ben önceden 2 kesme şeker atıyordum fincana. zamanla 1 kesmeye indirdim, alışınca yarım en sonunda da 0 şekere düşürdüm. ben 2 kere bu şekilde bıraktım.çokk teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için :)
şimdi ne yapmakla başlamalıyım ne zamanlar yazıyorsun menüleri???
benim gelen giden komşum cok oluyo nasıl yapıcam onları nasıl alıştırıcam çaysız çorbasız sohbetlere bilemiyorum
üst kat komsum da temizlik var çaya cağırdım yorulmuşlardır dıye yemek hazırladım çay yaptım yedi içti gittiler bendee bu arada bı tabak patlıcanlı oturtmayı götürmüşüm çay servisini yaparken
ne tuhaf ya orucumu bozmus gıbı oldum fark ettiğimde :) sanki yanlışlıkla yedim gibiydim vee halaaa da öyleyimmm :)
çayı şekersiz içenlere bi sorum olack nasıl alılştıdınız kendinizi varmı bunun bı teknığı??????
sanırım bu dönemin çocuklarının hepsi öyle hiperaktif canım yaaaÇok sağol canım inşallah iyi geçer..
tek düşüncem en hareketli çağında nasıl zaptedeceğiz..
Eki Görüntüle 377379
selamlllaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız kızlar havalar kapalı aman aman biraz daha kapalı kalsınki yazlıkları giyenekadar biraz daha zayıflarız
Kızlar biz şu an kırada oturuyoruz. Avcılar esenyurt tarafında kiptaş blokları. Evde yurumek zor oluyo cunku yürüyüş bandımı koyacak yer yok ev küçük. Yürüyüş yapacagım zaman bandı salonun kapısına hole taşı et sinir oluyorum. Bakalım bu günden sonra aksam yemeklerındne 1 saat sonra esımle sitede 1 saat yurumeyı denıycez. Bu 2 ay zayfladım zayıfladım sonra hazırdan ayı gelıyo ve sınava 1 ay kalmıs oluyo. Diyet felan yapamam kesin anca kılo almamaya calısırım. O yüzden bu 2 ay cok önemli benim için.
merhaba özlemçokk teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için :)
şimdi ne yapmakla başlamalıyım ne zamanlar yazıyorsun menüleri???
benim gelen giden komşum cok oluyo nasıl yapıcam onları nasıl alıştırıcam çaysız çorbasız sohbetlere bilemiyorum
üst kat komsum da temizlik var çaya cağırdım yorulmuşlardır dıye yemek hazırladım çay yaptım yedi içti gittiler bendee bu arada bı tabak patlıcanlı oturtmayı götürmüşüm çay servisini yaparken
ne tuhaf ya orucumu bozmus gıbı oldum fark ettiğimde :) sanki yanlışlıkla yedim gibiydim vee halaaa da öyleyimmm :)
çayı şekersiz içenlere bi sorum olack nasıl alılştıdınız kendinizi varmı bunun bı teknığı??????
desene baharcım bugüün market alışverişi gayet güzel geçtiEveeeet ben geldim tam 1.5 saat yürüdüm tabi 40 dakkası falan tempoluydu midem daha iyi şimdi
Carrefoura gittim bir baktım elim kolum dolu kasaya gelmişim ve elimde magnum 8li paketi dedim napıyorum ya bunu bırakayım bir tane tekli magnum alayım kendimesonra elimdekileri gittim yerlerine koydum tektek kasaya geldiğimde elimde sadece tek bir magnum kalmıştı kasaya sıraya girdim baktım benden 2-3 sıra önceki bayan Peymanın kuru erik kuru kayısısını falan almıştı elimdekine baktım napıyorum ya ben dedim sıradan çıktım gittim magnumu yerine koydum bende gidip Peymanın kuru erik kuru kayısı(gün kuruusu) ve kuru üzümünü aldım kuru erik hiç yememiştim daha önce şimdi denedim de tatsız tuzsuz geldi bana ama gün kurusuna bayıldım 5-6 tane yedim sanırım bundan sonra favorim budur çikolata şeker yiyeceğime bundan yerim
özlem merhaba hg cnm nasılsın bir koptun pir koptun ben de doru düzgün durmadım desem yeridir bir gittim bir geldim kilo da ladım 4 kilo kadarcıkgünaydın kızlar benim diyet son sürat devam cumartesi günü diyetisyen kontrolüm var bakalım kaç kilo vermiş olucam ayy cok heyecanlıyım inşallah uzun yıllardır hasret kaldığım o 65 kiloya kavuşurum yaza dair çok hayallerim var
dünki menümü paylaşmak istiyorum hemen
Sabah: 1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurta 1 domates
Şekersiz çay
Ögle: knorr bardak çorba (domates)
200 gr yoğurt
2 etimek
İkindi: 1 portakal
Akşam: 1 tabak haslanmış karnıbahar ( Yoğurtlu)
1 dilim ekmek
