Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaw arkadaslar cokmu az yiyorum ben ciddende
artik kendimden süphe ediyorum
az yiyorumda görmüyormuyum acaba
bana cok yiyormusum gibi geliyor
yarin az daha ekmeklerimi cogaltayim insallah

nursenacim ben sigortayla anlasmali bir yere gittim,
ücret ödemedim canim,hatta sigorta yol masraflarimi bile karsilamisti
simdiye kadar yanlis hatirlamiyorsam sanirim 3 defa gittim

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de yazacağım yediklerimi,

sabah
2 dilim light kepekli ekmeye beyaz peynirli tost 1 domates

öğle
300 gr tavuk göysu ile 2 domates 3 biber kavurup 1 bardak ayran ile yedim.

ara
1 elma 1 küçük bardak yarım yağlı sut

akşam
bulgurla pişirilmiş pırasa 1 küçük kase yoğurt.

2.5 litre su-1 büyük bardak yeşil çay-1 büyük bardak form çay- 2 büyük bardak metobolizma hızlandırıcrı cay(elma karabiber tarçın falan kaynatılarak yapılan...)

yaw arkadaslar cokmu az yiyorum ben ciddende
artik kendimden süphe ediyorum
az yiyorumda görmüyormuyum acaba
bana cok yiyormusum gibi geliyor
yarin az daha ekmeklerimi cogaltayim insallah

Yok hayatım yemekler cok ıyı porsıyonlar sadece ekmek eksık. ara ogunde eksık de onu saymıyorum sen ıstemıyosun alısmıssın öle yemeye. Benım 99 kılodayken kı lıstemı sana yazsam şoka gırersın bacım

hıım türkiyede malleseff paran varsa adamsın

Bugün esimde söyledi canim cok az yiyormusum diye,yarin biraz daha fazlalastirayim insallah
Allah razi olsun verdiginiz fikirler benim icin cok önemli canim

hıım türkiyede malleseff paran varsa adamsın

Sanirim bu yüzden hasretimizi kalbimize gömüp su yabanci memleketlerde yasamayi tercih ediyoruz

mutluu metabolizma hızlandıran çayı sen mi hazırlıyorsun canım??
varsa tarifini verir misin rica etsem???

Masallah ben 70lere ınana kadar sız bana yetısırsınız valla. Ben hayatta duramam bunlarla. Özellıkle evde ve ders calıstıgım ıcın ara öğünlerde genelde karbonhıdrat canım ıstıyor. Ben de en azından beni tutsun dıye lıght bisküvi yiyorum. Sporu biraz arttırmam gerekıcek sanırım cunku yemekten kısamıyorum şu durumda

Canım ne demek yardımcı olabılıyosak ne ala. Ben aslında bıraz cekınerek yazıyorum ukalaya bak deme diye:)) Ama ınankı herkesın dedıgı gibi matematık işi bu canım. Lise zamanlarında yazın resmen ac kalarak kılo verırdım sonra kıs olunca şişerdım tekrar. İste o zamanlar bılınclı olsaydım kılomla orantılı arttırırdım. Kız sen bızım dıyetısyene gıtsen verdıklerını yıyemezsın patlarsın. Biz dıyete ılk basladıgımızda esımle karnımız şişiyodu yemek yemekten ama kılo verıyoduk:)))

Son düzenleme:
mutluu metabolizma hızlandıran çayı sen mi hazırlıyorsun canım??
varsa tarifini verir misin rica etsem???

Metabolizma Cayi:

1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

Yesil Corba.

butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..

alıntı mevsimlerdenroma blogundan... ordan okudum yaptım yarın da akşam için yeşil çorbayı yapıcam...

