nursena, aynurr
3 müzmi kaldık herkes hürreme mi kaçtı
ben izliyorumda odayı doldurdum bugün teknolojik aletlerleben hürrem izlemiyom bebeeemm
nursena, aynurr
3 müzmi kaldık herkes hürreme mi kaçtı
ben hürrem izlemiyom bebeeemm
ayy bekarlık mı iyi evlilik mi iyi anlamadım ben şimdi :44::44:ayy bende çocukklardan hiç dizi izleyemiyorum malesefff 2 dk pc başına geçtim çıldırdı bebeler adam çay bekler büyük ders çalışacak
offff kızlarrr yaşasın bekarlıkkkkkkkkk
öpt sizi evdekiler sızınca çayımı alır gelirim
sizi zizinle burakıyorum şimd,ilikkkk
asumancım bizim burdaa kar fırtınası başladı, sizin orda durum nasıl
alaskadan farksızız ankaradaarkadaşımm
ayy bekarlık mı iyi evlilik mi iyi anlamadım ben şimdi :44::44:
gerçi çocuk olunca bekarlıktan eser kalmıyordur dimi
ama evlenmek güzeldir kızlar yaa en azından bir de ben deneyeyim
ayy bekarlık mı iyi evlilik mi iyi anlamadım ben şimdi :44::44:
gerçi çocuk olunca bekarlıktan eser kalmıyordur dimi
ama evlenmek güzeldir kızlar yaa en azından bir de ben deneyeyim
asumancım bizim burdaa kar fırtınası başladı, sizin orda durum nasıl
alaskadan farksızız ankaradaarkadaşımm
canım yaa hayranım senin şu azmine gerçektenaynen canım bizim burası da öyleydi kar yağmur hepsi mevcuttu bir de elektirikler gidip geldi bikaç kez
ben bugün yürümedim azcık evde iş yaptım yemek felan derken akşamı ettim akşam da kardeşim yeğenim vardı onlar az önce gittiler ben de yemeğimi yedim oturdum şimdi
yediklerimi sorarsanız 3 kaşık kadar bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 tane de acı biber turşusu
pilav da pek bi güzeldi tavukulu yapmıştım daha çok yiyesim vardı ama irade yaptım içtim üstüne de 1 litre suyu şişirdim kendimi
Afıyet bal olsun canımm. Kısıra bayılırım ama ben soganı çiğ yıyemıyorum midem rahatsıziyi akşamlar bugün yediklerimi yazsammıkiii kötü örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum bana kızın diye
sabah 2dlm kepekli ekmek 2dlm kaşar 1 yeşil çay
arada 1 küçük ase puding
öğlen 1 yemek kaşıgı ton balığı
2 dlm buğday ekmeği
arada 1 tabak kısır 1 kurabiye(gezmeye gitmedim yemeyim diye arkadaş almış gelmiş onunda bebek durmamış beraber yiyelim diye)
akşam 2 dlm tahıllı ekmek
1 kase çorba mercimek
3 lt su içtim bide
3 mil lasly şert oldu patlıcam şimdi dövün beniiiiiiii
canım eliptik bisileti en fazla 15 dakika yapılmasını öneriyorlarmerhaba güzel bayanlar..1 aydır aynı kilodayım.pes etmeye başlamıştımki tekrar bi azim geldi yeniden başladım diyete..reglimde bitsin adam akıllı sporumuda yapacağım..bu hafta 270 dakika sporum var..eliptik bisiklet aldım mekik aletide aldım..inş faydası olur..siz hangi sporları yapıyosunuz?lesliye yenidenmi başlasam acaba bilemedim
bende bayılıryorum kısıra canım vazgeçilmezimdir resmenAfıyet bal olsun canımm. Kısıra bayılırım ama ben soganı çiğ yıyemıyorum midem rahatsız(
Aslında ara öğünde kısır yedıgın için( karbonhidrat) akşam yemegınde 2 dılım ekmek çorba yerıne( hem mercımek hem ekmek karbonhidrat) sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yeseymişin dengelenirmiş
Çok kötü değil bence canım
canım eliptik bisileti en fazla 15 dakika yapılmasını öneriyorlar
basen kısmında yayılma yapıyormuş ne yazıkki
bende evde yürüyüş ve leslie yapıyorum, gerçi bugün hiç hareket yapmadım
ben osman müftüoğlu nu dinlemiştim15 dakikamı sadece..ben 45 dk yapıyodum 3-4 gündür
canım yaa hayranım senin şu azmine gerçekten
azcıkta bana göndersene o azimden benimki son haftalarda foss die söndü
seni canı gönülden tebrik ederim arkadaşım süpersin gerçektenn
ben osman müftüoğlu nu dinlemiştim
hızlı tempoda 15 en fazla 20 dakika yapmak yeterliymiş
birde spor salonuna giden bir arkadaşım yürüyüşü yaptıntan sonra 15 dak yaptırıyorlar demişti ordan aklımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?