Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

100 kg altına inmeden sağlıklı tartan tartı bulman çok zor. 130 kg falan sınır dense de yalan. 100 kg kadar doğru 100 üstünde saçmalıyorlar...

Baskül bile bana karşı desene benimkinin kapasitesi 150 kg güyaaa

O zaman gidip birazda Leslie yapayım 99 olayım da doğru tartsın basküller beni

özlem ben hemen yazayım bugun yediğim haltı,

iskender etlerinin tamamını (zaten azıcıktı) ekmeklerinin 3 de 1 yedim, 1 küçük şişe diyet kola ile beraber...

Afiyet olsuyn canım

İnanırmısın ben ıskenderle doymuyorum yaa. Etini az koyuyolar ekmeği de çok yaglı yıyemıyorum( mıdeme dokunuyo) karnım aç ve kalori almıs olarak kalkmamak ıcın yemıyorum. En son yazın tatıl dönüsü mudanyada yemiştik

Sanırım 700 kalori falanmıs ama sen ekmegını az yemıssın maksımum 600 almıssındır canını sıkma

benden de bir tarif,

ezilmiş bol sarımsak, yarım limon suyu, bir miktar z.yağı ve 1 demet dere otunu kıyıp bir sos yapıyorsun. somonları bu sosa yatırıp 1-2 saat zamanın varsa dinlendir yoksa direk bu sos ile iyice bulanmış somonları aleminyum folyo ile paketleyip(içine sosun tamamını koyuyoruz) önceden ısıtılmış fırına(180 derece) atıp 30-40 dk pişiriyorsun. ben çok beğeniyorum bu şekilde...

Baskül bile bana karşı desene benimkinin kapasitesi 150 kg güyaaa

O zaman gidip birazda Leslie yapayım 99 olayım da doğru tartsın basküller beni

ne yazıkki dünya bize karşı bu yaz ben senin 85 altını göreceğine inanıyorum azim eder ve savaşırsan. o zaman tartsın tartılar gram hata istemeyizzzzz.

vardır 600 akşam hiiiçççç yemesem bile garantiledim artıları offffffffffff.....

hoşgeldin mutlucumm
yaa bayıldım dünki ceketlere hatta bi tane koyu kırmızı cekette görmüştüm
acaba ankarada da var mıdır indirim gerçi ankarada h&m nerde onu bile bilmiyorum daha
bedenleri dar olduğu için ancak 46 alabilirim oda varsa tabi ama süpermiş fiyatı
iyi günlerde giy cicilerini canım

sonunda d&r dan sipariş ettiğim kitaplarım geldi
bu kadar ders çalışmanın arasında hangi ara okuycaksam, gerçi kursa git gelde yollarda okurum, kitapsız yapamam abii

bende öğlen kaçamak yapmamamın mutluluğunu yaşıyorumm
walla aklıma gelenlerin hepsini savdım
patlıcan közleme (yoğurtlu) + tavuk ızgara yedim

akşamada kabak specialimden yapmayı düşünüyorum
hadi inşallah bu günü kaçamaksız atlatıcam

onu görmedim ama 30 a aynı model deri gibi olanlar vardı ablam da onlardan aldı çok şık durdu. yalnız bayaaa dar kalıp ve max 42 dediğim gibi bana normal de 46 sı anca olurdu tabi 46 sını ne yapacağız öyle cici durmaz ki. h&M varsa inidirim de olur muhtemel kesin git 15-20 liraya çok hoş tunikler falan da vardı ben onları taytla giyiyorum. 1-2 tane aldım.

ama 44 beden çok efil efil olmadı 85 olmadan da çok parlak olmayacaklar. ben 85 iken 44, 80 iken 42, 75 kilonun altında da 40 beden giyiyordum eskiden. tabı doğumdan sonra vucudumun heryeri pörsüdü sarkti bilemiyorum ama en kısa zamanda 85 altını görmem pek muhim oğlan kalkınca yuruyum bari 1 saat en azından iskendere bir darbe vurmuş olurum...

vardır 600 akşam hiiiçççç yemesem bile garantiledim artıları offffffffffff.....

