aranıza katılsam çok gec kalmıs sayılır mıyımmm acabaaa??? =(
hg niz hiç te geç kalmış sayılmazsınız nerden dönerksek bu yolda kardır hg diniz topiğimiz bu işş için biçilmiş kaftan derler ya zayıflama için gelebilecek en güzel topiktir başmızın üstünde yeriniz vararanıza katılsam çok gec kalmıs sayılır mıyımmm acabaaa??? =(
Ben de öyleyim yaa. Canım çok fecı seyler ıstıyor. Yemıyorum ama cok acıkırsam da agzıma 2,3 dıyet bıskuvı atıyorum. Ders calısırken hıc dayanamıyorum aclıga. Kıyma öyle dolapta duruyo, esım de her yemekte kısyam sevmıyo, bırazını köfte yapayım dedım bırazını da ıste yemek yerıne et ögünü dıye yerız dıye dusundum
Kıymayı koyduktan sonra bıraz sıcak su koyucam o zaman. Aynı sucuk pişirir gibi:) Ben sucugu su da pişiriyorum da. Kayserili bi tanıdıgımız öğretmişti. Azıcık soguk su koyuyorum üzerine geçene kadar, suyunu cekmeye yakın çeviriyorum, suyunu tam çekmeden hafif kızardımı alıyorum. Acayip yağ cıkıyo inanamazsınız.
hoş geldinnaranıza katılsam çok gec kalmıs sayılır mıyımmm acabaaa??? =(
hoş geldinn
geç kalmak diye bir şey yok, hemen ön sıralara alalım senii
tekrardan hoşgeldin o zamanemınn ol canımm koşa koşaaaa =)))) ben bu sayfayı buldum yaa burayıı buldumm sızlerı buldummm ya ŞÜKÜRLER OLSUN.. =) detsklerını her zaman beklıorummmm=))
tekrardan hoşgeldin o zaman
ben hayatım boyunca hep kilouydum, hatta sürekli alıp verdiğim için kiloları, artık bezmiştim
bende senin gibi bir gün yalnız olmadığımı gördüm, burdaki arkadaşlarım muhteşem bir destek gösterdiler
ismin betül sanırım?? hepi kilolu muydun yoksa sonradan mı aldın???
herşeyi unutup yeniden başlıycaksın o zaman burdaher zaman kiloluydum cnmm tamm bı ara vermıstımm.. 1 ayda 12 kilo hemde =(( sonra nolduuuuuu=((( kortizon kullandımmm sonra heves bıtmıstıı ısteee
heeyy kızlar ben geldim:)
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi
sakın salma kendini ben o hatayı yaptım canım tanıştığımızda belki 75 kiloydum ama 4 senede 85 olup evlendim..evlendikten sonrada bu hale geldim..insan asıl evlenince dahada çok bakmalı kendine yeni anladım bunuda.a..Ya canım bende kendime kızıyorum ama o kadar sıkılmışımki kendimden kendim için birşey yapmak istemiyorum yaşadığım yerden sıkılmışım 10 sene bu erzurumda nasıl yaşamışız aklım almıyor bugün annemde aynı şeyi dedi. Çok bunaldım herşeyden rejim lafından da bunaldım Onur olmasa belki daha aktif olurdum belki kilo vermek için çabam olurdu belki de Onurun beni seviyor olmasının rahatlığı hani alan aldı deyip kendimi saldım belki de bilmiyorum ama toparlanamıyorum
[/FONT][/B]
bizde seni çok özledik geçmiyor o öksürük..birazdah dinlen iyi ol gel inşallah...İyi geceler arkadaşlar,nasılsınız?...
Ben hala öksürüyorum ve çok halsizim....Diyette çok iyi gitmiyor ama çokta gayretsiz sayılmam...
Memlekete geldim yine biraz burada kalmak istiyorum,bana iyi geliyor....
Hepinizi çok özledim;öpüyorum....
rabbim sağlıkla kucağınıza almayaı nasib etsin inşallah...heeyy kızlar ben geldim:)
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi
GÜNAYDIN HANIMLARdün yorgunluktan öldüm hiç gelemedim yatak odamda ne kadar yazlık kıyafetler çarşaflar nevresimler yastık kılıfları varsa yıkadım astım,topladım tekrar astım topladım ,kuruyanları ütüledim yerleştirdim daha yıkancak 4 makina var bugün ama yagmur yagıcakmış bugün yıkamam yarın hava güzel olursa yıkar asarım .bu gün kız kardeşlerimle haftada bir toplanırız gezmeye gidicem bu gün yyokkum çok kaynatmayın okuması zor oluyor
ahhha ahhhh bende bu yaz tainciyiz taşınıcaz haziran 1 de gidicem amma hiç evi ayağa kaldırasım gelmiyooo kışlık kazakları toplasam valizlere yerleştirsem iyi ollcak aslındaGÜNAYDIN HANIMLARdün yorgunluktan öldüm hiç gelemedim yatak odamda ne kadar yazlık kıyafetler çarşaflar nevresimler yastık kılıfları varsa yıkadım astım,topladım tekrar astım topladım ,kuruyanları ütüledim yerleştirdim daha yıkancak 4 makina var bugün ama yagmur yagıcakmış bugün yıkamam yarın hava güzel olursa yıkar asarım .bu gün kız kardeşlerimle haftada bir toplanırız gezmeye gidicem bu gün yyokkum çok kaynatmayın okuması zor oluyor
inşallah ulaşırsın bu listeye gçre ayyy ben cokk yiyorum akşamları yaaaagünaydın kızlar benim diyet son sürat devam cumartesi günü diyetisyen kontrolüm var bakalım kaç kilo vermiş olucam ayy cok heyecanlıyım inşallah uzun yıllardır hasret kaldığım o 65 kiloya kavuşurum yaza dair çok hayallerim var
dünki menümü paylaşmak istiyorum hemen
Sabah: 1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurta 1 domates
Şekersiz çay
Ögle: knorr bardak çorba (domates)
200 gr yoğurt
2 etimek
İkindi: 1 portakal
Akşam: 1 tabak haslanmış karnıbahar ( Yoğurtlu)
1 dilim ekmek
Valla kızlar sıkı bi diyetteyim 1000 kalorinin altında besleniyorum ama yıldım artık 100 kiloyla doğum yaptım 1,5 senedir ugraşıyorum bir an önce 2 ay içinde 10 kiloyu verip kurtulmak istiyorum
merhaba
asık bi suratla sizlere merhaba dediğim için üzgünümm... Bıktım yıldım artık bu kılolarımdan yatakdan kalktığımda kocaman bı aynada kendımı gördüm iyice kilo almışım kendimden iğrendim
bazamın altında evlendiğim sıralar uzerime giydığım kıyafetlerimi çıkardım hepsini vakumlu bı hurca doldurmuştum açtım baktım şimidi o etekler ancak bır bacağıma olur
lütfen benden desteklerinizi esirgemeyin kurtulayım şu kilolarımdan artık
zaman zaman diyetler yaptım uğrastım ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr
hormonlarımda sorunlu duzenlı reglı olamıyorum bazen bunun uzeine attım sucu ama en buyuk suclu benım kendım boğazımı tutamamam ye bababam ye durumundayım
vereceğim artık bu kıloları yeterin gari
kendimi toparlayıp guzel bı kadın olacağıma önce kendime soz verim sonrada kabul ederseniz sizlere söz veriyorum
160 boyundayım
93 kilo 800 gramcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?