hyırlısı şekerim aynı dertler bendede var seneye kdr hallederız hepsını bız guclu kadınlarızzzCanım ben de ıstıyorum ama ne bıleyim böyle çocugum yok dıye de çok üzülmüyorum. Evlendikten sonra zaten çevrenin senden beklentisi, aileler falan insan çocuk istemek zorunda kalıyor:)) Yanlıs anlasılmasın çocugum olmasın demıyorum ama böyle deli gibi çocuk özlemi de yok nedense. Seneye biz de düşünüyoruz ama benım önümde hem kilo hemde maddi problem engeli var.Haa unutmadan bir de PCOS var.
özlem bende aynıyım kesinlikle öğünde yemeğimi yicem illaki...ben sıcak yemek yemesem sankı hıcbısey yememıs gıbı hıssedıyorum. Yeme alıskanlıgın mı böyle yoksa du an yaptıgın dıyet lıstesınde mı yazıyo bunlar. Ben mesela 50 bademle yemek yememıs gıbı hıssederım yaa. Hanı çorba olmasa da ılla bır ögunde sebze yemegım olcak.
ahhhhh ahhhh o işte kesin değil ki kesinleşse belki utanır sıkılır kilo verme çabasına girerim deAma koydum aklıma havalar ısındıkça rejime ve spora asılıcam bu sene bitmeden 20 kilo daha vermiş olucam inşallah :44:
sende çok tatlısın teşekkür ederm bebişim
demek erkek arkadasın gitti dagıldın..seni öle ii anlıyorumki..
annemler gelince bende de öle oldu..evde hergün 3-4çeşit anne yemeği..
biz adanalıyız allah bizimkiler bir geldi evde kebap yapılmaya basladı..
diger sabah bi kalktım annem mantı açıyor..
sabah kahvaltılarında börek açıyor..
kadayıf-künefe falan yapıyor..eşim çok sevior die..
e iyi eşim yesin 70kg adam..ama ben nası dayancam düşünmediler..
biz gidelim sen öle devam et..bundan bişe olmaz sundan bişe olmaz dediler..
ben diete aralıkta basladım.aralık ocak neredeyse 10kg vermiştim.
sonra annemler geldi subatın ilk hftasından bir dagıldım..500gr verip 200gr almalarım basladı her hafta..
şimdi bakıyorumda işlk 2 ay 10kg ondan snraki 2 ay 5kg zar zor vermiş olcam..
ama ay sonu listesnde kendimi öle görünce acayip azimlendim..
yürüyüşlerimde başladı..artık hazirana kadar bana bir 10kg vermek daha yakışır
aaa sana neden benzemıor ki
aynı ben..laptop önüne yatışı bile benziyor..
tamam burdan da alırım..teşekkür ederim
kızlar ben makarna yiyicem galiba aciip canım istedi...
wwwwwaaaaawwwww bütün bulgurcular burda o zaman bende adanalıyım babam adanalıdır elhamdülillah:))))))Meryemcimm bende Mersinliyim , kocişimde Adanalı , ooyyhh tam hemşeriyiz haaa
oyy oyyy oyyyy bu haftada sende gördüğüm ışık yeşil yanıyo sanırsam öğünleri süper geçiyosunnn::))))))))))))) inşallah cumaya -- lere inerizgünaydın kızlar
bugün herkes nerelerde bu saat oldu kimse yok
ben de 11 gibi çıkacağım evden bebiş görmeye gideceğiz tabii yürüyerek gidiş dönüş 2 saati bulur herhalde
kahvaltı olarak activia kahvaltı zamanı yedim orda da yerim dengelice akşam da salata yoğurt yada müsli
merhaba herkese
92 kiloyla aranıza katılmak istiyorum.. olur mu acaba?
merhaba herkese
hoşgeldin...inşallah hedefine ulaşırsın...
ohhh hemşerim benm...Meryemcimm bende Mersinliyim , kocişimde Adanalı , ooyyhh tam hemşeriyiz haaa
tabiki olur canm hoşgeldin...,merhaba herkese
günaydınlar herkese
canım günaydın bebişşiniz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün innşşaalllaahhhgünaydın kızlar
bugün herkes nerelerde bu saat oldu kimse yok
ben de 11 gibi çıkacağım evden bebiş görmeye gideceğiz tabii yürüyerek gidiş dönüş 2 saati bulur herhalde
kahvaltı olarak activia kahvaltı zamanı yedim orda da yerim dengelice akşam da salata yoğurt yada müsli
hoşggeellddiiinnnmerhaba herkese
canım günaydın bebişşiniz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün innşşaalllaahhh
activia kahvaltı zamanı nasıl bir şey??? ben hiç görmedim??/B]
hoşggeellddiiinnn
olur tabi ki neden olmasın, gel katıl aramızaaa
günaydın kızlar gece geç yatmama rağmen sabah 9 buçukta zıpladım
kahvaltımı yapıcam şimdi onun için geç kaldım ama
sonra ev temizliği sonra öğrencilik yıllarıma dönüş
herkese güzel bir gün diliyorum
aaaa süpermiş hiç görmedim ben markete gittiğimde bende bakıcamgünaydın canım arkadaşın kızı oldu 2 oğlu vardı
activia yoğurdunun üstünde gevrek müsli tarzı bişeyler var içine karıştırıp yiyorsun
sabah kahvaltı sofrasına hiç oturmayım kalorisi belli bişey yiyim dedim hem aç kalmayım ki metabolizma da çalışsın artık orda yeim arkadaş da köy kahvaltısı hazırlayacak bize annesinin köyden gönderdikleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?