Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ebrucum benide alırsınız artık o kadar gelmişken..

Aşkolsun güzelim tabi geliriz sen yeter ki iste.Sende iyisin bence araba kullanımında bildiğim kadarıyla.Spor salonuna yalnız gidip gelebiliyosun kendin.Ben eşim arabada olmada kullanmayı öğrenemedim daha

ohh ohhh benm haberim yok ebrum beni alıp gezmelere gidecekmiş..
varım varım varımmm..zaten şimdi bile evde pinekliyorum..

ben garip..ben öksüz..ben yetimemmm

Canım benim ya.İyice öğreneyim de gezelim söz.Ama sadece pazar günü olabililir.Çünkü biliyosun pazarları izinliyim.Sizin bahçeye gider cevizlerine bakarız kııızz.Ne güzel olur dimi ama.Piknik te yaparız orda.Çok güzel mangal yakarım ayıptır söylemesi :))

olleeyyss:119: tamam bana pazarda uyar..ayyy evettt küçük ama tatlı bahçemi gösteririm sana
mangal da yakıyosun demek..on parmagında n marifet arkadasımın

ayy hiç hayır diyemicegim

Aşkolsun güzelim tabi geliriz sen yeter ki iste.Sende iyisin bence araba kullanımında bildiğim kadarıyla.Spor salonuna yalnız gidip gelebiliyosun kendin.Ben eşim arabada olmada kullanmayı öğrenemedim daha

aman canım ben kendimi kullanıyor saymıyorum oturduğumuz yer sakin öle takılıyorum işte asıl e5 e çıkıcanki ancak olmuş olursun hala otobüsle gidip geliyorum ama işe yani daha kullanamıyorum. canım bende eşimle öğrendim biraz çok panik yapıyor birgün aldım kendim kv ye gittim 2 km ötede oturuyor ondan sonra başladım yalnız çıkmaya...

bugün ki menüm:

sabah kahvaltısı: 1 yumurta ve yağsız peynirle yapılmış, peynirli yumurta
2 dilim uno denge light ekmek
domates-salatalık
1 bardak şekersiz çay
öğle yemeği: patlıcan közleme (yağsız yapılmış salata; ebrunun tarifinden )
tavuk ızgara (kare doğranmış)

ara öğün: 1 adet actavia sade yoğurt + 3 kuru kayısı

akşam: beğendi (yst yönlendirmesi ile yaptım ) (yağsız)
küp küp doğranmış tavuk ızgara parçaları

ara öğün: 1 adet sade actavia + 3 adet kuru kayısı (daha yemedim yiycem inşallahh)

spor: 60 dak leslie

Geçmiş olsun canım. Sen öğretmensin sanırım. Zor valla okulda koşuturmak diz ağrısıyla. Umarım gecer en yakın zamanda
Özlemcim sağol canım , evet öğretmenim ve malesef çok ayakta durmamam lazım ama gelde durma ayakta , çocuklar direkt zıvanadan çıkıyolar oturunca
geçmiş olsun dizinin nesi var canım. aman dikkat et bu gövdeyi taşıyan onlar iyi bak onlara
sağol canım , malesef sağ dizimde menisküs çıktı , diz aralığım 1.5 cm den 0.5 cm düşmüş , aahh zaten acıyorum ayaklarıma yazık onca yükü taşımaktan oldu malesef
ben iyiyim canm..ayy aklında bizdeymiş ne güselsen nasılsın peki?iim aynurcum..geçmiş olsun sana hemşehrimoff off insallah fazla hasar olmadan kurtarırsın..ben de seni cok öpüyorum canm
sağol Meryemcimm ,canım hemşom , inşAllah tez zamanda geçer diye umuyorum Elifim sağol kuşumm , evet ayakta kaldıkça böyle olacak sanırım canım zaten fizik tedaviye gittim , MR verdi ya , yarın alacam sonucu yine gösterecem doktora , bakalım ondan sonra belki tedavi verir çok sağol Meyracımm ...

selamun aleyküm güzeller

bugün 2 saat yürüyüs yaptim
Nisanin sonuna kadar 129kg görmek istiyorum
insallah basarabilirim :106:

Son düzenleme:
menülerimide paylasayim

kahvaltim
1 kepekli burger ekmegi arasinda bol marul domates salatalik ,az beyaz peynir, yesil biber
3 adet incir
1 elma

