Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banada babam geçirecek gribi, çok fena hasta oldu o da
tıkalı bir burun ve çıkmayan bir sesle geziyor evde :2::2::2:

herkese günaydın güzeller
bugünü hepimiz kaçamaksız geçirelim inşallah bakalım ben başarabilecekmiyim

42 olabilmem için 80 kiloya inmem lazım böyle giderse sonbaharda ancak giyerim ama olsunnnnnn
nedense ben 83 ollldum lcw 42 bede pabtolon giyorum ama nedense kendimi hala şişman kocaman miğdeli göbekli hissediyorum daha önce 82 olup hamilelik geçirdim geri aldımm ozaman daaha derli topluydu vücudum sanki manken oldum sanıyodum kendimi şimdi mutsuzum veremiyorum koca boğazımıda tutamıyorum eskisi gibi aceba vücut direniiyomu diyorum anlamadım 7li rakamlar hayal gçbi
İyi geceler arkadaşlar....

Nasılsınız?...
sen nasılsın geçmiş olsun diyet nası özlettinnn umarım kilo akmadan dönersin
Dikkat et canım..Bu sene hasta olmayan yok gibi...
Kızım her hafta nezle olur :) arkasından oğlum. şimdi çocuklar iyide eşim pek keyifsiz.. şifayı kaptı bir naz bir eda.:)

amaan eşler hastalanmasında ben hastalanayım razıyım::::)))))) naz lı oluyolar sanırım bizim nazımız evlenirken annemizin evinde kaldııı

günaydın diyim sabah kahvaltımı yaptım 2 kaşık tulum peyniri
2 dlm ekmek tahıllı
yeşiil çayy

evimi temizlemem lazım

ı
bişey sorcam somon yapıcam akşama nası yapayım evdekiler kızartma seviyo ama çokk yağlı balık nasıl yğapayım

Günaydın arkadaşlar :)

Sabah sabah canım sıkkın. Nasıl gidiyorum diye tartıya çıktım, aslında haftada bir tartılıyorum ama bugün merakımdan tartıldım; 800 gr artıdayım. Hadi birkaçyüz gram kas yaptım diyelim (hergün 1 saat yürüdüğüm için), ama gene de artıdayım. Ödem filan olduğunu da sanmıyorum çünkü suyu artırdım, günde 2 lt mutlaka içiyorum artık.

Biliyorum disiplinli ve kısıtlı öğünler yapmıyorum ama düzenli besleniyorum. Yediğim herşey ev yapımı, abur cubur asla yemiyorum, hafta sonundaki kestane şekerlerini saymazsam tatlı da yemiyorum. Yanlışlarımı da biliyorum ama hergün yürümeye artıda olacağımı sanmazdım

Bu sabah itibariyle diyetisyene gitmeye karar verdim. Bir de onu deneyeceğim, daha önce iki kere gittim, ikincisinde tavsattım, uymadım yarım bıraktım. Bende listeler var diye, bilgili ve ilgili birini bulmak zor diye gitmiyordum. Ama birilerinin beni hizaya sokması gerek galiba, ben kendi kendime bunu yapamadığıma göre...

Bakalım, herhalde 1 hafta içinde bulurum birini...

Canım bende bir tarif var, epeydir yapmadım gerçi ama yaptığım zamanlar çok sevilmişti. Belki sizin de hoşunuza gider. Palamut ya da somonla yapılabilir. Sen patateslerini ayırırsın yerken :))

patatesli somon
1 soğan
2 patates
1 kaşık salça
3-4 diş sarımsak
halka dilimlenmiş palamut veya somon
isteye bağlı tuz, karabiber, kekik, kuru fesleğen vb.
Geniş bir tancerede önce bir soğan az yağ ile hafif pembeleştirilir. Küp küp doğanmış 2 orta boy patates eklenir. Bir kaşık salça katılır ve birazcık kavrulur. 4 diş sarımsak bütün olarak içine atılır ve bir bardak kadar su konularak iyice pişmeleri sağlanır (patatesler pişip suyu çok az kalana dek pişirilir.) Pişen patatesler kenara çekilerek dilimlenmiş somonlar eklenir, 5 dak. pişirilip borcama alınır, (ya da fırına dayanıklı bir kaba) ve fırında 10-15 dak. 170 derecede pişirilir. Özellikle balık sevmöeyenlerin beğendiği bir tariftir :))

Afiyet olsun
.....

