bende de vardı pco. kişiye göre değişiyor sanırım. hatta bazı hormonlarda düzensizlik vardı. doktorum yeni evlenceğim zaman kullanma zaten seninki ancak tedaviyle olur demişti. çok şükür tedaviye filan gerek kalmadı. eğer şuan düşünmüyorsan kullanma. ama korunma yöntemi olarak sadece hap yada iğne kullanma arada bir kılıf kullanki vücut dinlensin devamlı hormon yükkleme.
Selam kızlaarrr nasılsınız ??
ben çok keyifli değilim , dizim felaket bir ağrıyla kıvrandırıyor beni , üstüne birde okulda nöbetim vardı , inanın canım çıktı yaa
nasıl olacak ,nasıl geçecek bilmiyorum ama sanırım geçene kadar beni mahvedecek ...
neyse öpüyorum herkesi
ben çok keyifli değilim , dizim felaket bir ağrıyla kıvrandırıyor beni , üstüne birde okulda nöbetim vardı , inanın canım çıktı yaa
nasıl olacak ,nasıl geçecek bilmiyorum ama sanırım geçene kadar beni mahvedecek ...
neyse öpüyorum herkesi
tamam ebrum.bu sefer anladım teşekkür ederimCanım martta attığınız tabana gömülen gübreydi.Kışlık.Üstten atılacak dediğim toprağın üstüne yani.Yağrağa değil.Gömmeye yada karıştırmaya gerek yok.Gübre toprağa saçılıp sulanacak.Martta atılan hem kök hem gövde ve sürgünleri geliştirecek.Uzun vadeli bir gübre.Geç çözünür ağaç ihtiyacı oldukça alır topraktan.Nisandaki sadece sürgün ve yaprak yaptırır.Hemen fayda gösterir.Çabuk çözünür.
Yaprak gübresine ihtiyaç olmayabilir sizin fidanlarda.Daha meyve vermiyor nasıl olsa.2 sene sonra başlarız olmazsa.
Evet ot ilacını pompalıyoruz otlar yeşilken ama.Biçip atmayın ilacı bi işe yaramaz.Reklama girer mi bilmiyorum :1 ama bunun en iyisi Bayer firmasının Roundup Star ilacı.1 litre ilaç 3 sırt tulumbası kadardır ve yaklaşık 1 dönüm yer ilaçlar.Yani 15-16 litre su alan tulumbalara 300-350 cc ilaç koyulacak canım.
Canım nelerle karşılaşıyorum derken adam geliyor kaç litre suyla ilaç yapacağını bilmiyor.Kaç tane ağacı olduğunu bilmiyor.Kaç dönüm yeri var haberi yok.İlaç almaya gelmiş.Yada ben bi ilaç satarken kaç litre suya ne kadar ilaç koyacağını ve ml ölçeğini veriyorum.O yetmez ben 2 kapak koyarım o kadar ilaç öldürmez o böceği diyo.Bunun gibi daha neler neler.Aklıma gelmiyo şimdi :)
ben iyiyim canm..ayy aklında bizdeymiş ne güselmerhabalar nasılsınız kızlarrr ben iyiyim okuldayım çocuklar serbest oyundayken okuyum dedim dünde giremedim herkes iyidir inş
neyse öpüyorum herkesi
aynurcum çok geçmiş olsun canım yaaaSelam kızlaarrr nasılsınız ??
neyse öpüyorum herkesi
Geçen ay lcw dan aldığım 1 beden küçük gösteren Reform kotun içinde şimdi ben 1 beden küçük duruyorum.Belimden düşüyor bacakları bosbol oldu.Hayır kotu yıkayınca biraz çeker toparlanır ilk gün dar olur biraz ama yok anacım yeni yıkanmış haliyle de bol.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Yesyeni kot ama napiyim böyle olcak.Güzel kıyafetler blüzler ıskartaya çıkıyor tek tek.Ablama transfer edeyim bari onları yabancıya gitmesin
Geçen ay lcw dan aldığım 1 beden küçük gösteren Reform kotun içinde şimdi ben 1 beden küçük duruyorum.Belimden düşüyor bacakları bosbol oldu.Hayır kotu yıkayınca biraz çeker toparlanır ilk gün dar olur biraz ama yok anacım yeni yıkanmış haliyle de bol.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.Yesyeni kot ama napiyim böyle olcak.Güzel kıyafetler blüzler ıskartaya çıkıyor tek tek.Ablama transfer edeyim bari onları yabancıya gitmesin
merhaba herkese
92 kiloyla aranıza katılmak istiyorum.. olur mu acaba?
günaydın canım arkadaşın kızı oldu 2 oğlu vardı
activia yoğurdunun üstünde gevrek müsli tarzı bişeyler var içine karıştırıp yiyorsun
sabah kahvaltı sofrasına hiç oturmayım kalorisi belli bişey yiyim dedim hem aç kalmayım ki metabolizma da çalışsın artık orda yeim arkadaş da köy kahvaltısı hazırlayacak bize annesinin köyden gönderdikleriyle
Günaydın Meryemcim.İyiyim sağol sen nasılsın?
