- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
baharrr baharr sendromundan çıkkk lütfennnn bak seneye incecik gelin olcaksın onu düşünnnn
teşekkür ederim şekerim o senin tatlılığınnsende çok tatlısın teşekkür ederm bebişim
demek erkek arkadasın gitti dagıldın..seni öle ii anlıyorumki..
annemler gelince bende de öle oldu..evde hergün 3-4çeşit anne yemeği..
biz adanalıyız allah bizimkiler bir geldi evde kebap yapılmaya basladı..
diger sabah bi kalktım annem mantı açıyor..
sabah kahvaltılarında börek açıyor..
kadayıf-künefe falan yapıyor..eşim çok sevior die..
e iyi eşim yesin 70kg adam..ama ben nası dayancam düşünmediler..
biz gidelim sen öle devam et..bundan bişe olmaz sundan bişe olmaz dediler..
ben diete aralıkta basladım.aralık ocak neredeyse 10kg vermiştim.
sonra annemler geldi subatın ilk hftasından bir dagıldım..500gr verip 200gr almalarım basladı her hafta..
şimdi bakıyorumda işlk 2 ay 10kg ondan snraki 2 ay 5kg zar zor vermiş olcam..
ama ay sonu listesnde kendimi öle görünce acayip azimlendim..
yürüyüşlerimde başladı..artık hazirana kadar bana bir 10kg vermek daha yakışır
inşallaahhh baharcımmAhhhhh ahhhh o işte kesin değil ki kesinleşse belki utanır sıkılır kilo verme çabasına girerim deama koydum aklıma havalar ısındıkça rejime ve spora asılıcam bu sene bitmeden 20 kilo daha vermiş olucam inşallah :44:
ay kıyamamda öle düşnme bnm için 1kilo bile vermek buyukolay 20yı veren 30da verır bence basarabılırsın umarım hepımız bu lanet kılolardan kurtuluruzCanım ben bunu artık başarı olarak görmüyorum nerdeyse 2 sene olacak verdiğim kilo 20senede 10 kilo ehhhh yani tabiki iyi ama ben hedefimin hala çoooooooooooooook uzağındayım işin kötüsü hedefe ulaşmak için bir çabamda yok. Ben 2 senede 20 kilo vermiş olmanın başarısını değilde 2 sene geçmiş olmasına rağmen hala vermem gereken 35 kilo olmasının başarısızlığını yaşıyorum.
Yok canım ya böyle diyet listesimi olurbenim yeme alışkanlığım böyle hayatım aburcuburla geçti benim. 1 sene sıcak tencere yemeği verme istemem sevmemde zaten tencere yemeklerini çorbaymış sebzeymiş falan bana hamurişi de aburcubur de hayatım böyle geçti benim
Anladım canım. Valla ben de abur cuburla doymuyorum ıste. Psikolojik sanırım. Yani mesela ben güne poğaça yıyerek başlaşam akşam mutlaka pizza ya da lahmacunla son bulur. Sanırım yağlı şeyleri yedikçe yiyesim geliyor.
sebzeleri fırında yaglı kagıdın ustunde yada tost makınasında pişir ustunede zeytınyaglı sarmısak ve domateslı sos yap yogurtla mis gibi yeee ohhhh zeytınyagı azzzevetya ben de sen gibiyim..tatlıyı,yağlıyı yedikçe yiyesim geliyor..
kesince de tam kesiyorum
ama laf aramızda canım öle çok karışık kızartma istiyorki..şöle sarımsaklı yoğurtlu mis mis..,
ne yapacagım bilmiyorum 1 haftadır aklımda,unutamıyorum onu
bu arada çizelgen de hayırlı olsun..bol bol eksiye gitmen dilegiyle
özka sende tombul kelebek gıbı harıkasın 42den 29a supersınız sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verebılırdım bnm bmı:44Ben de artık çizelge yapayım dedim ama başlangıç kilomu yazarken kararsız kaldım. Diyetısyene basladıgım kıloyumu yoksa 3 sene önce kendi çabalarımda başladığım kilomu yazsam dıye ama en çok kaç kilo olduysam onu yazdım
evetya ben de sen gibiyim..tatlıyı,yağlıyı yedikçe yiyesim geliyor..
kesince de tam kesiyorum
ama laf aramızda canım öle çok karışık kızartma istiyorki..şöle sarımsaklı yoğurtlu mis mis..,
ne yapacagım bilmiyorum 1 haftadır aklımda,unutamıyorum onu
bu arada çizelgen de hayırlı olsun..bol bol eksiye gitmen dilegiyle
özka sende tombul kelebek gıbı harıkasın 42den 29a supersınız sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verebılırdım bnm bmı:44(2-3 senede 29a 30 bu nasıl bı sabırdır helal olsun sıze bıraz tuyo verın yaaaa...
