- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
100 kg altına inmeden sağlıklı tartan tartı bulman çok zor. 130 kg falan sınır dense de yalan. 100 kg kadar doğru 100 üstünde saçmalıyorlar...
özlem ben hemen yazayım bugun yediğim haltı,
iskender etlerinin tamamını (zaten azıcıktı) ekmeklerinin 3 de 1 yedim, 1 küçük şişe diyet kola ile beraber...
aceba bünyemiz direnmmeyemi geçti bende sen gibiyim ama diyetisyen imkanı yok malesef inşallah yeni tain yerine giderim artık
teşekkür ederiim yapayım bari kızartma çokk ağır olur
pili zayıflayınca yalnış tartarmıkii
çene altımda benimde çıkıyo kıllar gögğste falan kollarda bendede başladı yumuşamalar
Baskül bile bana karşı desene benimkinin kapasitesi 150 kg güyaaa
O zaman gidip birazda Leslie yapayım 99 olayım da doğru tartsın basküller beni
Afiyet olsuyn canım
İnanırmısın ben ıskenderle doymuyorum yaa. Etini az koyuyolar ekmeği de çok yaglı yıyemıyorum( mıdeme dokunuyo) karnım aç ve kalori almıs olarak kalkmamak ıcın yemıyorum. En son yazın tatıl dönüsü mudanyada yemiştik
Sanırım 700 kalori falanmıs ama sen ekmegını az yemıssın maksımum 600 almıssındır canını sıkma
hoşgeldin mutlucummgeldim bir yarım saat oldu. iyi geçti öğle vakti çok trafik yoktu alışveriş merkezi de bayaa boştu. 1-2 korkutucu an yaşadım ama iyi idare ettim.
bu arada h&m indirim yapmış. dün gösterdiğim ceket 100 liradan 30 inmiş 44 hatta 46 sı ancak olacak gibi olmasına rağmen 42 si vardı aldım.((( içinde heyvan gibi topuş topuş bişeyim . neyse oğlana yaradı bir sürü cici aldım. ihtiyacı olanlar bir baksın iyi indirim var.
hoşgeldin mutlucumm
yaa bayıldım dünki ceketlere hatta bi tane koyu kırmızı cekette görmüştüm
acaba ankarada da var mıdır indirim gerçi ankarada h&m nerde onu bile bilmiyorum daha
bedenleri dar olduğu için ancak 46 alabilirim oda varsa tabi ama süpermiş fiyatı
iyi günlerde giy cicilerini canım
vardır 600 akşam hiiiçççç yemesem bile garantiledim artıları offffffffffff.....
onu görmedim ama 30 a aynı model deri gibi olanlar vardı ablam da onlardan aldı çok şık durdu. yalnız bayaaa dar kalıp ve max 42 dediğim gibi bana normal de 46 sı anca olurdu tabi 46 sını ne yapacağız öyle cici durmaz ki. h&M varsa inidirim de olur muhtemel kesin git 15-20 liraya çok hoş tunikler falan da vardı ben onları taytla giyiyorum. 1-2 tane aldım.
ama 44 beden çok efil efil olmadı 85 olmadan da çok parlak olmayacaklar. ben 85 iken 44, 80 iken 42, 75 kilonun altında da 40 beden giyiyordum eskiden. tabı doğumdan sonra vucudumun heryeri pörsüdü sarkti bilemiyorum ama en kısa zamanda 85 altını görmem pek muhim oğlan kalkınca yuruyum bari 1 saat en azından iskendere bir darbe vurmuş olurum...
Özlemcim bende iyiyim çok şükür Allah ıma.Sözümü tutuyorum ve diyetime devam ediyorum tam gaz...
