Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben hayatımda hıc dogum kontrol hapı ya da ıgne kullanmadım. Dıger yolla yanı dedıgın gıbı korunuyoruz:)) Ben karsıyım korunmak ıcın hap kullanmaya cunku zararları tam bılınmıyor, esım de gerek yok dedı zorlamadı beni.

Şu an ıstesem de olmaz canım kpssye hazırlanıyorum belkıde baska sehıre gıdıcem hazıran atamalarında. Seneye dusunuyoruz bakalım

Selam kızlaarrr nasılsınız ??

ben çok keyifli değilim , dizim felaket bir ağrıyla kıvrandırıyor beni , üstüne birde okulda nöbetim vardı , inanın canım çıktı yaa

nasıl olacak ,nasıl geçecek bilmiyorum ama sanırım geçene kadar beni mahvedecek ...

neyse öpüyorum herkesi

Geçmiş olsun canım. Sen öğretmensin sanırım. Zor valla okulda koşuturmak diz ağrısıyla. Umarım gecer en yakın zamanda

merhabalar nasılsınız kızlarrr ben iyiyim okuldayım çocuklar serbest oyundayken okuyum dedim dünde giremedim herkes iyidir inş

geçmiş olsun dizinin nesi var canım. aman dikkat et bu gövdeyi taşıyan onlar iyi bak onlara

Kızlar bugun sabah esımle kahvaltı yaptık. Tez için üniversiteye ugrayacaktı işe geç gitti.

Kahvaltıda

Haşlanmış yumurta
yarımşar dilim beyaz ve kaşar peyniri
2 dilim tahıllı ekme
yeşillik domates salatalık yedim

Kahvaltıdan sonra 1 kuru incir

Öğlen de dünden kalma karışık ot yemeği vardı limonlu onu yedim. Keşke imkan olsa büyük şehirde bu otları bulabilsem. Annem zonguldaktan gönderdi bagırsakları calıstırır dıye. Azıcık bulgurla yaptım limonlu çok güzel oldu. Ama çok doğal hepsi. İstanbuldaki pırasalar kafam kadar ama annemin gönderdiği minicikti.

Akşam da ızgara fırınımızda tavuk baget ve salata yapıcam. Çok kolay oluyo valla ugrastırmıyo. Azıcık sosluyorum atıyorum fırına 20dk da pısıyo hem de nefis oluyo. Annecim iyiki aldın bu fırını banaaa:)))))

tamam ebrum.bu sefer anladım teşekkür ederim

ayy kaç agacı oldugunu bilmeyen amcaya cok güldüm
ii bari ne için geldigini bilior

ama diger tip amcayı tanıyorum ben babam gibi:)benm babamda çiftçi Adanalıyısya..toprak agası babam
pamuk eker,bugday eker ama bahce gibi degil..düşün bir ektimi 200dönüm yer eker.
mısır böceklenıo die ilaç almaya gitmiş işte senn dedigin gibi demiş ziraatçi mesela amca sana 50kg yeter die.
bu geldi ateş püskürüo..25yasnda cocuk bana ögretcek..o dedigi benm işimi görmez..yarısına yetmes
anlat anlat dur ama anlamadı

merhabalar nasılsınız kızlarrr ben iyiyim okuldayım çocuklar serbest oyundayken okuyum dedim dünde giremedim herkes iyidir inş
ben iyiyim canm..ayy aklında bizdeymiş ne güsel
sen nasılsın peki?

iim aynurcum..geçmiş olsun sana hemşehrim
off off insallah fazla hasar olmadan kurtarırsın..

ben de seni cok öpüyorum canm

aynurcum çok geçmiş olsun canım yaaa
ayakta kaldıkça daha çok zorlanıyor bacağın ondan oluyordur ağrın
sen bi başka doktora daha görünsen aslında, belki o hemen fizikj tedavi verir, hem havlarda iyi belki çabucak atlatırsın arkadaşım

