ankarada yağmur başlıyor hafiften
biz ilkbaharıda ağır atlatıcaz sanırım ankaralılar olarak
ankarada kilo vermek zor iki gözüm (diye şarkıyı değiştiriyorum)
aaa yalnız deilsin acelemiz yokkk nooo panikkkkk:))))))))))Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
makarna yapıcam dyodunnnn + olmanda etkisi varmıdırkiiyavruslar geçmişi okuyamadım özür dilerim. dun tum gun bandırmadaydım. oğlan babası ben hepimiz maf olduk. arabayla gitmeye tırstım sabah akşam da gelip beni alın dedim trafik oğlan acıkmış durmadan ağladı. zaten 8.30 da gemiden inmem gerekirken, gemi limana yanasamadı ve 930 ancak inebildim popom resmen uyuştu. neyse yorucu bir gün oldu...
herkes iyidir inşallah az az okumaya başlarım şimdi.
buarada yine yeniden artı 1 kg dayım...
1 saat yurudum geldim.
yarın da yururum muhtemel.. bu hafta 3 olur...
geçmiiş ollsunnn alışverişinde süper geçmiiç valla kardasınnnn tebrik ederimLimonu sürekli tüketirim hiç böyle olmamıştı ama zeytinyağıyla birleşince olmuş olabilir zannımca birde dün akşam çok üşüdük o da eklenince olmuş olabilir sanırım :26:
zordur yaaa misafirlerle diyet yapmak kolay gelsinn biran önce normal hayata dönersin inşallahben geldim mmmm ama daha tam gelemedim.misafirlerim hala bizimle.bir de koşturmacaları çok.işler bana kalıyor ....benim çocuklarda iyice şımarıyorlar tepemde.adamcağız işte yoğunluğu aynı...evde 5çocuk küçücük evde .zor ki....ne desem.çok bunladım.bu akşm dönüyorlar.şimdi alışverişteler ben 4 çocukla evdeyim yemek hazırlayacağım.bebişi şimdi uyuttum.inşallah uynamaz.ben stresten sıkıntıdan yedim de yedim...geçen verdiğim almışımdır heralde((yarın detoks yapim diyorum ama çok bunladım.o da benm iyice canımı sıkarmıki diye düşünmeden edemiyorum.nesye yemek hazırlamaya gidiyorum herkesi öptüm.okuyamıyorum geçmişi ama umut senin köpek maceranı gördüm bu sıkıntılı zamanımda gülümsetti beni:)))ama işin ilginci Allah korumuş.saldırgan bişeyde olabilirdi ama nedir bu köpeklerin sende buldukları:)))?ama bende yena gibi seni korumak istedğini hatta köpeğin senin hakkında 'düzgün bir insan beni alsada rahat etsem 'diye düşündüğünü hayal ettim nedense okurken:)))
asumancım bizim burdaa kar fırtınası başladı, sizin orda durum nasıl
alaskadan farksızız ankaradaarkadaşımm
4 kilocukmuözlem merhaba hg cnm nasılsın bir koptun pir koptun ben de doru düzgün durmadım desem yeridir bir gittim bir geldim kilo da ladım 4 kilo kadarcık:26: :26: :26:
yenacım seni seviyorum ben yaaaaaaa demek istedimmm
merhaba özlem
bizimde çaya çok fazla misafirimiz gelir, komşular birgün bizde değilse ertesi gün bizde annem saolsun
biz annemle bir kaç defa denedik süper oldu, kuru kayısı-incir-badem falan koyduk çayın yanına ay ne hafif oluyor böyle süper diyerek artık herkes bisküvi pasta börek yerine bizim yaptığımızı yapıyorlar, hem apartmana yeni bir kültür geldi hem de biz ekstra bir şey yemiyoru (gerçi çayın yanında değil yemekte ekstra çıkarıyoruz arada ya neyse)
ben nererseyde 18 yaşımdan beri şekersiz çay içiyorum, ilk şekeri bıraktığımda çayda içmem falan demiştim ama 1 hafta sonra çayın tadını aldım
şuanda şekerli çay içemiyorum
evet bırakmak biraz zor ne yazıkki ama emin ol ondan sonra şekerli çayın çay olmadığını fark edeceksin
bayıldım süpermiş, peki evde kendi kendimize ikramlarda napcazz
walla ona baş sallamak yetmiyorrr
Eveeeet ben geldim tam 1.5 saat yürüdüm tabi 40 dakkası falan tempoluydu midem daha iyi şimdi
