Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımya hemen sıkıntıda kendimi yemeğe verdim bende dün koptum resmen....bu gün ama kendimi cezalandırıyorum...sıfır kaçamak olacak allah'ın izniyle...
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............yeter...........

cnm sen iyisin yine
ben akşam ne yedim bak yazım sana
saat 5 bucukta 2 tane simit sarayında alma kaşarlı simit
eve gittim 45 dakika sonra yaklaşık 1 tabak salçalı makarna
15 tane zeytin
sonra 1 paket bisküvi (hanımeller çokodamla)
sonra 150 gr çekirdek ve 45 gr. tuzlu fıstık
sonra gece saat 2de uyandım
1/2 paket bisküvi yine
kendimden iğreniyrum bu kadar şey nasıl yenir yaa

iyi geceler Özlemcimm ,inşallah bebiş bu gece uyutur seni
uyutur mu ahhh teyzesi ahhh uyku nedir bilmiyor ki :) sabaha kadar 3 kere kalktım ve paşamız 6da kalkarak son noktayı koydu :) daha şimdi uyudu ,ben yine leyla modundayım :)
İyi geceler arkadaşlar....

Nasılsınız?...
ablacım seni görmeyi özlemişim
bende sık giremiyorum gerçi
nasılsın ,nerelerdesin? gel artık yazdıklarını okumak hoşuma gidiyordu benim, bırakma bizi sensiz lütfen
banada babam geçirecek gribi, çok fena hasta oldu o da
tıkalı bir burun ve çıkmayan bir sesle geziyor evde :2::2::2:
babana geçmiş olsun canım,sende çok dikkat et aman
canım ya sıkılma ne olur onlar ödem değil diyorsun ama ödemdir bence, şu ayran detoksunu yapsana 1 gün ne dersin?
diyetisyenle devam edebilirim diyorsan başla canım
günayddııııııııııııııııııınnnn
ben 2 kilo aldım kızlar ne olcak yaaa çok moralim bozuk hakim olamıyorum kendime

onun çözümünü bulunca banada söyle
ne yaptın hatice sende mi karayiplere gittin ...

aslında çok yememişsin canım ya kendini suçlu hissetme ,ben dün 3 dilim ev yapımı kek (okuldaki arkadaşlara yaptım suçluda benim:)), 1 tane albeninin kekleri çıktı ya okul çıkışı çok yoruldum diye yedim çünkü bir ara koşuşturmadan bayılacak gibi oldum resmen sanırım şekerim düştü ki öğlende okulda kalınca kızlarla pide istedik ona rağmen şekerim düştü o, bir dün serviste kek günüydü 1 tanede dankek hindistan cevizli yedim :) yani benim yediklerime bak ve kendini hiççççç suçlu hissetme tamam mı :)
ha şu var ben spor hiç yapamıyorum ama okulda oturma diye bir eylemim yok sürekli ayaktayım teneffüsler hariç ki nöbetçi olduğum günler buna dahil değil :) haftanın 2 günüde nöbet tutuyorum doğal olarak benim popiş pek yer görmüyor, sanırım enerjiyi fazlasıyla harcıyorum böylece :)

Günaydın Kızlar

Bizim yürüyüş başka bahara kaldı çünkü burda hala kış var sabah 8de bir uyandım alla allah dedim bizim ev ana yola bakıyor yağmur sesi geliyor arabalar geçerken tüüüüüüüüüh dedim yağmurmu yağdı kalktım uyku sarhoşu perdeyi bir araladım ne göreyim heryer bembeyaz Erzurumda kilo vermek mesele büyük mesele öğleden sonra bankaya gidicem yolu uzatarak giderim yine de bir 30 dakka yürümüş olurum umarım :18: Birazdan tartılıcam bakalım son durum nedir

slm kızlar.dün o kadar yorulmuşumki bilgisayara dokunamadım bile akşam ki hala iş doluydu ev bi kısmını yaptım ama şuan bile bi sürü daha iş var...dün biz bize kalınca baya rahatladık eşimle.gidenler onun ailesi olduğu halde o da baya sevindi.evimiz küçük ve resmen kafamız şişiyordu kreş gibi.bedenen yorgunluğun yanında kafa yorgunluğu da oluyordu.semiran ve ibatum gibi bol çocukla ilgilenenlere sabırlar diliyorum
ben dün de biçok biçok hatta çok çok yedim.şimdi ayran detoksu yapmayı düşünüyorum yoksa kalan malzamelerde hala gözüm.kendimi frenleyecek gibi değilim.insan hamurişi tatlı yedikçe yiyesi geliyor ...o ff offf.malzemelerim hazır da hala nazlanıyorum yapmasam mı diye kafamda bi sürü bahane uyduruyorum.neyse ben acıktım baya kalkıp kahvlatımı edeyim yoksa tatlılara saldıracağım:18::18::18:

bu arada kv çok zayıflamışsın yüzün bile küçülmüş dedi.beni en osn 82 iken görmüştü.bi de bi arkadaşla kızılaya alışverişe çıkmıştık.42 beden pantolon aldım 2 tan selin giyimden.arkadaşım daha ne diyetinden bahsediyorsun ne olacaksın daha ? diyince baya bi şımardımama bugün artılardayım baya ve artı o kadar farkediyorkiii..resmen göbişim şişti gene

Geçmişi ancak okudum.Maşallah kaynamış sohbet dün akşam.Bizim Meryemi göremedim ama.Dün erken yattı galiba

