Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))

Yena bitti mi temizlik?
Bahar limon dokunmuştur...

Bitti nihayet ama bende bittim...ellerim şişti suda kalmaktan..
Ama mis gibi oldu.şekil değişikliğideçok iyi geldi ruhuma..
fakat perdemiz henüz gelmedi bugün en geç yarın gelecek sanırım..

Bitti nihayet ama bende bittim...ellerim şişti suda kalmaktan..
Ama mis gibi oldu.şekil değişikliğideçok iyi geldi ruhuma..
fakat perdemiz henüz gelmedi bugün en geç yarın gelecek sanırım..

ohhh en sevdiğim anlardan biride temizlik sonrası camın önünde bir türk kahvesi içmek. ellerine sağlık...değişiklik her zaman iyidir...

yavruslar geçmişi okuyamadım özür dilerim. dun tum gun bandırmadaydım. oğlan babası ben hepimiz maf olduk. arabayla gitmeye tırstım sabah akşam da gelip beni alın dedim trafik oğlan acıkmış durmadan ağladı. zaten 8.30 da gemiden inmem gerekirken, gemi limana yanasamadı ve 930 ancak inebildim popom resmen uyuştu. neyse yorucu bir gün oldu...

herkes iyidir inşallah az az okumaya başlarım şimdi.

buarada yine yeniden artı 1 kg dayım...

1 saat yurudum geldim.
yarın da yururum muhtemel.. bu hafta 3 olur...

Çok sağol canım inşallah iyi geçer..
tek düşüncem en hareketli çağında nasıl zaptedeceğiz..

Asuuuu naber..

Bahaaar geçmiş olsun canım..

yenacım iyiyim şükür
kaçamaklı yürüyüşlü felan bişeyler yapmaya çalışıyorum canım
ellerine sağlık ne güzel tertemiz oldun artık dönersin sağlıklı beslenmeye ve yürüyüşlere
barışın testi de kolaylıkla olur biter inşallah canım

Hep berabermi gittiniz.?
Ne sorunlu oluyor senin gidip gelmen Allahtan sık sık gitmen gerekmiyor...

Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))

ya nilücüüm benim durum da aynı. 95 le başladım hesap 90 inmekti, 3 kilo verdim veremedim daha(bu kadar eziyete)... ki iyice olturmuş kilolar 70-90 arası daha onlara başlamadım bile...

hayırlısı az gitsin de gitsin...

Özlemciğim, albümüne yorum yapmıştım ama buraya da yazmadan geçemeyeceğim. Süpper olmuşsun arkadaşım Artık hiçbir fazlan kalmamış, 40 bedenden yukarı olduğuna da kesinlikle inanamıyorum. Hatta 38'e bile girecek gibi görünüyorsun. Sen hedefine kadar devam et tabii, zaten fıstıksın tam fıstık ol. Ama şu halin de süper, benden söylemesi :))

Geçmiş olsun canım Bir danışmana gitmeyi düşünüyordun, vaz mı geçtin? Belki stres ve gerilim de etkili oluyordur baş ağrında?

....

Bir iki gündür pek giremiyorum, arada okuyup beğenip çıkıyorum. Sabahları yürüyüşlere devam ediyorum. Sanırım 5 km kadar bir mesafe, Pazartesiden beri her gün yürüdüm bu hafta da. Giderken servisle gidip yürüyerek dönmek, site içinde yaptığım yürüyüşlerden daha etkili. Bir kere bir hedef noktası olarak yürümek (eve ulaşmak) tur atarak türümekten daha hoş bence. Sonra sitede yürürken dilediğin yerde kesme durumu varken burada yok. Hem de yokuş az burada.