Carrefoura gittim bir baktım elim kolum dolu kasaya gelmişim ve elimde magnum 8li paketi dedim napıyorum ya bunu bırakayım bir tane tekli magnum alayım kendimesonra elimdekileri gittim yerlerine koydum tektek kasaya geldiğimde elimde sadece tek bir magnum kalmıştı kasaya sıraya girdim baktım benden 2-3 sıra önceki bayan Peymanın kuru erik kuru kayısısını falan almıştı elimdekine baktım napıyorum ya ben dedim sıradan çıktım gittim magnumu yerine koydum bende gidip Peymanın kuru erik kuru kayısı(gün kuruusu) ve kuru üzümünü aldım kuru erik hiç yememiştim daha önce şimdi denedim de tatsız tuzsuz geldi bana ama gün kurusuna bayıldım 5-6 tane yedim sanırım bundan sonra favorim budur çikolata şeker yiyeceğime bundan yerim
wuuuuuuu süpersinnnnn hemen alamlıyım dediklerinden onlarda şekerli çayın yanınada ıyı gıder hemde bana guzel pastaları ikram etmekden çekinirler :)))))
çay içiyorum şuan az şekerli ayyy ben bu işi yapıcam ahada buraya yazıyom seneye bu zaman ip gibi geziniyo buraya yenı gelenlere moral dağıtıyo olucam heheheeh
Şekerli çayın,şekerli türk kahvesinin,şekerli nescafenin,şekerli sütün,şekerli içilebilecek tüm sıcak içeceklerin tadını hiç bilmiyorum ben.Nasıl ki? Çocukluğumdan beri hiçbirini şeker atarak içmedim.Hatırlamıyorum ama sanırım şekerli sütten tiksinip diğerlerine de atmayı bıraktım.Tatlarını unuttum resmen.Diyetle ilgisi yok çocukluktan kalma alışkanlık.Böyle çok güzel zaten.Çayın asıl tadını alıyorum.Neden başka bişey ekleyerek değiştireyim ki özünüYoksa şeker katıp demliğe demlerdim heralde sonradan eklemektense
Darısı başına inşallah azaltarak tamamen bırakman dileğiyle...
kafam oldu kazan yahuu bu çocukların arada bir düğmeleri olmalı ki kapatalım yokmu bunların düğmeleriiiii imdattttt hiç tükenmiyor enerjileri
ben de 15 yaşımdan bu yana çayı şekersiz içerim ama ne fayda yahuuu demekki onuda şekerliş içseymişim onca sene çokta çay içerim bir 10 kiloda ona alırdım ne vücut varmış bende de behhhh maşallah
iinnşşşaalllaaahh
hepimiz incecik oluruz seneye bu vakitlerdee
bende sözde uyuyacaktım beceremedim oğluşum uyandı çünkü :)bende sabah erken kalkcam ama uykum yok
neyse sana iyi geceler şekerimm , sende iyiki varsın , öptüümm
valla gitmemek daha iyi dediğin gibi...günayydınnnnnn bu kızlar beni uyutmuyoooooo offf erkenden ayaktayız kahvaltımı yapayım dün akşam yemekte 1-2 turşu atım ağzıma ondanmıdır nedir tartı + lardaydı sabah bende vermişimdir diye heves ett,iiydim yersem bulguru 1 tbak + cıkarrım heralde bugüün dilkkat etmem şart
öğledeö sonra arkadaş çağırdı oturmaya çocumu bahane edicem yemesen olmuyo
en iyisiii gitmemek
i
inşallah geleceksin canım şu karayiplere gitme yeter :)Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
Özlemciğim, albümüne yorum yapmıştım ama buraya da yazmadan geçemeyeceğim. Süpper olmuşsun arkadaşımArtık hiçbir fazlan kalmamış, 40 bedenden yukarı olduğuna da kesinlikle inanamıyorum. Hatta 38'e bile girecek gibi görünüyorsun. Sen hedefine kadar devam et tabii, zaten fıstıksın tam fıstık ol. Ama şu halin de süper, benden söylemesi :))
Bu olay düşündürdü beni, o yolda daha saldırgan bir köpek kovalasa beni kimse de bulamam yardım isteyecek. Gene site içinde yürüyüşe dönsem, yukarıda yazdığım sebeplerden böylesi daha iyiydi. Neyse yarın sabah erken bir tartılıp gidişata bakacağım. Yürüyorum ve suyu artırdım ama diyette istediğim disiplini yakalayamadım henüz. Bakalım durumlar nasıl?
