Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben önceden 2 kesme şeker atıyordum fincana. zamanla 1 kesmeye indirdim, alışınca yarım en sonunda da 0 şekere düşürdüm. ben 2 kere bu şekilde bıraktım.

ben küçük ince belli bardağa 3 tane atıyorum 2 tane eksik attımda çaydan hiç bişe anlamadım yahu
neyse ben bir bir eksilteyim bakalım sonuç ne olacak
acaba yarım yarım mı eksiltsem

merhabalar
kurallarınız nelerdir
kilo takip listesi hazırlanıyormu
bende 91 kiloyumda

Eveeeet ben geldim tam 1.5 saat yürüdüm tabi 40 dakkası falan tempoluydu midem daha iyi şimdi

Carrefoura gittim bir baktım elim kolum dolu kasaya gelmişim ve elimde magnum 8li paketi dedim napıyorum ya bunu bırakayım bir tane tekli magnum alayım kendime sonra elimdekileri gittim yerlerine koydum tektek kasaya geldiğimde elimde sadece tek bir magnum kalmıştı kasaya sıraya girdim baktım benden 2-3 sıra önceki bayan Peymanın kuru erik kuru kayısısını falan almıştı elimdekine baktım napıyorum ya ben dedim sıradan çıktım gittim magnumu yerine koydum bende gidip Peymanın kuru erik kuru kayısı(gün kuruusu) ve kuru üzümünü aldım kuru erik hiç yememiştim daha önce şimdi denedim de tatsız tuzsuz geldi bana ama gün kurusuna bayıldım 5-6 tane yedim sanırım bundan sonra favorim budur çikolata şeker yiyeceğime bundan yerim

Çok sağol canım inşallah iyi geçer..
tek düşüncem en hareketli çağında nasıl zaptedeceğiz..
sanırım bu dönemin çocuklarının hepsi öyle hiperaktif canım yaaa
görümcemle konuöştuğumda o da sürekli çok hareketli nağıcaz bilmiyorum diyor
çağ hiperaktif çağı anlaşılan

o iki ay benim içinde çok önemli özkacım pazar günü nisan 1 o zamana kadar 75 olursam şayet haziran 1 e kadar 65 olurum tabiki sıkı bir diyetle valla artık uzun bir zamana yayamam bir an önce verip kurtulmak istiyorum bıktım valla 6 yıldır kilolarla ugraşıyorum bir ara ne güzel 61 kiloya düşmüştüm salak gibi koruyamadım aldım geri verdiklerimi ama bundan sonra akıllandım bir istediğim kiloya düşim eğer bir gün tıka basa yediysem 2 gün ac kalıcam inşallah o günleride görürüm

merhaba özlem
bizimde çaya çok fazla misafirimiz gelir, komşular birgün bizde değilse ertesi gün bizde annem saolsun
biz annemle bir kaç defa denedik süper oldu, kuru kayısı-incir-badem falan koyduk çayın yanına ay ne hafif oluyor böyle süper diyerek artık herkes bisküvi pasta börek yerine bizim yaptığımızı yapıyorlar, hem apartmana yeni bir kültür geldi hem de biz ekstra bir şey yemiyoru (gerçi çayın yanında değil yemekte ekstra çıkarıyoruz arada ya neyse )
ben nererseyde 18 yaşımdan beri şekersiz çay içiyorum, ilk şekeri bıraktığımda çayda içmem falan demiştim ama 1 hafta sonra çayın tadını aldım
şuanda şekerli çay içemiyorum
evet bırakmak biraz zor ne yazıkki ama emin ol ondan sonra şekerli çayın çay olmadığını fark edeceksin

desene baharcım bugüün market alışverişi gayet güzel geçti
ben kuru eriği aktardan alıyorum çok güzel peymanı denemedim hiç ama, sabah kahvaltıdan önce 3 adet yiyip üzerine bir büyük bardak su içiyorum
sabah kahvaltısında çok aç olmadığım için canım bir şey istemiyor
bunu yapmadığım günlerde kahvaltıda doymuyormuşum izlenimi veriyor midem

ama bugün öylee abarttttııımm ki yemeklerimi tam topladım derkne yine bozdumm
artık akşama yemek yemek yok anca 1 kase yoğurt ceza bana bu resmen
o kadar ağır ve kötü hissediiyorumki kendimi şuanda su içsem midem fena olcakmış gibi hissediyorum
bu kadar yiycek ne vardı acaba kendimi kaybettim yine
benim acilen toparlanmam lazımmm :44::44::44:

