bu iştahın sonu iyi değil ne olacak böyle bilmiyorum
kendimden nefret ediyorum artık
kendimi koca suratımı koca gıdımı görmim diye aynaya bile bakmıyorum bugunde böyle gitti ama yrn yok artık
burdaki herkes şahit olsun
kesinlikle sağlıklı beslenmeye başlıcam
diyetisyenede gitmiyorum
bu halde nasıl gidim ki off of
yeni başlangıç (umarım son olur) :30 mart 2012
Günaydın kızlar...
Ben kaçırdım dün fena...
Sabah
2 dilim kepek ekmek
sürülebilir lor peyniri
salatalık 1 çk reçel
ara
2 galeta
yeşil çay
öğle
etli patates yemeği 5 kaşık( başka alternatif yoktu yanında pilav vardı yemedim..)
koca bir bardak cacık
1 dilim kepek ekmek
ara
2 galeta
1 elma
cupcake kakaolu küçüktü ama yarısını yedim..
1 adet kurabiyeBu saatlerde kendime hakim olamadım soslarda problem çıktı sorumlu yönetici olunca hemen bana dönüyor sorunlar can sıkıntısı anında kendimi bunları yerken buldum allahtan kekin yarısını arkadaşa verdim...ve kendime dur dedim...
Akşam
2 dilim kepekli ekmekten küçük bi tost
şekersiz çay
yetmedi
1 avuç çekirdek:18::18::18:+1 elma
45 dk yürüdüm akşam ama + olacağımı sanıyorum oysaki ben 95 i görmek istiyordum artık...
uyutur mu ahhh teyzesi ahhh uyku nedir bilmiyor ki :) sabaha kadar 3 kere kalktım ve paşamız 6da kalkarak son noktayı koydu :) daha şimdi uyudu ,ben yine leyla modundayım :)iyi geceler Özlemcimm ,inşallah bebiş bu gece uyutur seni
ablacım seni görmeyi özlemişimİyi geceler arkadaşlar....
Nasılsınız?...
babana geçmiş olsun canım,sende çok dikkat et amanbanada babam geçirecek gribi, çok fena hasta oldu o da
tıkalı bir burun ve çıkmayan bir sesle geziyor evde :2::2::2:
canım ya sıkılma ne olur onlar ödem değil diyorsun ama ödemdir bence, şu ayran detoksunu yapsana 1 gün ne dersin?Günaydın arkadaşlar :)
Sabah sabah canım sıkkın. Nasıl gidiyorum diye tartıya çıktım, aslında haftada bir tartılıyorum ama bugün merakımdan tartıldım; 800 gr artıdayım. Hadi birkaçyüz gram kas yaptım diyelim (hergün 1 saat yürüdüğüm için), ama gene de artıdayım. Ödem filan olduğunu da sanmıyorum çünkü suyu artırdım, günde 2 lt mutlaka içiyorum artık.
Biliyorum disiplinli ve kısıtlı öğünler yapmıyorum ama düzenli besleniyorum. Yediğim herşey ev yapımı, abur cubur asla yemiyorum, hafta sonundaki kestane şekerlerini saymazsam tatlı da yemiyorum. Yanlışlarımı da biliyorum ama hergün yürümeye artıda olacağımı sanmazdım
Bu sabah itibariyle diyetisyene gitmeye karar verdim. Bir de onu deneyeceğim, daha önce iki kere gittim, ikincisinde tavsattım, uymadım yarım bıraktım. Bende listeler var diye, bilgili ve ilgili birini bulmak zor diye gitmiyordum. Ama birilerinin beni hizaya sokması gerek galiba, ben kendi kendime bunu yapamadığıma göre...
Bakalım, herhalde 1 hafta içinde bulurum birini...
ne yaptın hatice sende mi karayiplere gittin ...günayddııııııııııııııııııınnnn
ben 2 kilo aldım kızlar ne olcak yaaa çok moralim bozuk hakim olamıyorum kendime
onun çözümünü bulunca banada söyle
Günaydın kızlar...
Ben kaçırdım dün fena...