Kızlar ben kaçayım, oğlanı hazırlayıp Beyza ile buluşacağım. İkimizin fotoğrafını çekebilecek birini bulursak, unutmazsak yani dönüşte resim eklerim. Kendi kendimizi çektiğimiz bir poza daha dayanamayacak benim albüm :))

Bu arada 2-3 gün önce Zerrin Özeri gördüm o bile verdiği bütün kiloları geri almış , bi ara çok zayıflasmıştıya formula7 reklamına çıkıyodu

günayddııııııııııııııııııınnnn
ben 2 kilo aldım kızlar ne olcak yaaa çok moralim bozuk hakim olamıyorum kendime

bayıldım süpermiş, peki evde kendi kendimize ikramlarda napcazz
walla ona baş sallamak yetmiyorrr
onun çözümünü bulunca banada söyle

Son düzenleme:

cnm yediklerimi hiçç yazmım ben resmen bıraktım diyeti miyeti yrn bildirim günü bildirim yapıp sonra sarılıcam sıkıca yoksa durumum cidden iyi değil giydiğim herşey daha da dar gelmeye başladı

sabah mesela 7de 2 poğaça yedim
sonra 8 bucukta 1 simit yanında peynir zeytin salatalık domates bi kahvaltı daha ettim
iğrencin insan değilim ben yaa

günaydın ayşecim bu kiloları nasıl aldıysak vericez diyip üstüne üstüne yürümek lazım sende benim gibi yemin et ozaman korkudan ellini süremessin pogaça yemeden tek simit bence okadar kilo aldırmaz tek 1 tane yersen ama 30 dakika sonra üstüne 1 büyük kupa yeşil çay iç yedigini hemen eritiyor

süper bi tarif teşekkür ederim bunu levrekle yapsak olurmuki

Kizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah

Kizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah

bu iştahın sonu iyi değil ne olacak böyle bilmiyorum
kendimden nefret ediyorum artık
kendimi koca suratımı koca gıdımı görmim diye aynaya bile bakmıyorum bugunde böyle gitti ama yrn yok artık
burdaki herkes şahit olsun
kesinlikle sağlıklı beslenmeye başlıcam
diyetisyenede gitmiyorum
bu halde nasıl gidim ki off of

YENİ BAŞLANGIÇ (umarım son olur) :30 Mart 2012

Günaydın kızlar...

Ben kaçırdım dün fena...

Sabah
2 dilim kepek ekmek
sürülebilir lor peyniri
salatalık 1 çk reçel

ara
2 galeta
yeşil çay

öğle
etli patates yemeği 5 kaşık( başka alternatif yoktu yanında pilav vardı yemedim..)
koca bir bardak cacık
1 dilim kepek ekmek

ara
2 galeta
1 elma
cupcake kakaolu küçüktü ama yarısını yedim..
1 adet kurabiye Bu saatlerde kendime hakim olamadım soslarda problem çıktı sorumlu yönetici olunca hemen bana dönüyor sorunlar can sıkıntısı anında kendimi bunları yerken buldum allahtan kekin yarısını arkadaşa verdim...ve kendime dur dedim...

Akşam
2 dilim kepekli ekmekten küçük bi tost
şekersiz çay

yetmedi
1 avuç çekirdek:18::18::18:+1 elma

45 dk yürüdüm akşam ama + olacağımı sanıyorum oysaki ben 95 i görmek istiyordum artık...

günaydın
cnmmm hadi rastgelsin kazasız belasız güle güle git dön evine inşallah
napcan torıumda bakım
bende haftasonu üşenmezsem gidicem emire doğum günüsü için bişeyler bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…