Canım hiç bi fikrim yok o yürüyenler konusunda.Çünkü dün biz yürüyemedik.Ablam aradı kayınvaldesiyle kaynı geliyormuş Eskişehirden.Aradı dün öğlen bu akşam çıkamıcam dedi.Ondan bi süre sonrada benim kv aradı.Bi akraba ot kurutma ilacı istiyormuş.Getirirmisin dedi.Bende iş çıkışı kv ye gittim.Hem ilaçları verdim hemde eşimin anneannesinin ayağı kırılmış ona geçmiş olsuna gittik.Yani senin anlayacağın ben şirinköy semalarına akşam 11 gibi gittim.Hatta kv den dönerken arabayı ben kullandım.Artık onlara giderken ve dönerken eşim bana veriyor arabayı.Ve hata sıfır maşallah.Artık şuna bas burda yavaşla falan demiyor eşim.Dün akşamki kullanmamı çok beğendi.İşte bu be hatun sen öğrendin artık rahatım diyo.
Diyetim iyi gidiyor.Kaçamak yok.Geçen hafta 100 gr verdim ama bu hafta yaklaşık 1 kg bekliyorum bakalım.İşler o kadar yoğun ki zaten burda otur kalk otur kalk baya hareket oluyor.Saatler de ileri alındı artık 1 saat geç çıkıyorum bende.6 gibi k.mürselden çıkınca 7,30 oluyor eve gidiş.Yemek falan 8 den önce yürüyüşe çıkamıcam artık.Şirinköyde yürüyen kadın sayısı o kadar arttı ki artık çarpışıyoruz yürüyüş yolunda kadınlarla.Asfaltta pek yürümüyoruz canım biz.Yukarıda bi okul var Cahit Külebi diye.Orda bi saha var onun etrafında tur atıyoruz.Yani kv nin balkonundan bakıyosan bizi göremezsin diye düşünüyorum.O pazarın oralarda oturuyodu galiba.Bizim yürüyüş yolu baya yukarıda.
Eeee çenem düştü.Sen neler yapıyorsun bakalım.İyice yaklaştın 2 haneli kilolara maşallah.Bende 7 ile başlayan kiloları görücem sanırım nisanda inşallah tabi Allah bi zeval vermezse.Evlilik yıldönümümde mayısta 75 im inşallah.Kafaya koydum...
enerji tüketiyorum evet ama bu kiloya yansıma işi nedense hep teoride kalıyor..
bütün gün boyunca ben bitiyorum ama çocuklar yorulmuyor. ama kilo da hep aynı kalıyor nedense..
kızlarr yaa bu hafta yemekler bana kaldı
patlıcan ve tavukla yapabileceğim, soğuk yenile bilecek, yağsız yapılabilcek bir yemek ya da meze tarzı ne yapabilirim
akşama tavuk yemem lazım ama patlıcanlarda kötü olmadan yapmam lazım
önerisi olan var mı????
neyse öpüyorum herkesi
araba için tebrikler
benimde hayallerimden biridir; kendi arabamla oraya buraya gidebilmek:))
hatta birde güneş gözlüğüyle bir yaz gününde
bu arada meryy ile konuştuklarınızdan dolayı merak ettimde sen ziraat müh.misin canım??
...
merhaba canım.arabaya yeni yeni alışıyorum işte.daha önce kullanıyordum biraz ama 3 yıl ara verince unutur gibi olmuştum.şimdi tekrar sarıldım dört elle.benimde kız kıza gezme hevesim var.bakalım öğrenirsem meryemi alıp gezeriz kocaeli turu atarız hatta gebzeye gidip yst yi alırız bi de oohh daha ne olsun :)
evet canım ziraat mühendisiyim ben.zirai ilaç bayiinde çalışıyorum.bu konuda sorun varsa seve seve cevaplarım...
Merhaba canım.Arabaya yeni yeni alışıyorum işte.Daha önce kullanıyordum biraz ama 3 yıl ara verince unutur gibi olmuştum.Şimdi tekrar sarıldım dört elle.Benimde kız kıza gezme hevesim var.Bakalım öğrenirsem Meryemi alıp gezeriz Kocaeli turu atarız hatta Gebzeye gidip Yst yi alırız bi de oohh daha ne olsun :)
Evet canım ziraat mühendisiyim ben.Zirai ilaç bayiinde çalışıyorum.Bu konuda sorun varsa seve seve cevaplarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?