- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
selamun aleyküm canlar
insallah herkes afiyettedir
ben menümü paylasayim bir göz ativerin insallah cok sevinirim düzeltebilecegim seyler varsa söyleyebilirsiniz kizlar
Sabah menüm
Iki dilim kepekli ekmek
Ikisinin üzerinde ayri ayri
Sürme peynir,marul salatalik
1 tane sari süs biber ,domates
3 adet incir
Öglen
1 tabak etli barbunyali misirli lahana yemegi
1 kase corba
1 ayva
Aksam
1 tabak yesil salata
1 porsiyon havuc salatasi
1 porsiyon yogurt
1 elma
selamun aleyküm canlar
ben menümü paylasayim bir göz ativerin insallah cok sevinirim düzeltebilecegim seyler varsa söyleyebilirsiniz kizlar
Sabah menüm
Iki dilim kepekli ekmek
3 adet incir
Öglen
1 kase corba
1 ayva
Aksam
1 tabak yesil salata
1 porsiyon yogurt
1 elma
ben beğendim menünü ama bişey farkettim sen ara öğün yapmıyorsun bi bildiğin mi var öylemi denk geliyor
yok öyle deme bence süpersinyok canım ya ya ne azmi anca yerimde saymayı beceriyorum işte aylardır sen benim eski halimi örnek al o daha iyiydi
şimdi nerdeyse hergün çikolata yiyorum bugün de yedim malesef fazla olmasa da yiyorum işte dayanamıyorum
Ceco ,
hoşgeldin.özlettin kendini...
akabe karadenizlimisin.?
barbunya,mısır birde lahana eklenince aklıma geldi.:))
yeğenim kastamonuya atanınca iş arkadaşıyla evlendi oralı..Her geldiklerinde barbunya ve kırık mısır getirir birde mısır unu.
bencede azalt canım 45 dak bisiklet için çok fazla çünkü birde yürüyüşten ya da lesliden sonra yaparsan, daha fazla kalori yakar ve vücudunda daha rahat sıklaşırcanım ilk ve son 5-10 dakika yavaş yapıyorum ısınma soğuma diye..azaltayım o zaman cnm dakikaları
evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var
selamun aleyküm canlar
Sabah menüm
Iki dilim kepekli ekmek
3 adet incir
Öglen
1 kase corba
1 ayva
Aksam
1 tabak yesil salata
1 porsiyon yogurt
1 elma
canim ben daha evvel zayiflama merkezinde yatili kaldigim da prof. öyle alistirmisti
ara ögünlere alisinsa hergün mide beyne yeme arzusunun sinyallerini verirmis
onun icin 5 saatte bir, günde 3 ögün veriyorlardi
ve ara ögünleri yemegin ardindan veriyorlardi (pastadan tutunda ne arzu ederseniz)
öylelikle 5 haftada 13 kilo vermistim..
kilo almak istiyenlerde vardi, onlarada ayni bizim yediklerimizden verip birde ara ögünler veriyorlardi onlarda bu sekilde haftada 2 kilo aliyordu..
yani prof.kalsa ara ögünlerle insan kilo alabiliyor..bende alistim simdi ara ögün yemiyorum
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:2 diyet bisküvi
akşam:5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
spor:60 dakika spor salonu bugün vaktim çok yoktu sadece yürüyüş yapabildim bir saat
bi de bi sitede gördüm bunu starda başlayan yarışmanın yurtdışında yayınlanan bölümlerinde zayıflayan insanlar biraz motive olalım
The Biggest Loser Before And After : theBERRY
Herkes farklı söyluyor demekki. Genelde dıyetısyenler ve doktorlar ara öğünsüz diyet önermezler. Sen nasıl alıstıysan öyle ye tabii ama ekmek yemek lazım ana öğünlerde diye düşünüyorum
Keşkeğe bayılırım bende tabak tabak yerim yaptığımda o yüzden pek yapmıyorum.:)
Sonrada günlerce mide ağrısı çekerim...
Seni tebrik etmek lazımişin matematiğini kavramışsın ölçülü tüketiyorsun öğünlerini hatta az.:)
Bu arada hamsi bizimde favorimiz haftada bir muhakak yeriz ama bu aylarda yememek gerek kurtlanıyormuş mart - mayıs arası..
Sardalyada çok fazla İzmirde onu alıyoruz artık. yada levrek..
aaa yalnız deilsin acelemiz yokkk nooo panikkkkk:))))))))))
makarna yapıcam dyodunnnn + olmanda etkisi varmıdırkii
n
Canım sen gene de yemeye calıs. Tamam çok fazla kılo verırsın bu yemeyle ama senın uzun yolun, vucut bu yemeye alısıcak bir süre sonra ve sen daha fazlasını yedıgınde mesela ekmek yemeye basladıgında onu yakamıycak. Mutlaka kalorını yavas yavas azaltman lazım. Ancak ölümcül ve acilen zayıflaması gereken hastalara cok az yemek verırler bir an önce kılo versınler diyesabah -aksam ekmek yiyebiliyorum canim
ama ben kepekli esmer ekmekleri pek severek yemedigimden sadece sabahlari yiyorum
ben fazla bilinçli deilim sanırım sadecce yediklerimi kısıp vermeye çalışıyorum öle karbonhirat protein fark etmiyo allah ne verdiyse azaltarak veriyorum valla senin gibi dikkat etsem sanırım ayda 4 -5 kilo garanti veririm kücük cocuk eşimde devamlı görevde stres kendime özel hiç bişey yapaıyorum zaten öle özelde yapamam ayda bi alışverişe gidiyoruz doguda sebze bulmak mucizee allahtan bim açıldıda lükse kavuştuk:)))Afıyet bal olsun canımm. Kısıra bayılırım ama ben soganı çiğ yıyemıyorum midem rahatsız(
Aslında ara öğünde kısır yedıgın için( karbonhidrat) akşam yemegınde 2 dılım ekmek çorba yerıne( hem mercımek hem ekmek karbonhidrat) sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek yeseymişin dengelenirmiş
Çok kötü değil bence canım
valla 5 hafada süper hatta hayall 13 kilo fiyatı çok pahalı diyolar öle merkezlerinncanim ben daha evvel zayiflama merkezinde yatili kaldigim da prof. öyle alistirmisti
ara ögünlere alisinsa hergün mide beyne yeme arzusunun sinyallerini verirmis
onun icin 5 saatte bir, günde 3 ögün veriyorlardi
ve ara ögünleri yemegin ardindan veriyorlardi (pastadan tutunda ne arzu ederseniz)
öylelikle 5 haftada 13 kilo vermistim..
kilo almak istiyenlerde vardi, onlarada ayni bizim yediklerimizden verip birde ara ögünler veriyorlardi onlarda bu sekilde haftada 2 kilo aliyordu..
yani prof.kalsa ara ögünlerle insan kilo alabiliyor..bende alistim simdi ara ögün yemiyorum
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:2 diyet bisküvi
akşam:5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
spor:60 dakika spor salonu bugün vaktim çok yoktu sadece yürüyüş yapabildim bir saat
bi de bi sitede gördüm bunu starda başlayan yarışmanın yurtdışında yayınlanan bölümlerinde zayıflayan insanlar biraz motive olalım
The Biggest Loser Before And After : theBERRY
Ceco ,
hoşgeldin.özlettin kendini...
ceco özlettin gerçekten kim bilir anlatacak ne çok şey vardır değil mi banu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?