Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

julyet tekrar hoşgeldin fazla kilo almamışsın maşallah
bikaç kiloyu kolaylıkla halledersin diyetisyene de başlamışsın zaten
ben burdan hiç gitmedim ama hiç de veremedim hatta 1 2 kilo aldım bile

yediklerim iç açıcı deil bugün aama yazayım

sabbah yazmıştım
öğlen asuman gibi nasıl olsa gittiğim yerde yerim diye yemedim
1 dlm kek 1 kurabiye

akşamm 1 tabak bulgur pilavı kurutulmuş yeşil fasulye kavurması ayran salata piav fazla kaçtı bide 2 dlm malesef eşim mısır ekmeği almış ondan yedim hala şişim lasly yapayımmm dedim kızım 10 dak anca yaptırdı kalkayımda tamamlayım bari yoksa bu hafta söz veriştim kendime her gün 45 dk yapıcam diye

sen benden az yemişsin
sabah yok senin öğlenki yediğinde fazla değil sadece akşam fazla olmuş
akşam yerine gündüz yeseydin kontrolü kaybetmezdin canım

julyet tekrar hoşgeldin fazla kilo almamışsın maşallah
bikaç kiloyu kolaylıkla halledersin diyetisyene de başlamışsın zaten
ben burdan hiç gitmedim ama hiç de veremedim hatta 1 2 kilo aldım bile

hoşbulduk asumancım almam mı aldım 5 6 kilo genelde 80 civarı seyrettim ama 81 ide gördüm oldu 3 haftadır dikkat ediyorum 77 kiloya düştüm bakalım hazirana kadar inşallah 70 den de gerilerim artık aranızdayım elimden geldince paylaşımda bulunucam

maşallah 3 haftada iyi vermişsin ben 81 de yapıştım kaldım resmen
yaza kadar istediğin kiloya gelirsin inşallah
BEYZUŞ ablacım hoşgeldin özlettin iyice nasılsın iyileştinmi tamamen

baharrr kızıyorum ben sana kız şöle azimli olalım verelim kiloları öyle geçelim adamların karışına sen neden bişeyin belirginleşmesini bekliyorsun ki...kendin için yaşa önce....

Ya canım bende kendime kızıyorum ama o kadar sıkılmışımki kendimden kendim için birşey yapmak istemiyorum yaşadığım yerden sıkılmışım 10 sene bu erzurumda nasıl yaşamışız aklım almıyor bugün annemde aynı şeyi dedi. Çok bunaldım herşeyden rejim lafından da bunaldım Onur olmasa belki daha aktif olurdum belki kilo vermek için çabam olurdu belki de Onurun beni seviyor olmasının rahatlığı hani alan aldı deyip kendimi saldım belki de bilmiyorum ama toparlanamıyorum

]bizim şişkinliğimiz kilodan değil,her şeyin içimizde kalmasından.yarın diyete değil,laf sokmaya başlıycam.şişkinliğim insin:)

alıntı yaptım çok hoşuma gitti

Resime bayıldım kimin avatarıymış bu çalmak serbest mi ?

İyi geceler arkadaşlar,nasılsınız?...

Ben hala öksürüyorum ve çok halsizim....Diyette çok iyi gitmiyor ama çokta gayretsiz sayılmam...

Memlekete geldim yine biraz burada kalmak istiyorum,bana iyi geliyor....

Hepinizi çok özledim;öpüyorum....

İyi akşamlar kızlar

Bugün kapalı bir havayla uyandık ve ardından yerde tutmasa da kar yağdı güneşi görmeyince ben bunalıma giriyorum ya yürüyüş falanda yapmadım saçlarımı boyadım dibim epey gelmişti aynı renge. Sonrada akşam tiyatroya gittik malum bugün Dünya Tiyatro günüydü. Ablamın okuldaki öğretmen arkadaşlarıyla topluca izledik oyunda epeyce güldük eğlenceliydi Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncular komedi oyun adı Herkes mi hırsız? öneriyorum

