Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın güzeller...

Canım süpersin.Menülerini takip ediyorum sürekli.Eski düzenine göre çok iyi gidiyorsun maşallah.Sporla birlikte çok iyi sonuçlar alacağına eminim.Güveniyorum sana.Boşa çıkarma güvenimi emi tatlım

Ayşecim,Nevinle kaçamakları çoğalttığınız sıra şakayla karışık kızmıştım size hatırlıyosan.Bak Nevini takip ediyorm o zamandan beri iyi toparladı şükür.Ama sen motive olamadın bi türlü tatlım.Hastalıklar sorunlar sıkıntılar var biliyorum ama bunların yeri ayrı kio vermenin yeri ayrı canım.Senden de aynı azmi bekliyoruz.Ben sana da çok güveniyorum.O güzel yüzünün hakkını güzel bir vücuda sahip olarak ver lütfen bitanem...

Son düzenleme:
heeyy kızlar ben geldim:)
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi

Serra bebek geliyo hayırlısıyla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm...

Son düzenleme:
günaydın herkese
uykusuzum, yorgunum. oğlum ali gece uyandığı zaman uykuya dalması uzun sürüyor. gece 3 te uyandı 6 da yattı. başım ağrıyor.
sabahta 9 da kalktılar kahvaltıları yaptırdım. şimdi evin altını üstüne getirmekle uğraşıyorlar.

inşallah canım bende aylardır sürüncemede takılıp kaldım yedimde veremedim şimdi bunu daha iyi anlıyorum...sporum az şimdilik salon saatleri 3 gün denk geliyor diğer günler gündüz olduğu için gidemiyorum. ama havalar iyice ısınsın akşamları yürüyüş eklemeyi düşünüyorum 2 gün..tabiki kilo fazlalığı olduğu için azla başlamak en iyisi salonda hoca bile azar azar arttırıyor dakikalarımı sakatlanma olur diye... artık yoruldum kilo sorununu Allah izin verirse kökten halletmem lazım...tabiki isin desteğiniz çok büyük tek başıma olsam hala daha aynı yerdeydim...Yüzünü kara çıkarmam inşallah...

Ayşem toparlanacaksın merak etme canım ben sana demiştim daha önce migrenin varsa normal başağrısı ilaçları fayda etmez sana...doktorların içindesin danış ona göre bir ilaç al.geçmiş olsun...hadiii toparlanmanın tam vaktidir yaz geliyorrrrrrrrr

öncelikle hoşgeldin aramızaaa
bence en önemli sözü kendine vermişsin zaten, o küçük kıyafetlerin içerisine gireceğini söyleyerek
en büyük azmin o olmalı zaten

günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
ben toparlanmaya çalışıyorum henüz başarmış değilim
2 gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrım var 4 tane hap içtim banamısın demedi
geçmiş olsun ayşecim
soğuk soda içmeyi denedin mi,?? bende çok iyi geliyor ama sende işe yarar mı bilmiyorum :44::44:

Elif dün patlıcanla tavuğu nasıl pişirdin merak ettim

7 patlıcanla evin ortasında napsam diye dolandım tabi önce ebrucum
spnra öğlene közlemesini yaptım senin dediğin gibi ama zeytinyağı ve limon yerine nar ekşisi koydum
akşamada beğendi gibi ama yağsız ve unsuz kavurarak yaptım, üstüne yine tavuk ızgara ilave ettim
çok güzel olduu

günaydın canım topik arkadaşlarımmm
daha yeni uyandım ki hatta gözlerim kapandı kapanacak nerdeyse
hala yatardımda baktım saat 11 buçuk, sabah kahvaltı saatimi çoktan geçirmişim ve öğlene gelmişim nerdeyse
alkıyımda bari ikisinide birleştiriyim dedim