İzin günleri bende aynıyım temizlik kişisel bakım yemek yapmakla geçiyor tabi.Akşama fosilim çıkıyor artık.Güya izin günümüz.İş yerinde bile bazen bu kadar yorulmuyorum :)
Canım ben ünv.deyken çok özlem tanıdım hepsi zayıf ve fitti.Ayrıca tanıdığım tüm Banular ve Ebrular da öyle.Zayıf ve güzellerdi.Bizde güzellik tamam da zayıflık kısmında çekmemişiz diğer adaşlarımıza :)
Benim adımı halam koymuş.Büyüsün de güzellik yarışmasına katılsın.Adı güzel olsun diye düşünmüş.Büyüyünce öğrendim tabi hikayeyi.Dedim hala isim güzelliğiyle olmuyor işte şekil a da görüldüğü gibi düzgün fizik ve boy da lazım dedim o da bende yokYüzüm güzel çok şükür kendim güzelim ama kurtarmıyor işte.
Halamlara çekseymişim manken gibi olurmuşum zaten.3 halam var üçüde boylu poslu fizikleri düzgün zayıflar bildim bileli.2 şer 3 er çocuk doğurmalarına rağmen.Ben çocuğum olsa düşünemiyorum artık.Karpuz güzeli yada domates güzeli yarışmalarına katılırım heraldeAnne tarafıma çekmişiz ablam ve ben baskül ailesiymiş onlar resmen anneannem dayılarım hepsi kilolu...
Bu arada konu okuyanlar arasında MUTLU yu gördüm.Sağ salim gelmiş şükür.Nasıl geçti e5 te sürüş leyfi
Özlemcim bende iyiyim çok şükür Allah ıma.Sözümü tutuyorum ve diyetime devam ediyorum tam gaz...
İzin günleri bende aynıyım temizlik kişisel bakım yemek yapmakla geçiyor tabi.Akşama fosilim çıkıyor artık.Güya izin günümüz.İş yerinde bile bazen bu kadar yorulmuyorum :)
Canım ben ünv.deyken çok özlem tanıdım hepsi zayıf ve fitti.Ayrıca tanıdığım tüm Banular ve Ebrular da öyle.Zayıf ve güzellerdi.Bizde güzellik tamam da zayıflık kısmında çekmemişiz diğer adaşlarımıza :)
Benim adımı halam koymuş.Büyüsün de güzellik yarışmasına katılsın.Adı güzel olsun diye düşünmüş.Büyüyünce öğrendim tabi hikayeyi.Dedim hala isim güzelliğiyle olmuyor işte şekil a da görüldüğü gibi düzgün fizik ve boy da lazım dedim o da bende yokYüzüm güzel çok şükür kendim güzelim ama kurtarmıyor işte.
Halamlara çekseymişim manken gibi olurmuşum zaten.3 halam var üçüde boylu poslu fizikleri düzgün zayıflar bildim bileli.2 şer 3 er çocuk doğurmalarına rağmen.Ben çocuğum olsa düşünemiyorum artık.Karpuz güzeli yada domates güzeli yarışmalarına katılırım heraldeAnne tarafıma çekmişiz ablam ve ben baskül ailesiymiş onlar resmen anneannem dayılarım hepsi kilolu...
Bu arada konu okuyanlar arasında MUTLU yu gördüm.Sağ salim gelmiş şükür.Nasıl geçti e5 te sürüş leyfi
karpuz güzeli ya da domates güzeli demişsinya..Allah seni güldürsün ebrum..
tam su içiordum püskürttüm valla
benmde tam tersi halamlara cekmişim...annem bir manken kadın 64 olsun diyete baslıyor..
sınırı 62miş..60kg tm oluyormuş.
26 yasndayım 26 senedr böle benm annem
bende gitmişim babama halama cekmişim..baba tarafmda 100kg altında insan bulmak zor
aynı halamlar gibiyimm
sen de trsi olmus ama kızlar halalarına cekermiş
p.s. dün aksam izmite gittik eşimin arkadasları ve hanımları 4 aile toplandık.
çok mutlu oldum..onlar bana cok üzüldüler yalnız ve gurbette oldugum için..
ama tel nolarımızı aldık.her ay birimizde toplanalım diyorus..
umarım bu düşüncemis gerçekleşir
p.s. dün aksam izmite gittik eşimin arkadasları ve hanımları 4 aile toplandık.
