Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar bugünki menümü paylaşmak istiyorum güne iki bardak ılık su ve 2 adet gün kurusuyla başladım
sabah :
1 dilim ekmek
1 dilimpeynir 30 gr bu arada bugün sinbonun mutfak terazisini aldım artık herşeyi ölçcem biccem
1 yumurta
1 domates
öğle:
1 knorr bardak çorba ezogelin
2 etimek
200 gr light yoğurt
akşam
1 tabak yoğurtlu karnıbahar haşlama
1 dilim kepek ekmeği

Kızlar bende kaçtım

Hepinize bol sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Hepinizi kocaman öpüyorum

Ooo maşallah sayfalarca kaynatmışsınız

Akşama kadar o kadar kayısı yedim ki şimdi wc den çıkamıyorum aman olsun kabızlıktan iyidir ya

Mirayla sözleştik yarın sabah 10 gibi yürüyüşe çıkıcaz en az 1 saat diye konuştuk hadi bakalım gazamız mübarek olsun 13 nisana kadar ne kadar verebilirsem vermem lazım yeni kotumun içine girebilmem lazım aklımdan bütün maddi sorunlarımı attım ve rejime adapte olmaya karar verdim. Aşkım gelene kadar kaçamak yok o gelince beraber yaparız kaçamakları

hadi bakalım bu kararlılıkla devam kuzumm , BAHAR sana gelecek BAHARcııımmm

Milyonuncu defada başarılı olacağız canım,hiç endişen olmasın...Bu kırılma noktasıdır artık;bu yıl başaracağız....

Barışcığın sonuçları çok iyi olur inşallah...

Milyonuncu defada başarılı olacağız canım,hiç endişen olmasın...Bu kırılma noktasıdır artık;bu yıl başaracağız....

Barışcığın sonuçları çok iyi olur inşallah...

Beyzuşum seni görmek ne güzel çok özlemişim seni..

Umarım bugün çok daha iyisindir...

milyonuncu kez de olsa başarılı oluruz değilmi..Benimde hala umudum var nedense.:)

Hemen gitmişsin.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler benim boğaz bayaaa yanmaya başladı hasta olucam sanırım. yatayım dinleneyim biraz

İyi geceler, geçmiş olsun..

Okan eşliğinde ütü yaptım bir yığın uykum uçtu gitti...
dilberay var konuk zorla laf alıyor ağzından. tüm hünerini sergiledi okancığım konuşturmak için ama yinede sıkıldım..

mutlucum bu havalar mahfetti bizi benimde burun akıntım başladı umarım hasta olmayız arkadaşım,
ii gecelerrr

Dikkat et canım..Bu sene hasta olmayan yok gibi...
Kızım her hafta nezle olur :) arkasından oğlum. şimdi çocuklar iyide eşim pek keyifsiz.. şifayı kaptı bir naz bir eda.:)

Son düzenleme:
Dikkat et canım..Bu sene hasta olmayan yok gibi...
Kızım her hafta nezle olur :) arkasından oğlum. şimdi çocuklar iyide eşim pek keyifsiz.. şifayı kaptı bir naz bir eda.:)
ahh Yenacım çocuklarınkide kendimizin kide geçiyorda anlamadığım bir şekilde erkekler hastlandığında böyle bir nazlı oluyorlar bir alıngan oluyorlar anlamıyorum
bence erkeklerin hasta olmaları yasaklanmalı

Ay hiç sorma aşkım ya çekilmiyorlar resmen bence de yasaklanmalı hastalanmaları hem sevgilimden hem erkek kardeşimden çekiyorum ya evde ablam annem sırayla grip oldular geçti gitti kardeşim son 1 haftadır anamıızı ağlattı resmen ya doktorada gitmiyor bizi süründürüyor

Beyzuşum seni görmek ne güzel çok özlemişim seni..

Umarım bugün çok daha iyisindir...

milyonuncu kez de olsa başarılı oluruz değilmi..Benimde hala umudum var nedense.:)

Hemen gitmişsin.

Seni görmekte çok güzel canım...Hepinizi çok özledim....

İnşallah koşullar uygun olurda bir daha bukadar uzun süre ayrılmam aranızdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…