banada babam geçirecek gribi, çok fena hasta oldu o daAy hiç sorma aşkım ya çekilmiyorlar resmen bence de yasaklanmalı hastalanmalarıhem sevgilimden hem erkek kardeşimden çekiyorum ya evde ablam annem sırayla grip oldular geçti gitti kardeşim son 1 haftadır anamıızı ağlattı resmen ya doktorada gitmiyor bizi süründürüyor
Gitmedim tatlım buradayım....Hemen geldim...
nedense ben 83 ollldum lcw 42 bede pabtolon giyorum ama nedense kendimi hala şişman kocaman miğdeli göbekli hissediyorum daha önce 82 olup hamilelik geçirdim geri aldımm ozaman daaha derli topluydu vücudum sanki manken oldum sanıyodum kendimi şimdi mutsuzum veremiyorum koca boğazımıda tutamıyorum eskisi gibi aceba vücut direniiyomu diyorum anlamadım 7li rakamlar hayal gçbi42 olabilmem için 80 kiloya inmem lazım böyle giderse sonbaharda ancak giyerim ama olsunnnnnn
sen nasılsın geçmiş olsun diyet nası özlettinnn umarım kilo akmadan dönersinİyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız?...
Dikkat et canım..Bu sene hasta olmayan yok gibi...
Kızım her hafta nezle olur :) arkasından oğlum. şimdi çocuklar iyide eşim pek keyifsiz.. şifayı kaptı bir naz bir eda.:)
günaydın diyim sabah kahvaltımı yaptım 2 kaşık tulum peyniri
2 dlm ekmek tahıllı
yeşiil çayy
evimi temizlemem lazım
ı
bişey sorcam somon yapıcam akşama nası yapayım evdekiler kızartma seviyo ama çokk yağlı balık nasıl yğapayım
onun çözümünü bulunca banada söyle
bayıldım süpermiş, peki evde kendi kendimize ikramlarda napcazz
walla ona baş sallamak yetmiyorrr
Günaydın arkadaşlar :)
Sabah sabah canım sıkkın. Nasıl gidiyorum diye tartıya çıktım, aslında haftada bir tartılıyorum ama bugün merakımdan tartıldım; 800 gr artıdayım. Hadi birkaçyüz gram kas yaptım diyelim (hergün 1 saat yürüdüğüm için), ama gene de artıdayım. Ödem filan olduğunu da sanmıyorum çünkü suyu artırdım, günde 2 lt mutlaka içiyorum artık.
Biliyorum disiplinli ve kısıtlı öğünler yapmıyorum ama düzenli besleniyorum. Yediğim herşey ev yapımı, abur cubur asla yemiyorum, hafta sonundaki kestane şekerlerini saymazsam tatlı da yemiyorum. Yanlışlarımı da biliyorum ama hergün yürümeye artıda olacağımı sanmazdım
Bu sabah itibariyle diyetisyene gitmeye karar verdim. Bir de onu deneyeceğim, daha önce iki kere gittim, ikincisinde tavsattım, uymadım yarım bıraktım. Bende listeler var diye, bilgili ve ilgili birini bulmak zor diye gitmiyordum. Ama birilerinin beni hizaya sokması gerek galiba, ben kendi kendime bunu yapamadığıma göre...
Bakalım, herhalde 1 hafta içinde bulurum birini...
cnm yediklerimi hiçç yazmım ben resmen bıraktım diyeti miyeti yrn bildirim günü bildirim yapıp sonra sarılıcam sıkıca yoksa durumum cidden iyi değil giydiğim herşey daha da dar gelmeye başladı
sabah mesela 7de 2 poğaça yedim
sonra 8 bucukta 1 simit yanında peynir zeytin salatalık domates bi kahvaltı daha ettim
iğrencin insan değilim ben yaa
Canım bende bir tarif var, epeydir yapmadım gerçi ama yaptığım zamanlar çok sevilmişti. Belki sizin de hoşunuza gider. Palamut ya da somonla yapılabilir. Sen patateslerini ayırırsın yerken :))
patatesli somon
1 soğan
2 patates
1 kaşık salça
3-4 diş sarımsak
halka dilimlenmiş palamut veya somon
isteye bağlı tuz, karabiber, kekik, kuru fesleğen vb.
Geniş bir tancerede önce bir soğan az yağ ile hafif pembeleştirilir. Küp küp doğanmış 2 orta boy patates eklenir. Bir kaşık salça katılır ve birazcık kavrulur. 4 diş sarımsak bütün olarak içine atılır ve bir bardak kadar su konularak iyice pişmeleri sağlanır (patatesler pişip suyu çok az kalana dek pişirilir.) Pişen patatesler kenara çekilerek dilimlenmiş somonlar eklenir, 5 dak. pişirilip borcama alınır, (ya da fırına dayanıklı bir kaba) ve fırında 10-15 dak. 170 derecede pişirilir. Özellikle balık sevmöeyenlerin beğendiği bir tariftir :))
Afiyet olsun
.....
Kızlar ben kaçayım, oğlanı hazırlayıp Beyza ile buluşacağım. İkimizin fotoğrafını çekebilecek birini bulursak, unutmazsak yani dönüşte resim eklerim. Kendi kendimizi çektiğimiz bir poza daha dayanamayacak benim albüm :))
Kizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?