canım havalar ısınsada gerçekten bizde çıkıp dışarıda keyif yapsak...
olsun yaaa keşke ankarada olsammm seviyorum ankarayııı kar çok yakışıyo ankaraya ayazını yicen ankaranın sonra bi siimit cafede sevdiklerinle sıcacık çay yudumlucan
arkadaşım ben okurken yoruldum sen bide bunları yaşadın yanibugün inanılmaz yorgunum ve uykusuzum... oğluşum gece yatmadı çok geç yattı derken gecenin bir vakti horlamayan kocam horladı .anacım biri sustu biri başladı resmen :) bende yastığımı aldım oturma odasına geldim e tabi istediğim gibiuyuyamadımsabahta erken kalkıyorum ya offff ki ne offf... okula gittim. öğlen toplantım vardı ve 1 ders saatini de içine alarak bitti yani 2 saati geçkin sürdü kafam bi dünya tabi derken o da ne dünya tiyatrolar günü kutlması 1 saatte ayakta kal. sonra bu ayın değer konusu saygı ve sevgi eee tabi bunlarla ilgili proje geliştir, okulun ve sınıfın panolarını oluştur derken nasıl yoruldum anlatamam. zaten çocuklar bıcır bıcır başım ağrıdı resmen ki hala öyle... tam okuldan çıkacağım bir polis, sabah bir öğrencim izin aldı bende müdür yardımcısına yönlendiridim neyse gitmiş tabi örtttmenim izin verdi deyince gönderdim, meğer sen dra gideceğim diye izin al başka bir çocuğu döv, bu çocuk kuran kursunda kalıyor sözde ve oradakiler polisi görünce yok burada kalmıyor demişler işe bak, poliste bana teyit ettirmek ve doğrusunu öğrenmek için gelmiş, o kadar şaşırdım ki anlatamam... yani dolu dolu bir gündü ... hafta pzt 4 te başlayacak bir toplantım var ve diğer ilçelerde bu 7,5ta bitmiş yani en erken 9da evdeyim çok kötü ya
Ne yapalım kısmetcanım gelmeyi çok isterim ama oraya kadar suremeyebilirim geçen sefer ordan dönereken kaza yapmıştım biraz korkuyorum. 1-2 hafta daha süre lazım bana arabayla birbirimize alışmak için. sonra karşıya bile geçerim(diye düşünüyorum)...
cnm çok isterdim gelebilmeyi ama malesef çalışıyorum izin almam da sıkıntı salı günü emirin doğum günü onun için izin almayı planlıyorum yoksa öğleden sonra bi şekilde kaçmaya çalışırdım
iyi eğlenceler şimdiden bol sohbetler size
ee bize de resimlerinize bakmak düşecek napalım
ankarada yağmur başlıyor hafiften
biz ilkbaharıda ağır atlatıcaz sanırım ankaralılar olarak
ankarada kilo vermek zor iki gözüm (diye şarkıyı değiştiriyorum)
gün kurusu hangisi oluyordu ya neyse ben kuru kayısıya bayılırım da olsa yarım kilo yiyebilirim eriği hiç denemedim kuru üzümüde severim ne kadar yiyebiliriz diyette
avatarına bayıldım bu arada bana çok benziyo
bugün inanılmaz yorgunum ve uykusuzum... oğluşum gece yatmadı çok geç yattı derken gecenin bir vakti horlamayan kocam horladı .anacım biri sustu biri başladı resmen :) bende yastığımı aldım oturma odasına geldim e tabi istediğim gibiuyuyamadımsabahta erken kalkıyorum ya offff ki ne offf... okula gittim. öğlen toplantım vardı ve 1 ders saatini de içine alarak bitti yani 2 saati geçkin sürdü kafam bi dünya tabi derken o da ne dünya tiyatrolar günü kutlması 1 saatte ayakta kal. sonra bu ayın değer konusu saygı ve sevgi eee tabi bunlarla ilgili proje geliştir, okulun ve sınıfın panolarını oluştur derken nasıl yoruldum anlatamam. zaten çocuklar bıcır bıcır başım ağrıdı resmen ki hala öyle... tam okuldan