Canım sen gene de yemeye calıs. Tamam çok fazla kılo verırsın bu yemeyle ama senın uzun yolun, vucut bu yemeye alısıcak bir süre sonra ve sen daha fazlasını yedıgınde mesela ekmek yemeye basladıgında onu yakamıycak. Mutlaka kalorını yavas yavas azaltman lazım. Ancak ölümcül ve acilen zayıflaması gereken hastalara cok az yemek verırler bir an önce kılo versınler diye
Bak ben 99 kıloda dıyete basladıgımda her öğünde 2 dılım ekmegım vardı canım. Sonra 90 kıloya ındıgımde ekmekler öğle ve aksam 1er dılım sabah 2 dılımdi. Mesela ılk zamanlar 1600 kalorılık dıyetım vardı sımdı 1400 kalorılık. Yani en azından ekmegini ye derim ben
Bu arada azmin için tebrikler ben hayatta bukadar yemekle yaşayamam:)))
yaw arkadaslar cokmu az yiyorum ben ciddende
artik kendimden süphe ediyorum
az yiyorumda görmüyormuyum acaba
bana cok yiyormusum gibi geliyor
yarin az daha ekmeklerimi cogaltayim insallah
yaw arkadaslar cokmu az yiyorum ben ciddende
artik kendimden süphe ediyorum
az yiyorumda görmüyormuyum acaba
bana cok yiyormusum gibi geliyor
yarin az daha ekmeklerimi cogaltayim insallah
nursenacim ben sigortayla anlasmali bir yere gittim,
ücret ödemedim canim,hatta sigorta yol masraflarimi bile karsilamisti
simdiye kadar yanlis hatirlamiyorsam sanirim 3 defa gittim
ben derhal zayıflamak ve bu kot çeketi giymek istiyorum efil efil yazlık elbiselerle...
Product Detail | H&M TR
ben derhal zayıflamak ve bu kot çeketi giymek istiyorum efil efil yazlık elbiselerle...
Product Detail | H&M TR
Yok hayatım yemekler cok ıyı porsıyonlar sadece ekmek eksık. ara ogunde eksık de onu saymıyorum sen ıstemıyosun alısmıssın öle yemeye. Benım 99 kılodayken kı lıstemı sana yazsam şoka gırersın bacım
hıım türkiyede malleseff paran varsa adamsın
mutluu metabolizma hızlandıran çayı sen mi hazırlıyorsun canım??arkadaşlar ben de yazacağım yediklerimi,
sabah
2 dilim light kepekli ekmeye beyaz peynirli tost 1 domates
öğle
300 gr tavuk göysu ile 2 domates 3 biber kavurup 1 bardak ayran ile yedim.
ara
1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı sut
akşam
bulgurla pişirilmiş pırasa 1 küçük kase yoğurt.
2.5 litre su-1 büyük bardak yeşil çay-1 büyük bardak form çay- 2 büyük bardak metobolizma hızlandırıcrı cay(elma karabiber tarçın falan kaynatılarak yapılan...)
cokk güzel az daha bekle fiyatı biz zayıflayana kadar düşer 2 tene alırız:)))
inşallah yaz akşamları giiyer resim atarsın bize
arkadaşlar ben de yazacağım yediklerimi,
sabah
2 dilim light kepekli ekmeye beyaz peynirli tost 1 domates
öğle
300 gr tavuk göysu ile 2 domates 3 biber kavurup 1 bardak ayran ile yedim.
ara
1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı sut
akşam
bulgurla pişirilmiş pırasa 1 küçük kase yoğurt.
2.5 litre su-1 büyük bardak yeşil çay-1 büyük bardak form çay- 2 büyük bardak metobolizma hızlandırıcrı cay(elma karabiber tarçın falan kaynatılarak yapılan...)
Bugün esimde söyledi canim cok az yiyormusum diye,yarin biraz daha fazlalastirayim insallah
Allah razi olsun verdiginiz fikirler benim icin cok önemli canim
Sanirim bu yüzden hasretimizi kalbimize gömüp su yabanci memleketlerde yasamayi tercih ediyoruz
mutluu metabolizma hızlandıran çayı sen mi hazırlıyorsun canım??
varsa tarifini verir misin rica etsem???
ne güzel bayılırım güzel yemeklere ,demek anneciğinin eli kıymetli ellerden ama her annenin yemeği güzeldir değil mi:) senin işin zormuş bugün desene :) bir de herşeyi beğenmeyen bir huyu varsa yandığının resmi yani... demek yemeye kıyamıyorlar ay çok hoşuma gitti :)Sağol canım :) Sabah yürümesem belki daha az yorulurdum, erkenden yürümek bir yandan iyi, bir yandan da akşamüzerine doğru iyice yorgun hissediyorum.
