- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
sende çok tatlısın teşekkür ederm bebişimmmeeerrryyyyy
senin avatarın daha tatlıı amaa ben bayılıyorum bunaaaaa
çoook şirinnnn
Görmemişim canım o msjını evet
Onu bir resimde gördüm kestim biçtim koydum avatara ama baktım bana hiç benzemiyor
Sana nasıl göndericem canım burdan resim gönderiliyor mu ya da ben buraya eklemeye çalışsayım sende kopyala
Bugün yedıklerım
Sabah 50 gr ıcı cıkarılmıs tahıllı ekmegın ıcıne 1/2 dılım lıght beyaz peynır+ 1/2 dılım lıght kaşar+domates+marul
Ara 1 kuru ıncır 2 kuru kayısı(memleketten)
Öğlen 1 tabak karısık otla yapılmıs( pırasa, ısırgan otu, ebegümeci, kara lahana) yemek
3 kasık light yogurt
1 dılım tahıllı ekmek
Ara 1/2 paket diet bisküvi+5 badem+1 minik armut
Akşam 1 avuç içi kadar ızgara yagsız et
Salata+ 1 dilim tahıllı ekmek
ara 1/2 paket diet bis + 5 badem+ 1/2 elme yiycem
akşam ne kadar az yiyosun vallla süperrr gidiyosun akkşamdan sonraki arada 1/2 bis derken aaaa dedim biskremin diyetimi cıktı bi insanın aklı neyse zikkride oymuş sonradan biskevit:)) olduğu aklıma geldiiii
doğuma şurda 5-6 haftan varken diyet falan düşünme, canın ne çekiyorsa abartmadan ye. canının çektiği şeyler muhtemel bebeğinin ihtiyaçları oluyor. sakın ama sakın öğun atlama aksine 6 ila 9 öğün arası yemelisin. bebek sıkıştırdığı için miden küçüldü zaten. az az sık sık yiyip güçten düşmemelisin. 1.5 ay sonra bebeğinin kucağına alacaksın güçlü kuvvetli bir anneye ihtiyaç duyacak onu koruyacak ve besleyecek. son aylarda zaten anne alma eğiliminde olmuyor bebek alıyor bol bol eğer iyi beslenirsen. doğumdan sonra düzenli ve sağlıklı beslenip birde süt verirsen aldığın kiloları ilk üç ayda verirsin. ben bebeğimin sütü bile azalmasın diye 10. aydan sonra dikkat etmeye başladım, 12. aydan sonra spora başladım süte laktik asit geö
çip kalitesi bozulmasın diye... 5 ayda 25 kiloya yakın verdim.
şimdi zayıflamayı kiloları kafaya takma günü değil(dr kontrolünden çık demiyorum), bebeğini vucudunda besliyor olmanın keyfini çıkarma güzel günlere moral ve güç biriktirme zamanı...
allahtan kilodan her yanımız gibi avuclarımız büyük afiyet olsunnnAllah cazırtını vermesin, biskrem hee:)) Valla canım çekti şimdi
Az yemıyorum aslında, bür büyük kaze salata yapıyoruz , içine tere, marul, biber, domates ne bulursam koyuyorum ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ, nar ekşisi felan
Normalde tavuk yersem 2 avuç içi kadar yeme hakkım var da kırmızı et yiyince daha az yemem gerekiyor kalori bakımından. Açıkcası tavuk daha doyurucu oluyor.
kızlar ben makarna yiyicem galiba aciip canım istedi...
sen 44 bmı den 36 bmı ye ın tut poaca ye hemde 1tane bıle deıl cıkcıkcıkcıkkkk SEN KENDINEAh benim bu dengesiz ve düzensiz beslenmem nolcak ya
Sabah 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir çay içtim 2 saat sonra 1 tane poğaça yedim 2 saat sonra 1 poğaça daha yedim akşam yemeği olarakta 50 gr kadar badem yedimhani protein hani sebze hani yeşillik yok işte bildiğin karbonhidrata bağladım
bende akşam yemegimi yazayımm
1 tabak yoğurt corba tuzsuz salata 1 tabak tabi
3 kaşık kızımın kalan makarnasından sossuz yedim
hayırrrr makarnaaaaaaaa
Ah benim bu dengesiz ve düzensiz beslenmem nolcak ya
Sabah 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir çay içtim 2 saat sonra 1 tane poğaça yedim 2 saat sonra 1 poğaça daha yedim akşam yemeği olarakta 50 gr kadar badem yedimhani protein hani sebze hani yeşillik yok işte bildiğin karbonhidrata bağladım
sen 44 bmı den 36 bmı ye ın tut poaca ye hemde 1tane bıle deıl cıkcıkcıkcıkkkk SEN KENDINE
BAKSıANA DESENE:)))
şaka bi yana nasıl başardınya pls sırrını verrrr....
Ben sıcak yemek yemesem sankı hıcbısey yememıs gıbı hıssedıyorum. Yeme alıskanlıgın mı böyle yoksa du an yaptıgın dıyet lıstesınde mı yazıyo bunlar. Ben mesela 50 bademle yemek yememıs gıbı hıssederım yaa. Hanı çorba olmasa da ılla bır ögunde sebze yemegım olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?