Sakın yememezlık yapma. Daha dur o ıskenderı yarına kadar erıtırsın sen yaa

Kızlar bısey dıycem. Sabah kahvaltınızı gec yapsanız bıle, mesela 10 ya da 11de kahvaltı yaptınız ya, 1de ogle yemegını yemek gerkeıyormus. Hergun aynı saatlerde yemek cok önemlı. Bana dıyetısyenım böle söledi. Mesela bazen gec kalmıyorum 11de kahvaltı yapıyorum ama en gec 1.30da yemegımı yıyorum. Nedenı ıse vucut buyuk aclık yasıyo saat 11e kadar. düzgun calısması ıcın yemek gerekıyormus

Bu arada hemencecık zayıflamam lazım azıcık dıyeyımn de zyaıflıyayım dıyenlere kötu haber, hızlı ve az kalorı ıcenler dıyetler metabolızmayı bozuyormus, metabolizma yavaslayınca ılerde az yesek de kılo alırmısız

Sen ustune alınma canım genel olarak yazdım. Bugunki öğrendıklerım bunlar:)))

Canım ben su an kotta 40 gıyıyorum cok ılgınc ama. 31 beden kotlarım bollastı. Elbısede ıse benım takkeleer buyuk oldugu ıcın genelde ust beden dar gelıyo o yuzden 42 anca oluyo sımdılık

slm kızlar benim diyet son sürat devam işyerinde herkes artık bu işle kafayı bozduğumu biliyobu ara kalori sepetine taktım herşeyin kalorisine bakıp öyle yiyorum ve işyerinde herkesde bunun farkında zayıflayamazsam rejimi bozarsam onlara rezil olcam korkusu var anlıcağınız benim artık geri dönüşüm yok bu iş bu yaza kadar biticek anlıcağınız menü paylaşma fikrini çok beğendim birbirimizi motive etmeliyiz bencede ben hergün menümü burda paylaşıcam sizlerle zaten diyetisyen kontrolünde diyetime devam ediyorum cumartesi ilktartı günüm diyetisyenimde bakalım kaç kilo verdim yağdan bir an önce cumartesi gelsin istiyorum sabah tartıldım 76.5 kilo geldim yarın ilk bildirimimi yapıcam burda herhalde haftaya bende listeye girerim kızlar yaz geliyo fit olmalıyız burdaki arkadaşlarımında bunu başarıcağına inanıyorum yılmak yok yola devam nisan 1 pazar günü haziran 1 2 ay var en azından 8 ila 10 kilo verilebilir buda cok büyük bi fark yaratır bedenlerimizde

karpuz güzeli ya da domates güzeli demişsinya..Allah seni güldürsün ebrum..
tam su içiordum püskürttüm valla

benmde tam tersi halamlara cekmişim...annem bir manken kadın 64 olsun diyete baslıyor..
sınırı 62miş..60kg tm oluyormuş.
26 yasndayım 26 senedr böle benm annem

bende gitmişim babama halama cekmişim..baba tarafmda 100kg altında insan bulmak zor

aynı halamlar gibiyimm
sen de trsi olmus ama kızlar halalarına cekermiş

p.s. dün aksam izmite gittik eşimin arkadasları ve hanımları 4 aile toplandık.
çok mutlu oldum..onlar bana cok üzüldüler yalnız ve gurbette oldugum için..
ama tel nolarımızı aldık.her ay birimizde toplanalım diyorus..
umarım bu düşüncemis gerçekleşir

karpuz güzeli ya da domates güzeli demişsinya..Allah seni güldürsün ebrum..
tam su içiordum püskürttüm valla

benmde tam tersi halamlara cekmişim...annem bir manken kadın 64 olsun diyete baslıyor..
sınırı 62miş..60kg tm oluyormuş.
26 yasndayım 26 senedr böle benm annem

bende gitmişim babama halama cekmişim..baba tarafmda 100kg altında insan bulmak zor

aynı halamlar gibiyimm
sen de trsi olmus ama kızlar halalarına cekermiş

p.s. dün aksam izmite gittik eşimin arkadasları ve hanımları 4 aile toplandık.
çok mutlu oldum..onlar bana cok üzüldüler yalnız ve gurbette oldugum için..
ama tel nolarımızı aldık.her ay birimizde toplanalım diyorus..
umarım bu düşüncemis gerçekleşir