çıkacağım bir polis, sabah bir öğrencim izin aldı bende müdür yardımcısına yönlendiridim neyse gitmiş tabi örtttmenim izin verdi deyince gönderdim, meğer sen dra gideceğim diye izin al başka bir çocuğu döv, bu çocuk kuran kursunda kalıyor sözde ve oradakiler polisi görünce yok burada kalmıyor demişler işe bak, poliste bana teyit ettirmek ve doğrusunu öğrenmek için gelmiş, o kadar şaşırdım ki anlatamam... yani dolu dolu bir gündü ... hafta pzt 4 te başlayacak bir toplantım var ve diğer ilçelerde bu 7,5ta bitmiş yani en erken 9da evdeyim çok kötü ya
değil mi ama :) daha neler yapıyoruz ah bir bilsen ,gerçekten angaryalar çok yoruyor....arkadaşım ben okurken yoruldum sen bide bunları yaşadın yani
Allah yardımcın olsun canım walla, öğretmenlik zooor zanaat gerçekten, ben asla yapamazdımm
sende çok yorulmuşsun canım ya ama ne güzel olmuştur ,ellerine sağlık.Haşat durumdayım arkadaşlar, oğlan 12'de okuldan geldi, uyumadı, annemi aradım sesi iyi gelmeyince kalkıp gittim, yardımcımı da götürdüm ama bu sefer. O elektirik süpürgesi tutup yerleri sildi, ben önce markete gittim, sonra mutfağa girdim. Çorba, biber dolması ve yarın için de karnıyarık pişirdim anneme, o arada öğle yemeği sofrası kurup kaldırdım filan. Sonra ütüye giriştim, saat beşte koşa koşa eve geldik kızı almak için, yardımcımı erken gönderdim yorulmuştu kız. Eh 3 çeşit de bizim eve yemek pişirdim, yok kefir mayala yok yoğurt mayala, yok bulaşıkları yıka derken bütün günüm mutfakta geçti. Ay sabahki köpeği bile aradım vallahi, en azından hayatıma bir heyecan katmıştı hayvancağız :)))))
Son dakikada haber verince ayarlamak zor biliyorum, gene de bir gelişme olur, katılabilen olursa yarın sabaha kadar bana mesaj atsın arkadaşlar
Özlemcim kolay gelsin canım benimm , hakkaten fazlaca yorucu bi gün olmuş....
...
sende çok yorulmuşsun canım ya ama ne güzel olmuştur ,ellerine sağlık.
ya bu arada nedir snein bu köpeklerden çektiğin allah aşkına...
...
15 gün sonra aşkım geliyoooooooilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık 2 ay oldu şimdi aldık uçak biletini Nisanın 13üne kadar aldığım kiloları verip 107 görsem süper olurdu Ben 105 olmak istiyorum diyimde ona ne kadar yaklaşırsam kardır diyim bundan sonra hergün çıkıp yürüycem mutlakaaa İşte bana güzel bir hedef 15 günde 4-5 kilo verilirmi verilmezse de yanaşılır herhalde
değil mi ama :) daha neler yapıyoruz ah bir bilsen ,gerçekten angaryalar çok yoruyor....
sende çok yorulmuşsun canım ya ama ne güzel olmuştur ,ellerine sağlık.
ya bu arada nedir snein bu köpeklerden çektiğin allah aşkına...
sağol aynurcum ,sende benim dilimden anlarsın değil mi :) hemde ne yorucuydu off ya olmasın bir daha
baharcım hedef var azim var aynurun dediği gibi aşk için neler yapılmazz15 gün sonra aşkım geliyoooooooilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık 2 ay oldu şimdi aldık uçak biletini Nisanın 13üne kadar aldığım kiloları verip 107 görsem süper olurdu Ben 105 olmak istiyorum diyimde ona ne kadar yaklaşırsam kardır diyim bundan sonra hergün çıkıp yürüycem mutlakaaa İşte bana güzel bir hedef 15 günde 4-5 kilo verilirmi verilmezse de yanaşılır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?