Sabah
2 dilim kepek ekmek
sürülebilir lor peyniri
salatalık 1 çk reçel
ara
2 galeta
yeşil çay
öğle
etli patates yemeği 5 kaşık( başka alternatif yoktu yanında pilav vardı yemedim..)
koca bir bardak cacık
1 dilim kepek ekmek
ara
2 galeta
1 elma
cupcake kakaolu küçüktü ama yarısını yedim..
1 adet kurabiyeBu saatlerde kendime hakim olamadım soslarda problem çıktı sorumlu yönetici olunca hemen bana dönüyor sorunlar can sıkıntısı anında kendimi bunları yerken buldum allahtan kekin yarısını arkadaşa verdim...ve kendime dur dedim...
Akşam
2 dilim kepekli ekmekten küçük bi tost
şekersiz çay
yetmedi
1 avuç çekirdek:18::18::18:+1 elma
45 dk yürüdüm akşam ama + olacağımı sanıyorum oysaki ben 95 i görmek istiyordum artık...
ece senin eşin ne iş yapıyor du. bilgisayar mı okumuştu o odtü de..
arkadaşlar bende kilo konusunda yıllardır muzdaribim siteyi uzun yıllardır takip ediyorum aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? umarım bende zayıflarım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bir türlü düzenli yapamıyorumboy:1,72 kilo:103,400 cvp bekliyorum sevgiler...
kilomuz aynı benimde boy 1,73
hoşgeldin aramıza
umarım kalıcı olur ve sürekli paylaşımda bulunursun
Yaaa nedir benim bu basküllerden çektiğimikiside oynak doğru rakam göstermiyor kaç kiloyum bilmiyorum bi çıkıyorum başka tartıyo bi çıkıyorum başkaaa
Kizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah
bu iştahın sonu iyi değil ne olacak böyle bilmiyorum
kendimden nefret ediyorum artık
kendimi koca suratımı koca gıdımı görmim diye aynaya bile bakmıyorum bugunde böyle gitti ama yrn yok artık
burdaki herkes şahit olsun
kesinlikle sağlıklı beslenmeye başlıcam
diyetisyenede gitmiyorum
bu halde nasıl gidim ki off of
YENİ BAŞLANGIÇ (umarım son olur) :30 Mart 2012
Güzelim ya yeni tartı aldın.Öncekini neden kullanmaya devam edip kafanı karıştırıyorsun ki.Bence eski tartını ya birine ver ya kaldır gözünün önünden ve yeni tartın kaç kg gösteriyorsa onunla yeni bir başlangıç yap bence.Böylece önceki 2 kilo eksikti bu 1 kilo fazlaydı gibi kafa karışıklıklarından kurtulmuş olursun canımm...
merhabalar geçmişi okudum bir de slm vereyim dedim herkese ben de bu hafta hiç dikkat etmiyorum geçen hafta yine yerimde sayınca azcık bozuk attım bakmadım bu hafta diyete dün pilav vardı beslenmede ben de 1 tabak yedim gitti akşam çorba yedim ama komşular geldi çayın yanında çekirdek vardı biraz yedim dün bunlar vardı cumadan bu yana da yedim bişiler yalnız değilsiniz kaçamak yapanlar artk benimki kaçamak yapmaktan çıktı ole de bole de burdayım ama yine de sizi bırakmadıkça diyete de ara vermiş sayılmam en istikrarla yaptığım şey sabah uyanır uyanmaz 2 bardak suyu yutuyorum beyaz ekmek yemiyorum pilavı saymazsakkk
mutlucum kazasız belasız inşallah arkadaşımKizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah
özlemcim saol canım ama ne kadar dikkat etsemde sabah boğaz ağrısıyla uyandım, şimdide burnum akıyor, sıcak bir duş alırsam iyi gelir inşallaahh...
babana geçmiş olsun canım,sende çok dikkat et aman
...
hoşgeldinnarkadaşlar bende kilo konusunda yıllardır muzdaribim siteyi uzun yıllardır takip ediyorum aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? umarım bende zayıflarım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bir türlü düzenli yapamıyorumboy:1,72 kilo:103,400 cvp bekliyorum sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?