Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben beğendim menünü ama bişey farkettim sen ara öğün yapmıyorsun bi bildiğin mi var öylemi denk geliyor

akabe karadenizlimisin.?
barbunya,mısır birde lahana eklenince aklıma geldi.:))

yeğenim kastamonuya atanınca iş arkadaşıyla evlendi oralı..Her geldiklerinde barbunya ve kırık mısır getirir birde mısır unu.

Son düzenleme:
ben beğendim menünü ama bişey farkettim sen ara öğün yapmıyorsun bi bildiğin mi var öylemi denk geliyor

canim ben daha evvel zayiflama merkezinde yatili kaldigim da prof. öyle alistirmisti
ara ögünlere alisinsa hergün mide beyne yeme arzusunun sinyallerini verirmis
onun icin 5 saatte bir, günde 3 ögün veriyorlardi
ve ara ögünleri yemegin ardindan veriyorlardi (pastadan tutunda ne arzu ederseniz)
öylelikle 5 haftada 13 kilo vermistim..
kilo almak istiyenlerde vardi, onlarada ayni bizim yediklerimizden verip birde ara ögünler veriyorlardi onlarda bu sekilde haftada 2 kilo aliyordu..
yani prof.kalsa ara ögünlerle insan kilo alabiliyor..bende alistim simdi ara ögün yemiyorum

Ceco ,

hoşgeldin. özlettin kendini...

yok öyle deme bence süpersin
valla bulgur pilavı yeseydim ve beğenseydim şişirmesin die su içmez, tam tersi bir tabak yer kendimi şişirirdim

evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var

evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var

Keşkeğe bayılırım bende tabak tabak yerim yaptığımda o yüzden pek yapmıyorum.:)
Sonrada günlerce mide ağrısı çekerim...
Seni tebrik etmek lazım işin matematiğini kavramışsın ölçülü tüketiyorsun öğünlerini hatta az.:)
Bu arada hamsi bizimde favorimiz haftada bir muhakak yeriz ama bu aylarda yememek gerek kurtlanıyormuş mart - mayıs arası..
Sardalyada çok fazla İzmirde onu alıyoruz artık. yada levrek..

Canım menün güzel ama ara öğün neden yok? bir de öğlen ve akşam neden ekmek yemiyorsun.

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:2 diyet bisküvi
akşam:5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

spor:60 dakika spor salonu bugün vaktim çok yoktu sadece yürüyüş yapabildim bir saat

bi de bi sitede gördüm bunu starda başlayan yarışmanın yurtdışında yayınlanan bölümlerinde zayıflayan insanlar biraz motive olalım

The Biggest Loser Before And After : theBERRY

Herkes farklı söyluyor demekki. Genelde dıyetısyenler ve doktorlar ara öğünsüz diyet önermezler. Sen nasıl alıstıysan öyle ye tabii ama ekmek yemek lazım ana öğünlerde diye düşünüyorum

süper olmuşlar, ama sanki kaslanmışlar gibi
ama süper olmuşlar yani bravo ve çok güzel görünüyorlar

Herkes farklı söyluyor demekki. Genelde dıyetısyenler ve doktorlar ara öğünsüz diyet önermezler. Sen nasıl alıstıysan öyle ye tabii ama ekmek yemek lazım ana öğünlerde diye düşünüyorum

sabah -aksam ekmek yiyebiliyorum canim
ama ben kepekli esmer ekmekleri pek severek yemedigimden sadece sabahlari yiyorum

kızlarr oturduğum yerden uyukluyorum , annemde böyle yapardı , oooff anamı özledim haaa

bi kaçamak yapıp Mersinemi gitsem acep :)))

Son düzenleme:

cok tsk ederim canim,
hamsinin kurtlandigini bilmiyordum almanyadada pek tazesi gelmediginden ne zaman bulursak aliyoruz
iyiki söyledin ...sanirim kurtlu kurtlu yedik hep yaw

sabah -aksam ekmek yiyebiliyorum canim
ama ben kepekli esmer ekmekleri pek severek yemedigimden sadece sabahlari yiyorum
Canım sen gene de yemeye calıs. Tamam çok fazla kılo verırsın bu yemeyle ama senın uzun yolun, vucut bu yemeye alısıcak bir süre sonra ve sen daha fazlasını yedıgınde mesela ekmek yemeye basladıgında onu yakamıycak. Mutlaka kalorını yavas yavas azaltman lazım. Ancak ölümcül ve acilen zayıflaması gereken hastalara cok az yemek verırler bir an önce kılo versınler diye

Bak ben 99 kıloda dıyete basladıgımda her öğünde 2 dılım ekmegım vardı canım. Sonra 90 kıloya ındıgımde ekmekler öğle ve aksam 1er dılım sabah 2 dılımdi. Mesela ılk zamanlar 1600 kalorılık dıyetım vardı sımdı 1400 kalorılık. Yani en azından ekmegini ye derim ben

Bu arada azmin için tebrikler ben hayatta bukadar yemekle yaşayamam:)))

ben fazla bilinçli deilim sanırım sadecce yediklerimi kısıp vermeye çalışıyorum öle karbonhirat protein fark etmiyo allah ne verdiyse azaltarak veriyorum valla senin gibi dikkat etsem sanırım ayda 4 -5 kilo garanti veririm kücük cocuk eşimde devamlı görevde stres kendime özel hiç bişey yapaıyorum zaten öle özelde yapamam ayda bi alışverişe gidiyoruz doguda sebze bulmak mucizee allahtan bim açıldıda lükse kavuştuk:)))
valla 5 hafada süper hatta hayall 13 kilo fiyatı çok pahalı diyolar öle merkezlerinn

darısı bize ne güzel sıkılaşmış ve zayıflamışlar

Ceco ,

hoşgeldin. özlettin kendini...

ceco özlettin gerçekten kim bilir anlatacak ne çok şey vardır değil mi banu

Sormayın kızlar valla bende sizleri özledim kaç gündür
Asucuğum aslında garip ama çokta birşey olmadı reglden dolayı yatınca neyse ayın 13ünde amcaoğlunun kınası var orada kesin malzeme çıkar
Bugün Kv çaya geldi öğlene doğru eşim git dedi diye. Hatun kına için kendine boncuklu siyah bir kazak arıyormuş sanki 4 ay önce benim kocam gitti :26: çok tuhafıma gitti doğrusu sonuçta ne cabuk geçti yası ki kınada ne giyerim derdine bile düşmüş ama tabi kendi bileceği. Ben açıkcada dedim senin giydiğin yada giymediğine mi bakacaklar daha kocan yeni vefat etmiş diye ama kadının umuru değil keyfi bilir
Yine kendi annesini şikayet edip durdu yok büyük ananne çok eziyet ediyormuş falan diye sonra tutturdu ben ilerde elden ayaktan düşmeyeceğim diye bende büyük konuşma Rabbim bilir kimin ne olacağını deyince biraz bozuldu. Sanki yanlış bir şey söylemişim gibi :44:
Ona kalsa zaten yurtdışına kızının yanına gidecek ama annesi izin vermiyor diye sinir oluyor kaç gündür bende eğer vicdanın el veriyorsa niye annenin lafına bakıyorsun git dedim tabi o ne anlamda söylediğimi anladı ki vazgeçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…