- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
günaydın güzel hatunlar...
dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir 3-4 çatal
salatalık
1 tk reçel
ara
10 badem
yeşil çay
öğle
şakşuka
2 dilim kepek ekmeği
yoğurt
ara
1 elma
sütlü şekersiz kahve
profiterol sosu( şikayet geldiği için bütün kremalara 1 parmak attım) mecburen:18:
bilseydim kahveyi içmezdim
akşam
mantarlı tavuk sote 5 kaşık
salata
spordan dönüşte
1 şişe sodaya
2 küçük portakal sıktım suyuna karıştırdım içtim. sporda terle kaybettiğimiz mineralleri almak için içmek gerekirmiş bir arkadaşımız paylaşmıştı burda...
2,5 lt su yeşil çayım 1 fincan...
herkese güzel bereketli bir gün diliyorum
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
ben toparlanmaya çalışıyorum henüz başarmış değilim
2 gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrım var 4 tane hap içtim banamısın demedi
heeyy kızlar ben geldim:)
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi
herşeyi unutup yeniden başlıycaksın o zaman burda
Rabim azmini ve şevkini daim, kilolarını çabucak gidecek cinsten yapsın
Hayırlı olsun betülcüm tekrardan
Günaydın güzeller...
Canım süpersin.Menülerini takip ediyorum sürekli.Eski düzenine göre çok iyi gidiyorsun maşallah.Sporla birlikte çok iyi sonuçlar alacağına eminim.Güveniyorum sana.Boşa çıkarma güvenimi emi tatlım
Ayşecim,Nevinle kaçamakları çoğalttığınız sıra şakayla karışık kızmıştım size hatırlıyosan.Bak Nevini takip ediyorm o zamandan beri iyi toparladı şükür.Ama sen motive olamadın bi türlü tatlım.Hastalıklar sorunlar sıkıntılar var biliyorum ama bunların yeri ayrı kio vermenin yeri ayrı canım.Senden de aynı azmi bekliyoruz.Ben sana da çok güveniyorum.O güzel yüzünün hakkını güzel bir vücuda sahip olarak ver lütfen bitanem...
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi
öncelikle hoşgeldin aramızaaamerhaba
asık bi suratla sizlere merhaba dediğim için üzgünümm... Bıktım yıldım artık bu kılolarımdan yatakdan kalktığımda kocaman bı aynada kendımı gördüm iyice kilo almışım kendimden iğrendim
bazamın altında evlendiğim sıralar uzerime giydığım kıyafetlerimi çıkardım hepsini vakumlu bı hurca doldurmuştum açtım baktım şimidi o etekler ancak bır bacağıma olur
lütfen benden desteklerinizi esirgemeyin kurtulayım şu kilolarımdan artık
zaman zaman diyetler yaptım uğrastım ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr
hormonlarımda sorunlu duzenlı reglı olamıyorum bazen bunun uzeine attım sucu ama en buyuk suclu benım kendım boğazımı tutamamam ye bababam ye durumundayım
vereceğim artık bu kıloları yeterin gari
kendimi toparlayıp guzel bı kadın olacağıma önce kendime soz verim sonrada kabul ederseniz sizlere söz veriyorum
160 boyundayım
93 kilo 800 gramcığım
geçmiş olsun ayşecimgünaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
Elif dün patlıcanla tavuğu nasıl pişirdin merak ettim
Günaydın güzeller...
Canım süpersin.Menülerini takip ediyorum sürekli.Eski düzenine göre çok iyi gidiyorsun maşallah.Sporla birlikte çok iyi sonuçlar alacağına eminim.Güveniyorum sana.Boşa çıkarma güvenimi emi tatlım
Ayşecim,Nevinle kaçamakları çoğalttığınız sıra şakayla karışık kızmıştım size hatırlıyosan.Bak Nevini takip ediyorm o zamandan beri iyi toparladı şükür.Ama sen motive olamadın bi türlü tatlım.Hastalıklar sorunlar sıkıntılar var biliyorum ama bunların yeri ayrı kio vermenin yeri ayrı canım.Senden de aynı azmi bekliyoruz.Ben sana da çok güveniyorum.O güzel yüzünün hakkını güzel bir vücuda sahip olarak ver lütfen bitanem...
Ayşem toparlanacaksın merak etme canım ben sana demiştim daha önce migrenin varsa normal başağrısı ilaçları fayda etmez sana...doktorların içindesin danış ona göre bir ilaç al.geçmiş olsun...hadiii toparlanmanın tam vaktidir yaz geliyorrrrrrrrr
baharcım geçmiş olsunGünaydın Kızlar
Burası yine soğuk düne nazaran hava biraz daha açık çıkıp yürüycem öğleden sonra inşallah.
Benim mideme neler oluyor anlamıyorum ya reflümü olucam yoksa midede başka bir sorunmu var anlamadım. Afedersiniz son 1 haftadır sürekli kabızlık çekiyorum bende dün gece yatarken 1 kaşık zeytinyağına limon sıkıp içtim Ahmet Maranki söylemişti yumuşatır diye içtim yattım gece 2buçukta bir uyandım ölüyorum sandımmidemin alt kısmı allahım sanki içerde birşeyler koparıyorlar içerde savaş var sanki midem değil bağırsaklarım değil ikisinin arasında biryer çok acıyordu bembeyaz olmuşum uyandım wc gittim falan dedim ölcem galiba sonra uyudum sabah uyandım çok şükür ölmemişim hala aynı yer acıyor zeytinyağındanmı oldu acaba anlamadım :26:
Asuuuu naber..
Bahaaar geçmiş olsun canım..
Yenacım bende çok iş yaptım ay ne güzel süper bak spor gibi oldu dedimBu sabah tartıldım 102.9 gördüm. ne güzel istikrarlı bir şekilde kilo alıyorum gurur duydum kendimle..
Yahu şu 100 lerde ne çok oyalanmışım otomatikman oraya geliyor akıllı bünye..
İş yapıyorum nasılsa eritirim tezini kendim yarattım ve çürüttüm. hehe olmuyormuş hem ye hemde zayıfla..
Çok çalıştım doğru ama accuk yemeyeydim eyiydi.:)
1 nisanda bende dikkatli beslenme adı altında yeni bir hayata milyonuncu kez başlıyorum.:)))
2 nisanda oğlanın deri testi yapılacak şimdiden sıkılmaya başladım..Offf hayırlısı olsun inşallah iyi geçer,canı çok yanmaz ve sakin oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?