Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aranıza katılsam çok gec kalmıs sayılır mıyımmm acabaaa??? =(
hg niz hiç te geç kalmış sayılmazsınız nerden dönerksek bu yolda kardır hg diniz topiğimiz bu işş için biçilmiş kaftan derler ya zayıflama için gelebilecek en güzel topiktir başmızın üstünde yeriniz var

evet evet aynen ole bende öyle yaparım yapacaksam çok az yağ koyuyordum bazen bazen hiç koymadan su koyuyorum herşeyini katıyorum o suyu zaten çekiyor cnm afiyet olsun şimdidennn

çokk teskk ederımmm gercekten... bugun çok iğrenc gectııı sıfır hareketsızdımm.. ve kaçamaklarım da oldu... bn 91 kıloyumm aslında dısardan bakıldıgında hıc o kadar durmuyorum ama gercek bu.. =(( ve daha 22 yasındayımm böle yasamakkk aslaa ıstemıorummm....

emınn ol canımm koşa koşaaaa =)))) ben bu sayfayı buldum yaa burayıı buldumm sızlerı buldummm ya ŞÜKÜRLER OLSUN.. =) detsklerını her zaman beklıorummmm=))
tekrardan hoşgeldin o zaman
ben hayatım boyunca hep kilouydum, hatta sürekli alıp verdiğim için kiloları, artık bezmiştim
bende senin gibi bir gün yalnız olmadığımı gördüm, burdaki arkadaşlarım muhteşem bir destek gösterdiler

ismin betül sanırım?? hepi kilolu muydun yoksa sonradan mı aldın???

her zaman kiloluydum cnmm tamm bı ara vermıstımm.. 1 ayda 12 kilo hemde =(( sonra nolduuuuuu=((( kortizon kullandımmm sonra heves bıtmıstıı ısteee

her zaman kiloluydum cnmm tamm bı ara vermıstımm.. 1 ayda 12 kilo hemde =(( sonra nolduuuuuu=((( kortizon kullandımmm sonra heves bıtmıstıı ısteee
herşeyi unutup yeniden başlıycaksın o zaman burda
Rabim azmini ve şevkini daim, kilolarını çabucak gidecek cinsten yapsın
Hayırlı olsun betülcüm tekrardan

heeyy kızlar ben geldim:)
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi

günayydınnnnnn bu kızlar beni uyutmuyoooooo offf erkenden ayaktayız kahvaltımı yapayım dün akşam yemekte 1-2 turşu atım ağzıma ondanmıdır nedir tartı + lardaydı sabah bende vermişimdir diye heves ett,iiydim yersem bulguru 1 tbak + cıkarrım heralde bugüün dilkkat etmem şart
öğledeö sonra arkadaş çağırdı oturmaya çocumu bahane edicem yemesen olmuyo
en iyisiii gitmemek
i

3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi

canım ALLAH KIZINI SANA BAGIŞLASIN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH

GÜNAYDIN HANIMLAR dün yorgunluktan öldüm hiç gelemedim yatak odamda ne kadar yazlık kıyafetler çarşaflar nevresimler yastık kılıfları varsa yıkadım astım,topladım tekrar astım topladım ,kuruyanları ütüledim yerleştirdim daha yıkancak 4 makina var bugün ama yagmur yagıcakmış bugün yıkamam yarın hava güzel olursa yıkar asarım .bu gün kız kardeşlerimle haftada bir toplanırız gezmeye gidicem bu gün yyokkum çok kaynatmayın okuması zor oluyor

günaydın kızlar benim diyet son sürat devam cumartesi günü diyetisyen kontrolüm var bakalım kaç kilo vermiş olucam ayy cok heyecanlıyım inşallah uzun yıllardır hasret kaldığım o 65 kiloya kavuşurum yaza dair çok hayallerim var
dünki menümü paylaşmak istiyorum hemen
Sabah: 1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurta 1 domates
Şekersiz çay
Ögle: knorr bardak çorba (domates)
200 gr yoğurt
2 etimek
İkindi: 1 portakal
Akşam: 1 tabak haslanmış karnıbahar ( Yoğurtlu)
1 dilim ekmek
Valla kızlar sıkı bi diyetteyim 1000 kalorinin altında besleniyorum ama yıldım artık 100 kiloyla doğum yaptım 1,5 senedir ugraşıyorum bir an önce 2 ay içinde 10 kiloyu verip kurtulmak istiyorum

sakın salma kendini ben o hatayı yaptım canım tanıştığımızda belki 75 kiloydum ama 4 senede 85 olup evlendim..evlendikten sonrada bu hale geldim..insan asıl evlenince dahada çok bakmalı kendine yeni anladım bunuda.a..

bizde seni çok özledik geçmiyor o öksürük..birazdah dinlen iyi ol gel inşallah...
rabbim sağlıkla kucağınıza almayaı nasib etsin inşallah...

maşallahbenimde temzilik yapmam lazım ama vakit bulamıyorumyaa sinir oluyorum kendime...gezemye git ama kaçamak yapma cısss

merhaba

asık bi suratla sizlere merhaba dediğim için üzgünümm... Bıktım yıldım artık bu kılolarımdan yatakdan kalktığımda kocaman bı aynada kendımı gördüm iyice kilo almışım kendimden iğrendim
bazamın altında evlendiğim sıralar uzerime giydığım kıyafetlerimi çıkardım hepsini vakumlu bı hurca doldurmuştum açtım baktım şimidi o etekler ancak bır bacağıma olur
lütfen benden desteklerinizi esirgemeyin kurtulayım şu kilolarımdan artık
zaman zaman diyetler yaptım uğrastım ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr
hormonlarımda sorunlu duzenlı reglı olamıyorum bazen bunun uzeine attım sucu ama en buyuk suclu benım kendım boğazımı tutamamam ye bababam ye durumundayım

vereceğim artık bu kıloları yeterin gari

kendimi toparlayıp guzel bı kadın olacağıma önce kendime soz verim sonrada kabul ederseniz sizlere söz veriyorum

160 boyundayım
93 kilo 800 gramcığım

ahhha ahhhh bende bu yaz tainciyiz taşınıcaz haziran 1 de gidicem amma hiç evi ayağa kaldırasım gelmiyooo kışlık kazakları toplasam valizlere yerleştirsem iyi ollcak aslında
inşallah ulaşırsın bu listeye gçre ayyy ben cokk yiyorum akşamları yaaaa

hep aynıyız arkadaşım inşallah veririz beraberrr yaza süper girmek elimizde

günaydın güzel hatunlar...

dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir 3-4 çatal
salatalık
1 tk reçel

ara
10 badem
yeşil çay

öğle
şakşuka
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt

ara
1 elma
sütlü şekersiz kahve
profiterol sosu( şikayet geldiği için bütün kremalara 1 parmak attım) mecburen:18:
bilseydim kahveyi içmezdim

akşam
mantarlı tavuk sote 5 kaşık
salata

spordan dönüşte
1 şişe sodaya
2 küçük portakal sıktım suyuna karıştırdım içtim. sporda terle kaybettiğimiz mineralleri almak için içmek gerekirmiş bir arkadaşımız paylaşmıştı burda...

2,5 lt su yeşil çayım 1 fincan...

herkese güzel bereketli bir gün diliyorum

günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
ben toparlanmaya çalışıyorum henüz başarmış değilim
2 gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrım var 4 tane hap içtim banamısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…