Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
aaa yalnız deilsin acelemiz yokkk nooo panikkkkk:))))))))))
makarna yapıcam dyodunnnn + olmanda etkisi varmıdırkii
Limonu sürekli tüketirim hiç böyle olmamıştı ama zeytinyağıyla birleşince olmuş olabilir zannımca birde dün akşam çok üşüdük o da eklenince olmuş olabilir sanırım :26:
geçmiiş ollsunnn alışverişinde süper geçmiiç valla kardasınnnn tebrik ederim
zordur yaaa misafirlerle diyet yapmak kolay gelsinn biran önce normal hayata dönersin inşallah
asumancım bizim burdaa kar fırtınası başladı, sizin orda durum nasıl
alaskadan farksızız ankarada arkadaşımm

olsun yaaa keşke ankarada olsammm seviyorum ankarayııı kar çok yakışıyo ankaraya ayazını yicen ankaranın sonra bi siimit cafede sevdiklerinle sıcacık çay yudumlucan

4 kilocukmu
alması ne kolayda bide o kadar kolay verebilsek:26::26:

harika fikir biz biri geldimi çekirdek falan çıkartırdık bundan sonra kuru üzüm ve leblebiye geçsem nasıl olur

bayıldım süpermiş, peki evde kendi kendimize ikramlarda napcazz
walla ona baş sallamak yetmiyorrr

kendimi dudurmakta zorlanıyorum:26:

gün kurusu hangisi oluyordu ya neyse ben kuru kayısıya bayılırım da olsa yarım kilo yiyebilirim eriği hiç denemedim kuru üzümüde severim ne kadar yiyebiliriz diyette

avatarına bayıldım bu arada bana çok benziyo

inş. hepberaber

tomurcukkk sende bendensin ben hiçbir içeceği şekerle içem sıcak soğuk farketmez şekerli bişey içemiyorum
kafam oldu kazan yahuu bu çocukların arada bir düğmeleri olmalı ki kapatalım yokmu bunların düğmeleriiiii imdattttt hiç tükenmiyor enerjileri

onların enerjisi bizde olsa nasıl zayıflardık off

iinnşşşaalllaaahh
hepimiz incecik oluruz seneye bu vakitlerdee

inaşllah

bende sabah erken kalkcam ama uykum yok

neyse sana iyi geceler şekerimm , sende iyiki varsın , öptüümm
bende sözde uyuyacaktım beceremedim oğluşum uyandı çünkü :)
valla gitmemek daha iyi dediğin gibi...
Ayda 2- 2,5 kg. hedefim, malum yaşı geçkin olduğum için sizin gibi hızlı metoya sahip değilim.:)
Artık 5 senede hedef kiloma gelirim zaar.:))
inşallah geleceksin canım şu karayiplere gitme yeter :)

sağol canım benim allah razı olsun, isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah. ay valla resmen 42yim ben ya :) okuladakilerde eridin hocam diyorlar okul başladığından beri çok fark etti diyorlar ama vermem gereken 10-12 kilo daha var ,benden kurtuluş yok ona göre :) ilginede çok ama çok teşekkür ederim canımsın :)

Amanın bir sürü özlem olmuş buralarrr. Özlemler birbirine karışacak:))

Bugün yaptıklarıa gelince

45 dk yürüyüş bandında yürüyüş( 6 hızla 4 km 250 kalori harcadım)

Sabah 50 gr içi çıkarılmıs tahıllı ekmek ıcıne light beyaz peynir ve light kaşar+ domates marul

Ara: 3kuru kayısı

Öğlen bir tabak ıspanak yakında 4 kasık light yogurt ve 1 dilim ekmek

Ara: 1/2 paket çiziye benzeyen light bisküvi 1 elma

Akşam 100grk yag koyulmadan kavrulmus kıymanın ıcıne 1 yumurta kırdım. Bol marul salatası ve 1 dilim tahıllı ekmek