Yaptıklarım güzel oldu ama annemin yemekleri çoook meşhurdur. Bir tost yapar, yiyenler "hayatımda böyle tost yemedim" der, o derece. En basit şeyi bile güzel yapar. Yıllar önce kardeşimin arkadaşları yemekte annemin yaptığı hünkar beğendiyi yerken biri diğerine "abi o kadar güzel ki yemeye kıyamıyorum" demişti. Yıllardır aramızda espridir, eh ona yemek pişirmek de stresli oluyor tabii. İnan ağır misafirlere yaparken bu kadar stres olmam, acaba tadı tuzu yerinde mi diye
Allah'ın hakkı üçtür demişler, bakalım sıradaki maceram ne olacak köpeklerle?
Bu arada sana da bravo arkadaşım, bu kadar yorulup, çocuğuna vakit ayırıp üzerine diyetini de ihmal etmiyorsun...
değil mi canım ya :)evet canımm aynen "bana damdan düşeni getirin" hesabı
kızamıyorum çünkü buün bende saçmaladım resmen....iyi akşamlar bugün yediklerimi yazsammıkiii kötü örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum bana kızın diye
sabah 2dlm kepekli ekmek 2dlm kaşar 1 yeşil çay
arada 1 küçük ase puding
öğlen 1 yemek kaşıgı ton balığı
2 dlm buğday ekmeği
arada 1 tabak kısır 1 kurabiye(gezmeye gitmedim yemeyim diye arkadaş almış gelmiş onunda bebek durmamış beraber yiyelim diye)
akşam 2 dlm tahıllı ekmek
1 kase çorba mercimek
3 lt su içtim bide
3 mil lasly şert oldu patlıcam şimdi dövün beniiiiiiii
bayılırılm tavuklu bulgura bende dün yeşilmercimekli yapmıştım, hep 1-2 lokma alır bol su içerim ki şişeyim :)aynen canım bizim burası da öyleydi kar yağmur hepsi mevcuttu bir de elektirikler gidip geldi bikaç kez
ben bugün yürümedim azcık evde iş yaptım yemek felan derken akşamı ettim akşam da kardeşim yeğenim vardı onlar az önce gittiler ben de yemeğimi yedim oturdum şimdi
yediklerimi sorarsanız 3 kaşık kadar bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 tane de acı biber turşusu
pilav da pek bi güzeldi tavukulu yapmıştım daha çok yiyesim vardı ama irade yaptım içtim üstüne de 1 litre suyu şişirdim kendimi
bendeeeeeeeeeeeee karadenizliyim :)evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var
kızlarr oturduğum yerden uyukluyorum , annemde böyle yapardı , oooff anamı özledim haaa
bi kaçamak yapıp Mersinemi gitsem acep :)))
ne güzel bayılırım güzel yemeklere ,demek anneciğinin eli kıymetli ellerden ama her annenin yemeği güzeldir değil mi:) senin işin zormuş bugün desene :) bir de herşeyi beğenmeyen bir huyu varsa yandığının resmi yani... demek yemeye kıyamıyorlar ay çok hoşuma gitti :)Sağol canım :) Sabah yürümesem belki daha az yorulurdum, erkenden yürümek bir yandan iyi, bir yandan da akşamüzerine doğru iyice yorgun hissediyorum.
Yaptıklarım güzel oldu ama annemin yemekleri çoook meşhurdur. Bir tost yapar, yiyenler "hayatımda böyle tost yemedim" der, o derece. En basit şeyi bile güzel yapar. Yıllar önce kardeşimin arkadaşları yemekte annemin yaptığı hünkar beğendiyi yerken biri diğerine "abi o kadar güzel ki yemeye kıyamıyorum" demişti. Yıllardır aramızda espridir, eh ona yemek pişirmek de stresli oluyor tabii. İnan ağır misafirlere yaparken bu kadar stres olmam, acaba tadı tuzu yerinde mi diye
Allah'ın hakkı üçtür demişler, bakalım sıradaki maceram ne olacak köpeklerle?
