Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yedıklerım

Sabah 50 gr ıcı cıkarılmıs tahıllı ekmegın ıcıne 1/2 dılım lıght beyaz peynır+ 1/2 dılım lıght kaşar+domates+marul

Ara 1 kuru ıncır 2 kuru kayısı(memleketten)

Öğlen 1 tabak karısık otla yapılmıs( pırasa, ısırgan otu, ebegümeci, kara lahana) yemek
3 kasık light yogurt
1 dılım tahıllı ekmek

Ara 1/2 paket diet bisküvi+5 badem+1 minik armut

Akşam 1 avuç içi kadar ızgara yagsız et

Salata+ 1 dilim tahıllı ekmek

ara 1/2 paket diet bis + 5 badem+ 1/2 elme yiycem

mmeeerrryyyyy
senin avatarın daha tatlıı amaa ben bayılıyorum bunaaaaa
çoook şirinnnn
sende çok tatlısın teşekkür ederm bebişim

demek erkek arkadasın gitti dagıldın..seni öle ii anlıyorumki..
annemler gelince bende de öle oldu..evde hergün 3-4çeşit anne yemeği..
biz adanalıyız allah bizimkiler bir geldi evde kebap yapılmaya basladı..
diger sabah bi kalktım annem mantı açıyor..
sabah kahvaltılarında börek açıyor..
kadayıf-künefe falan yapıyor..eşim çok sevior die..
e iyi eşim yesin 70kg adam..ama ben nası dayancam düşünmediler..
biz gidelim sen öle devam et..bundan bişe olmaz sundan bişe olmaz dediler..
ben diete aralıkta basladım.aralık ocak neredeyse 10kg vermiştim.
sonra annemler geldi subatın ilk hftasından bir dagıldım..500gr verip 200gr almalarım basladı her hafta..
şimdi bakıyorumda işlk 2 ay 10kg ondan snraki 2 ay 5kg zar zor vermiş olcam..
ama ay sonu listesnde kendimi öle görünce acayip azimlendim..
yürüyüşlerimde başladı..artık hazirana kadar bana bir 10kg vermek daha yakışır

aaa sana neden benzemıor ki
aynı ben..laptop önüne yatışı bile benziyor..
tamam burdan da alırım..teşekkür ederim

Son düzenleme:

akşam ne kadar az yiyosun vallla süperrr gidiyosun akkşamdan sonraki arada 1/2 bis derken aaaa dedim biskremin diyetimi cıktı bi insanın aklı neyse zikkride oymuş sonradan biskevit:)) olduğu aklıma geldiiii

bende akşam yemegimi yazayımm

1 tabak yoğurt corba tuzsuz salata 1 tabak tabi
3 kaşık kızımın kalan makarnasından sossuz yedim

akşam ne kadar az yiyosun vallla süperrr gidiyosun akkşamdan sonraki arada 1/2 bis derken aaaa dedim biskremin diyetimi cıktı bi insanın aklı neyse zikkride oymuş sonradan biskevit:)) olduğu aklıma geldiiii

Allah cazırtını vermesin, biskrem hee:)) Valla canım çekti şimdi

Az yemıyorum aslında, bür büyük kaze salata yapıyoruz , içine tere, marul, biber, domates ne bulursam koyuyorum ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ, nar ekşisi felan

Normalde tavuk yersem 2 avuç içi kadar yeme hakkım var da kırmızı et yiyince daha az yemem gerekiyor kalori bakımından. Açıkcası tavuk daha doyurucu oluyor.

bende akşam yemegimi yazayımm

1 tabak yoğurt corba tuzsuz salata 1 tabak tabi
3 kaşık kızımın kalan makarnasından sossuz yedim

doğru canım çok haklısın teşekkürler tavsiyelerin için uyucam söylediklerine

Ah benim bu dengesiz ve düzensiz beslenmem nolcak ya

Sabah 2 dilim ekmek biraz beyaz peynir çay içtim 2 saat sonra 1 tane poğaça yedim 2 saat sonra 1 poğaça daha yedim akşam yemeği olarakta 50 gr kadar badem yedim hani protein hani sebze hani yeşillik yok işte bildiğin karbonhidrata bağladım

kacamak yaptım dıyetısyenın verdıklerıne harfıyen uygulayamadım dıe bu hafta dıyetısyene bıle gıtmedım yrn cesaretımı toplayıp randevu alcam yaptıgım 5kmlık yuruyuslere guvenıorum bakalım 2haftada bı eksılme olmusmu

allahtan kilodan her yanımız gibi avuclarımız büyük afiyet olsunnn
kızlar ben makarna yiyicem galiba aciip canım istedi...

ben kavurma yapıyorum kızlar bayılıyo az yağda şehriye gibi kavurup 1 bulyon atıp suyunu eklleyip pilav gibi pişiriyorum yogurtlayıp yiyolar

sen 44 bmı den 36 bmı ye ın tut poaca ye hemde 1tane bıle deıl cıkcıkcıkcıkkkk SEN KENDINE

BAKSıANA DESENE:)))
şaka bi yana nasıl başardınya pls sırrını verrrr....

Ben sıcak yemek yemesem sankı hıcbısey yememıs gıbı hıssedıyorum. Yeme alıskanlıgın mı böyle yoksa du an yaptıgın dıyet lıstesınde mı yazıyo bunlar. Ben mesela 50 bademle yemek yememıs gıbı hıssederım yaa. Hanı çorba olmasa da ılla bır ögunde sebze yemegım olcak.

sen 44 bmı den 36 bmı ye ın tut poaca ye hemde 1tane bıle deıl cıkcıkcıkcıkkkk SEN KENDINE

BAKSıANA DESENE:)))
şaka bi yana nasıl başardınya pls sırrını verrrr....

Canım ben bunu artık başarı olarak görmüyorum nerdeyse 2 sene olacak verdiğim kilo 20 senede 10 kilo ehhhh yani tabiki iyi ama ben hedefimin hala çoooooooooooooook uzağındayım işin kötüsü hedefe ulaşmak için bir çabamda yok. Ben 2 senede 20 kilo vermiş olmanın başarısını değilde 2 sene geçmiş olmasına rağmen hala vermem gereken 35 kilo olmasının başarısızlığını yaşıyorum.

Yok canım ya böyle diyet listesimi olur benim yeme alışkanlığım böyle hayatım aburcuburla geçti benim. 1 sene sıcak tencere yemeği verme istemem sevmemde zaten tencere yemeklerini çorbaymış sebzeymiş falan bana hamurişi de aburcubur de hayatım böyle geçti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…