çok mutlu oldum..onlar bana cok üzüldüler yalnız ve gurbette oldugum için..
ama tel nolarımızı aldık.her ay birimizde toplanalım diyorus..
umarım bu düşüncemis gerçekleşir
Canım benim çok sevindim bi arkadaş grubu kurduğunuza.Bizim de var öyle eşimin fabrikadan arkadaşları ve hanımları toplanıyoruz bazen.Öyle ayda bir değil tabi.Ben çalıştığım için pek yormak istemiyorlar.Bi izin günün var ondada bizle uğraşma diye.Eşimin ailesi de burda olduğu için kuzenleri falan yaşlarımız yakın onlarla da toplaşıyoruz ablam var zaten cabası :) ama sen hep yakınıyordun yalnızlıktan.İyi oldu senin için sevindim valla çok.
Nasıl bari diğerleri yeni mi tanıştın dün? Zayıflar mı kııızzz fiziklleri nasıl çocukları var mı? Ay ne meraklı çıktım ben be
Canım ya kusura bakma p.s. nedir onu anlayamadım.Sormadan yapamıcam merak işte naparsın
bencede süper bir fikir
akşam paylaşım yapılabilir tüm günün, hem dediğin gibi kaçamak yaptıkça ve diğer listeleri gördükçe kaçamaklardan vazgeçilir
bencede mesela ben akşamları giremiyorum
ama sabah ilk işim bi önceki menümü yazmak olabilir
Canım ya kusura bakma p.s. nedir onu anlayamadım.Sormadan yapamıcam merak işte naparsın
arkadaşlar bende kilo konusunda yıllardır muzdaribim siteyi uzun yıllardır takip ediyorum aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz? umarım bende zayıflarım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bir türlü düzenli yapamıyorumboy:1,72 kilo:103,400 cvp bekliyorum sevgiler...
merhabaaa topikk arkadaşlarrıımm
gece geç yattığım için yine geç kalktım ama bu sefer zinde kalktım
sabah kahvaltısı için alternatiflerimi yatakta düşünmeye başlamıştım kiiiii
kalktım ve mutfağa gittim fix menüm; yumurta+peynir+zeytin+domates-salatalık+2 dilim onu denge light ekmek
hazırlayıp, tepsiye alıp odama geldim (tüm teknolojiyi buraya aldığım için), tv karşısında geçmişi okudum ve kaçırmadan bir kahvaltı yaptım
şimdi öğlene kaçırmamam lazım, aklımda kısır var ama onu hafta sonu tüketmeyi düşünüyorum
patlıcan aldım yine, közleme yapayım hafifinden miss gibi yağsız, nar ekşili, yanına da ızgara tavuk dünden kalan
umarım öğlende sabah ki gibi kaçamaksız geçer
artık kafamda tasarlayıp, gidip sağlıklı yiyeceklerimi tüketicem
kaçamak yasakve spor daimi olacak
dün resmen kendimden böö geldi, kusucaktım en son
artık su üstüne su içtim ki mideme başka bir şey almıyım
sonrada gece boyunca uyuyamadım
herkese kaçamaksız bir gün diliyorumm
kader arkadaşlarım benniimmm
cansellllllllllll canım senin o detoksu geçen gün bizim servisten birine söyledim kız yapmış ve 1 günde 1600 gitmiş maşallah dedim vallabenden giden 600 dü :)
teşekkür ederim heyecanla gittim heyecanla geldim.
sonunda d&r dan sipariş ettiğim kitaplarım geldi
bu kadar ders çalışmanın arasında hangi ara okuycaksam, gerçi kursa git gelde yollarda okurum, kitapsız yapamam abii
bende öğlen kaçamak yapmamamın mutluluğunu yaşıyorumm
walla aklıma gelenlerin hepsini savdım
patlıcan közleme (yoğurtlu) + tavuk ızgara yedim
akşamada kabak specialimden yapmayı düşünüyorum
hadi inşallah bu günü kaçamaksız atlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?