Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar bugün yediklerimi yazsammıkiii kötü örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum bana kızın diye

sabah 2dlm kepekli ekmek 2dlm kaşar 1 yeşil çay

arada 1 küçük ase puding

öğlen 1 yemek kaşıgı ton balığı
2 dlm buğday ekmeği

arada 1 tabak kısır 1 kurabiye(gezmeye gitmedim yemeyim diye arkadaş almış gelmiş onunda bebek durmamış beraber yiyelim diye)

akşam 2 dlm tahıllı ekmek
1 kase çorba mercimek

3 lt su içtim bide

3 mil lasly şert oldu patlıcam şimdi dövün beniiiiiiii

nursena, aynurr
3 müzmi kaldık herkes hürreme mi kaçtı

ben hürrem izlemiyom bebeeemm

ayy bende çocukklardan hiç dizi izleyemiyorum malesefff 2 dk pc başına geçtim çıldırdı bebeler adam çay bekler büyük ders çalışacak

offff kızlarrr yaşasın bekarlıkkkkkkkkk

öpt sizi evdekiler sızınca çayımı alır gelirim
sizi zizinle burakıyorum şimd,ilikkkk

ayy bekarlık mı iyi evlilik mi iyi anlamadım ben şimdi :44::44:
gerçi çocuk olunca bekarlıktan eser kalmıyordur dimi
ama evlenmek güzeldir kızlar yaa en azından bir de ben deneyeyim

asumancım bizim burdaa kar fırtınası başladı, sizin orda durum nasıl
alaskadan farksızız ankarada arkadaşımm

aynen canım bizim burası da öyleydi kar yağmur hepsi mevcuttu bir de elektirikler gidip geldi bikaç kez
ben bugün yürümedim azcık evde iş yaptım yemek felan derken akşamı ettim akşam da kardeşim yeğenim vardı onlar az önce gittiler ben de yemeğimi yedim oturdum şimdi
yediklerimi sorarsanız 3 kaşık kadar bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 tane de acı biber turşusu
pilav da pek bi güzeldi tavukulu yapmıştım daha çok yiyesim vardı ama irade yaptım içtim üstüne de 1 litre suyu şişirdim kendimi

asumancım bizim burdaa kar fırtınası başladı, sizin orda durum nasıl
alaskadan farksızız ankarada arkadaşımm

aynen canım bizim burası da öyleydi kar yağmur hepsi mevcuttu bir de elektirikler gidip geldi bikaç kez
ben bugün yürümedim azcık evde iş yaptım yemek felan derken akşamı ettim akşam da kardeşim yeğenim vardı onlar az önce gittiler ben de yemeğimi yedim oturdum şimdi
yediklerimi sorarsanız 3 kaşık kadar bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 tane de acı biber turşusu
pilav da pek bi güzeldi tavukulu yapmıştım daha çok yiyesim vardı ama irade yaptım içtim üstüne de 1 litre suyu şişirdim kendimi

Selam millettttttttttt :122:

Kaçak sonunda gelebildi
Kaç gündür netim yok diye sinir oluyordum bildirimi bile kaçırdım :26: neyse kaçırmasaydımda birşey fark etmeyecekti
Yokluğumda umarım bir yaramazlık olmamıştırda herkes iyidir
Ben cuma günü regl oldum ve dün yeni bitti şükür ilk kez bukadar uzun sürdü ve resmen yine yattığım yerden kaldırmadı :26:
Tartıda artı gördüm ama bakalım nasılsa izinliydim cumaya kadar o artı bile gitse yeter

Sizler ne alemdesiniz
Geçmişe şimdilik bakamıyacağım ama ilk fırsatta geçmişi okurum inşallah

canım yaa hayranım senin şu azmine gerçekten
azcıkta bana göndersene o azimden benimki son haftalarda foss die söndü
seni canı gönülden tebrik ederim arkadaşım süpersin gerçektenn

merhaba güzel bayanlar..1 aydır aynı kilodayım.pes etmeye başlamıştımki tekrar bi azim geldi yeniden başladım diyete..reglimde bitsin adam akıllı sporumuda yapacağım..bu hafta 270 dakika sporum var..eliptik bisiklet aldım mekik aletide aldım..inş faydası olur..siz hangi sporları yapıyosunuz?lesliye yenidenmi başlasam acaba bilemedim

Afıyet bal olsun canımm. Kısıra bayılırım ama ben soganı çiğ yıyemıyorum midem rahatsız(

Aslında ara öğünde kısır yedıgın için( karbonhidrat) akşam yemegınde 2 dılım ekmek çorba yerıne( hem mercımek hem ekmek karbonhidrat) sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yeseymişin dengelenirmiş

Çok kötü değil bence canım

canım eliptik bisileti en fazla 15 dakika yapılmasını öneriyorlar
basen kısmında yayılma yapıyormuş ne yazıkki
bende evde yürüyüş ve leslie yapıyorum, gerçi bugün hiç hareket yapmadım

bende bayılıryorum kısıra canım vazgeçilmezimdir resmen
diyetisyenim haftada 1 defa öğle yemeği yerine yiyebilceğimi söyledi
ama diyete başladığımdan beri yediğimde midem ağrıyor sanırım bulgurdan benimde

selamun aleyküm canlar

insallah herkes afiyettedir
ben menümü paylasayim bir göz ativerin insallah cok sevinirim düzeltebilecegim seyler varsa söyleyebilirsiniz kizlar

Sabah menüm
Iki dilim kepekli ekmek
Ikisinin üzerinde ayri ayri
Sürme peynir,marul salatalik
1 tane sari süs biber ,domates
3 adet incir

Öglen
1 tabak etli barbunyali misirli lahana yemegi
1 kase corba
1 ayva

Aksam
1 tabak yesil salata
1 porsiyon havuc salatasi
1 porsiyon yogurt
1 elma

canım yaa hayranım senin şu azmine gerçekten
azcıkta bana göndersene o azimden benimki son haftalarda foss die söndü
seni canı gönülden tebrik ederim arkadaşım süpersin gerçektenn

yok canım ya ya ne azmi anca yerimde saymayı beceriyorum işte aylardır sen benim eski halimi örnek al o daha iyiydi
şimdi nerdeyse hergün çikolata yiyorum bugün de yedim malesef fazla olmasa da yiyorum işte dayanamıyorum

canım ilk ve son 5-10 dakika yavaş yapıyorum ısınma soğuma diye..azaltayım o zaman cnm dakikaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…