öglen menüm
1 tabak sehriye corbasi
1 tabak coban salatasi
1 elma

aksam menümüde yazayim insallah
1 tabak salata
1 porsiyon yogurt

hepinizi Rahman ve Rahim olan Allaha emanet ediyorum ..
gece Rabbimiz yaglarimizi löp löp hayirlisiyla eritsin :)
bir an önce herkes hayirlisiyla arzu ettigi kiloya gelsin insallah (amin)

Canım bu yedıklerın cok az ama( 90lı kılolara geldıgınde bundan daha da az yemen gerekıcek. O da mumkun degıl o yuzden lütfen bu kadar az yeme. Amacım kımseye karısmak degıl ama üzülüyorum böyle olunca. En azından akşam bi tabak yemegini yanında ekmeğini yemen lazım

selamun aleyküm güzeller

bugün 2 saat yürüyüs yaptim
Nisanin sonuna kadar 129kg görmek istiyorum
insallah basarabilirim :106:

yaparsın canım Allahın izniyle , hatta daha fazlasını bile başarabilirsin :129:

hepinizi Rahman ve Rahim olan Allaha emanet ediyorum ..
gece Rabbimiz yaglarimizi löp löp hayirlisiyla eritsin :)
bir an önce herkes hayirlisiyla arzu ettigi kiloya gelsin insallah (amin)

amin canım aammmmiiiiinnnnnn

Estagfrullah canim,inan herbiriniz fikir verin ,yanlisim varsa görün söyleyin diye menülerimi paylasiyorum insallah yarin biraz daha fazlalastiririm menümü
Cok tsk. Ederim canim söyledigin icin

hayırlı akşamlar
sabah activia kahvaltı zamanı
öğle kahvaltı da malesef kaçtı ipin ucu elaçması yufka yedim 1 adet 3 yada 4 mercimek köftesi bir dilim de kek yedim tabii peynir zeytin vs
akşam da 1 kase yoğurt çorbası
gidip gelirken 1.5 saat yürüdüm
akabe menülerin düzenli istediğin kiloyu sağlıkla görürsün inşallah ama gerçekten az gibi sonrasında sorun yaşamaman için biraz artırabilirsin bence de
ankara bugün yine soğuktu 11de evden çıktım gidene kadar dondum resmen

insallah canim yarin dediklerinize uyacam insallah,sonradan zorluk cekmek istemem..iyiki varsiniz
baya cok yürümüssün canim

bu defa ciktim yoksa basim klavyeye düsecek cok uykum var..

selam fıstıklarrrrr, yine çok yorgunum nöbetçiydim bugün :) sizlerle olmayı özledim valla ya...

bu arada resim eklemeyi becerdim nihayet kırpa kırpa resimde kalmadı ya bakın bakalım :) 71.5 luk halim ,saçlarımda yeni bu arada :) rengini kahve yapmayı düşünüyorum ne dersiniz yoksa böyle mi iyi?

Ben bakıcaktım ama arkadas degılmısız:) merak ettım acıkcası cunku yaza kadar olmak ıstedıgım kılolardasın.

haftasonu çok yediğim için bugün az yedim.
sabah:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
1 kk beyaz peynir
ara öğün:3 yk light yoğurt
akşam:4 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
2 yk light yoğurt
ara öğün:1 kivi

spor:90 dakika spor salonu

uzun bir aradan sonra herkese merhaba diyorum yaklaşık 6 aydır uzaktım bu forumdan ama su 3 haftadır felan tekrardan takip etmeye başladım sizleri beni hatırlayanlar hatırlar muhakkak bi ara bi bıkkınlık geldi bana diyeti bıraktım tabi bu süre zaarfında 5 kilo kadar aldım en son burayı bıraktığım zaman 75 kiloydum hedefim 65 olmaktı ama olamadım ayrı kaldım uzun bir süre sonra havaların ısınmasıyla bendeki zayıflama azmi yeniden yerini aldı ve bıraktım yerden başlama kararı aldım şuan 77 kiloyum cumartesi itibariyle diyetisyenime yeniden başlamış bulunmaktayım ve hazirana kadar 70 li kilolardan kurtulmaya kararlıyım bu yarışta aranıza tekrar dönmek istiyorum herkese sevgiler

]bizim şişkinliğimiz kilodan değil,her şeyin içimizde kalmasından.yarın diyete değil,laf sokmaya başlıycam.şişkinliğim insin:)

alıntı yaptım çok hoşuma gitti

Eklentiler

• $557306_357429967626686_227815503921467_909851_1345791833_n[1].webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…