Ara: 1/2 paket diet bis yerim yanında 1 elma yerim

sonra gece ders calısırkene gene karnım acıkır light sütle neskayde yaparım:))

bugün inanılmaz yorgunum ve uykusuzum... oğluşum gece yatmadı çok geç yattı derken gecenin bir vakti horlamayan kocam horladı .anacım biri sustu biri başladı resmen :) bende yastığımı aldım oturma odasına geldim e tabi istediğim gibiuyuyamadım sabahta erken kalkıyorum ya offff ki ne offf... okula gittim. öğlen toplantım vardı ve 1 ders saatini de içine alarak bitti yani 2 saati geçkin sürdü kafam bi dünya tabi derken o da ne dünya tiyatrolar günü kutlması 1 saatte ayakta kal. sonra bu ayın değer konusu saygı ve sevgi eee tabi bunlarla ilgili proje geliştir, okulun ve sınıfın panolarını oluştur derken nasıl yoruldum anlatamam. zaten çocuklar bıcır bıcır başım ağrıdı resmen ki hala öyle... tam okuldan çıkacağım bir polis, sabah bir öğrencim izin aldı bende müdür yardımcısına yönlendiridim neyse gitmiş tabi örtttmenim izin verdi deyince gönderdim, meğer sen dra gideceğim diye izin al başka bir çocuğu döv, bu çocuk kuran kursunda kalıyor sözde ve oradakiler polisi görünce yok burada kalmıyor demişler işe bak, poliste bana teyit ettirmek ve doğrusunu öğrenmek için gelmiş, o kadar şaşırdım ki anlatamam... yani dolu dolu bir gündü ... hafta pzt 4 te başlayacak bir toplantım var ve diğer ilçelerde bu 7,5ta bitmiş yani en erken 9da evdeyim çok kötü ya

...

olsun yaaa keşke ankarada olsammm seviyorum ankarayııı kar çok yakışıyo ankaraya ayazını yicen ankaranın sonra bi siimit cafede sevdiklerinle sıcacık çay yudumlucan
canım havalar ısınsada gerçekten bizde çıkıp dışarıda keyif yapsak
tıkıldık kaldık evlere, dışarıda da kapalı alanda oturmakta sıkıyor
kar yakışıyorda gitsin artık yeter bu kadar kaldığı

arkadaşım ben okurken yoruldum sen bide bunları yaşadın yani
Allah yardımcın olsun canım walla, öğretmenlik zooor zanaat gerçekten, ben asla yapamazdımm

Haşat durumdayım arkadaşlar, oğlan 12'de okuldan geldi, uyumadı, annemi aradım sesi iyi gelmeyince kalkıp gittim, yardımcımı da götürdüm ama bu sefer. O elektirik süpürgesi tutup yerleri sildi, ben önce markete gittim, sonra mutfağa girdim. Çorba, biber dolması ve yarın için de karnıyarık pişirdim anneme, o arada öğle yemeği sofrası kurup kaldırdım filan. Sonra ütüye giriştim, saat beşte koşa koşa eve geldik kızı almak için, yardımcımı erken gönderdim yorulmuştu kız. Eh 3 çeşit de bizim eve yemek pişirdim, yok kefir mayala yok yoğurt mayala, yok bulaşıkları yıka derken bütün günüm mutfakta geçti. Ay sabahki köpeği bile aradım vallahi, en azından hayatıma bir heyecan katmıştı hayvancağız :)))))

Ne yapalım kısmet Beyza müsait olursa tekrar geliriz biz de o taraflara. Ya o tarafta, ya bu tarafta buluşuruz yakında :))

Şimdiden kutlu olsun Emir'in doğumgünü :) Çalışıyor olunca zor elbette, inşallah toplu buluşmada biraraya geliriz.

