Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sende bayağı yorulmuşsun canselcim ama geçmiş neyse... valla çocukla uğraşmak zor iş allahtan bu dönem 5. sınıflarda anlıyorlar az da olsa.
sana kesinlikle katılıyorum o kadar yemekten sonra bizi dizginleyecek,mideyi küçültecek tek şey o detoks... yap bir an önce en azından şişliğin gider...
çıkmazsın canım benim afiyet olsun....
canım ya kıyamam çok ama çok geçmiş olsun .
özlemcim bendede aynı sorun var hoş benim göğüslerim büyük falan değil ama doğumdan sonra eskisi gibi değil, bende sıkılaştırıcı kremlerden ve spor düşünüyorum ,ağırlık gibi mesela... allaha şükür göbişte sorun yok ya da ilk zamanki gibi yok en azından :)

ben paylaşamam canım

Özlem (Batunun annesi) hoşgeldin canım.Malum Özlemler çoğaldı belirteyim dedim :)

Nasılsın Batu nasıl? Özledim sohbetini çok.Bugün güya senin boş günün ama yine koşturmaca geçiyordur kesin...

ayy sevindim fikrimi beğenmene bakalım çoğunluk ne dicek

kızlar ya topikte artık menü paylaşmayı zorunlumu kılsak
hepimiz için dahi iyi olur belki yedklerimizi yazıcaz diye utanır yemeyiz ne dersiniz
çok mu saçmaladım
bencede süper bir fikir
akşam paylaşım yapılabilir tüm günün, hem dediğin gibi kaçamak yaptıkça ve diğer listeleri gördükçe kaçamaklardan vazgeçilir

cansellllllllllll canım senin o detoksu geçen gün bizim servisten birine söyledim kız yapmış ve 1 günde 1600 gitmiş maşallah dedim valla benden giden 600 dü :)

1 kere tartılıp inmek gibi bir özelliğim yok en az 3 kere aynı rakamı görmem lazım en başından beri böyle alışmışım onun için aynı rakamları göremeyince uyuz oluyorum. Ama yenisini sabitliycem biryere onunla tartılıcam artık napalım

hepimiz için dahi iyi olur belki yedklerimizi yazıcaz diye utanır yemeyiz ne dersiniz
çok mu saçmaladım

Yok canım neden saçma olsun bunu bende düşünmüştüm zaten ben ilk girdiğim dönem herkes paylaşıyordu sonra saldı millet kendini bana uyar yasalaştırmak lazım tabi hergün herkesin paylaşması mecburi olsun

canım benim iyiyim allaha şükürler olsun sen nasılsın? bende senin sohbetlerini özlüyorum inan. malesef okullar tatil olana kadar böyle idare edeceğiz
aynen öyle valla eşim gelince hemen evi süpürdüm sildim 1,5 saatte ancak o kadar :) akşam gelincede toz alıp ,banyo ve tuvalet temziliği yaparım ve bıcı bıcı yaparım artık :) sözde tatil ama temzilemekte gerek evi ne yapayım mecburen ,yoksa batu eline geçerse ağzına atıyor,yere düşenlerde dahil :) böyle olunca elimde bir bezle dolanıyorum tabi :)
valla ya özlemler çoğaldı ,bend edün akşam eşime hatta esprisini bile yaptım, çocuğun olursa özlem koymayacaksın sanırım tombiş oluyorlar diye :))) tabi banularıda es geçmemek gerek :))))
batu 2de yattı 2,5ta kalktı şimdi yine salladım, ya bu veledin bana garezi var kesin, teyzemiz saat 4-4,5 a kadar yatıyor diyor ulen bende niye yatmıyor... sanırım özlüyor benimle olmak istiyor ya da beni sevmiyor :)

Gittim tam 50 dakka tempolu bir şekilde yürüdüm geldimmm dışarıda kar yağıyor kar altında yürümekte daha bir nefes nefese bırakıyor insanı kan revan içinde kaldım gelene kadar ama bugünle beraber toplaaammm 200 dakka oldu yürüyüşlerim