Bu arada sana da bravo arkadaşım, bu kadar yorulup, çocuğuna vakit ayırıp üzerine diyetini de ihmal etmiyorsun...
değil mi canım ya :)evet canımm aynen "bana damdan düşeni getirin" hesabı
kızamıyorum çünkü buün bende saçmaladım resmen....iyi akşamlar bugün yediklerimi yazsammıkiii kötü örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum bana kızın diye
sabah 2dlm kepekli ekmek 2dlm kaşar 1 yeşil çay
arada 1 küçük ase puding
öğlen 1 yemek kaşıgı ton balığı
2 dlm buğday ekmeği
arada 1 tabak kısır 1 kurabiye(gezmeye gitmedim yemeyim diye arkadaş almış gelmiş onunda bebek durmamış beraber yiyelim diye)
akşam 2 dlm tahıllı ekmek
1 kase çorba mercimek
3 lt su içtim bide
3 mil lasly şert oldu patlıcam şimdi dövün beniiiiiiii
bayılırılm tavuklu bulgura bende dün yeşilmercimekli yapmıştım, hep 1-2 lokma alır bol su içerim ki şişeyim :)aynen canım bizim burası da öyleydi kar yağmur hepsi mevcuttu bir de elektirikler gidip geldi bikaç kez
ben bugün yürümedim azcık evde iş yaptım yemek felan derken akşamı ettim akşam da kardeşim yeğenim vardı onlar az önce gittiler ben de yemeğimi yedim oturdum şimdi
yediklerimi sorarsanız 3 kaşık kadar bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 tane de acı biber turşusu
pilav da pek bi güzeldi tavukulu yapmıştım daha çok yiyesim vardı ama irade yaptım içtim üstüne de 1 litre suyu şişirdim kendimi
bendeeeeeeeeeeeee karadenizliyim :)evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var
kızlarr oturduğum yerden uyukluyorum , annemde böyle yapardı , oooff anamı özledim haaa
bi kaçamak yapıp Mersinemi gitsem acep :)))
Masallah ben 70lere ınana kadar sız bana yetısırsınız valla. Ben hayatta duramam bunlarla. Özellıkle evde ve ders calıstıgım ıcın ara öğünlerde genelde karbonhıdrat canım ıstıyor. Ben de en azından beni tutsun dıye lıght bisküvi yiyorum. Sporu biraz arttırmam gerekıcek sanırım cunku yemekten kısamıyorum şu durumda
özlem merhaba hg cnm nasılsın bir koptun pir koptun ben de doru düzgün durmadım desem yeridir bir gittim bir geldim kilo da ladım 4 kilo kadarcık:26: :26: :26:
semirancım sorma canım ya valla kopmaya hiç niyetim yoktu aslında ama işe başladım burdaki arkadaşlar hamurişlerini getirdiler tabi bendede diyet miyet kalmadı sonrada girmez oldum işte haberde veremedim bu yüzden mahcubumda inşallah bu sefer kararlıyım merveye yeniden başladım ben kafama esti bi anda aslında kendim vercektim eski listelerle ama beni tetiklesin daha hızlı kilo verim diye başlamak istedim hazirana kadar şu on kilodan kurtulmak istiyorum en azından 8 kilodan artık burdayım görşürüz canım sık sık sende bi motive olsan kesin verirsin iki ayda bende aldım dört beş kilo kadar ama bu 4. haftam 4 kiloverdim
mutlucum teşekkür ederim çok güzel tariflerMetabolizma Cayi:
1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil
3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
Yesil Corba.
butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..
alıntı mevsimlerdenroma blogundan... ordan okudum yaptım yarın da akşam için yeşil çorbayı yapıcam...
özlem nerdeeee 70ler ben baya moral olarak çöktüm sabah yine 92 ile karşılaşınca... söylediklerin doğru az yememek lazım. ama bu gün bişiler okudum onun doğrultusunda bir deneme yapayım dedim. öğlen ekmek yemedim akşamda bulgur olduğu için yemedim. bakalım cuma tartısında geçen hafta nın sonucu 91.2 nin altına inecekmiyim.
ha birde aralarda azıma attığım fındıkları yazmayı unuttum vardır onlarda bir 50-60 gr...
1 saat yurudum birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?