Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ot kurutma ilacı yabani otlara atılıyor.Bu taşların arasında falan çıkar ya onlara işte.Atıyorsun ilacı 15 günde kökünden kurutuyor otu ve birdaha aynı kökten çıkmıyor.Bahçelerde kurutmak istediğin ot varsa onlara da kullanılabilir tabii.
Sizin fidancıklara atıcağınız gübre Entec 26 veya Amonyum Sülfat (%21 Azot içeikli)(şeker gübresi de derler halk arasında) üst gübresi.Fidan başına 200 gram gübre yeter canım.Gübreyi döktükten sonra mutlaka sulanacak.Atılıp bırakılırsa yakabilir.Şimdilik bunlar var canım.Ben dönemleri geldikçe sana haber vercem ilaçları ve gübreleri.
İnşallah yıldönümlerde hedeflerde oluruz.Gelinliğimi giymek istiyorum o gün...

bir avazda kurtulursun inşallah. bende geçen sene doğum yaptım. ikizlerim var. bir kız bir erkek. ikizler ama hiç birbirlerine benzemiyorlar.

Hoşgeldin adaş.İnşallah hedefine ulaşırsın sağlıkla.İsimlerimiz gibi başlangıç kilolarımız da benziyor.Bende 92-93 le başladım.Şimdi 83 civarlarındayım çok şükür.İkizlerini Allah bağışlasın.Rabbim bana ve tüm isteyenlere de senin gibi çifter çifter bebiş versin inşallah...

Son düzenleme:

canım patlıcanları fırınla güzel bir salatasını yap. yoğurtlu sarmısaklı filan. tavukta nasıl bilmiyorum ama soteleyebilirsin yada fırınlayabilirisin

canım patlıcanları fırınla güzel bir salatasını yap. yoğurtlu sarmısaklı filan. tavukta nasıl bilmiyorum ama soteleyebilirsin yada fırınlayabilirisin
canım tavsiyen için teşekkürlerr b
ende öyle yapıyım dedim ama ikisiyle ayrı ayrı uğraşmıyım dedim sonrada
ama sanırım en sonunda yine közleme ve tavuk ızgara yemek zorunda kalcam
değişik bir şeyler olsun ki bende sıkılmıyım diye düşündüm

Tünaydınnnnnnn
tünaydın şekerim
oo demek sende polikistik over hastasıydın..vallahi bana umut oldun
bende şimdi glifor ve adet düzenleyici ilaç kullanıyorum..
haziran da baslayacagız yumurta takibine..sen nasıl tedaviler oldun?
nası ilaçlar kullandın anlatırmısın bana o süreci?
bir de adetlerin düzenlimiydi?

aa peki bu ot ilacı bizim ceviz bahcesine de atılır mı? diz boyu ot oluyor ugrasıp duruyoruz..
peki agaclara zararı olmaz mı ebrum?
tamam gübreyi döker sonra sularız.gübre üstten pompalanacakya hani..suyuda mı öle atacagız?yoksa dibinden mi?ya ebrum mantıksız sorular mı bilmiyorum ama ögrenmek istiyorum..zamanını alıyorum..
hakkını helal et emi bana?

ben de düşündügüm kiloda olursam girerim gelinligimin içine
öle çıtır pıtır bir gelin de degildim hani

Elifcim patlıcanı fırında veya tüpte közleyip doğra, minik minik domates maydanoz küp küp doğranmış kuru soğan varsa kırmızı salçalık biberi de közleyip az zeytinyağı ve limonla salatasını yapabilirsin.Birazda baharat.Babagannuş mu ne diyolar tam bilmiyorum.Biz patlıcan salatası diyoz valla :)

Tavuk da fletoysa biber soğan domatesle soteleyebilir yada mantarla soteleyebilirsin.
Göğüs eti değil bütün tavuk veya parça tavuksa fının poşetinde yapabilirsin kendi yağıyla nar gibi kızarıyo.Hatta içine bikaç tanede patates dilimle elma dilimli gibi süper oluyo.Kekiği unutma...Afiyet olsun...