Yarın umarım güneş kendini gösterirde yürüyüş yapabilirim

Ben bakıcaktım ama arkadas degılmısız:) merak ettım acıkcası cunku yaza kadar olmak ıstedıgım kılolardasın.
artık arkadaşız adaşım :) inşallah inersin sende istediğin kiloya canım
özlemcim fıstık olmuş maşallah darısı hepimize olsun inşallah
canım benim çok teşekkür ederim o senin güzel bakan gözlerin :)
]bizim şişkinliğimiz kilodan değil,her şeyin içimizde kalmasından.yarın diyete değil,laf sokmaya başlıycam.şişkinliğim insin:)

alıntı yaptım çok hoşuma gitti
güzelmiş gerçekten bende yarın azcık şişlik atayım ne gerek var detoksa yahu :)

bende yarın okula elmalı kek yaptım yememeyi düşünüyorum ama bakalım :) bu akşam bizdede bulgur pilavı vardı sanırım bende kaçırdım azcık :)

Baharcım daha dün bizde arkadaşlarla tiyatro muhabbeti ediyorduk , dedimki "ooff ooff azmı gittim Erzurumda tiyaroya , keşke burdada olsada gidesilsem" diye...

öğrenciyken sende gitmişsindir mutlaka , serhat kılıç vardı bu asmalı konaktaki kızla oğlan vardı ,oooyyhh geçliğimmmm

herkese iyi geceler ,yarın 6,5ta kalkmam gerek yoksa size doyum olmaz, hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız

asmalı konaktaki kız yani eylem hala oynuyor canım burda bu oyunda da vardı. Ama ayda 2 oyun geliyor her hafta değişik şeyler gelsede izlesek

asmalı konaktaki kız yani eylem hala oynuyor canım burda bu oyunda da vardı. Ama ayda 2 oyun geliyor her hafta değişik şeyler gelsede izlesek

maşallah kız erzurumlu oldu resmen
Baharcım olsun yaa valaa burda olsa keşke ayda 2 oyunada razıyım , ama ilçe imkanları malesef yokk , en azından sinema var , öyle teselli ediyorum kendimi

Bu saatte ıspanak koydum ocaga. Benımkı ben yarın ıste ne yıycem, hersey dısarda yaglı dıyınce yapayım barı ıspanagı dedim:))

Ya bısey sorucam hanımlar, sımdı ben yarın aksama kıymalı yumurta yapıcam da yemek olarak. Yalnız baktım kuzu kıymanın 100gramı 200 kalorıymıs. Kısı bası 100er gramlık yapıcam ama zaten yaglı kıyma ya, yag koymadan kavursam dıbıne yapışır mı? Biraz tavayı ısıtıp ıcıne koyarsam olur muı acaba. Hiç yagsız kavurmadım da.

özlem merhaba biraz su koy kıymayı kavururken o esnada kıyma hem pişiyor suyunu da yapışmadan çekince yumurtasını kır bişicik olmaz teflon tavada yaparsan hiç sorun olmaz ay benimde canım çekti zaten içime kurt kaçtı yine deli gibi acıkıyorum regli dönemimde depil bu hafta yine kötüydüm ben of offff ne olacak semiranın hali

Ben de öyleyim yaa. Canım çok fecı seyler ıstıyor. Yemıyorum ama cok acıkırsam da agzıma 2,3 dıyet bıskuvı atıyorum. Ders calısırken hıc dayanamıyorum aclıga. Kıyma öyle dolapta duruyo, esım de her yemekte kısyam sevmıyo, bırazını köfte yapayım dedım bırazını da ıste yemek yerıne et ögünü dıye yerız dıye dusundum

Kıymayı koyduktan sonra bıraz sıcak su koyucam o zaman. Aynı sucuk pişirir gibi:) Ben sucugu su da pişiriyorum da. Kayserili bi tanıdıgımız öğretmişti. Azıcık soguk su koyuyorum üzerine geçene kadar, suyunu cekmeye yakın çeviriyorum, suyunu tam çekmeden hafif kızardımı alıyorum. Acayip yağ cıkıyo inanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…