herkese iyi gecelerrrrrrrrrr ,ben çıkıyorum
Ooo maşallah sayfalarca kaynatmışsınız
Akşama kadar o kadar kayısı yedim ki şimdi wc den çıkamıyorumaman olsun kabızlıktan iyidir ya
Mirayla sözleştik yarın sabah 10 gibi yürüyüşe çıkıcaz en az 1 saat diye konuştuk hadi bakalım gazamız mübarek olsun13 nisana kadar ne kadar verebilirsem vermem lazım yeni kotumun içine girebilmem lazım aklımdan bütün maddi sorunlarımı attım ve rejime adapte olmaya karar verdim. Aşkım gelene kadar kaçamak yok o gelince beraber yaparız kaçamakları
herkese iyi gecelerrrrrrrrrr ,ben çıkıyorum
ii geceler kızlarrrKızlar bende kaçtım
Hepinize bol sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Hepinizi kocaman öpüyorum
İyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız?...
Bu sabah tartıldım 102.9 gördüm. ne güzel istikrarlı bir şekilde kilo alıyorum gurur duydum kendimle..
Yahu şu 100 lerde ne çok oyalanmışım otomatikman oraya geliyor akıllı bünye..
İş yapıyorum nasılsa eritirim tezini kendim yarattım ve çürüttüm. hehe olmuyormuş hem ye hemde zayıfla..
Çok çalıştım doğru ama accuk yemeyeydim eyiydi.:)
1 nisanda bende dikkatli beslenme adı altında yeni bir hayata milyonuncu kez başlıyorum.:)))
2 nisanda oğlanın deri testi yapılacak şimdiden sıkılmaya başladım..Offf hayırlısı olsun inşallah iyi geçer,canı çok yanmaz ve sakin oluruz..
mutlucum bu havalar mahfetti biziherkese iyi geceler benim boğaz bayaaa yanmaya başladı hasta olucam sanırım. yatayım dinleneyim biraz
Milyonuncu defada başarılı olacağız canım,hiç endişen olmasın...Bu kırılma noktasıdır artık;bu yıl başaracağız....
Barışcığın sonuçları çok iyi olur inşallah...
herkese iyi geceler benim boğaz bayaaa yanmaya başladı hasta olucam sanırım. yatayım dinleneyim biraz
mutlucum bu havalar mahfetti bizibenimde burun akıntım başladı umarım hasta olmayız arkadaşım,
ii gecelerrr
ahh Yenacım çocuklarınkide kendimizin kide geçiyorda anlamadığım bir şekilde erkekler hastlandığında böyle bir nazlı oluyorlar bir alıngan oluyorlar anlamıyorumDikkat et canım..Bu sene hasta olmayan yok gibi...
Kızım her hafta nezle olur :) arkasından oğlum. şimdi çocuklar iyide eşim pek keyifsiz.. şifayı kaptı bir naz bir eda.:)
ahh Yenacım çocuklarınkide kendimizin kide geçiyorda anlamadığım bir şekilde erkekler hastlandığında böyle bir nazlı oluyorlar bir alıngan oluyorlar anlamıyorum
bence erkeklerin hasta olmaları yasaklanmalı
iyiyiz beyzuş abla sen nasılsın düzeldin inşallah biraz daha...
Beyzuşum seni görmek ne güzel çok özlemişim seni..
Umarım bugün çok daha iyisindir...
milyonuncu kez de olsa başarılı oluruz değilmi..Benimde hala umudum var nedense.:)
Hemen gitmişsin.
Beyzuşum seni görmek ne güzel çok özlemişim seni..
Umarım bugün çok daha iyisindir...
milyonuncu kez de olsa başarılı oluruz değilmi..Benimde hala umudum var nedense.:)
Hemen gitmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?