Bende dün akşam yemeğine kaçırdım gibi.Peynirli yalancı su böreği yaptım dün.İki dilim yedim yaa.Nasıl özlemişim.
Ablam hasta yürüyemedik yine.Bu hafta böyle fireli geçti baya.iki gün kv si vardı çıkamadı.Dünde aradı hastalanmış çok.Bende iyileş de hafta başı tekrar başlarız dedim artık.Yarın ya aynı kiloda çıkıcam ya artıda.Sadece 2 gün 1er saat yürüdük.İşten eve erken dönebilirsem tek çıkıcam bugün artık.Başka yolu yok yarın artı çıkmamalıyım...

arkadaşlar bende kilo konusunda yıllardır muzdaribim siteyi uzun yıllardır takip ediyorum aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? umarım bende zayıflarım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bir türlü düzenli yapamıyorum boy:1,72 kilo:103,400 cvp bekliyorum sevgiler...

kilomuz aynı benimde boy 1,73
hoşgeldin aramıza
umarım kalıcı olur ve sürekli paylaşımda bulunursun

arkadaşlar az önce bir msj yazdım ama gelmedi sanırım 103,400 kiloyum 1,72 boyundayım beni de aranıza alımısınız?

Yaaa nedir benim bu basküllerden çektiğim ikiside oynak doğru rakam göstermiyor kaç kiloyum bilmiyorum bi çıkıyorum başka tartıyo bi çıkıyorum başkaaa

Yaaa nedir benim bu basküllerden çektiğim ikiside oynak doğru rakam göstermiyor kaç kiloyum bilmiyorum bi çıkıyorum başka tartıyo bi çıkıyorum başkaaa

Güzelim ya yeni tartı aldın.Öncekini neden kullanmaya devam edip kafanı karıştırıyorsun ki.Bence eski tartını ya birine ver ya kaldır gözünün önünden ve yeni tartın kaç kg gösteriyorsa onunla yeni bir başlangıç yap bence.Böylece önceki 2 kilo eksikti bu 1 kilo fazlaydı gibi kafa karışıklıklarından kurtulmuş olursun canımm...

Ya canım sanki 1 yıldır bu sekılde beslenıyormussun gibi konusuyosun. Bir kaç gün düzenin bozuldugu için ya da canın sıkkın oldugu için iştahın artmış olabilir. Napalım yani biz de insanız. Diyetisyene de kendini ne zaman rahat hissedersen yani istediğin kiloya inersen o zaman gidersin

Suratında ne varmışki gayet ince bir suratın var. Gıdı olayını sorma bende de var ve gitmiyoo sinir oluyorum.

merhabalar geçmişi okudum bir de slm vereyim dedim herkese ben de bu hafta hiç dikkat etmiyorum geçen hafta yine yerimde sayınca azcık bozuk attım bakmadım bu hafta diyete dün pilav vardı beslenmede ben de 1 tabak yedim gitti akşam çorba yedim ama komşular geldi çayın yanında çekirdek vardı biraz yedim dün bunlar vardı cumadan bu yana da yedim bişiler yalnız değilsiniz kaçamak yapanlar artk benimki kaçamak yapmaktan çıktı ole de bole de burdayım ama yine de sizi bırakmadıkça diyete de ara vermiş sayılmam en istikrarla yaptığım şey sabah uyanır uyanmaz 2 bardak suyu yutuyorum beyaz ekmek yemiyorum pilavı saymazsakkk

Canım eskiyi kullanmıyorum zatende yenisinde 2 kere üst üste aynı rakamı göremeyince eskisiyle tartılayım dedim o da aynı rakamları vermiyor baskül seçmek zor iş

Bir de bunların hıcbırını yemeyıp benım gibi kılo veremeyenler var. O yüzden canını sıkma düzelir yakında tekrar başlarsın. Lanet olsun kortizonlu ilaç kullandım yapısıp kaldı bana kilosu. 1 aydır ancak 79.8 gordum bu sabah. 1 ay önce gıtmıstım en son dıyetısyene, aslında 2 hafta önce kontrolum vardı ama kılo veremedıgım ıcın gıtmedım. Haftaya salı kontrolum var. Ben 78 cıkarım da en azından 1 ayda 3 kılo verırsem kadına mahcup olmak dıyodum anca 1.5 kılo vermısım anlasılan. Bazen benım de cok caım sıkılıyo ama almıyorum eve zararlı seyler. Ne pılav yapıyorum ne makarna. Kaçamak olarak da en fazla agzıma 2,3 fazla dıyet bıskuvı atıyorumdur ama tık yok. Bakalım salı günü kaç çıkıcam kadında. Adet dönemime de 1 hafta kaldı bir de onun şişkinliği eklenirse tam olur

Kizlar ben toriuma gidiyom arabayla bize kismen yakin ama e 5 ustunde hadi bakalim dualariniz benle olsun kazsiz belasiz insallah
mutlucum kazasız belasız inşallah arkadaşım
dikat et kendine, hadi direksiyonuna sağlık arkadaşımm (açılay mode)

...

babana geçmiş olsun canım,sende çok dikkat et aman

...
özlemcim saol canım ama ne kadar dikkat etsemde sabah boğaz ağrısıyla uyandım, şimdide burnum akıyor, sıcak bir duş alırsam iyi gelir inşallaahh

hoşgeldinn
gel katıl bize gir aramıza (şarkısı geldi içimden bi anda)
azmin bol bu yolda yürüyüşün sağlam olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…