ders çalıştım gece 3 buçuktu bitirdim, sonra bi kalktım saat 11, ankara yine soğuk, yine kasvetli, hatta bizim burda azdan kar atıştırıyor
gel bahaaaarrr geeelllll, bıktık soğuktan yaaaaa
kafamızı dışarı toplasak 5 gün çıkardık sonra yine buz gibi hava
nedir bu ankaradan çektiğimiz acabaaaa

cnm ben de kendime güvensem bi
bu ara gerçekten zor dönemlerden geçiyorum
bi atlatsam 2 haftaya kadar ya herşey düzelecek yada daha kötüsü olacak hayırlısı biliyorum

tatlım içtim avmigran biraz daha iyi ama geçmedi henüz
bencede toparlanmaın vakti geldi de geçiyo bile ama ben hala neyi bekliyorum bilmiyorum

Günaydın Kızlar

Burası yine soğuk düne nazaran hava biraz daha açık çıkıp yürüycem öğleden sonra inşallah.

Benim mideme neler oluyor anlamıyorum ya reflümü olucam yoksa midede başka bir sorunmu var anlamadım. Afedersiniz son 1 haftadır sürekli kabızlık çekiyorum bende dün gece yatarken 1 kaşık zeytinyağına limon sıkıp içtim Ahmet Maranki söylemişti yumuşatır diye içtim yattım gece 2buçukta bir uyandım ölüyorum sandım midemin alt kısmı allahım sanki içerde birşeyler koparıyorlar içerde savaş var sanki midem değil bağırsaklarım değil ikisinin arasında biryer çok acıyordu bembeyaz olmuşum uyandım wc gittim falan dedim ölcem galiba sonra uyudum sabah uyandım çok şükür ölmemişim hala aynı yer acıyor zeytinyağındanmı oldu acaba anlamadım :26:

Asuuuu naber..

Bahaaar geçmiş olsun canım..

baharcım geçmiş olsun
zeytinyağından değilde limon dokunmuş olabilir belki midene
limon-zeytinyağı yapıyorsan bol bolö su iç üstüne arkadaşım, yoksa hem ağrı hemde yanma yapar

Bu sabah tartıldım 102.9 gördüm. ne güzel istikrarlı bir şekilde kilo alıyorum gurur duydum kendimle..
Yahu şu 100 lerde ne çok oyalanmışım otomatikman oraya geliyor akıllı bünye..

İş yapıyorum nasılsa eritirim tezini kendim yarattım ve çürüttüm. hehe olmuyormuş hem ye hemde zayıfla..
Çok çalıştım doğru ama accuk yemeyeydim eyiydi.:)

1 nisanda bende dikkatli beslenme adı altında yeni bir hayata milyonuncu kez başlıyorum.:)))
2 nisanda oğlanın deri testi yapılacak şimdiden sıkılmaya başladım..Offf hayırlısı olsun inşallah iyi geçer,canı çok yanmaz ve sakin oluruz..

Son düzenleme:
heeyy kızlar ben geldim:)
3 nisan da sezeryanla kızıma kavuşuyorum inşallah..sizlerle paylaşmak istedim..aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..muhabbetlerinizi çok özledim..öpüyorum hepinizi

Allah sağlıkla kavuştursun kızına canım
iyi haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle
herkese merhaba bugün azcık uyudum geç kalktım ama bu hafta hep uykusuzdum ve çok hareketliydim dinlenmek iyi geldi yeşilçayımı da içeyim azcık evişi yapayım bugün
dışarı çıkmaya niyetim yok hem soğuk kar atıştırıyor hem de bugün yürüyüşe ara vereyim dedim ama belli de olmaz akşam üstü bi bakmışınız çıkmışım yürüyüşe

Yenacım bende çok iş yaptım ay ne güzel süper bak spor gibi oldu dedim
ertesi hafta yani geçen hafta zınavandan çıkmış gibi yedim
yaptığım harekette bişeye benzemedi dopal olarak

canım şimdiden geçmiş olsun kuzucuğuna, inşallah canımı acımaz hayırlı sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…