Yena bitti mi temizlik?
Bahar limon dokunmuştur...
Sağol Yenacım
Sen nasılsın çocuklar nasıl ?
Bitti nihayet ama bende bittim...ellerim şişti suda kalmaktan..
Ama mis gibi oldu.şekil değişikliğideçok iyi geldi ruhuma..
fakat perdemiz henüz gelmedi bugün en geç yarın gelecek sanırım..
Yenacım bende çok iş yaptım ay ne güzel süper bak spor gibi oldu dedim
ertesi hafta yani geçen hafta zınavandan çıkmış gibi yedim
yaptığım harekette bişeye benzemedi dopal olarak
canım şimdiden geçmiş olsun kuzucuğuna, inşallah canımı acımaz hayırlı sonuçlar alırsınız
Yena bitti mi temizlik?
Bahar limon dokunmuştur...
Asuuuu naber..
Bahaaar geçmiş olsun canım..
yavruslar geçmişi okuyamadım özür dilerim. dun tum gun bandırmadaydım. oğlan babası ben hepimiz maf olduk. arabayla gitmeye tırstım sabah akşam da gelip beni alın dedim trafik oğlan acıkmış durmadan ağladı. zaten 8.30 da gemiden inmem gerekirken, gemi limana yanasamadı ve 930 ancak inebildim popom resmen uyuştu. neyse yorucu bir gün oldu...
herkes iyidir inşallah az az okumaya başlarım şimdi.
buarada yine yeniden artı 1 kg dayım...
1 saat yurudum geldim.
yarın da yururum muhtemel.. bu hafta 3 olur...
Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
Özlemciğim, albümüne yorum yapmıştım ama buraya da yazmadan geçemeyeceğim. Süpper olmuşsun arkadaşımselam fıstıklarrrrr, yine çok yorgunum nöbetçiydim bugün :) sizlerle olmayı özledim valla ya...
bu arada resim eklemeyi becerdim nihayet kırpa kırpa resimde kalmadı ya bakın bakalım :) 71.5 luk halim ,saçlarımda yeni bu arada :) rengini kahve yapmayı düşünüyorum ne dersiniz yoksa böyle mi iyi?
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
ben toparlanmaya çalışıyorum henüz başarmış değilim
2 gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrım var 4 tane hap içtim banamısın demedi
ya nilücüüm benim durum da aynı. 95 le başladım hesap 90 inmekti, 3 kilo verdim veremedim daha(bu kadar eziyete)... ki iyice olturmuş kilolar 70-90 arası daha onlara başlamadım bile...
hayırlısı az gitsin de gitsin...
Hep berabermi gittiniz.?
Ne sorunlu oluyor senin gidip gelmen Allahtan sık sık gitmen gerekmiyor...
Canım ben çok oburum ondan sanırım. şöyle özka gibi bir oturtsam herşeyi..
Ne güzel eşiyle birlikte özümsemişler olayı..
Fakat sende isteyince çok azimli oluyorsun kendine haksızlık etme.
yenacım iyiyim şükür
kaçamaklı yürüyüşlü felan bişeyler yapmaya çalışıyorum canım
ellerine sağlık ne güzel tertemiz oldun artık dönersin sağlıklı beslenmeye ve yürüyüşlere
barışın testi de kolaylıkla olur biter inşallah canım
Özlemciğim, albümüne yorum yapmıştım ama buraya da yazmadan geçemeyeceğim. Süpper olmuşsun arkadaşımArtık hiçbir fazlan kalmamış, 40 bedenden yukarı olduğuna da kesinlikle inanamıyorum. Hatta 38'e bile girecek gibi görünüyorsun. Sen hedefine kadar devam et tabii, zaten fıstıksın tam fıstık ol. Ama şu halin de süper, benden söylemesi :))
Geçmiş olsun canımBir danışmana gitmeyi düşünüyordun, vaz mı geçtin? Belki stres ve gerilim de etkili oluyordur baş ağrında?
....
Bir iki gündür pek giremiyorum, arada okuyup beğenip çıkıyorum. Sabahları yürüyüşlere devam ediyorum. Sanırım 5 km kadar bir mesafe, Pazartesiden beri her gün yürüdüm bu hafta da. Giderken servisle gidip yürüyerek dönmek, site içinde yaptığım yürüyüşlerden daha etkili. Bir kere bir hedef noktası olarak yürümek (eve ulaşmak) tur atarak türümekten daha hoş bence. Sonra sitede yürürken dilediğin yerde kesme durumu varken burada yok. Hem de yokuş az burada.
Ama bugün gene bir köpek macerası yaşadım (hatırlayanlar vardır öncekini:)) Yav nedir bu köpeklerle iletişimim benim. Gerçi bu seferki hafif bir vakaydı ama gene de beni düşündürdü. Şöyle ki; yürüdüğüm parkur 1 km iyi, sonraki 4 km kötü bir yol kenarı...Köprülerin altından, tünel içinden filan geçiyorum, araba trafiği işlek ama insan çok az. İşte bu yolda tam 4 km boyunca peşime bir köpek takıldı. Harap olmuş bir sibirya kurduKulağının tekini bir kavgada kaptırmış, tüyleri yer yer yoluk yoluk bir hayvancağız. İlginç bir biçimde tüm yol benimle yürüdü. Önce korkmadım, yanımdan geçip önümden gitmeye başladı, 5 metre var aramızda, epey böyle gittik sonra baktım durup durup beni bekliyor. "Bana öyle geliyor herhalde" diye düşünüp devam ettim. Ama yok, benden hızlı yürüyor, arada dönüp bakıyor, yetişmemi bekliyor sonra devam ediyor. Rahatsız olup karşıya geçtim, bu da peşimden geldi! Yeşil bir araba durumu anlayıp caddenin yarısında önünü kesti köpeğin; öbür tarafa geri yolladı. Rahatladım devam ettim, ay ilk fırsatta gene geçti karşıya! Ama yanımda değil, önüme geçiyor, arada dönüp dönüp bakıyor. Dönemeçlerde filan durup yetişmemi bekliyor, ben ne tarafa gidersem o tarafa gidiyor. Epey stres oldum, bir şey yapmadı hayvancağız ama resmen takip etti beni. Sonunda siteye ulaştım, köpek de arkamdan girmeye çalıştı. Güvenliğe rica ettim, birkaç dakika oyalayın sokmayın içeri diye. Bir yavaşlayıp bir hızlanmaktan sucuk gibi olmuştum eve geldiğimde
Bu olay düşündürdü beni, o yolda daha saldırgan bir köpek kovalasa beni kimse de bulamam yardım isteyecek. Gene site içinde yürüyüşe dönsem, yukarıda yazdığım sebeplerden böylesi daha iyiydi. Neyse yarın sabah erken bir tartılıp gidişata bakacağım. Yürüyorum ve suyu artırdım ama diyette istediğim disiplini yakalayamadım henüz. Bakalım durumlar nasıl?
İnşallah asucuğum...
dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?