Canım benim çok sevindim bi arkadaş grubu kurduğunuza.Bizim de var öyle eşimin fabrikadan arkadaşları ve hanımları toplanıyoruz bazen.Öyle ayda bir değil tabi.Ben çalıştığım için pek yormak istemiyorlar.Bi izin günün var ondada bizle uğraşma diye.Eşimin ailesi de burda olduğu için kuzenleri falan yaşlarımız yakın onlarla da toplaşıyoruz ablam var zaten cabası :) ama sen hep yakınıyordun yalnızlıktan.İyi oldu senin için sevindim valla çok.
Nasıl bari diğerleri yeni mi tanıştın dün? Zayıflar mı kııızzz fiziklleri nasıl çocukları var mı? Ay ne meraklı çıktım ben be

Canım ya kusura bakma p.s. nedir onu anlayamadım.Sormadan yapamıcam merak işte naparsın

ayy canm bnmm
evet bnde kuzenlerle iyi görüşüorum neyseki
evet dün ilk buluşmaydı..ama beni sevdklerini hissettim ve en kçükleri bendiim
dgerleri 35li yaslardaydı..ama bnbüyüklerle daha ii anlaşıorum
vallahi zayflar..hatta bir tanesi pkoslu bizimgbi hala adet düzenszlgi için ilaç kullanıormuş..
yumurtlayamadgı için 3ayda 1 hastalanıormuş.
ama 2 cocugu var..dogal yolla yumurta takibi ile hamile kalmış.
konak ta kazım beymiş dr.u...mayısta benide götürcek 16yıldır ona gderm ben abi kardeş olduk dior.
hahhah bu gün 2 öz. ögrendim..1. domates güzeli ebru 2. meraklı ebruuu

bencede süper bir fikir
akşam paylaşım yapılabilir tüm günün, hem dediğin gibi kaçamak yaptıkça ve diğer listeleri gördükçe kaçamaklardan vazgeçilir

bencede mesela ben akşamları giremiyorum
ama sabah ilk işim bi önceki menümü yazmak olabilir

Canım bende 2 şerli veya 3 erli gruplandırarak düşündüm.Şöyle ki Nevin ben Ayşe (aklıma gelenler) sadece gündüz girebiliyoruz.Menüleri ertesi gün tam liste olarak paylaşabiliriz ancak.Bi de akşamcılar var Meryem Ceco gibi ( aklıma gelenler yine) onlar da gün sonu paylaşabilirler listelerini.Bide hem akşamcı hem sabahçılar var tam gün çalışanlar yani (Mutlu Umuttt özka tombulkelebek gibi aklıma gelenler yine ismini unuttuklarım alınmasın lütfen ) bunlar da istedikleri zaman paylaşabilirler listelerini.
Tabi önce önerinin kabul görüp yasalaşması lazım :)

Son düzenleme:
Canım ya kusura bakma p.s. nedir onu anlayamadım.Sormadan yapamıcam merak işte naparsın

aslında söle de açıknabilir meraklı ebrum

post scriptum:metin sonunda yazilan not anlamina gelebilecek latince kavram..
ingilizce metinlerde genelde mektuplarda yazı bitirildikten sonra sona eklenen dip not..

buda kitabi anlatımı oldu

aramıza hoşgeldin canımmm

hadi bakalım şekerimm , istikrar sürsün kilolar küçülsün

cansellllllllllll canım senin o detoksu geçen gün bizim servisten birine söyledim kız yapmış ve 1 günde 1600 gitmiş maşallah dedim valla benden giden 600 dü :)

Özlemm Cansel kim bebeeemm

teşekkür ederim heyecanla gittim heyecanla geldim.

tebrikler Mutlucumm , Allah tekerine taş değirmesin inşAllah

bilgili şirine seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…