yediklerim iç açıcı deil bugün aama yazayım
sabbah yazmıştım
öğlen asuman gibi nasıl olsa gittiğim yerde yerim diye yemedim
1 dlm kek 1 kurabiye
akşamm 1 tabak bulgur pilavı kurutulmuş yeşil fasulye kavurması ayran salata piav fazla kaçtı bide 2 dlm malesef eşim mısır ekmeği almış ondan yedim hala şişim lasly yapayımmm dedim kızım 10 dak anca yaptırdı kalkayımda tamamlayım bari yoksa bu hafta söz veriştim kendime her gün 45 dk yapıcam diye
julyet tekrar hoşgeldin fazla kilo almamışsın maşallah
bikaç kiloyu kolaylıkla halledersin diyetisyene de başlamışsın zaten
ben burdan hiç gitmedim ama hiç de veremedim hatta 1 2 kilo aldım bile
hoşbulduk asumancım almam mı aldım 5 6 kilo genelde 80 civarı seyrettim ama 81 ide gördüm oldu 3 haftadır dikkat ediyorum 77 kiloya düştüm bakalım hazirana kadar inşallah 70 den de gerilerim artık aranızdayım elimden geldince paylaşımda bulunucam
baharrr kızıyorum ben sana kız şöle azimli olalım verelim kiloları öyle geçelim adamların karışına sen neden bişeyin belirginleşmesini bekliyorsun ki...kendin için yaşa önce....
]bizim şişkinliğimiz kilodan değil,her şeyin içimizde kalmasından.yarın diyete değil,laf sokmaya başlıycam.şişkinliğim insin:)
alıntı yaptım çok hoşuma gitti
artık arkadaşız adaşım :) inşallah inersin sende istediğin kiloya canımBen bakıcaktım ama arkadas degılmısız:) merak ettım acıkcası cunku yaza kadar olmak ıstedıgım kılolardasın.
canım benim çok teşekkür ederim o senin güzel bakan gözlerin :)özlemcim fıstık olmuş maşallah darısı hepimize olsun inşallah
güzelmiş gerçekten bende yarın azcık şişlik atayım ne gerek var detoksa yahu :)]bizim şişkinliğimiz kilodan değil,her şeyin içimizde kalmasından.yarın diyete değil,laf sokmaya başlıycam.şişkinliğim insin:)
alıntı yaptım çok hoşuma gitti
yediklerim iç açıcı deil bugün aama yazayım
sabbah yazmıştım
öğlen asuman gibi nasıl olsa gittiğim yerde yerim diye yemedim
1 dlm kek 1 kurabiye
akşamm 1 tabak bulgur pilavı kurutulmuş yeşil fasulye kavurması ayran salata piav fazla kaçtı bide 2 dlm malesef eşim mısır ekmeği almış ondan yedim hala şişim lasly yapayımmm dedim kızım 10 dak anca yaptırdı kalkayımda tamamlayım bari yoksa bu hafta söz veriştim kendime her gün 45 dk yapıcam diye
İyi akşamlar kızlar
Bugün kapalı bir havayla uyandık ve ardından yerde tutmasa da kar yağdıgüneşi görmeyince ben bunalıma giriyorum ya yürüyüş falanda yapmadım saçlarımı boyadım dibim epey gelmişti aynı renge. Sonrada akşam tiyatroya gittik malum bugün Dünya Tiyatro günüydü. Ablamın okuldaki öğretmen arkadaşlarıyla topluca izledik oyunda epeyce güldük eğlenceliydi Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncular komedi oyun adı Herkes mi hırsız? öneriyorum
Yarın umarım güneş kendini gösterirde yürüyüş yapabilirim
Baharcım daha dün bizde arkadaşlarla tiyatro muhabbeti ediyorduk , dedimki "ooff ooff azmı gittim Erzurumda tiyaroya , keşke burdada olsada gidesilsem" diye...
öğrenciyken sende gitmişsindir mutlaka , serhat kılıç vardı bu asmalı konaktaki kızla oğlan vardı ,oooyyhh geçliğimmmm
asmalı konaktaki kız yani eylem hala oynuyor canım burda bu oyunda da vardı. Ama ayda 2 oyun geliyor her hafta değişik şeyler gelsede izlesek
herkese iyi geceler ,yarın 6,5ta kalkmam gerek yoksa size doyum olmaz, hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız
Bu saatte ıspanak koydum ocaga. Benımkı ben yarın ıste ne yıycem, hersey dısarda yaglı dıyınce yapayım barı ıspanagı dedim:))
Ya bısey sorucam hanımlar, sımdı ben yarın aksama kıymalı yumurta yapıcam da yemek olarak. Yalnız baktım kuzu kıymanın 100gramı 200 kalorıymıs. Kısı bası 100er gramlık yapıcam ama zaten yaglı kıyma ya, yag koymadan kavursam dıbıne yapışır mı? Biraz tavayı ısıtıp ıcıne koyarsam olur muı acaba. Hiç yagsız kavurmadım da.
özlem merhaba biraz su koy kıymayı kavururken o esnada kıyma hem pişiyor suyunu da yapışmadan çekince yumurtasını kır bişicik olmaz teflon tavada yaparsan hiç sorun olmaz ay benimde canım çekti zaten içime kurt kaçtı yine deli gibi acıkıyorum regli dönemimde depil bu hafta yine kötüydüm ben of offff ne olacak semiranın hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?