ne güzel bayılırım güzel yemeklere ,demek anneciğinin eli kıymetli ellerden ama her annenin yemeği güzeldir değil mi:) senin işin zormuş bugün desene :) bir de herşeyi beğenmeyen bir huyu varsa yandığının resmi yani... demek yemeye kıyamıyorlar ay çok hoşuma gitti :)
aman canım aman bir daha karşılaşma şu köpeklerle mümkünse ,nedir ya mıknatıs gibi çekiyor musun :)
umutcum gerçekten çok yoruluyorum ,proje -performans ödevlerini değerlendir, sınav yap +oku+nete gir, okulda bir yığın gereksiz formu ve evrakları doldur, ilden gelen sonavları uygula ,bir de bugünkü gibi işlerde eklenince offf yani... diyeti artık ihmal etmemem hatta daha sıkı sarılmam gerek çünkü evlilik yıldönümüme bugün itibariyle 1 ay var ve benim vermem gereken 4-5 kilo artık nasıl becereceksem geçen aylarda yaptığım kaçamakların vebalini ödüyorum yoksa ben 70 altını çoktan görmüştüm ama ya
evet canımm aynen "bana damdan düşeni getirin" hesabı
değil mi canım ya :)
kızamıyorum çünkü buün bende saçmaladım resmen....
bayılırılm tavuklu bulgura bende dün yeşilmercimekli yapmıştım, hep 1-2 lokma alır bol su içerim ki şişeyim :)
evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var
bendeeeeeeeeeeeee karadenizliyim :)
kızlarr oturduğum yerden uyukluyorum , annemde böyle yapardı , oooff anamı özledim haaa

bi kaçamak yapıp Mersinemi gitsem acep :)))

valla fırsat bulursan neden olmasın ki canım ya

ne güzel bayılırım güzel yemeklere ,demek anneciğinin eli kıymetli ellerden ama her annenin yemeği güzeldir değil mi:) senin işin zormuş bugün desene :) bir de herşeyi beğenmeyen bir huyu varsa yandığının resmi yani... demek yemeye kıyamıyorlar ay çok hoşuma gitti :)
aman canım aman bir daha karşılaşma şu köpeklerle mümkünse ,nedir ya mıknatıs gibi çekiyor musun :)
umutcum gerçekten çok yoruluyorum ,proje -performans ödevlerini değerlendir, sınav yap +oku+nete gir, okulda bir yığın gereksiz formu ve evrakları doldur, ilden gelen sonavları uygula ,bir de bugünkü gibi işlerde eklenince offf yani... diyeti artık ihmal etmemem hatta daha sıkı sarılmam gerek çünkü evlilik yıldönümüme bugün itibariyle 1 ay var ve benim vermem gereken 4-5 kilo artık nasıl becereceksem geçen aylarda yaptığım kaçamakların vebalini ödüyorum yoksa ben 70 altını çoktan görmüştüm ama ya
evet canımm aynen "bana damdan düşeni getirin" hesabı
değil mi canım ya :)
kızamıyorum çünkü buün bende saçmaladım resmen....
bayılırılm tavuklu bulgura bende dün yeşilmercimekli yapmıştım, hep 1-2 lokma alır bol su içerim ki şişeyim :)
evet Yenacim karadenizliyim :)
mutfagimizin vaz gecilmezi kirik misir,keskeklik bugday, misir unu, lahana ,hamsi :)
yakin olsak buyurun beraber olsun dicem ama arada 1000lerce kilometreler var
bendeeeeeeeeeeeee karadenizliyim :)
kızlarr oturduğum yerden uyukluyorum , annemde böyle yapardı , oooff anamı özledim haaa

bi kaçamak yapıp Mersinemi gitsem acep :)))

valla fırsat bulursan neden olmasın ki canım ya

özlem nerdeeee 70ler ben baya moral olarak çöktüm sabah yine 92 ile karşılaşınca... söylediklerin doğru az yememek lazım. ama bu gün bişiler okudum onun doğrultusunda bir deneme yapayım dedim. öğlen ekmek yemedim akşamda bulgur olduğu için yemedim. bakalım cuma tartısında geçen hafta nın sonucu 91.2 nin altına inecekmiyim.

ha birde aralarda azıma attığım fındıkları yazmayı unuttum vardır onlarda bir 50-60 gr...

1 saat yurudum birde

mutlucum teşekkür ederim çok güzel tarifler
sen yarın yapıp bir dene o zaman bende cumaya ya da cumartesiye yapayım

Ya canım benım bıldıgım ancak ust uste 2,3 gun cok yıyınce kılo alır ınsan. Bence o şişkiltir ya. Ben bızım tartıya hıc guvenmıyorum cunku hem esımı hem benı 1er gun arayla 1 kg fazla tartabiliyor.

Sen kacamak kaptım paçanga böregı yedım dıyorsun ya. Ben onları hıc yemıyorum ama ıste senın yedıgın sekılde de beslenemıyorum. Öğünde 1 dılımde olsa ekmek yemesem aclıktan gözüm döner buna eminmim. Ara öğünlerimi sıkı tutuyorum. Gercekten ders calısırken aklım hep yemekte. Bakalım ne olcak nonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…