Ama bugün gene bir köpek macerası yaşadım (hatırlayanlar vardır öncekini:)) Yav nedir bu köpeklerle iletişimim benim. Gerçi bu seferki hafif bir vakaydı ama gene de beni düşündürdü. Şöyle ki; yürüdüğüm parkur 1 km iyi, sonraki 4 km kötü bir yol kenarı...Köprülerin altından, tünel içinden filan geçiyorum, araba trafiği işlek ama insan çok az. İşte bu yolda tam 4 km boyunca peşime bir köpek takıldı. Harap olmuş bir sibirya kurdu Kulağının tekini bir kavgada kaptırmış, tüyleri yer yer yoluk yoluk bir hayvancağız. İlginç bir biçimde tüm yol benimle yürüdü. Önce korkmadım, yanımdan geçip önümden gitmeye başladı, 5 metre var aramızda, epey böyle gittik sonra baktım durup durup beni bekliyor. "Bana öyle geliyor herhalde" diye düşünüp devam ettim. Ama yok, benden hızlı yürüyor, arada dönüp bakıyor, yetişmemi bekliyor sonra devam ediyor. Rahatsız olup karşıya geçtim, bu da peşimden geldi! Yeşil bir araba durumu anlayıp caddenin yarısında önünü kesti köpeğin; öbür tarafa geri yolladı. Rahatladım devam ettim, ay ilk fırsatta gene geçti karşıya! Ama yanımda değil, önüme geçiyor, arada dönüp dönüp bakıyor. Dönemeçlerde filan durup yetişmemi bekliyor, ben ne tarafa gidersem o tarafa gidiyor. Epey stres oldum, bir şey yapmadı hayvancağız ama resmen takip etti beni. Sonunda siteye ulaştım, köpek de arkamdan girmeye çalıştı. Güvenliğe rica ettim, birkaç dakika oyalayın sokmayın içeri diye. Bir yavaşlayıp bir hızlanmaktan sucuk gibi olmuştum eve geldiğimde

Bu olay düşündürdü beni, o yolda daha saldırgan bir köpek kovalasa beni kimse de bulamam yardım isteyecek. Gene site içinde yürüyüşe dönsem, yukarıda yazdığım sebeplerden böylesi daha iyiydi. Neyse yarın sabah erken bir tartılıp gidişata bakacağım. Yürüyorum ve suyu artırdım ama diyette istediğim disiplini yakalayamadım henüz. Bakalım durumlar nasıl?

Canım ben çok oburum ondan sanırım. şöyle özka gibi bir oturtsam herşeyi..
Ne güzel eşiyle birlikte özümsemişler olayı..

Fakat sende isteyince çok azimli oluyorsun kendine haksızlık etme.

Hep berabermi gittiniz.?
Ne sorunlu oluyor senin gidip gelmen Allahtan sık sık gitmen gerekmiyor...

ya bir terslik çıkıyor Beteri olmasın. sabah kendim yenikapıya taksi ile gittim sabah 7 de gemi. akşam da gelip alın beni dedim trafikte kalmışlar. 23 de eve ancak dönebildik.saat 19.00 dan 23 çocuk arabadaydı tabi zorlandı iyice garibim...

Canım ben çok oburum ondan sanırım. şöyle özka gibi bir oturtsam herşeyi..
Ne güzel eşiyle birlikte özümsemişler olayı..

Fakat sende isteyince çok azimli oluyorsun kendine haksızlık etme.

azim tamam ama gözüm yukseklerde ya ayda 4-5 kilo olsun istiyorum çünkü çok emek harcadım neredeyse 1 haftada 5 gün yurudum. yağ yok seker yok beyaz un yok. kaçamak 1-2 ancak koca ayda. neyse. bozulmamak lazım... 3-4 kiloya razı olacaz. devam edecez..

Umuttçuğum geçmiş olsun..
Bu daha ilginç ve ürkünçmüş.:)

Ne düşünüyordur acaba köpüş. sevgiyemi ihtiyacı vardı yada hiç insan olmayan bir yerde seni koruma güdüsümü..
Ba ba ba ne salladım şimdi.:)))

İnşallah asucuğum...
dua edin bize..

bayaaa gerilim varmış yahu... bence sen paşa paşa gidecen bir spor salonuna hem bir iki kişi ile sohbet eder motive olursun... hem de artık kilon azaldı bu son 15 kiloyu spor hocası ile daha kısa süre de ve sağlıklı verebilirsin.

Bende çıkayım ödenecek faturalar var onları ödemeden önce bir tur atıp öyle gideyim ödemeye midem hala acayip Allahım sağlık verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…