azim tamam ama gözüm yukseklerde ya ayda 4-5 kilo olsun istiyorum çünkü çok emek harcadım neredeyse 1 haftada 5 gün yurudum. yağ yok seker yok beyaz un yok. kaçamak 1-2 ancak koca ayda. neyse. bozulmamak lazım... 3-4 kiloya razı olacaz. devam edecez..
Canım 3-4 kılo az mı diyorsun yani. Benim ayda 2 kilo verdiğim hatta hiç veremediğim ay da oldu yani. Bence haline şükret 3,4 kılo çok iyi. Ben senın kadar sıkı yapmıyorum bunun farkındayım ama ıstesem de yapamam cunku ders calısırken olmuyo. Şu an mesela koca bır tabak ıspanagımı yanında lıght yogurdumu yedım ve 1 dılım ekmek. Sen azimle devam et yoluna ama unutma ayda 5 kılo her zaman veremezki insan. Kilolar azaldıkca kilo vermek daha da zorlaşıyor
ben geldim mmmm ama daha tam gelemedim.misafirlerim hala bizimle.bir de koşturmacaları çok.işler bana kalıyor ....benim çocuklarda iyice şımarıyorlar tepemde.adamcağız işte yoğunluğu aynı...evde 5çocuk küçücük evde .zor ki....ne desem.çok bunladım.bu akşm dönüyorlar.şimdi alışverişteler ben 4 çocukla evdeyim yemek hazırlayacağım.bebişi şimdi uyuttum.inşallah uynamaz.ben stresten sıkıntıdan yedim de yedim...geçen verdiğim almışımdır heralde((yarın detoks yapim diyorum ama çok bunladım.o da benm iyice canımı sıkarmıki diye düşünmeden edemiyorum.nesye yemek hazırlamaya gidiyorum herkesi öptüm.okuyamıyorum geçmişi ama umut senin köpek maceranı gördüm bu sıkıntılı zamanımda gülümsetti beni:)))ama işin ilginci Allah korumuş.saldırgan bişeyde olabilirdi ama nedir bu köpeklerin sende buldukları:)))?ama bende yena gibi seni korumak istedğini hatta köpeğin senin hakkında 'düzgün bir insan beni alsada rahat etsem 'diye düşündüğünü hayal ettim nedense okurken:)))
kesinlikle 3-4 kilo az değil. ama gecen sene bu çabanın yarısıyla spor dahi yapmadan ayda 5 kg verince azıcık bozuldum. ama sonuçta 1 yıl yaşlandım ve yine geri adım atarak vucudumu kötü besinlerle bir kez daha yenilgiye uğrattım. elbette bir bedeli olcaktı.
90 altın da geçen sene de ayda 2-3 kg ancak verdim ama yine çok sıkı bir diyet ve spor programım yoktu. bu motivasyona bu kilo az gibi değerlendirdim. 90 altına insem baya bişeye benziyorum o yuzden acele ediyorum. 44 beden oluyor(lcw- h&m) o yuzden 90 altı olmak pek muhim. neyse bu ay olmazsa nisan da kesin 8 lere kavusucam yaba dabaduuuuuuu
İnşallah asucuğum...
dua edin bize..
Ben de ayda 3 kilo dedim yılbaşında ama tutturamadım.Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
Mutlu senin oğlan melekmiş gene, o kadar iyi sabretmiş yavrum. Kolay gelsin sana da. Umarım yarın toplantın yoktur görüşebiliriz...yavruslar geçmişi okuyamadım özür dilerim. dun tum gun bandırmadaydım. oğlan babası ben hepimiz maf olduk. arabayla gitmeye tırstım sabah akşam da gelip beni alın dedim trafik oğlan acıkmış durmadan ağladı. zaten 8.30 da gemiden inmem gerekirken, gemi limana yanasamadı ve 930 ancak inebildim popom resmen uyuştu. neyse yorucu bir gün oldu...
herkes iyidir inşallah az az okumaya başlarım şimdi.
buarada yine yeniden artı 1 kg dayım...
1 saat yurudum geldim.
yarın da yururum muhtemel.. bu hafta 3 olur...
Çok ilginçti gerçekten. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim ve bir yandan gerildim bir yandan içim acıdı, gerçekten benimle bir tür iletişim kurmaya çalışıyordu, eminim buna. Cins bir şey olduğu da belliydi, açık mavi gözlü kurt köpeği sibirya kurdu ya da kırması sanırım. Zavallım bir sebepten sokaklara düşmüş ve çok haraptı. Oooof offf bir ona üzülmem eksikti, sabahtan beri üzülüyorum şimdi de. Ne gelip kokladı, ne yanaştı, yemek istese öyle yapardı herhalde... Vallahi tezinde haklı da olabilirsin, belki de beni korumaya çalıştı.Umuttçuğum geçmiş olsun..
Bu daha ilginç ve ürkünçmüş.:)
Ne düşünüyordur acaba köpüş. sevgiyemi ihtiyacı vardı yada hiç insan olmayan bir yerde seni koruma güdüsümü..
Ba ba ba ne salladım şimdi.:)))
Çok iyi biliyorum o salonları da canım, sevemedim bir türlü o ortamları, ama bölgesel incelme için çok iyi sonuçlar alınabilir. Ne bileyim; bir noktadan sonra ona döneceğm herhalde, yarenlik edecek birini bulsam belki hemen giderim. Aksi halde sonbaharda başlarım herhalde, bu güzel havalarda gidemem. Bizim sitede de var spor salonu, oraya giderim şimdilik aralarda, gerçi 5 senedir bir kere gitmedim, bana dayak sporu lazım aslında.bayaaa gerilim varmış yahu... bence sen paşa paşa gidecen bir spor salonuna hem bir iki kişi ile sohbet eder motive olursun... hem de artık kilon azaldı bu son 15 kiloyu spor hocası ile daha kısa süre de ve sağlıklı verebilirsin.