özlem merhaba hg cnm nasılsın bir koptun pir koptun ben de doru düzgün durmadım desem yeridir bir gittim bir geldim kilo da ladım 4 kilo kadarcık :26: :26: :26:
Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))

yenacım seni seviyorum ben yaaaaaaa demek istedimmm

wuuuuuuu süpersinnnnn hemen alamlıyım dediklerinden onlarda şekerli çayın yanınada ıyı gıder hemde bana guzel pastaları ikram etmekden çekinirler :)))))

çay içiyorum şuan az şekerli ayyy ben bu işi yapıcam ahada buraya yazıyom seneye bu zaman ip gibi geziniyo buraya yenı gelenlere moral dağıtıyo olucam heheheeh

semirancım oğlum bı haşereydiki yerde gökte durmaz bişeydi ama şükür artık büyüyomu ne azcık uslandık lafdan durdan anlar oldu bende hemen attık kendimi buraya

semirancım oğlum bı haşereydiki yerde gökte durmaz bişeydi ama şükür artık büyüyomu ne azcık uslandık lafdan durdan anlar oldu bende hemen attık kendimi buraya

hg cnm büyüdükçe eminim herşey normale döner ama bu seferde büyüdükçe başka sorunlar yaşanıyor zira arkadaşların çoğu muzdarip bazı sorunlardan ama sağlıklı olsunlar da sorunlar aşılır bişeycik olmaz

ben küçük ince belli bardağa 3 tane atıyorum 2 tane eksik attımda çaydan hiç bişe anlamadım yahu
neyse ben bir bir eksilteyim bakalım sonuç ne olacak
acaba yarım yarım mı eksiltsem

Şekerli çayın,şekerli türk kahvesinin,şekerli nescafenin,şekerli sütün,şekerli içilebilecek tüm sıcak içeceklerin tadını hiç bilmiyorum ben.Nasıl ki? Çocukluğumdan beri hiçbirini şeker atarak içmedim.Hatırlamıyorum ama sanırım şekerli sütten tiksinip diğerlerine de atmayı bıraktım.Tatlarını unuttum resmen.Diyetle ilgisi yok çocukluktan kalma alışkanlık.Böyle çok güzel zaten.Çayın asıl tadını alıyorum.Neden başka bişey ekleyerek değiştireyim ki özünü Yoksa şeker katıp demliğe demlerdim heralde sonradan eklemektense

Darısı başına inşallah azaltarak tamamen bırakman dileğiyle...

kafam oldu kazan yahuu bu çocukların arada bir düğmeleri olmalı ki kapatalım yokmu bunların düğmeleriiiii imdattttt hiç tükenmiyor enerjileri

ben de 15 yaşımdan bu yana çayı şekersiz içerim ama ne fayda yahuuu demekki onuda şekerliş içseymişim onca sene çokta çay içerim bir 10 kiloda ona alırdım ne vücut varmış bende de behhhh maşallah

iinnşşşaalllaaahh
hepimiz incecik oluruz seneye bu vakitlerdee

aranıza katılsam çok gec kalmıs sayılır mıyımmm acabaaa??? =(

Betülcüm hoşgeldinn , hiçbirşey için geç değil , oldu yerden devam

Özlemcim hoşgeldinn , canım sıkıntı etme , suratını asma , inan çook pozitif bir grubun içindesin , inşallah hep beraber gitcek bu kilolarr

Aferinnn sana afferrriiinnn

Baharcım geçmiş olsun canımm , dikkat et kendine :129::129:

merhabalar
kurallarınız nelerdir
kilo takip listesi hazırlanıyormu
bende 91 kiloyumda

hoşgeldin canımm

vvaavvv süper alışveriş diye ben buna derim şekerim , bende öle yapıyom , çikolata alıyorum sonra geri gidip bırakıp yerine daha mantıklı bişeyler alıyorumm

tebrik ederim tatlım , irademizi kullanma zamanı geldide geçiyorr bile

ankarada yağmur başlıyor hafiften
biz ilkbaharıda ağır atlatıcaz sanırım ankaralılar olarak
ankarada kilo vermek zor iki gözüm (diye şarkıyı değiştiriyorum)

Selamm kızlarr nasılsınızz ?? benden iyilik , dizim düne nazaran daha iyi , geçecek Allahın izniyle zamanla :129::129:

bugünkü menüm;

sabah:

- kalkınca iki bardak ılık su
- 1 dilim uno denge light
- bi parça beyaz peynir
- domates , salatalık

öğle:
dışardaydım çok abartmamaya özen gösterdim

- mantarlı , yeşil biberli et
- yanında patates vardı

- içecek olarak zero kola (uzun süredir kola içmiyordum )

akşam:
öğlen coşmam sebebiyle sadece dünden kalan mercimek çorbasını içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…