Valla kızlar sıkı bi diyetteyim 1000 kalorinin altında besleniyorum ama yıldım artık 100 kiloyla doğum yaptım 1,5 senedir ugraşıyorum bir an önce 2 ay içinde 10 kiloyu verip kurtulmak istiyorum
Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
semirancım oğlum bı haşereydiki yerde gökte durmaz bişeydi ama şükür artık büyüyomu ne azcık uslandık lafdan durdan anlar oldubende hemen attık kendimi buraya
ben küçük ince belli bardağa 3 tane atıyorum 2 tane eksik attımda çaydan hiç bişe anlamadım yahu
neyse ben bir bir eksilteyim bakalım sonuç ne olacak
acaba yarım yarım mı eksiltsem
iinnşşşaalllaaahhwuuuuuuu süpersinnnnn hemen alamlıyım dediklerinden onlarda şekerli çayın yanınada ıyı gıder hemde bana guzel pastaları ikram etmekden çekinirler :)))))
çay içiyorum şuan az şekerli ayyy ben bu işi yapıcam ahada buraya yazıyom seneye bu zaman ip gibi geziniyo buraya yenı gelenlere moral dağıtıyo olucam heheheeh
aranıza katılsam çok gec kalmıs sayılır mıyımmm acabaaa??? =(
merhaba
asık bi suratla sizlere merhaba dediğim için üzgünümm... Bıktım yıldım artık bu kılolarımdan yatakdan kalktığımda kocaman bı aynada kendımı gördüm iyice kilo almışım kendimden iğrendim
bazamın altında evlendiğim sıralar uzerime giydığım kıyafetlerimi çıkardım hepsini vakumlu bı hurca doldurmuştum açtım baktım şimidi o etekler ancak bır bacağıma olur
lütfen benden desteklerinizi esirgemeyin kurtulayım şu kilolarımdan artık
zaman zaman diyetler yaptım uğrastım ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr
hormonlarımda sorunlu duzenlı reglı olamıyorum bazen bunun uzeine attım sucu ama en buyuk suclu benım kendım boğazımı tutamamam ye bababam ye durumundayım
vereceğim artık bu kıloları yeterin gari
kendimi toparlayıp guzel bı kadın olacağıma önce kendime soz verim sonrada kabul ederseniz sizlere söz veriyorum
160 boyundayım
93 kilo 800 gramcığım
7 patlıcanla evin ortasında napsam diye dolandım tabi önce ebrucum
spnra öğlene közlemesini yaptım senin dediğin gibi ama zeytinyağı ve limon yerine nar ekşisi koydum
akşamada beğendi gibi ama yağsız ve unsuz kavurarak yaptım, üstüne yine tavuk ızgara ilave ettim
çok güzel olduu
Günaydın Kızlar
Burası yine soğuk düne nazaran hava biraz daha açık çıkıp yürüycem öğleden sonra inşallah.
Benim mideme neler oluyor anlamıyorum ya reflümü olucam yoksa midede başka bir sorunmu var anlamadım. Afedersiniz son 1 haftadır sürekli kabızlık çekiyorum bende dün gece yatarken 1 kaşık zeytinyağına limon sıkıp içtim Ahmet Maranki söylemişti yumuşatır diye içtim yattım gece 2buçukta bir uyandım ölüyorum sandımmidemin alt kısmı allahım sanki içerde birşeyler koparıyorlar içerde savaş var sanki midem değil bağırsaklarım değil ikisinin arasında biryer çok acıyordu bembeyaz olmuşum uyandım wc gittim falan dedim ölcem galiba sonra uyudum sabah uyandım çok şükür ölmemişim hala aynı yer acıyor zeytinyağındanmı oldu acaba anlamadım :26:
merhabalar
kurallarınız nelerdir
kilo takip listesi hazırlanıyormu
bende 91 kiloyumda
Eveeeet ben geldim tam 1.5 saat yürüdüm tabi 40 dakkası falan tempoluydu midem daha iyi şimdi
Carrefoura gittim bir baktım elim kolum dolu kasaya gelmişim ve elimde magnum 8li paketi dedim napıyorum ya bunu bırakayım bir tane tekli magnum alayım kendimesonra elimdekileri gittim yerlerine koydum tektek kasaya geldiğimde elimde sadece tek bir magnum kalmıştı kasaya sıraya girdim baktım benden 2-3 sıra önceki bayan Peymanın kuru erik kuru kayısısını falan almıştı elimdekine baktım napıyorum ya ben dedim sıradan çıktım gittim magnumu yerine koydum bende gidip Peymanın kuru erik kuru kayısı(gün kuruusu) ve kuru üzümünü aldım kuru erik hiç yememiştim daha önce şimdi denedim de tatsız tuzsuz geldi bana ama gün kurusuna bayıldım 5-6 tane yedim sanırım bundan sonra favorim budur çikolata şeker yiyeceğime bundan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?