sende bayağı yorulmuşsun canselcim ama geçmiş neyse... valla çocukla uğraşmak zor iş allahtan bu dönem 5. sınıflarda anlıyorlar az da olsa.slm kızlar.dün o kadar yorulmuşumki bilgisayara dokunamadım bile akşam ki hala iş doluydu ev bi kısmını yaptım ama şuan bile bi sürü daha iş var...dün biz bize kalınca baya rahatladık eşimle.gidenler onun ailesi olduğu halde o da baya sevindi.evimiz küçük ve resmen kafamız şişiyordu kreş gibi.bedenen yorgunluğun yanında kafa yorgunluğu da oluyordu.semiran ve ibatum gibi bol çocukla ilgilenenlere sabırlar diliyorum
ben dün de biçok biçok hatta çok çok yedim.şimdi ayran detoksu yapmayı düşünüyorum yoksa kalan malzamelerde hala gözüm.kendimi frenleyecek gibi değilim.insan hamurişi tatlı yedikçe yiyesi geliyor ...o ff offf.malzemelerim hazır da hala nazlanıyorum yapmasam mı diye kafamda bi sürü bahane uyduruyorum.neyse ben acıktım baya kalkıp kahvlatımı edeyim yoksa tatlılara saldıracağım:18::18::18:
bu arada kv çok zayıflamışsın yüzün bile küçülmüş dedi.beni en osn 82 iken görmüştü.bi de bi arkadaşla kızılaya alışverişe çıkmıştık.42 beden pantolon aldım 2 tan selin giyimden.arkadaşım daha ne diyetinden bahsediyorsun ne olacaksın daha ? diyince baya bi şımardımama bugün artılardayım baya ve artı o kadar farkediyorkiii..resmen göbişim şişti gene
sana kesinlikle katılıyorum o kadar yemekten sonra bizi dizginleyecek,mideyi küçültecek tek şey o detoks... yap bir an önce en azından şişliğin gider...
çıkmazsın canım benim afiyet olsun....Geçmişi ancak okudum.Maşallah kaynamış sohbet dün akşam.Bizim Meryemi göremedim ama.Dün erken yattı galiba
Bende dün akşam yemeğine kaçırdım gibi.Peynirli yalancı su böreği yaptım dün.İki dilim yedim yaa.Nasıl özlemişim.
Ablam hasta yürüyemedik yine.Bu hafta böyle fireli geçti baya.iki gün kv si vardı çıkamadı.Dünde aradı hastalanmış çok.Bende iyileş de hafta başı tekrar başlarız dedim artık.Yarın ya aynı kiloda çıkıcam ya artıda.Sadece 2 gün 1er saat yürüdük.İşten eve erken dönebilirsem tek çıkıcam bugün artık.Başka yolu yok yarın artı çıkmamalıyım...
canım ya kıyamam çok ama çok geçmiş olsun .mutlucum kazasız belasız inşallah arkadaşım
dikat et kendine, hadi direksiyonuna sağlık arkadaşımm (açılay mode)
özlemcim saol canım ama ne kadar dikkat etsemde sabah boğaz ağrısıyla uyandım, şimdide burnum akıyor, sıcak bir duş alırsam iyi gelir inşallaahh
hoşgeldinn
gel katıl bize gir aramıza (şarkısı geldi içimden bi anda)
azmin bol bu yolda yürüyüşün sağlam olsun arkadaşım
özlemcim bendede aynı sorun var hoş benim göğüslerim büyük falan değil ama doğumdan sonra eskisi gibi değil, bende sıkılaştırıcı kremlerden ve spor düşünüyorum ,ağırlık gibi mesela... allaha şükür göbişte sorun yok ya da ilk zamanki gibi yok en azından :)O ne ki canım:)) hıc duymadım nasıl bısey
Ya bır de ben yıllardım çenemı aldım cımbızla. esnettım resmen cenemi alırken, eşim dıyodu sen kendım gıdık yaptın diye
Kızlar bu ara şu konuya cok canım sıkkın, ben daha dogurmadan göğüs göbek sartı. Göbek sarktı derken yumusadı yani. Sarkık durmuyo ama sıkı da degıl elleyınce yumusalk( Gögüs olayın gelınce ergenlıkten berı cok buyuktu zaten ama kılo da verınce baya sımdı cok sarktı. Çocuktan sonra amelıyat dusunuyorum ama çok iz kalıyomus ( Uff sankı tüm kötü seyler beni bulmus. Doğumdan sonra heralde babanelereı benziycem ben yaa
Hiç saçma değil canım.Çok motive edici bi fikir ayrıca.Gruplandırarak da olabilir.2 kişi 3 kişi birbirlerine karşı sorumlu olsunlar.Herkes seçer karşılıklı menüler paylaşılır.Tebrik edilir yada fırçalanır :) Yorum yapılır...Süper fikir seninki
ben paylaşamam canım