Geçen ay lcw dan aldığım 1 beden küçük gösteren Reform kotun içinde şimdi ben 1 beden küçük duruyorum.Belimden düşüyor bacakları bosbol oldu.Hayır kotu yıkayınca biraz çeker toparlanır ilk gün dar olur biraz ama yok anacım yeni yıkanmış haliyle de bol.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Yesyeni kot ama napiyim böyle olcak.Güzel kıyafetler blüzler ıskartaya çıkıyor tek tek.Ablama transfer edeyim bari onları yabancıya gitmesin

ebrucum süper bir durum bu bence
bende gri streç bi kotum vardı (koyu gri tabi), içine girdiğimde belimden düştüğünü gördüğümde çoook sevinmiştim
şimdi siyah aldım bi tane yesyeni, ama en kısa sürede onuda eskitmeden belimden düşmesini hesaplıyorum

Ben de saga sola verdım kıyafetlerı. Kayınvalıdeme teyzeme kardeşime felan. Geçen yaz gıydıgım 4,5 elbıseyı vermedım kımseye cunku sene hamıle kalırsam yaza denk gelırse bosa kıyafet almıyayım dedim:))) Mantıga bak dereyi görmeden paçaları sıvıyorum. Şimdilik 3 tane kotun var biri kalın havalar ısınıyo giyilmez, 2si ince ama biri totşumda düşüyo biraz giydikten sonra. Alırsam yazlık uygun fiyara 1,2 ince pantolon alırım. Şimdilik bişey almıycam ama asıl vurgunu yaza kadar zayıflarsam yaz tatiline gitmeden önce yapıcam:))) Güzel ciciler alıcam kendime ne olur zayıflıyayımmmmm

Merhaba hanımlar inşllah hepiniz iyisinizdir sizleri aslında çok özledim dün bugün diet iyi giditor gibi inşallah şu hafta sonuna kadar iyi götürürsem motivem artıcak biliyorum havalar ısındı paltolar atılıyor bunalımına girdim ama bugün silkelenmeye ve herşeye sarılmaya karar verdim umarım başarırım...

herkeslere tünaydın... :)
akşama misafirim gelicek, o yüzden biraz hazırlık yapmam lazım ondan çıkıcam birazdan....
öptüm herkesleri görüşürüz:)

merhaba herkese
92 kiloyla aranıza katılmak istiyorum.. olur mu acaba?

neden olmasın:)) hg canım...

direk aklıma tereyağı ve kaymak geldi:)
kaymağa bayılıyorum ben....

araba için tebrikler
benimde hayallerimden biridir; kendi arabamla oraya buraya gidebilmek:))
hatta birde güneş gözlüğüyle bir yaz gününde

bu arada meryy ile konuştuklarınızdan dolayı merak ettimde sen ziraat müh.misin canım??

enerji tüketiyorum evet ama bu kiloya yansıma işi nedense hep teoride kalıyor..
bütün gün boyunca ben bitiyorum ama çocuklar yorulmuyor. ama kilo da hep aynı kalıyor nedense..

çocuklar şöyle 2,5yaşına gelsin o zaman bence çocukların peşinde koşmaktan tığ gibi olursun...
benim bir tanıdığım vardı; 1er yaş ara ile 2çocuğu olmuştu, sonra onlar işte 2,5-3 yaşlarına geldiklerinde bu kilo sorunu olan tanıdığım tığ gibi oldu. ya dedim sana ne olduda böyle tığ gibi oldun dedim, o da dediki; seninde 2tane böyle olsa sende olursun dedi:))

avatarın ne kadar güzel ve ne kadar tatlı öyle yaaa... bayıldım.....

geçmiş olsun canım...

Merhaba canım.Arabaya yeni yeni alışıyorum işte.Daha önce kullanıyordum biraz ama 3 yıl ara verince unutur gibi olmuştum.Şimdi tekrar sarıldım dört elle.Benimde kız kıza gezme hevesim var.Bakalım öğrenirsem Meryemi alıp gezeriz Kocaeli turu atarız hatta Gebzeye gidip Yst yi alırız bi de oohh daha ne olsun :)

Evet canım ziraat mühendisiyim ben.Zirai ilaç bayiinde çalışıyorum.Bu konuda sorun varsa seve seve cevaplarım...

ebrucum benide alırsınız artık o kadar gelmişken..

bence sevin ebrucum..hatta gel birlikte sevinelim

ohh ohhh benm haberim yok ebrum beni alıp gezmelere gidecekmiş..
varım varım varımmm..zaten şimdi bile evde pinekliyorum..

ben garip..ben öksüz..ben yetimemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…