Son dakikada haber verince ayarlamak zor biliyorum, gene de bir gelişme olur, katılabilen olursa yarın sabaha kadar bana mesaj atsın arkadaşlar

ankarada yağmur başlıyor hafiften
biz ilkbaharıda ağır atlatıcaz sanırım ankaralılar olarak
ankarada kilo vermek zor iki gözüm (diye şarkıyı değiştiriyorum)

Bende o şarkıyı Erzurumda kilo vermek imkansız iki gözüm diye değiştirmek istiyorum

Gün kusuru şu kahverengi olanlar doğal güneş ışığında kurutuluyor rengi kahverengi böyle hafif yanık kokusu gibi bir kokusu var ona bayıldım zaten valla mutlaka sınırlıdır 3 tane kayısı 2 tane erik 1 küçük avuç üzüm falandır da ben bakmadım ona 200 grmış gün kurusu ben yarısından çoğunu yedim bile

Avatarıma bayıldıysan alabilirsin ben değiştircem geçen nursenanın paylaştığı bir resimde gözüm kaldı gördüğüm kadarıyla bizden kimse kullanmıyor onu kullanıcam

Özlemcim kolay gelsin canım benimm , hakkaten fazlaca yorucu bi gün olmuş....

15 gün sonra aşkım geliyooooooo ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık 2 ay oldu şimdi aldık uçak biletini Nisanın 13üne kadar aldığım kiloları verip 107 görsem süper olurdu Ben 105 olmak istiyorum diyimde ona ne kadar yaklaşırsam kardır diyim bundan sonra hergün çıkıp yürüycem mutlakaaa İşte bana güzel bir hedef 15 günde 4-5 kilo verilirmi verilmezse de yanaşılır herhalde

arkadaşım ben okurken yoruldum sen bide bunları yaşadın yani
Allah yardımcın olsun canım walla, öğretmenlik zooor zanaat gerçekten, ben asla yapamazdımm
değil mi ama :) daha neler yapıyoruz ah bir bilsen ,gerçekten angaryalar çok yoruyor....
sende çok yorulmuşsun canım ya ama ne güzel olmuştur ,ellerine sağlık.

ya bu arada nedir snein bu köpeklerden çektiğin allah aşkına...
Özlemcim kolay gelsin canım benimm , hakkaten fazlaca yorucu bi gün olmuş....

sağol aynurcum ,sende benim dilimden anlarsın değil mi :) hemde ne yorucuydu off ya olmasın bir daha

...
sende çok yorulmuşsun canım ya ama ne güzel olmuştur ,ellerine sağlık.

ya bu arada nedir snein bu köpeklerden çektiğin allah aşkına...
...

Sağol canım :) Sabah yürümesem belki daha az yorulurdum, erkenden yürümek bir yandan iyi, bir yandan da akşamüzerine doğru iyice yorgun hissediyorum.

Yaptıklarım güzel oldu ama annemin yemekleri çoook meşhurdur. Bir tost yapar, yiyenler "hayatımda böyle tost yemedim" der, o derece. En basit şeyi bile güzel yapar. Yıllar önce kardeşimin arkadaşları yemekte annemin yaptığı hünkar beğendiyi yerken biri diğerine "abi o kadar güzel ki yemeye kıyamıyorum" demişti. Yıllardır aramızda espridir, eh ona yemek pişirmek de stresli oluyor tabii. İnan ağır misafirlere yaparken bu kadar stres olmam, acaba tadı tuzu yerinde mi diye

Allah'ın hakkı üçtür demişler, bakalım sıradaki maceram ne olacak köpeklerle?

Bu arada sana da bravo arkadaşım, bu kadar yorulup, çocuğuna vakit ayırıp üzerine diyetini de ihmal etmiyorsun...

yaparsıın Baharcımm ,AŞK için neler yapılmaskii

evet canımm aynen "bana damdan düşeni getirin" hesabı

baharcım hedef var azim var aynurun dediği gibi aşk için neler yapılmazz
hadi arkdaşım 4-5 kilo dayanırmı senin azminee beeee
yaşasın aaaşşşşkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…