlıycam bakalım inşallah iyi olur arkadaşım
kpss yolunda ve zayıflama yolunda gazamız mübarek olsun arkadaşımm

evet cnm boşver hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
dualarınız eksik etmeyin benden lütfen
çok kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti
[ayşecim umarım önemli bir şey değildir
dualarım seninle arkadaşım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallaaahh/B]

Selam kızlar ben bir türlü diete motive olamıyorum ve sinirlerim geriliyor ondanda pek girmek istemiyorum aslında hergün diete başlıyorum ve kaçıyor....

süper süper süper

canım ben hiç acıkmadım yaa , ne biliim hatta yemek zorunda olduğum için yedim Allah Allaahh nolduki bana acep

sağol canım :)
ay yok ya ben acıktım valla karnım dümdüz oldu ama :)
ohhhh mangal yapılmış yenmiş ama maşalah dikkat edilmiş aferinnnn

selam canım topik arkadaşlarım
evet haftaya dediğim gibi ve inandığım gibi hem motive hemde son gazla başladım
sabah geç kalkmış olmama rağmen hiç bir kaçamak yapmadım, tam tersi çok hiperaktif başladım

sabah kahvaltısıeynirli yumurta+1 dilim denge light ekmek+1 bardak şekersiz çay
öğle yemeği: ızgara tavuk+şekersiz çay
ara öğün:3 kuru kayısı
akşam:ızgara tavuk
spor: 60 dak yürüyüş

buarada kursa yazılarak kpss kervanına katıldım, hızlıca da çalışmaya başlamam lazım
yürüyüşümüde yaptım benden iyisi yok bugün umarım bundan sonra bu kadar aktif geçer günlerim
bu hafta hepimiz için çooooooook güzel bir hafta olsunnn

bugün çok yorgunum oğluşum gece 3te kalkıp 5te uyudu ve ben 6,5 ta kalkmak zorundaydım üstüne bir de yol eklenince siz düşünün gerisini.... ve fen sınavı yaptım sonrası örtttttmenimmmmmm nolurrrrrr okuuuyuunnnnnn gibi tümcelerle yine kafam şişti

teşekkür ederi hep ollumlu düşünürüm allaha bin sükür ki sağlıktan başka seyi takmamaya calısırım kafama az gamsızmıyım neyimm:))
arkadaşlar hep kız sen gükmekten kilo alıyon derler bana yapı meselesi işte sanırım annemin calışması bakıcılarda büyümem bana + getirisi hayatta hep büyük kaldım coğu cocuklar oyun oynarken ben hep kardeşime anne oldum

kardeşimi oynatmak birazda etraftakilerin dikkatini toplamak için laylaylom yaptım aman ne bileyim ağlamak üzülmek kendime dert etmek bana göre deil sanırım allah taşıyamayacağımız dert vermesin yeterki

ayyy seni anlıyorum canm uykusuzluk mahvediyor insanı..
tüm kemiklerin kırılmıs gibi agrıordur..

ama o minikleri de anlıyorum örtmenim örtmenim
örtmenim sınavımızı okudunuz mu
Bana mı küssün :26: Niyeki canım :44: ben birşeymi dedim istemeden

yok canmya şaka diom dikkat çekmek istedim
geçen gün avatarında mor pijama giymiş pc önünde yatan bir tombik vardıda onu ben sandım
yazmıstım ama görmedin beni..
şimdide gözden kaçmayayım dedim..
aa sahi o avatarını bana gönderebilirmisin?ben yapayım

mmeeerrryyyyy
senin avatarın daha tatlıı amaa ben bayılıyorum bunaaaaa
çoook şirinnnn

Görmemişim canım o msjını evet

Onu bir resimde gördüm kestim biçtim koydum avatara ama baktım bana hiç benzemiyor
Sana nasıl göndericem canım burdan resim gönderiliyor mu ya da ben buraya eklemeye çalışsayım sende kopyala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…