Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharrr baharr sendromundan çıkkk lütfennnn bak seneye incecik gelin olcaksın onu düşünnnn

Ahhhhh ahhhh o işte kesin değil ki kesinleşse belki utanır sıkılır kilo verme çabasına girerim de ama koydum aklıma havalar ısındıkça rejime ve spora asılıcam bu sene bitmeden 20 kilo daha vermiş olucam inşallah :44:

teşekkür ederim şekerim o senin tatlılığınn
yok benim sevgilimde baya bi kiloludur ama çok çabuk veriyor erkeklerdeki metabolizma ve yağ yakma özelliği bizde olsa yaşamıştık bence
4 ayda 20 kilo verdi o kadar yemesine rağmen ancak aylardır 10 kilosunu geri aldı
şimdi ben kilo veriyorum diye oda yediklerişne dikkat ediyor ve hemen zayıflıyor
ama birbirimizi görünce bozuyoruz bunu huy haline getirdik ne yazıkkkii

bende bugün başladım canım düzenli yürüyüş ya da leslie yapıcam hangi gün ne yapcağıma o günki psikolojim karar verecek
ama sporsuz günüm geçmiycek kendime söz verdim

inşallaahhh baharcımm
ben kendime 60 limit koydum
erkek arkadşıma da dedim 60 a inince istediğim gelinliği alırsın bende güzel bir gelin olurum dedim
şimdi ayda 1 idda mı hatırlatıyor bana
bende inat ettim zayıflamadan evlenmiycemmm

ay kıyamamda öle düşnme bnm için 1kilo bile vermek buyukolay 20yı veren 30da verır bence basarabılırsın umarım hepımız bu lanet kılolardan kurtuluruz(

Anladım canım. Valla ben de abur cuburla doymuyorum ıste. Psikolojik sanırım. Yani mesela ben güne poğaça yıyerek başlaşam akşam mutlaka pizza ya da lahmacunla son bulur. Sanırım yağlı şeyleri yedikçe yiyesim geliyor.

Ben de artık çizelge yapayım dedim ama başlangıç kilomu yazarken kararsız kaldım. Diyetısyene basladıgım kıloyumu yoksa 3 sene önce kendi çabalarımda başladığım kilomu yazsam dıye ama en çok kaç kilo olduysam onu yazdım

evetya ben de sen gibiyim..tatlıyı,yağlıyı yedikçe yiyesim geliyor..
kesince de tam kesiyorum
ama laf aramızda canım öle çok karışık kızartma istiyorki..şöle sarımsaklı yoğurtlu mis mis..,
ne yapacagım bilmiyorum 1 haftadır aklımda,unutamıyorum onu

bu arada çizelgen de hayırlı olsun..bol bol eksiye gitmen dilegiyle

sebzeleri fırında yaglı kagıdın ustunde yada tost makınasında pişir ustunede zeytınyaglı sarmısak ve domateslı sos yap yogurtla mis gibi yeee ohhhh zeytınyagı azzz

özka sende tombul kelebek gıbı harıkasın 42den 29a supersınız sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verebılırdım bnm bmı:44 (2-3 senede 29a 30 bu nasıl bı sabırdır helal olsun sıze bıraz tuyo verın yaaaa...

Canım kendıne bir hedef koy. Mesela bu hafta çok düzenli beslenip spor yapıcam pazar gunu de o kızartmayı yıycem gibi. Ben yıyorum canım çeken şeyi ama ayda 4ü gecmıyor. Tek yemedıgım sey hamburger pizza kızartma şeyler( mideme zararlı ülser var) ama kebap lahmacun sütlü tatlı yıyorum kesınlıkle

Canım ben 2009 ocakta kendı cabalarımla kılo vermeye basladım 2009 temmuzda kadar 110dan 93e dustum. Zatn kılon cok olunca vermek kolay oluyor. Sonra iş stresi geçim stresi borç derken baktım kılo alıyorum(99 oldum tekrar) 2011 hazıranda eşimle diyetisyene başladık. Ben kesınlıkle hızlı vermedım. Sen de kendıne 1 senelık izin ver canım. Sakın acele etme.