Insallah canım hep beraber ınerız bu kılolardan.Ben de cok ders edıyordum ama kullandıgım ılacdan dolayı bır de bagırsak tembellıgınden her sabah farklı cıkıyorum tartıda. Bir süre tartılmıycam dıyetısyene gıdene kadar. Ben hayatımda hıc byu kadar uzun saglıklı yasamamıstım. Sımdı çok pısmanım ama olan oldu. Benım ıcın önemlı olan sadece zayıflamak degıl kılo kontrolunu de öğrenmek. Hep ımrenırdım dısarı cıktıgımızda hayvan gıbı yıyıp sayıf kalanlara. Ama aramızdakı fark onlar demekkı 1 gun yıyıp 5 gun dıkkat edıyorlarmıs. Bense yedıkce dıyordum durdururamıyordum kendımı. Umarım o gunler bir daha gelmez.
valla ben geçen sene 1 nisan 1 ekim arası işte 6 ay o kadar sağlıklı beslendim o kadar iyi hissediyordum ki kendimi. böyle kuş gibi hafif ve güzel olduğumu hissediyordum. ama havalar bozdu bişiler çıktı aklım dağıldı birden deli gibi yemeğe başladım. ben yemeye başlayıncan duramıyorum. yani 1 adet buskivi yemek falan bana o kadar uzakki. ben paketin sonunu görürürm başka var mı derim. kısaca inşallah geri dönmezsin hiçbir türlü kontrolsuz yeme içme olayına. sağlıklı olmak hiçbir lezzetle kıyaslanamayacak birşey çünkü... annem 110-120 arsında gider gelir yıllardır. al bu sene dizler tamamen iflas etti. sırtında mütemadiyen bir ağrı var 1 gün sağlıklı olsa 3 gün migren başdönmesinden kalkamaz yataktan... al işte geleceğim ortada eğer mudahale etmezsem...
Özlettin kendini Canselciğim. Kolay gelsin vallahi, bırak beşi iki tane ile haşat oluyor insan.ben geldim mmmm ama daha tam gelemedim.misafirlerim hala bizimle.bir de koşturmacaları çok.işler bana kalıyor ....benim çocuklarda iyice şımarıyorlar tepemde.adamcağız işte yoğunluğu aynı...evde 5çocuk küçücük evde .zor ki....ne desem.çok bunladım.bu akşm dönüyorlar.şimdi alışverişteler ben 4 çocukla evdeyim yemek hazırlayacağım.bebişi şimdi uyuttum.inşallah uynamaz.ben stresten sıkıntıdan yedim de yedim...geçen verdiğim almışımdır heralde((yarın detoks yapim diyorum ama çok bunladım.o da benm iyice canımı sıkarmıki diye düşünmeden edemiyorum.nesye yemek hazırlamaya gidiyorum herkesi öptüm.okuyamıyorum geçmişi ama umut senin köpek maceranı gördüm bu sıkıntılı zamanımda gülümsetti beni:)))ama işin ilginci Allah korumuş.saldırgan bişeyde olabilirdi ama nedir bu köpeklerin sende buldukları:)))?ama bende yena gibi seni korumak istedğini hatta köpeğin senin hakkında 'düzgün bir insan beni alsada rahat etsem 'diye düşündüğünü hayal ettim nedense okurken:)))
Evet zaten saldırgan bir şey olsa ya da 3-4 köpek birden olsa diye endişelendim asıl. Eskisi gibi gönül rahatı ile yürüyemeyeceğim galiba o yolda. Bakalım yarın ne yapacağım, Beyza ile konuşup buluşma saatini kesinleştirelim, eğer erken gitmeyeceksek sabah gene yürüyeceğimUmut geçmiş olsun mu diyeyim sana şimdi bilemedim...bence de site içinde yürü canım hep aynı yer sıkar tabide yalnız bende tedirgin oluyorum...
koldan alerji testi mi yapılacak
Kızlar, şimdi çıkmam gerekiyor, akşamüzeri tekrar gireceğim, yarın öğle-öğleden sonra saatlerinde Forum İstanbul'a gelebilecek olan varsa yazsınnnn... Beyza ile hem gezmeyi sohbet etmeyi hem de Dechatlon'a gitmeyi planlıyoruz....
Hu huuu Mutluuu, Ayşeeee, Banuuuu, karşıda oturan arkadaşlar... Var mı yarın forum İstanbul'a gelebilecek? İki gündür yazacağım, yazamadım, biraz da özellikle son dakikayı bekledim. Yarın beyza ile oraya gelmeyi planlıyoruz. Birkaç saat sonra telefonla teyitleşeceğiz. Toplamda 5 çocuk, her an bir aksilik çıkabilir, gelemeyebiliriz diye son dakikaya kadar bekledim, yoksa ta geçen hafta konuşmuştuk. Evet var mı gelebilecek?
Evet koldan deri testi..
siz olmuşmuydunuz.??
Kızlar, şimdi çıkmam gerekiyor, akşamüzeri tekrar gireceğim, yarın öğle-öğleden sonra saatlerinde Forum İstanbul'a gelebilecek olan varsa yazsınnnn... Beyza ile hem gezmeyi sohbet etmeyi hem de Dechatlon'a gitmeyi planlıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?