özka sende tombul kelebek gıbı harıkasın 42den 29a supersınız sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verebılırdım bnm bmı:44(2-3 senede 29a 30 bu nasıl bı sabırdır helal olsun sıze bıraz tuyo verın yaaaa...
Ben sıcak yemek yemesem sankı hıcbısey yememıs gıbı hıssedıyorum. Yeme alıskanlıgın mı böyle yoksa du an yaptıgın dıyet lıstesınde mı yazıyo bunlar. Ben mesela 50 bademle yemek yememıs gıbı hıssederım yaa. Hanı çorba olmasa da ılla bır ögunde sebze yemegım olcak.
Anladım canım. Valla ben de abur cuburla doymuyorum ıste. Psikolojik sanırım. Yani mesela ben güne poğaça yıyerek başlaşam akşam mutlaka pizza ya da lahmacunla son bulur. Sanırım yağlı şeyleri yedikçe yiyesim geliyor.
herkese merhabalar.haftasonu o kadar yedim ki iyi ki bi 30 kilo verdim sandım ki claudia schiffer olmuşum.yok bu ödül yok bundan bi şey olmaz diye diye öyle bi yedim ki tabii spor da yapamadım.bugün de gitmedim spora yemek yaptım yarın spordan gelince hazır olsun diye yoksa çok geç oluyo yemek için.bu arada hep kötü şeyler olmadı tabii haftasonu 10 gün önce lcw den pantolon almıştım arkadaş 10 günde pantolon bollaşır mı resmen üstümden düşmeye başladı.babam da haftasonu 3 pantolonumu daralttırmaya götürdü onun da vardı 2 tane daraltılacak.valla süper bi duyguymuş bu hep şişmanlıktan ağları sürtünür onları götürürdük tamire.tamir eden adam da şaşırmıştır noluyoruz diye
hım bnm yaşım 31 3senede kikoversem 34de fln cocuk dogurmak ıcın gec olur mu acaba dıyetısyenım 1yılda verırsın dedı ama hıc guvenmıorum kendımeCanım ben 2009 ocakta kendı cabalarımla kılo vermeye basladım 2009 temmuzda kadar 110dan 93e dustum. Zatn kılon cok olunca vermek kolay oluyor. Sonra iş stresi geçim stresi borç derken baktım kılo alıyorum(99 oldum tekrar) 2011 hazıranda eşimle diyetisyene başladık. Ben kesınlıkle hızlı vermedım. Sen de kendıne 1 senelık izin ver canım. Sakın acele etme.
hım bnm yaşım 31 3senede kikoversem 34de fln cocuk dogurmak ıcın gec olur mu acaba dıyetısyenım 1yılda verırsın dedı ama hıc guvenmıorum kendıme
117kg cok sevndım bu 1.5 sene olayına cunkıııııı bebiş istiorum bennnnnnnnnnn:))seneye anne topiginde buluşuruzBen de kasım ayında 30 olcam canım. Ne 3 senesi kız ben 3 sene de vermedımkı. 2009da basladım dıyete kendım 2009 temmuzda kadar verdım sonra 2011e kadar 99 oldum(biraz aldım) yanı bu arada dıyet yapmadım. Sonra 2001hazıranda basladım dıyetıstene ıste. Yanı toplamda 1.5 senede verdım 30 kılo. Senın su ankı kılon kac. Ben de seneye cocuk ıstıyorum eger kpss atamam olursa. Ama 65e dusmem lazım
117kg cok sevndım bu 1.5 sene olayına cunkıııııı bebiş istiorum bennnnnnnnnnn:))seneye anne topiginde buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?