Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ebrucum ebrucum nasısın bakalım?

dün şirinköy semalarında 2 uçar gibi yürüyen tontoş gördüm..
kim olabilir fikrin var mı

ebrucum ebrucum nasısın bakalım?

dün şirinköy semalarında 2 uçar gibi yürüyen tontoş gördüm..
kim olabilir fikrin var mı

Günaydın Meryemcim.İyiyim sağol sen nasılsın?

Canım hiç bi fikrim yok o yürüyenler konusunda.Çünkü dün biz yürüyemedik.Ablam aradı kayınvaldesiyle kaynı geliyormuş Eskişehirden.Aradı dün öğlen bu akşam çıkamıcam dedi.Ondan bi süre sonrada benim kv aradı.Bi akraba ot kurutma ilacı istiyormuş.Getirirmisin dedi.Bende iş çıkışı kv ye gittim.Hem ilaçları verdim hemde eşimin anneannesinin ayağı kırılmış ona geçmiş olsuna gittik.Yani senin anlayacağın ben şirinköy semalarına akşam 11 gibi gittim.Hatta kv den dönerken arabayı ben kullandım.Artık onlara giderken ve dönerken eşim bana veriyor arabayı.Ve hata sıfır maşallah.Artık şuna bas burda yavaşla falan demiyor eşim.Dün akşamki kullanmamı çok beğendi.İşte bu be hatun sen öğrendin artık rahatım diyo.

Diyetim iyi gidiyor.Kaçamak yok.Geçen hafta 100 gr verdim ama bu hafta yaklaşık 1 kg bekliyorum bakalım.İşler o kadar yoğun ki zaten burda otur kalk otur kalk baya hareket oluyor.Saatler de ileri alındı artık 1 saat geç çıkıyorum bende.6 gibi k.mürselden çıkınca 7,30 oluyor eve gidiş.Yemek falan 8 den önce yürüyüşe çıkamıcam artık.Şirinköyde yürüyen kadın sayısı o kadar arttı ki artık çarpışıyoruz yürüyüş yolunda kadınlarla.Asfaltta pek yürümüyoruz canım biz.Yukarıda bi okul var Cahit Külebi diye.Orda bi saha var onun etrafında tur atıyoruz.Yani kv nin balkonundan bakıyosan bizi göremezsin diye düşünüyorum.O pazarın oralarda oturuyodu galiba.Bizim yürüyüş yolu baya yukarıda.

Eeee çenem düştü.Sen neler yapıyorsun bakalım.İyice yaklaştın 2 haneli kilolara maşallah.Bende 7 ile başlayan kiloları görücem sanırım nisanda inşallah tabi Allah bi zeval vermezse.Evlilik yıldönümümde mayısta 75 im inşallah.Kafaya koydum...

selam topiğimizin güzel kızları artık güneş yüzünü gösterdi herkesler alsın enerjisini ve her zaman söylediğim canım arkadaşım carnivalenin öğrettiği şu sözü söylesin: "Özgürlük onun bedelini her gün ödeyenindir." Siz de kendiniz, bedeniniz ve geleceğiniz için bugün bir şey yapın ve artık yağlı bedenler içinde hapsolmayalım, yaşasın özgür bedenler....
çok mu eylemci bi söylem oldu, neyse kızlar bi selam vereyim dedim, oğlum da ben de çok iyiyiz, 30. haftadayız, geçen hafta kontrol vardı 1.5 kilo olmuş kuzum, biz de haberler bu kadar sizin güzel haberlerinizi okumayı bekliyoruz ve yaz sonu da aranıza tekrar dönmeyi bekliyoruz :90: :90: :90:

aaa bi adaşım var galiba burada.
birden bu mesajı üzerime alındım. hem ebru hem 2 tontoş. ama işte yer şirinköy değil.
:)) sen nerdesn ebrucum..
bu arada ismini de ögrendm

bende iyiyim canım...ne olsun hersey aynı..
ananenize geçmiş olsun..yazık yaşlıbaşlı kadın..
aaa kurutma ilacı dedn de..bizim nisanda atacagımız gübrenin ismi neydi?
25fidanımıza 2 yasındalar ne kadar atsak yeterli olur bide?
hazır aklıma gelmişken orayım dedm..sen demişdinya bana hatrlat nisanda diye..

ooo ne güzel arabaya ısınmıssın iice.darısı basıma..
3yıl önce ehlyeti aldım koydum cebime ama arabadan korkuyorum
evet k.v nin balkonundan oku bahcesi görünmes..
bende farkettim yürüyenler cogalmış,herkese acaba ebrumudur diye bakıyorum
ahh saol ebrum evet 2 hanelilere az kaldı..
sen görürsün canım mayısta 75i..benmde evlilik yıldönümüm haziran 16.
bende o zamana 95i görürüm insallah

bir avazda kurtulursun inşallah. bende geçen sene doğum yaptım. ikizlerim var. bir kız bir erkek. ikizler ama hiç birbirlerine benzemiyorlar.

bir avazda kurtulursun inşallah. bende geçen sene doğum yaptım. ikizlerim var. bir kız bir erkek. ikizler ama hiç birbirlerine benzemiyorlar.

walla kolay gelsin tatlım zira ben tek çocuk ile nasıl başa çıkacağım diye düşünürken sen de iki tane varmış, iki çocuk demek daha fazla enerji tüketmek demek dimi bu da kilona yansır inşallah

walla kolay gelsin tatlım zira ben tek çocuk ile nasıl başa çıkacağım diye düşünürken sen de iki tane varmış, iki çocuk demek daha fazla enerji tüketmek demek dimi bu da kilona yansır inşallah

enerji tüketiyorum evet ama bu kiloya yansıma işi nedense hep teoride kalıyor..
bütün gün boyunca ben bitiyorum ama çocuklar yorulmuyor. ama kilo da hep aynı kalıyor nedense..

ebrucum çok geçmiş olsun anneannenize canım
Rabbim acil şifalar versin tez zamanda inşallaaahh

Umarım mayısta 7 li rakamlarla kutlarsınız evlilik yıldönümüzü
ondan sonrada ver elini 6 lar

ohh ohh maaşallah sana..hem ikizler var hem de burada zaman gecırebiliosun

bu arada dogal yollarlamı hamile kaldın..bende 2 senedr evlyım hç korunmadım hep istedm ama pkos um var.daha olmadı bebişim sanırım önce zayflamam gerek.

kızlarr yaa bu hafta yemekler bana kaldı
patlıcan ve tavukla yapabileceğim, soğuk yenile bilecek, yağsız yapılabilcek bir yemek ya da meze tarzı ne yapabilirim
akşama tavuk yemem lazım ama patlıcanlarda kötü olmadan yapmam lazım
önerisi olan var mı????

artık büyüdüler kendi kendilerine oynuyorlar.
bende polikistik over hastasıyım. bir sene denedik olmadı. sonra tedaviye başladım. yumurta takibi yaptık. ve 6 ay sonra hamile kaldım. bende kilolu hamile kaldım. hamile kaldığımda 77 kiloydum. 95 kg ile doğuma girdim. doğumdan 2 ay sonra tekrar 77 kiloya düştüm fakat emzirecem diye herşeyi yedim. ve sonuçta 92 kilo oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…