Canım ben bi 15 kılosunu kendım verdım sonra baktım gerı alıyorum dıyetısyene basladım. Kesınlıkle sabır ve saglıklı yasamayı ögrenmek lazım. 10 aydır dıyetısyene gıdıyorum 1 gram dahi geri almadım ama zaman aman veremedıgım de oldu yılmadımn. Burdakı arkadasların destegıyle ınsan kopmuyor zaten

en güzeli ve en sağlıkkısı seninkisi zaten canım; ille bir öğünde sebze yemeği yemen yada yemeyi istemen.
senin gibi olmayı isteyen çok insan var hayatta, mesela ben, kolay kolay sebze yemeği yemem, canım istemez bi türlü
sevinmelisin yani tatlım:)

bence yağlıdan ziyade karbonhidratlar yedikçe daha çok bişeyler yeme isteğini ortaya çıkarıyor, bu karbonhidratlar kan şekerini yükseltdikçe karnını acıktırıyor inasanın, iştahını artırıyor.
işte poça, pizza vs vs hep karbonhidrat, şeker yani bunlar.

herkese merhabalar.haftasonu o kadar yedim ki iyi ki bi 30 kilo verdim sandım ki claudia schiffer olmuşum.yok bu ödül yok bundan bi şey olmaz diye diye öyle bi yedim ki tabii spor da yapamadım. bugün de gitmedim spora yemek yaptım yarın spordan gelince hazır olsun diye yoksa çok geç oluyo yemek için.bu arada hep kötü şeyler olmadı tabii haftasonu 10 gün önce lcw den pantolon almıştım arkadaş 10 günde pantolon bollaşır mı resmen üstümden düşmeye başladı.babam da haftasonu 3 pantolonumu daralttırmaya götürdü onun da vardı 2 tane daraltılacak.valla süper bi duyguymuş bu hep şişmanlıktan ağları sürtünür onları götürürdük tamire.tamir eden adam da şaşırmıştır noluyoruz diye

maş. sana canım...

ayy bende bir ara lise dönemmde tüm pantolanlarımı birheves daralttırmıstım..
sonra ne mi oldu...

ııı kem küm hatırlamayayım..hatırlatmayayım

hım bnm yaşım 31 3senede kikoversem 34de fln cocuk dogurmak ıcın gec olur mu acaba dıyetısyenım 1yılda verırsın dedı ama hıc guvenmıorum kendıme

hım bnm yaşım 31 3senede kikoversem 34de fln cocuk dogurmak ıcın gec olur mu acaba dıyetısyenım 1yılda verırsın dedı ama hıc guvenmıorum kendıme

Ben de kasım ayında 30 olcam canım. Ne 3 senesi kız ben 3 sene de vermedımkı. 2009da basladım dıyete kendım 2009 temmuzda kadar verdım sonra 2011e kadar 99 oldum(biraz aldım) yanı bu arada dıyet yapmadım. Sonra 2001hazıranda basladım dıyetıstene ıste. Yanı toplamda 1.5 senede verdım 30 kılo. Senın su ankı kılon kac. Ben de seneye cocuk ıstıyorum eger kpss atamam olursa. Ama 65e dusmem lazım

117kg cok sevndım bu 1.5 sene olayına cunkıııııı bebiş istiorum bennnnnnnnnnn:))seneye anne topiginde buluşuruz

117kg cok sevndım bu 1.5 sene olayına cunkıııııı bebiş istiorum bennnnnnnnnnn:))seneye anne topiginde buluşuruz

Canım ben de ıstıyorum ama ne bıleyim böyle çocugum yok dıye de çok üzülmüyorum. Evlendikten sonra zaten çevrenin senden beklentisi, aileler falan insan çocuk istemek zorunda kalıyor:)) Yanlıs anlasılmasın çocugum olmasın demıyorum ama böyle deli gibi çocuk özlemi de yok nedense. Seneye biz de düşünüyoruz ama benım önümde hem kilo hemde maddi problem engeli var.Haa unutmadan bir de PCOS var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…