- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
ebrucum benide alırsınız artık o kadar gelmişken..
ohh ohhh benm haberim yok ebrum beni alıp gezmelere gidecekmiş..
varım varım varımmm..zaten şimdi bile evde pinekliyorum..
ben garip..ben öksüz..ben yetimemmm
Canım benim ya.İyice öğreneyim de gezelim söz.Ama sadece pazar günü olabililir.Çünkü biliyosun pazarları izinliyim.Sizin bahçeye gider cevizlerine bakarız kııızz.Ne güzel olur dimi ama.Piknik te yaparız orda.Çok güzel mangal yakarım ayıptır söylemesi :))
Aşkolsun güzelim tabi geliriz sen yeter ki iste.Sende iyisin bence araba kullanımında bildiğim kadarıyla.Spor salonuna yalnız gidip gelebiliyosun kendin.Ben eşim arabada olmada kullanmayı öğrenemedim daha
teşekkürlerrr...
avatarın ne kadar güzel ve ne kadar tatlı öyle yaaa... bayıldım.....
...
Özlemcim sağol canım , evet öğretmenim ve malesef çok ayakta durmamam lazım ama gelde durma ayakta , çocuklar direkt zıvanadan çıkıyolar oturuncaGeçmiş olsun canım. Sen öğretmensin sanırım. Zor valla okulda koşuturmak diz ağrısıyla. Umarım gecer en yakın zamanda
sağol canım , malesef sağ dizimde menisküs çıktı , diz aralığım 1.5 cm den 0.5 cm düşmüş , aahh zaten acıyorum ayaklarıma yazık onca yükü taşımaktan oldu malesefgeçmiş olsun dizinin nesi var canım. aman dikkat et bu gövdeyi taşıyan onlar iyi bak onlara
sağol Meryemcimm ,canım hemşom , inşAllah tez zamanda geçer diye umuyorumben iyiyim canm..ayy aklında bizdeymiş ne güselsen nasılsın peki?iim aynurcum..geçmiş olsun sana hemşehrim off off insallah fazla hasar olmadan kurtarırsın..ben de seni cok öpüyorum canm
Elifim sağol kuşumm , evet ayakta kaldıkça böyle olacak sanırımaynurcum çok geçmiş olsun canım yaaaayakta kaldıkça daha çok zorlanıyor bacağın ondan oluyordur ağrınsen bi başka doktora daha görünsen aslında, belki o hemen fizikj tedavi verir, hem havlarda iyi belki çabucak atlatırsın arkadaşım
çok sağol Meyracımm ...neden olmasın:)) hg canım...direk aklıma tereyağı ve kaymak geldi:)kaymağa bayılıyorum ben....araba için tebrikler benimde hayallerimden biridir; kendi arabamla oraya buraya gidebilmek:))hatta birde güneş gözlüğüyle bir yaz gününde bu arada meryy ile konuştuklarınızdan dolayı merak ettimde sen ziraat müh.misin canım??çocuklar şöyle 2,5yaşına gelsin o zaman bence çocukların peşinde koşmaktan tığ gibi olursun...benim bir tanıdığım vardı; 1er yaş ara ile 2çocuğu olmuştu, sonra onlar işte 2,5-3 yaşlarına geldiklerinde bu kilo sorunu olan tanıdığım tığ gibi oldu. ya dedim sana ne olduda böyle tığ gibi oldun dedim, o da dediki; seninde 2tane böyle olsa sende olursun dedi:))avatarın ne kadar güzel ve ne kadar tatlı öyle yaaa... bayıldım.....geçmiş olsun canım...
menülerimide paylasayim
kahvaltim
1 kepekli burger ekmegi arasinda bol marul domates salatalik ,az beyaz peynir, yesil biber
3 adet incir
1 elma
öglen menüm
1 tabak sehriye corbasi
1 tabak coban salatasi
1 elma
aksam menümüde yazayim insallah
1 tabak salata
1 porsiyon yogurt
selamun aleyküm güzeller
bugün 2 saat yürüyüs yaptim
Nisanin sonuna kadar 129kg görmek istiyorum
insallah basarabilirim :106:
hepinizi Rahman ve Rahim olan Allaha emanet ediyorum ..
gece Rabbimiz yaglarimizi löp löp hayirlisiyla eritsin :)
bir an önce herkes hayirlisiyla arzu ettigi kiloya gelsin insallah (amin)
Canım bu yedıklerın cok az ama( 90lı kılolara geldıgınde bundan daha da az yemen gerekıcek. O da mumkun degıl o yuzden lütfen bu kadar az yeme. Amacım kımseye karısmak degıl ama üzülüyorum böyle olunca. En azından akşam bi tabak yemegini yanında ekmeğini yemen lazım
hayırlı akşamlar
sabah activia kahvaltı zamanı
öğle kahvaltı da malesef kaçtı ipin ucu elaçması yufka yedim 1 adet 3 yada 4 mercimek köftesi bir dilim de kek yedim tabii peynir zeytin vs
akşam da 1 kase yoğurt çorbası
gidip gelirken 1.5 saat yürüdüm
akabe menülerin düzenli istediğin kiloyu sağlıkla görürsün inşallah ama gerçekten az gibi sonrasında sorun yaşamaman için biraz artırabilirsin bence de
ankara bugün yine soğuktu 11de evden çıktım gidene kadar dondum resmen
selam fıstıklarrrrr, yine çok yorgunum nöbetçiydim bugün :) sizlerle olmayı özledim valla ya...
bu arada resim eklemeyi becerdim nihayet kırpa kırpa resimde kalmadı ya bakın bakalım :) 71.5 luk halim ,saçlarımda yeni bu arada :) rengini kahve yapmayı düşünüyorum ne dersiniz yoksa böyle mi iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?