tavuklu beğendi yap o zaman canım

adetlerim düzensizdi 2 yada 3 ayda bir adet oluyordum. zaten evlenmeden öncede adet düzenlesin diye doğum kontrol hapı kullanıyordum. sonra bıraktım bir yıl içmedim. o zamanda denemelerimiz devam etti. sonra ben doktora gittim. ilk ay glukofen kullandım. o ay hiç yumurtam olmadı. sonra ikinci aydan itibaren klomen kullanmaya başladım. ve artık her ay bir tane yumurta oluşmaya başlamıştı. ama yinede hamile kalamıyordum. sonra 3 ay klomen ile denedik olmadı. sonra ben bir ay ara vermek istedim. tekrar doktora gittiğimde bir ay daha klomen kullanalım yine olmaz ise aşılama geçelim dedi. ve o ay 2 yumurta oluştu. doktor birisi gelişmeyecek gibi görünüyor dedi. yumurtalar yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesini vuruldum. ve gelişmeyecek dediği yumurta da gelişmiş. ikiside rahme tutunmuşlar. ama ilginç bir şekilde rahime tutunmada 2 gün arası varmış. yani yumurtalar iki ayrı günde döllenmiş. bunu kime söylesem ilginç geliyor.

közlenmiş patlıcanı hiç öyle yapmamıştım ebrucum ya süper fikir onu yapabilirim
ama patates benden uzak dursun zaten patates gibiyim, birde çok seviyorum tadını aldım mı bırakamıyorum

tavuklu beğendi yap o zaman canım

tavuklu beğendi nasıl oluyor ben bilmiyorum
tarifini verir misin canım

ilginç ama güzel bir hikaye
bende küçüklügümden beri hep ikiz kızım olsun isterdim..sonra eşim dediki duan öle mi kabul oldu acaba..valla tüp bebekle olur o da.sen resmen zor olsun die dua etmişsin
bende şimdi diorum allahım tek olsun benim olsun

Atılır canım ceviz bahçesine.Kolaylık valla biçmekten iyidir.Cevizin yapraklarına değmediği sürece zarar vermez.Bitki ilacı yapraktan alıp iletim demetleriyle köküne iletir ve 15 günde kurutur.Köküve gelirse ağacın bişey olmaz yani rahat ol.Bi de ot ilacıyla işiniz bitince ilaçlama yaptığınız tulumbayı bol suyla temizliceksiniz ki içinde ilaç kalıntısı kalmasın.Sonra ilaçlama yaparken ağaca değerse sıkıntı yapabilir.
Gübreyi de toprağa ağacın gölge düşümüne daire şeklinde elle serpip sulayacaksınız canım.Senin üstten pompalanacak dedğin yaprak gübresi onun işi ayrı.
Soruların mantıksız değil canım ya.Olurmu öyle şey.Zamanımı almıyosun.Benim işim bu aşkolsun.Nelerle karşılaşıyorum ben burda bu sorular ne ki :)

ah teşekkür ederim ebrum..ne iyisin

bu arada ben yine başa döndüm
bizim marttaki gübreyide çember halinde atmıstık biz.ama nisandaki yukardan atılacak yaprak için demiştin die hatrlıyorum..peki yaprak gübresini ne zaman atacagız?
peki martta attıgımız ile nisan da atacagımız ne işlere yarıyor?

tamam ben bu ot ilacından da attırayım eşime ama onu pompalıyoruz sanırım
onu hangi marka alalım.ve ne kadar atalım?

bir de merak ettim şimdi nası sorular soruyolar bana ayrıyeten biraz bahsetsene
nelerle karsılasıyosun

valla daha önce pek denemedim ama lezzetli oluyor. nette damak zevkine hitap edecek lezzetlerde bulabilirsin.
şık yemekler «
buranın en altında hoş bir tarif var özellikle evde yapılmış kaseler çok hoşuma gitti

valla daha önce pek denemedim ama lezzetli oluyor. nette damak zevkine hitap edecek lezzetlerde bulabilirsin.
şık yemekler «
buranın en altında hoş bir tarif var özellikle evde yapılmış kaseler çok hoşuma gitti
teşekkürler süper bir sofra bencede
bende bayıldım kaselere ve sunumlaraaa
süper duruyordu, kaydettim bu siteyi kendime, baya bi lazım olacak gibi,
paylaşım için tekrar teşekkürler arkadaşımm

