hoş bulduk canım inş öyle olur..tam olarak neler yapmam gerekiyo yediklerimi falan yazıcam dımı?
Ya canım sanki 1 yıldır bu sekılde beslenıyormussun gibi konusuyosun. Bir kaç gün düzenin bozuldugu için ya da canın sıkkın oldugu için iştahın artmış olabilir. Napalım yani biz de insanız. Diyetisyene de kendini ne zaman rahat hissedersen yani istediğin kiloya inersen o zaman gidersin
Suratında ne varmışki gayet ince bir suratın var. Gıdı olayını sorma bende de var ve gitmiyoo sinir oluyorum.
ayşecim, bende öyleydim arkdaşım 1 buçuk hafta oldu nerdeyse bir düzgün bir bozuk gidiyordum, 30 martı niye bekliyorsun başla bugünden canım benim, 1 günü nie çöpe atıyoruz
...
cnm işte çoğu zmn böyle besleniyorum ben
hele bu ara fena dagıttım yrn tartıda berbat bişey görücem eminim yani 105 bile olabilirim hızla alıyorum kilo
çünkü hızla da yiyorum bu hafta yürümedim bile hiç hareket sıfır yani
ayşecim, bende öyleydim arkdaşım 1 buçuk hafta oldu nerdeyse bir düzgün bir bozuk gidiyordum, 30 martı niye bekliyorsun başla bugünden canım benim, 1 günü nie çöpe atıyoruz
hep birlikte azimle vericez inşallah kiloları, ama ümidini kaybedersen kaybedersin
bunun içinde biz burdayız şekerimm
inşalah ayşecim Rabbim güç versin gerçekten
yrn bildirimi ypayım bugun ztn kaçtı ipin ucu cnm
yrndan itibaren rabbim güç versinde toparlanayım inşallah
gıdık giderici diye bir alet gördüm nette ondanmı alsak yaa...işe yararmı ki?ya canım sanki 1 yıldır bu sekılde beslenıyormussun gibi konusuyosun. Bir kaç gün düzenin bozuldugu için ya da canın sıkkın oldugu için iştahın artmış olabilir. Napalım yani biz de insanız. Diyetisyene de kendini ne zaman rahat hissedersen yani istediğin kiloya inersen o zaman gidersin
suratında ne varmışki gayet ince bir suratın var. Gıdı olayını sorma bende de var ve gitmiyoo sinir oluyorum.
yrn bildirimi ypayım bugun ztn kaçtı ipin ucu cnm
yrndan itibaren rabbim güç versinde toparlanayım inşallah
inşalah ayşecim Rabbim güç versin gerçekten
bende kaçırmıştımda cumayı bekleyemedim
diyetisyene bile gitmedim bu hafta utancımdan
inşallah haftaya gidicem en azından gramda olsa eksi cıksam kardır
gıdık giderici diye bir alet gördüm nette ondanmı alsak yaa...işe yararmı ki?
hadi canım yarın son olsun...
gıdık giderici diye bir alet gördüm nette ondanmı alsak yaa...işe yararmı ki?
canım nasıl bir aletmiş ya, ben istanbuldayken görmüştüm bi tanegıdık giderici diye bir alet gördüm nette ondanmı alsak yaa...işe yararmı ki?
canım nasıl bir aletmiş ya, ben istanbuldayken görmüştüm bi tane
ucuzda bir şeydi o mu ki acaba :44::44::44:
O ne ki canım:)) hıc duymadım nasıl bısey
Ya bır de ben yıllardım çenemı aldım cımbızla. esnettım resmen cenemi alırken, eşim dıyodu sen kendım gıdık yaptın diye
Kızlar bu ara şu konuya cok canım sıkkın, ben daha dogurmadan göğüs göbek sartı. Göbek sarktı derken yumusadı yani. Sarkık durmuyo ama sıkı da degıl elleyınce yumusalk( Gögüs olayın gelınce ergenlıkten berı cok buyuktu zaten ama kılo da verınce baya sımdı cok sarktı. Çocuktan sonra amelıyat dusunuyorum ama çok iz kalıyomus ( Uff sankı tüm kötü seyler beni bulmus. Doğumdan sonra heralde babanelereı benziycem ben yaa
küçük bi alet doner başığı var sanırım 2 dk yapıyormussun..
ya sarkma olayı bendede çok oucak aynen benimde göğüsler büyük şimdiden göbüş yumuşadı bende spora başlayınca...sporla sarkmalar azalmazmı ki?? yada kremlerle filan toplanma olmazmı puff:18:
Canım eskiyi kullanmıyorum zatende yenisinde 2 kere üst üste aynı rakamı göremeyince eskisiyle tartılayım dedim o da aynı rakamları vermiyorbaskül seçmek zor iş
ayşecim benimde öyleee
cnm bişey sorcam sana sen buraya yazı yazdığında her seferinde rengi yazı tipini seçiyomusun
en profi düzenleden yaptım istediğim rengi yazı tipini kaydettim ama yazı yazınca yine olmuyo seçmem gerekiyo
her seferinde de unutuyorum ama siyah düz bi yazı ile yazmakta istemiyorum
O ne ki canım:)) hıc duymadım nasıl bısey
Ya bır de ben yıllardım çenemı aldım cımbızla. esnettım resmen cenemi alırken, eşim dıyodu sen kendım gıdık yaptın diye
Kızlar bu ara şu konuya cok canım sıkkın, ben daha dogurmadan göğüs göbek sartı. Göbek sarktı derken yumusadı yani. Sarkık durmuyo ama sıkı da degıl elleyınce yumusalk( Gögüs olayın gelınce ergenlıkten berı cok buyuktu zaten ama kılo da verınce baya sımdı cok sarktı. Çocuktan sonra amelıyat dusunuyorum ama çok iz kalıyomus ( Uff sankı tüm kötü seyler beni bulmus. Doğumdan sonra heralde babanelereı benziycem ben yaa
doğum yapmadığın için gögüs sarkıklığını bence toparlayabilirsin. dambıllar ve yüzme işe yarayabilir bu konuda. benimde doğumdan sonra sarktı gögüslerim. daha spor yapmaya başlayamadım. ama dambıllar ve yüzme işe yaramaz ise bende ameliyat düşünüyorum.
kızlar ya topikte artık menü paylaşmayı zorunlumu kılsak
hepimiz için dahi iyi olur belki yedklerimizi yazıcaz diye utanır yemeyiz ne dersiniz
çok mu saçmaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?