Özlemcim bende iyiyim çok şükür Allah ıma.Sözümü tutuyorum ve diyetime devam ediyorum tam gaz...
İzin günleri bende aynıyım temizlik kişisel bakım yemek yapmakla geçiyor tabi.Akşama fosilim çıkıyor artık.Güya izin günümüz.İş yerinde bile bazen bu kadar yorulmuyorum :)
Canım ben ünv.deyken çok özlem tanıdım hepsi zayıf ve fitti.Ayrıca tanıdığım tüm Banular ve Ebrular da öyle.Zayıf ve güzellerdi.Bizde güzellik tamam da zayıflık kısmında çekmemişiz diğer adaşlarımıza :)
Benim adımı halam koymuş.Büyüsün de güzellik yarışmasına katılsın.Adı güzel olsun diye düşünmüş.Büyüyünce öğrendim tabi hikayeyi.Dedim hala isim güzelliğiyle olmuyor işte şekil a da görüldüğü gibi düzgün fizik ve boy da lazım dedim o da bende yok Yüzüm güzel çok şükür kendim güzelim ama kurtarmıyor işte.
Halamlara çekseymişim manken gibi olurmuşum zaten.3 halam var üçüde boylu poslu fizikleri düzgün zayıflar bildim bileli.2 şer 3 er çocuk doğurmalarına rağmen.Ben çocuğum olsa düşünemiyorum artık.Karpuz güzeli yada domates güzeli yarışmalarına katılırım heralde Anne tarafıma çekmişiz ablam ve ben baskül ailesiymiş onlar resmen anneannem dayılarım hepsi kilolu...

Bu arada konu okuyanlar arasında MUTLU yu gördüm.Sağ salim gelmiş şükür.Nasıl geçti e5 te sürüş leyfi

Son düzenleme:
bencede süper bir fikir
akşam paylaşım yapılabilir tüm günün, hem dediğin gibi kaçamak yaptıkça ve diğer listeleri gördükçe kaçamaklardan vazgeçilir

bencede mesela ben akşamları giremiyorum
ama sabah ilk işim bi önceki menümü yazmak olabilir

geldim bir yarım saat oldu. iyi geçti öğle vakti çok trafik yoktu alışveriş merkezi de bayaa boştu. 1-2 korkutucu an yaşadım ama iyi idare ettim.

bu arada h&m indirim yapmış. dün gösterdiğim ceket 100 liradan 30 inmiş 44 hatta 46 sı ancak olacak gibi olmasına rağmen 42 si vardı aldım. ((( içinde heyvan gibi topuş topuş bişeyim . neyse oğlana yaradı bir sürü cici aldım. ihtiyacı olanlar bir baksın iyi indirim var.

çok mu saçmaladım

iyi fikir de ben utanılacak seyler yersem yazmamki:))) Çok uyanıgım demi. Şaka şaka, bence de herkes yazmaya çalışsın yorum yapsın dıgerlerının listesine

Şu doktorum programına cıkan Ayça kaya diye bir doktor var, bu zayıflama işi bir endüstri haline geldi, aslında herkes zayıflıyabilir ama önemli olan hayat boyu aynı sekılde beslenmek dedi

Gerçekten de çok haklı. Bilmemnenin zyaıflama kampı vardı hatırlarsanız, sonra bi kız vefat etti orda da artık pek haberlere çıkmaz oldu. İnsanlara bol spor ve ac kalarak zayıflamayı vaad edıyolar, sonra ne oluyo, ordan cıkınca deli gibi yemeklere saldırıyo insan, bana bir tane bu sekılde zayıflayıp kılo almayan insan göstersinler. Bazen çok bunaldıgım oluyo ama 2 yıl de sürse ben ideal kıloma kavuşucammmm. Başka yolu yok arkadaş ve artık insan gibi yiycem

Ben de yazlık alısverısıme yavas yavas ordan bakıyım dıyorum. Yaz tatılı ıcın 2 tane bıkını, sort elbıse vs ıhtıyacım var. Yalnız bıraz kucuk alıcam bedenleri. Oraya bakayım ben de

aceba bünyemiz direnmmeyemi geçti bende sen gibiyim ama diyetisyen imkanı yok malesef inşallah yeni tain yerine giderim artık
teşekkür ederiim yapayım bari kızartma çokk ağır olur
Yaaa nedir benim bu basküllerden çektiğim ikiside oynak doğru rakam göstermiyor kaç kiloyum bilmiyorum bi çıkıyorum başka tartıyo bi çıkıyorum başkaaa
pili zayıflayınca yalnış tartarmıkii

çene altımda benimde çıkıyo kıllar gögğste falan kollarda bendede başladı yumuşamalar

Canım eskiyi kullanmıyorum zatende yenisinde 2 kere üst üste aynı rakamı göremeyince eskisiyle tartılayım dedim o da aynı rakamları vermiyor baskül seçmek zor iş

100 kg altına inmeden sağlıklı tartan tartı bulman çok zor. 130 kg falan sınır dense de yalan. 100 kg kadar doğru 100 üstünde saçmalıyorlar...

benim de 5-6 sı adet olacağım, haftaya bildirime geliyor tam bu hafta hiç sanmıyorum 91.2 altını göreyim haftaya hiç kıpırdamaz yahut artar, ancak 15 nisan gibi 8 leri görürüm bu durumda...

Son düzenleme:

özlem ben hemen yazayım bugun yediğim haltı,

iskender etlerinin tamamını (zaten azıcıktı) ekmeklerinin 3 de 1 yedim, 1 küçük şişe diyet kola ile beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…