teşekkürler süper bir sofra bencede
bende bayıldım kaselere ve sunumlaraaa
süper duruyordu, kaydettim bu siteyi kendime, baya bi lazım olacak gibi,
paylaşım için tekrar teşekkürler arkadaşımm

ne demek en alttaki kup lar çok hoşuma gitti. pasta kalıplarının tersine yerleştirip pişirmek zekice gerçekten. bu tarif için olmasa bile misafirlik ikramlarımda deneyebilirim hatta evde külah tarifleri var önümüz yaz. dondurma ikramları için süper bir düşünce ben hiç düşünememiştim böyle bişeyi. en kısa sürede deniycem

Hiç korunmadın mı canım sen. Valla ben de pcos hastayısıyım gerçi ilaçsız adet oluyorum bir de doktor bana senınkı kıloya baglı olusmus demısti. Yani şöyleki sadece üniversite son sınıfta 2.5 ay adet olmadım onun dısında oldum hep ama streslı oldugum dönemlerde, mevsim geçişlerinde adet araları biraz uzadı. Bakalım ben napıcam hiç denemedik bilmiyorum belki de ben de kalamıycam.

bende de vardı pco. kişiye göre değişiyor sanırım. hatta bazı hormonlarda düzensizlik vardı. doktorum yeni evlenceğim zaman kullanma zaten seninki ancak tedaviyle olur demişti. çok şükür tedaviye filan gerek kalmadı. eğer şuan düşünmüyorsan kullanma. ama korunma yöntemi olarak sadece hap yada iğne kullanma arada bir kılıf kullanki vücut dinlensin devamlı hormon yükkleme.

evet ben hiç korunmadım canm..daha kpss kursa falan gidecegim hayatım karmakarısık demiştim ilk evlendgmde ama eşim kayınvalidem falan aman olsunda ben bakarım demişti..beraber büyürüm falan demiştim içimden..
ama olmadı zaten..benmde 1hafta 10gn gecerdi adetim yani öle 2 ay falan olmadıgı olmadı..
insallah sen bunlarla ugrasmassın canm..inan cok zor ve yıpratıcı bir dönem..
hatta ilk zamanlar aman olursa olur olmazsa da bişeklde olur falan die rahattım ama zaman gecınce daha cok koyuyo bişeler

Canım martta attığınız tabana gömülen gübreydi.Kışlık.Üstten atılacak dediğim toprağın üstüne yani.Yağrağa değil.Gömmeye yada karıştırmaya gerek yok.Gübre toprağa saçılıp sulanacak.Martta atılan hem kök hem gövde ve sürgünleri geliştirecek.Uzun vadeli bir gübre.Geç çözünür ağaç ihtiyacı oldukça alır topraktan.Nisandaki sadece sürgün ve yaprak yaptırır.Hemen fayda gösterir.Çabuk çözünür.
Yaprak gübresine ihtiyaç olmayabilir sizin fidanlarda.Daha meyve vermiyor nasıl olsa.2 sene sonra başlarız olmazsa.

Evet ot ilacını pompalıyoruz otlar yeşilken ama.Biçip atmayın ilacı bi işe yaramaz.Reklama girer mi bilmiyorum :1 ama bunun en iyisi Bayer firmasının Roundup Star ilacı.1 litre ilaç 3 sırt tulumbası kadardır ve yaklaşık 1 dönüm yer ilaçlar.Yani 15-16 litre su alan tulumbalara 300-350 cc ilaç koyulacak canım.

Canım nelerle karşılaşıyorum derken adam geliyor kaç litre suyla ilaç yapacağını bilmiyor.Kaç tane ağacı olduğunu bilmiyor.Kaç dönüm yeri var haberi yok.İlaç almaya gelmiş.Yada ben bi ilaç satarken kaç litre suya ne kadar ilaç koyacağını ve ml ölçeğini veriyorum.O yetmez ben 2 kapak koyarım o kadar ilaç öldürmez o böceği diyo.Bunun gibi daha neler neler.Aklıma gelmiyo şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…